T timse öncelikle tedavin hayırlı olsun.... gonal f--puregon--merional-- menagon--menapur--fostimon kullanılan ilaçlar seninki hangisi? hepsinin içeriği aynı (stimule) yani yumurta uyarıcı bilğim kadarıyla.kaç gün kullanacaksın?kızlar bende başladım salı günü iğnelere,gonal f diye Bi iğne yazmışınız hep bana onu vermedi niyeki acaba cumartesi sabah gitcem tekrar doktora
çok teşekkür ederim. amaaann neyapayım en fazla işten çıkarırlr tek bebeğim olsunda gerisi önemli değilGermemeye calış kendini.izin konusu can sıkıyor gercekten de. Ben de toptan aldım artık.tüm yıl kullanmamıştım zaten. Gidip surekli muhatap olmaktansa diye. Allahım sıkıntıda bırakmadan işlerini yoluna koyar inşallah.
merhaba canım,seninde tedavin hayırlı olsun.benim altı tane dondurulmuş var.transfer kısmet olursa aralık ayında olucak.senin ne zaman olucak kısmetse
İnsallah canim aksilik olmadan biter umarim,dün gece çatlatma ignemi vurdum karnim,kasiklar cok agriyo,su gibi gelip geçsin inşallah opudan sonra yaz nasıl geçti diye bizide bilgilendir haftaya nasipse bende olucam
cevabın için teşekkür ederim canım.bende bu aralar adet olmayı bekliyorum.(zaten kendiliğinden bir adet döngüm olmadığı için ilaç kullandım hep kullandığım ilaç o yüzden bu aralar bekliyorum adet olmayı) sonrada 2.yada 3.gün doktora gidicem.dondurulmuşlarım bekliyor şimdi bakalım benim korkum çözülürken bir sıkıntı olursa kullanılamazsa diye.
canım çok saol inşallah hepimizin hayalleri gerçek olur.bende pko var bu sebeple fazla yumurta oluştu o yüzden hemen transfer etmeyi uygun bulmadı doktor.donduruldu.bende çözülürken kayıp olur sağlıksız olurlar diye çok korkuyorum.stres yapmamak lazım ama elde değil işte.inşallah senin dondurulmuşlarında transfer edilir.olmazsada maddi imkanımız el verdiği sürece devam edicez.Allah yardımcımız olsunbenim suan 3.gün embriyo transferimin 11.günündeyim. dün test yaptırdım negatif cıktı tutmadılar.ama 12.gündede dr test yaptır dedi yine yaptırcam yarın...ve doktorlar görüşüp konustuktan sonra uygun görülen bi zaman da dondurulmuslarımın transferini yaptırcam..ama 2 tane diye belki olumlu bulmeyıp tekrar ilaç tedavisinede başlayabiliriz kesin bişey diyemiyorum...Allah sana dondurulmuslarından hamilelilk yaşamanı nasip etsin inş..bol şanşlar..
Canim kalp atislarina rabbim gostersin kucaginada almayi nasip etsin transferden sonra nelere dikkat ettin belirtilerin nelerdiarkadaşlar bende bugün keseyi gördüm.10 gün sonra tekrar gidicem.allah olmayan,çaba gösteren herkese nasip etsin.hamile olanlarada sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.arkadaşlar ben bişey sorucam sizlere.bana 2 embriyo transfer edilmişti ama biri tutmuş.tutmayan embriyo vücuttan nasıl atılıyor acaba.benim hiç kanamam falanda olmadı.bu konuda tecrübeli arkadaşlar varmı
sağol canım inş hepimizinki hayırlı olur ve güzel sonuçlanır merional ve fostimon benimki salı başladım yarın son cumartesi de kontrole gitcem
bende pztesi başladım yarın kontrol var aynıyız seninlesağol canım inş hepimizinki hayırlı olur ve güzel sonuçlanır merional ve fostimon benimki salı başladım yarın son cumartesi de kontrole gitcem
amin canım.cumlemize inşallah.ben transferden sonra 3 gün yattım sadece tuvalet için kalktım.sonraki gunlerdede hiçbir iş yapmadım.yemekte dahil.yavaş hareket ettim.evin içinde dolaştım rahime kan gitsin diye.beslenmeme pek dikkat edemedim.belirti olarak kasık ağrım oldu genelde batma şeklinde.bide Bi gece rahimde tuhaf Bi ağrıyla uyandımCanim kalp atislarina rabbim gostersin kucaginada almayi nasip etsin transferden sonra nelere dikkat ettin belirtilerin nelerdi
İnşallah sorunsuz döllenme yaşarsın canım, bakalım kaçıncı gün embriyosu olacak. Bazen 2. gün oluyor, çoğu zamanda 5. gün embriyosu oluyor, önemli olan güzel bölünmeleri, hadi inşallah bakalım..Aradilar ya hastaneden cok heywcan yaptm uzuldum keske altisida dollense die sora sukrettim rabbime uzuluyo insan yinede endiseleniyorum.
bana o değerler söylenmedikızlar opudan önceki kanda e2 değeriniz kaç çıkmıştı ve kaç yumi toplanmıştı.
bende iğne korkum olduğundan korkudan bayıldım. sonrasında da opu harikaydı. çünkü narkozla uyudum uyandım bitmiş...Kızlar Merhaba, ben bugün opu işlemimi oldum geldim.işlemle ilgili bi sıkıntı yok acı zaten hisstmedim narkozlu olduğum için çok güzel uyudumbenim normaldede olur uyurken bogazım tıkanır yine öyle olmuş, bogazımdan tükürük almışlar uyurken ve bogazım tahriş olmuş ve uyanınca bogazım çok yandı ağlama kriziyle birlikte nefeste alamadım.Biraz oksijen aldım.sakinleşince düzeldim.eve gelince hemen uyumuşum yeni kaldırabildim kafamı.6 tane yumi toplanmış.Allahın izniyle yarın bilgi vericekler döllenip döllenmediğine dair.Umarım herşey yolunda gider. encokistedigimsin
bende aynı şeyden muzdaripim.. fazla yumurta oluştu. 6 tanesi olgunmuş. 2 tanesi döllenmiş. bakalım 5. güne kim gelirse dondurulacakmışcanım çok saol inşallah hepimizin hayalleri gerçek olur.bende pko var bu sebeple fazla yumurta oluştu o yüzden hemen transfer etmeyi uygun bulmadı doktor.donduruldu.bende çözülürken kayıp olur sağlıksız olurlar diye çok korkuyorum.stres yapmamak lazım ama elde değil işte.inşallah senin dondurulmuşlarında transfer edilir.olmazsada maddi imkanımız el verdiği sürece devam edicez.Allah yardımcımız olsun
9 mm olmuş canım transfere kadar 13-14 mm olur bu gidişleCnm endometrium kc cikti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?