Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

kızlar benim yarın sabah opu var,çok korkuyorum öğleden sonra işe gidebilir miyim kendime ait odam var çok yorucu değil yani raporla falan uğraşmak istemiyorum
işyerin rahatsa bence de gidebilirsin hafif kanama ve hafif adet ağrısı gibi ağrın oluyor ama benim de bayram da olmuştu çaktırmamak için misafirlerin yanında oturdum hatta hizmet ettim iyiydim yani. kaldı ki benim 18 yumurtam toplanmıştı çok yumurtada ağrı daha çok oluyo diyorlardı

Evet tatlım acaip bir akıntım var yani akıllara zarar bunu duymak beni mutlu etti

canım merhaba öncelikle geçmiş olsun dün opun oldu takip ediyorum ama çok yazamadım. 3 tane de embriyon olmuş çok güzel şimdi birini transfer ederler iki taneyi de dondururlar. sizinki sebepsiz infertilite yani sorun yok yaşın da gayet iyi merak etme sağlıkla tutunur bebişin inşallah kalan donmuşları da kardeş yaparsın. dikkat ediyorum hep olumsuz düşünüyorsun unutma nasıl bakarsak öyle görürüz iyi düşünelim iyi olsun. sevgiyle kall..

Germemeye calış kendini.izin konusu can sıkıyor gercekten de. Ben de toptan aldım artık.tüm yıl kullanmamıştım zaten. Gidip surekli muhatap olmaktansa diye. Allahım sıkıntıda bırakmadan işlerini yoluna koyar inşallah.

ne güzel ..benimde rahim duvarımda incelme olmus ve transfere girdigim an doktorum son anda farketmişti ve tranferim iptal edildi...bende arastırdım hergün nar yemeye basladım ve bı sonraki ay incelmem düzelmişti..transferim yapıldı rahatlıkla..ama tutmadı o ayrı

canım bilgiler için çok teşekkür ederim.şimdi adet günümü bekliyorum hayırlısıyla 2.yada 3.günü doktora gidicem

cevabın için teşekkür ederim canım.bende bu aralar adet olmayı bekliyorum.(zaten kendiliğinden bir adet döngüm olmadığı için ilaç kullandım hep kullandığım ilaç o yüzden bu aralar bekliyorum adet olmayı) sonrada 2.yada 3.gün doktora gidicem.dondurulmuşlarım bekliyor şimdi bakalım benim korkum çözülürken bir sıkıntı olursa kullanılamazsa diye.

Evet aynen oyle ama icimde korku ve huzun var ye ilerleyen zmanda arayip yerlestiremicez derlerse. Dollenmeside iyi birsey demi? Ben hcbsi bilmiyorum alti taneden sadece ucu dollenmis ya onlarada bsi olursa emekler cope gdcek

Allahın izni ile bişeycikler olmaz döllennenlere..emeklerde bu aşamada çöpe falan gitmez..korkma cnm..sabırlı sakin ve güçlü ol derim...daha öncede dedıgım gibi transfer bile yapılır ama tutup tutmaması şansına artık...Allah Yardımcımız olsun.

mrb..öncelikle tedavin hayırlı olsun...benım de donduurlmusum var da merak ettigim için soruyorum..kac tane dondurulmusun var ve tarnsferın ne zaman kısmetse...

doğru söylüyorsun böyle takılmamak lazım sürekli ay şunu mu yapsam ay bunu mu yapsam ay otursam mı ay kalksam mı,
kısmette varsa olacak yoksa olmayacak,
biz elimizden geleni yaptık gerisi allaha kalmış tabi,

Allah razi olsun icimi rahatlattnz. Uyudum uyandm smdi ruyamda halama vallahi diyorum yerlestrilecek olan bebeklermin ustune yemn ederm hala diyordum :) insallah olur insallah

mrb..öncelikle tedavin hayırlı olsun...benım de donduurlmusum var da merak ettigim için soruyorum..kac tane dondurulmusun var ve tarnsferın ne zaman kısmetse...
merhaba canım,seninde tedavin hayırlı olsun.benim altı tane dondurulmuş var.transfer kısmet olursa aralık ayında olucak.senin ne zaman olucak kısmetse

ev hastane arası 2.5-3 saat yumurta takibi ve toplanması sırasında 5 gün senelik izin alacam hastaneye baya bi git gel yapıcam çünkü (iş yerinden izin almam zor olduğu için) kimseye söylemedim tüp bebek tedavisi görüyorum diye onun için rapor alamıyorum rapor hakkımı transferden sonra düşünüyorum nasip olursa

Lulinda canım bu aradas önceki mesajımda yazmayı unutmuşum yarın tranaferin inşallah çok iyi geçer.kaç tane dondurulmuşun vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…