Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Mrb arkadaşlar. Bugün doktora gittim bebeklerimden birinin kalbi atmiyor ve diğerine göre çok küçüktü. Doktor ölmüş ve küçülmeye başlamış,kendiliğinden yok olacak dedi. Ne hissettiğimi tarif edemiyorum. Baştan beri sagliksizdi ve cok korkuyordum ileriki aşamalarda bişey olursa diğerine de zarar verir diye. Hep hayırlısı diye dua ettim ve hayırlısı böyleymis demek ki. Rabbim kalan meleğimi korur inşallah.

Allah kalan bebeğine sağlıkla doğmayı nasip etsin canım hayırlısı böyleymiş dediğin gibi mevlam en hayırlı olan şeyleri yaşatsın bize inşallah.

Ay canmm ayni bndende alti toplanmis tabi ucu dollenmis hayrlsyla bakalm ne olacak. Insallah sorunsuz yerlestrilir bebegmiz ve tutar cok sevndm adina gecmis olsn canm

Uzulme insallah diger bebegmiz seni birakmasn hayrlsi buymus

Lulinda canım bu aradas önceki mesajımda yazmayı unutmuşum yarın tranaferin inşallah çok iyi geçer.kaç tane dondurulmuşun vardı
4 tane 3. gün, 1 tane 5.gün blastosistim var. Dün 4 tane çözüldü. 5 güne giden en iyi 2 tane transfer olacak. Giden olmazsa blast olan transfer edilecek.

kasik agrin kacinci gun basladi canm benm 5. Gun bugun ayaga kalktigimda adet agrisi gibi oluo sanki cok az bilemedim bugn basladi

Yine ben ve yine bir sorum var size kizceler. Esim gitmis birsuru nar almis gelmis. Benm rahim kalinlgi filan bi sorun yok dedi drum. Nar bebegin tutunmasinami yardmci oluyo suyunu icsem bi faydasi olurmu sadce rahim duvari kalinligi icinmi icilio yoksa tutunma icinmi? Benim dha transfer olmadi. Ne yapim transferdenmi sora icim smdimi icim

4 tane 3. gün, 1 tane 5.gün blastosistim var. Dün 4 tane çözüldü. 5 güne giden en iyi 2 tane transfer olacak. Giden olmazsa blast olan transfer edilecek.
hayırlısı olsun canım,güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.en azından 5.gün embriyosu kesin transfer edilecek.işalah diğerleride güzelce 5.güne giderler :)

hayırlısı olsun canım,güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.en azından 5.gün embriyosu kesin transfer edilecek.işalah diğerleride güzelce 5.güne giderler :)
Teşekkürler, hayırlısıyla olsun da. 2.günler bile tutuyor. Gününe takılmıyorum.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah,diğer meleğin inşallah hep seninle olur

Bakalm hangi gun alacaz embriyolarmizi karnimizaa cok guzel heyecanli yaaa

canım bence bu kadar inceleme.rahat olmaya çalış.ben transferden öncede sonrada çok düzenli brslenemedim ama şimdi çok şükür hamileyim.olacak olduktan sonra oluyor o yüzden rahat ol.bu şekilde takılıp kalman strese sokar

yok daha aranmadım.. beklemedeyim.. zaten 2 ay beklicem.. benm için bekleme zamanı
Bnde de cok yumurta toplanmiştı şişmişdm bnde mayısta yumurtam toplandı ama temmuzda yuklemem oldu ama tutmadı cunkı ohssye neden olan hormonlar hala vucudumdan tam cıkmamiş ve gebeligimi engellemiş bnde duydgumda pek ınanmadm ama bu ıkıncı denememde oldu hamıleyım çok şukur yanı anlatmak istedgm şey acele etme zamanı geldgnde hayırlısıyla senın de hamılelık haberlerını duyarz sen şimdi dınlenmene bak gec olucak dıye üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…