Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Ya bnde ama esim benden dha fazla dikkat edio sutler cevizler bilmem neler bnde o uzulmesn die yiyorum e merakta ediom faydasi varmi die

Cnm benim 5. Gunden beri kasiklarim adet olmadan bi kac zamam once agrir ya oyle agriyo seninde oylemiydi

yanlış hatırlamıyorsam 3. Gün başlamıştı ama çok nadir oluyordu.ilerleyen zamanlarda biraz daha arttı.testten 2 gün önce adet sancısına benzer ağrılarım oldu
Yaa işte benimdr aynen anlattığın gibi:) dün 3. Gündü başladı bugun iyice hissesiyorum batma yanma..inşallah bende pozitif görürüm

canım benim hayırlısı buymuş demek ki okurken içim ürperdi neyseki düşündüğün kötü sonla karşılaşmayacaksın Rabbim neylerse güzel eyler bir tane olsun senin olsun..

Canim benim ya çok çok dua edeceğim sana Rabbim bebeğini kucağına almayi Hayırlısiyla nasip etsin inşallah

Evet bende kendimi şartladım yapmıcam test günümü beklicem falan ama ozamana durum değişir gibi geliyo beklemek zor o heyecanla merakla çünkü
Bisi diyimmi ilk seni topikte gordgmde profile baktm ve hamile sandm yakisir hamilelik sana inssaaallaahhh :) bnde drmla konustum soledigm tarihten once yapma dedi zannetmiom yapacahmi ama belki heyecandan olablrde yani

merhaba kızlar bende bugün kese için kontrole gittim ve miniğim oradaydı şükürler olsun 10 gün sonra kalp atışları için gideceğiz inşallah o güne kadar büyür ve minik kalbi atmaya başlar
Insallah ya cok duygulu demii cok guzel bsi allahm sen bizede herkese yasat hayrlsyla insallah duyarsn o minnack kalbini allahm esirgesin onu

merhaba kızlar bende bugün kese için kontrole gittim ve miniğim oradaydı şükürler olsun 10 gün sonra kalp atışları için gideceğiz inşallah o güne kadar büyür ve minik kalbi atmaya başlar
canım hayırlı olsun.kaç tane transfer edilmişti.tek kesemi göründü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…