Allah kalan bebeğine sağlıkla doğmayı nasip etsin canım hayırlısı böyleymiş dediğin gibi mevlam en hayırlı olan şeyleri yaşatsın bize inşallah.Mrb arkadaşlar. Bugün doktora gittim bebeklerimden birinin kalbi atmiyor ve diğerine göre çok küçüktü. Doktor ölmüş ve küçülmeye başlamış,kendiliğinden yok olacak dedi. Ne hissettiğimi tarif edemiyorum. Baştan beri sagliksizdi ve cok korkuyordum ileriki aşamalarda bişey olursa diğerine de zarar verir diye. Hep hayırlısı diye dua ettim ve hayırlısı böyleymis demek ki. Rabbim kalan meleğimi korur inşallah.
Ay canmm ayni bndende alti toplanmis tabi ucu dollenmis hayrlsyla bakalm ne olacak. Insallah sorunsuz yerlestrilir bebegmiz ve tutar cok sevndm adina gecmis olsn canmKızlar Merhaba, ben bugün opu işlemimi oldum geldim.işlemle ilgili bi sıkıntı yok acı zaten hisstmedim narkozlu olduğum için çok güzel uyudumbenim normaldede olur uyurken bogazım tıkanır yine öyle olmuş, bogazımdan tükürük almışlar uyurken ve bogazım tahriş olmuş ve uyanınca bogazım çok yandı ağlama kriziyle birlikte nefeste alamadım.Biraz oksijen aldım.sakinleşince düzeldim.eve gelince hemen uyumuşum yeni kaldırabildim kafamı.6 tane yumi toplanmış.Allahın izniyle yarın bilgi vericekler döllenip döllenmediğine dair.Umarım herşey yolunda gider. encokistedigimsin
Uzulme insallah diger bebegmiz seni birakmasn hayrlsi buymusMrb arkadaşlar. Bugün doktora gittim bebeklerimden birinin kalbi atmiyor ve diğerine göre çok küçüktü. Doktor ölmüş ve küçülmeye başlamış,kendiliğinden yok olacak dedi. Ne hissettiğimi tarif edemiyorum. Baştan beri sagliksizdi ve cok korkuyordum ileriki aşamalarda bişey olursa diğerine de zarar verir diye. Hep hayırlısı diye dua ettim ve hayırlısı böyleymis demek ki. Rabbim kalan meleğimi korur inşallah.
4 tane 3. gün, 1 tane 5.gün blastosistim var. Dün 4 tane çözüldü. 5 güne giden en iyi 2 tane transfer olacak. Giden olmazsa blast olan transfer edilecek.Lulinda canım bu aradas önceki mesajımda yazmayı unutmuşum yarın tranaferin inşallah çok iyi geçer.kaç tane dondurulmuşun vardı
kasik agrin kacinci gun basladi canm benm 5. Gun bugun ayaga kalktigimda adet agrisi gibi oluo sanki cok az bilemedim bugn basladiamin canım.cumlemize inşallah.ben transferden sonra 3 gün yattım sadece tuvalet için kalktım.sonraki gunlerdede hiçbir iş yapmadım.yemekte dahil.yavaş hareket ettim.evin içinde dolaştım rahime kan gitsin diye.beslenmeme pek dikkat edemedim.belirti olarak kasık ağrım oldu genelde batma şeklinde.bide Bi gece rahimde tuhaf Bi ağrıyla uyandım
Opudan 3 gün önce 3518 çıkmıştı. 22 toplandı. Çıkan sayısı 200-250 bölünce aşağı yukarı kaç folikül olduğu belli oluyor.kızlar opudan önceki kanda e2 değeriniz kaç çıkmıştı ve kaç yumi toplanmıştı.
hayırlısı olsun canım,güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.en azından 5.gün embriyosu kesin transfer edilecek.işalah diğerleride güzelce 5.güne giderler :)4 tane 3. gün, 1 tane 5.gün blastosistim var. Dün 4 tane çözüldü. 5 güne giden en iyi 2 tane transfer olacak. Giden olmazsa blast olan transfer edilecek.
bende aynı şeyden muzdaripim.. fazla yumurta oluştu. 6 tanesi olgunmuş. 2 tanesi döllenmiş. bakalım 5. güne kim gelirse dondurulacakmış
Teşekkürler, hayırlısıyla olsun da. 2.günler bile tutuyor. Gününe takılmıyorum.hayırlısı olsun canım,güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.en azından 5.gün embriyosu kesin transfer edilecek.işalah diğerleride güzelce 5.güne giderler :)
aynen en iyisini yapıyosun.beşinci gün olan kesin transfer edilecek derken diğerleri gidemezlerse transfer edilmicek diye düşündüğümden söyledim.Teşekkürler, hayırlısıyla olsun da. 2.günler bile tutuyor. Gününe takılmıyorum.
Mrb arkadaşlar. Bugün doktora gittim bebeklerimden birinin kalbi atmiyor ve diğerine göre çok küçüktü. Doktor ölmüş ve küçülmeye başlamış,kendiliğinden yok olacak dedi. Ne hissettiğimi tarif edemiyorum. Baştan beri sagliksizdi ve cok korkuyordum ileriki aşamalarda bişey olursa diğerine de zarar verir diye. Hep hayırlısı diye dua ettim ve hayırlısı böyleymis demek ki. Rabbim kalan meleğimi korur inşallah.
çok sevindim ya birlikte devam edecek tedavimiz.inş güzel gider herşey birlikte güzel sonuçlar alırızbende pztesi başladım yarın kontrol var aynıyız seninle
Bakalm hangi gun alacaz embriyolarmizi karnimizaa cok guzel heyecanli yaaaKızlar Merhaba, ben bugün opu işlemimi oldum geldim.işlemle ilgili bi sıkıntı yok acı zaten hisstmedim narkozlu olduğum için çok güzel uyudumbenim normaldede olur uyurken bogazım tıkanır yine öyle olmuş, bogazımdan tükürük almışlar uyurken ve bogazım tahriş olmuş ve uyanınca bogazım çok yandı ağlama kriziyle birlikte nefeste alamadım.Biraz oksijen aldım.sakinleşince düzeldim.eve gelince hemen uyumuşum yeni kaldırabildim kafamı.6 tane yumi toplanmış.Allahın izniyle yarın bilgi vericekler döllenip döllenmediğine dair.Umarım herşey yolunda gider. encokistedigimsin
yanlış hatırlamıyorsam 3. Gün başlamıştı ama çok nadir oluyordu.ilerleyen zamanlarda biraz daha arttı.testten 2 gün önce adet sancısına benzer ağrılarım oldukasik agrin kacinci gun basladi canm benm 5. Gun bugun ayaga kalktigimda adet agrisi gibi oluo sanki cok az bilemedim bugn basladi
canım bence bu kadar inceleme.rahat olmaya çalış.ben transferden öncede sonrada çok düzenli brslenemedim ama şimdi çok şükür hamileyim.olacak olduktan sonra oluyor o yüzden rahat ol.bu şekilde takılıp kalman strese sokarYine ben ve yine bir sorum var size kizceler. Esim gitmis birsuru nar almis gelmis. Benm rahim kalinlgi filan bi sorun yok dedi drum. Nar bebegin tutunmasinami yardmci oluyo suyunu icsem bi faydasi olurmu sadce rahim duvari kalinligi icinmi icilio yoksa tutunma icinmi? Benim dha transfer olmadi. Ne yapim transferdenmi sora icim smdimi icim
Aynen canım bende atlattım bu işlemi allaha şükür beklicez artık.umarım en yakın zamanda alırız gerçekten heyecanlıBakalm hangi gun alacaz embriyolarmizi karnimizaa cok guzel heyecanli yaaa
Ay canmm ayni bndende alti toplanmis tabi ucu dollenmis hayrlsyla bakalm ne olacak. Insallah sorunsuz yerlestrilir bebegmiz ve tutar cok sevndm adina gecmis olsn canm
Bnde de cok yumurta toplanmiştı şişmişdm bnde mayısta yumurtam toplandı ama temmuzda yuklemem oldu ama tutmadı cunkı ohssye neden olan hormonlar hala vucudumdan tam cıkmamiş ve gebeligimi engellemiş bnde duydgumda pek ınanmadm ama bu ıkıncı denememde oldu hamıleyım çok şukur yanı anlatmak istedgm şey acele etme zamanı geldgnde hayırlısıyla senın de hamılelık haberlerını duyarz sen şimdi dınlenmene bak gec olucak dıye üzülmeyok daha aranmadım.. beklemedeyim.. zaten 2 ay beklicem.. benm için bekleme zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?