- 22 Ağustos 2014
- 694
- 545
- 108
amın Allah razı olsun sağol canım inanki emin değilim bir mi iki ama tek gebelik görülüyorcanım gözün aydın.allah kucağına almayıda nasip etsin.sana kaç tane transfer edilmişti.bide tek gebelik değilmi
işyerin rahatsa bence de gidebilirsin hafif kanama ve hafif adet ağrısı gibi ağrın oluyor ama benim de bayram da olmuştu çaktırmamak için misafirlerin yanında oturdum hatta hizmet ettim iyiydim yani. kaldı ki benim 18 yumurtam toplanmıştı çok yumurtada ağrı daha çok oluyo diyorlardıkızlar benim yarın sabah opu var,çok korkuyorum öğleden sonra işe gidebilir miyim kendime ait odam var çok yorucu değil yani raporla falan uğraşmak istemiyorum
Evet tatlım acaip bir akıntım var yani akıllara zarar bunu duymak beni mutlu ettibitanem herşeyde ihtimaller var tabi. hepimiz her aşama da hep şüpheli yaklaşıyoruz ama bu ihtimaller çok düşük biz hep iyiyi düşünelim iyi olsun. eğer akıntın varsa bu yumurta çatladığı için değil yumurta sayın arttığı için korkma canım inşallah hayırla alırsın bebeğini kucağına
canım merhaba öncelikle geçmiş olsun dün opun oldu takip ediyorum ama çok yazamadım. 3 tane de embriyon olmuş çok güzel şimdi birini transfer ederler iki taneyi de dondururlar. sizinki sebepsiz infertilite yani sorun yok yaşın da gayet iyi merak etme sağlıkla tutunur bebişin inşallah kalan donmuşları da kardeş yaparsın. dikkat ediyorum hep olumsuz düşünüyorsun unutma nasıl bakarsak öyle görürüz iyi düşünelim iyi olsun. sevgiyle kall..Kizlar bizim bi akraba var oda tup bebek yapti tuttu dogrdu cok skur onnla konustim rahatladm. Diorki ne guzel sukret dollenme olmus hcbsi olmaz allahn izniyle. Hem ole gune munede takma kafani dio benm ikinci gunu hemen yerlestrdiler dio ne blm rahatladm ole diyince
Germemeye calış kendini.izin konusu can sıkıyor gercekten de. Ben de toptan aldım artık.tüm yıl kullanmamıştım zaten. Gidip surekli muhatap olmaktansa diye. Allahım sıkıntıda bırakmadan işlerini yoluna koyar inşallah.bahcel37884507 .!.:lütfen üzülme ve umutsuz olma
yarın 2. kontrolüm var heyecanlıyım şimdiden. izin konusu beni gerim gerim geriyor.iş yerinden izin alamıyorum. 24-28 kasım arası izin alıcam inşallah bu sürelerde hepsi tamamlanırda yeni bi sorun çıkmaz.hayırlısıyla yarın yumurtaların durumu iyi olsunda çatlamama iğnelerine başlansa bari.. öööfffff geriliyorum valla. zaten iğnelerden karnım delik deşik oldu
amin canım inşallah nerede varsa bekleyen allahım herkese nasip etsin.Amin canim cok sagol darisi basina insallah :)
Kızlar günaydınnnnn şimdi doktordan çıktım haberler çok iyi nar suyu işe yaradı endometrium 2 katına çıkmış Cumartesi tekrar kontrol var sanırım Pazartesi opu yapılacak keyfim yerine geldi valla :)
canım bilgiler için çok teşekkür ederim.şimdi adet günümü bekliyorum hayırlısıyla 2.yada 3.günü doktora gidicemSelam, benim dondurulmuş transferim yarın olacak. Adetinin 2.günü gidiyorsun, rahim duvarı, E2 ve pregesteron değerin istenen düzeyde ise dondurulmuş transfer hazırlıklarıa başlıyorsun. Genelde ilk durumuna göre 15 gün vitamin ve östrojen bantları veriliyor. Sonrasında , tedaviye göre jel ve iğneler ekleniyor. Genellikle adetinden sonraki 19. -21. günler arasında transfer oluyor.
cevabın için teşekkür ederim canım.bende bu aralar adet olmayı bekliyorum.(zaten kendiliğinden bir adet döngüm olmadığı için ilaç kullandım hep kullandığım ilaç o yüzden bu aralar bekliyorum adet olmayı) sonrada 2.yada 3.gün doktora gidicem.dondurulmuşlarım bekliyor şimdi bakalım benim korkum çözülürken bir sıkıntı olursa kullanılamazsa diye.Canım ben de üçüncü tüp bebeğe dondurulmuşlarla başladım adetin 3. günü 10 kasımda. 19 kasımda 2. kontrolüm oldu, rahim kalınlığı 7,7 mm. idi. Sadece estrofem, folik asit ve coraspin kullanıyordum. Dün gittiğimde bandı ilave etti. YArın için tekrar çağırdı yani adetin 14. günü. Forumdan okuduklarıma göre dondurulmuşlar genelde adetin 15-20. günleri arasında transfer ediliyormuş. BAna da snırım yarın transfer gününü söyler doktorum.
Evet aynen oyle ama icimde korku ve huzun var ye ilerleyen zmanda arayip yerlestiremicez derlerse. Dollenmeside iyi birsey demi? Ben hcbsi bilmiyorum alti taneden sadece ucu dollenmis ya onlarada bsi olursa emekler cope gdcek
cevabın için teşekkür ederim canım.bende bu aralar adet olmayı bekliyorum.(zaten kendiliğinden bir adet döngüm olmadığı için ilaç kullandım hep kullandığım ilaç o yüzden bu aralar bekliyorum adet olmayı) sonrada 2.yada 3.gün doktora gidicem.dondurulmuşlarım bekliyor şimdi bakalım benim korkum çözülürken bir sıkıntı olursa kullanılamazsa diye.
doğru söylüyorsun böyle takılmamak lazım sürekli ay şunu mu yapsam ay bunu mu yapsam ay otursam mı ay kalksam mı,canım ben de 1 gün yatmıştım. doktorum banyo yapabilirsin araba kullanabilirsin namazını kılabilirsin sadece ağır iş yapma demişti. bu işte sadece bi şeyde kesinlik var o da hiçbirşeyin istatistiklere dayanmadığı herşey kişiye göre değişiyo çok yatan tutmuyo holayıp zıplayan tutuyo. daha dün sordum doktoruma herkes 5. gün transfer diyo siz hep 3 yapıyorsunuz dedim benim çok hastam var 5. gün transferi tutmadı çok hastam var 2ç gün transferi ile gebe kaldı diyo. yani biz elimizden geleni yaptık geri kalanı rabbimin emrinde ol dicek olacak. Ol dediği kullardan olman dileği ile bak işine şeker yeter ki stres yapma
Allah razi olsun icimi rahatlattnz. Uyudum uyandm smdi ruyamda halama vallahi diyorum yerlestrilecek olan bebeklermin ustune yemn ederm hala diyordum :) insallah olur insallahcanım merhaba öncelikle geçmiş olsun dün opun oldu takip ediyorum ama çok yazamadım. 3 tane de embriyon olmuş çok güzel şimdi birini transfer ederler iki taneyi de dondururlar. sizinki sebepsiz infertilite yani sorun yok yaşın da gayet iyi merak etme sağlıkla tutunur bebişin inşallah kalan donmuşları da kardeş yaparsın. dikkat ediyorum hep olumsuz düşünüyorsun unutma nasıl bakarsak öyle görürüz iyi düşünelim iyi olsun. sevgiyle kall..
merhaba canım,seninde tedavin hayırlı olsun.benim altı tane dondurulmuş var.transfer kısmet olursa aralık ayında olucak.senin ne zaman olucak kısmetsemrb..öncelikle tedavin hayırlı olsun...benım de donduurlmusum var da merak ettigim için soruyorum..kac tane dondurulmusun var ve tarnsferın ne zaman kısmetse...
ev hastane arası 2.5-3 saat yumurta takibi ve toplanması sırasında 5 gün senelik izin alacam hastaneye baya bi git gel yapıcam çünkü (iş yerinden izin almam zor olduğu için) kimseye söylemedim tüp bebek tedavisi görüyorum diye onun için rapor alamıyorum rapor hakkımı transferden sonra düşünüyorum nasip olursaCanım benim stres yapma lütfen daha sakin evet bu ilaçlardan hiç birimiz memnun değiliz ama mecburuz be kuzum bunu dert etme kendine şimdi sen evladına odaklan inşallah.
Hastanen rapor vermiyor mu iş yerine rapor versen olmaz mı?
su gibi gelip geçsin inşallah opudan sonra yaz nasıl geçti diye bizide bilgilendir haftaya nasipse bende olucamkızlar benim yarın sabah opu var,çok korkuyorum öğleden sonra işe gidebilir miyim kendime ait odam var çok yorucu değil yani raporla falan uğraşmak istemiyorum
hayırlı uğurlu olsun canım kac haftalıksın suanCok şükür bizde duyduk kalp atışını . Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?