Ya bnde ama esim benden dha fazla dikkat edio sutler cevizler bilmem neler bnde o uzulmesn die yiyorum e merakta ediom faydasi varmi diecanım bence bu kadar inceleme.rahat olmaya çalış.ben transferden öncede sonrada çok düzenli brslenemedim ama şimdi çok şükür hamileyim.olacak olduktan sonra oluyor o yüzden rahat ol.bu şekilde takılıp kalman strese sokar
Insallah beraber alriz o guzel haberi yoldas oluruz birbirimize insallah. Belkim drdn gizli kacamak bi idrar testide yapariz hiAynen canım bende atlattım bu işlemi allaha şükür beklicez artık.umarım en yakın zamanda alırız gerçekten heyecanlı
Sagol canım. 7 haftalık suanhayırlı uğurlu olsun canım kac haftalıksın suan
Cnm benim 5. Gunden beri kasiklarim adet olmadan bi kac zamam once agrir ya oyle agriyo seninde oylemiydiamin canım.cumlemize inşallah.ben transferden sonra 3 gün yattım sadece tuvalet için kalktım.sonraki gunlerdede hiçbir iş yapmadım.yemekte dahil.yavaş hareket ettim.evin içinde dolaştım rahime kan gitsin diye.beslenmeme pek dikkat edemedim.belirti olarak kasık ağrım oldu genelde batma şeklinde.bide Bi gece rahimde tuhaf Bi ağrıyla uyandım
Insallah hayrlsyla dollenmeler olusur yerlestirilir sagliklada dogarlar insallahKIZLAR YUMURTALARIM BUGÜN TOPLANDI İNŞALLAH ARTIK HERGÜN ARAYIP HABER VERİCEKLER
Yaa işte benimdr aynen anlattığın gibi:) dün 3. Gündü başladı bugun iyice hissesiyorum batma yanma..inşallah bende pozitif görürümyanlış hatırlamıyorsam 3. Gün başlamıştı ama çok nadir oluyordu.ilerleyen zamanlarda biraz daha arttı.testten 2 gün önce adet sancısına benzer ağrılarım oldu
Bende cumartesi oldum canim 6 gunum benimde dum ve bugun bende korkuyorum am bakalim kismetkasik agrin kacinci gun basladi canm benm 5. Gun bugun ayaga kalktigimda adet agrisi gibi oluo sanki cok az bilemedim bugn basladi
evet canım öyleydi.senin kaçıncı günün bugunCnm benim 5. Gunden beri kasiklarim adet olmadan bi kac zamam once agrir ya oyle agriyo seninde oylemiydi
inşallah canım.allah herkesin gönlüne göre versin.Yaa işte benimdr aynen anlattığın gibi:) dün 3. Gündü başladı bugun iyice hissesiyorum batma yanma..inşallah bende pozitif görürüm
6. Canimevet canım öyleydi.senin kaçıncı günün bugun
Evet bende kendimi şartladım yapmıcam test günümü beklicem falan ama ozamana durum değişir gibi geliyoInsallah beraber alriz o guzel haberi yoldas oluruz birbirimize insallah. Belkim drdn gizli kacamak bi idrar testide yapariz hi
canım benim hayırlısı buymuş demek ki okurken içim ürperdi neyseki düşündüğün kötü sonla karşılaşmayacaksın Rabbim neylerse güzel eyler bir tane olsun senin olsun..Mrb arkadaşlar. Bugün doktora gittim bebeklerimden birinin kalbi atmiyor ve diğerine göre çok küçüktü. Doktor ölmüş ve küçülmeye başlamış,kendiliğinden yok olacak dedi. Ne hissettiğimi tarif edemiyorum. Baştan beri sagliksizdi ve cok korkuyordum ileriki aşamalarda bişey olursa diğerine de zarar verir diye. Hep hayırlısı diye dua ettim ve hayırlısı böyleymis demek ki. Rabbim kalan meleğimi korur inşallah.
Mrb arkadaşlar. Bugün doktora gittim bebeklerimden birinin kalbi atmiyor ve diğerine göre çok küçüktü. Doktor ölmüş ve küçülmeye başlamış,kendiliğinden yok olacak dedi. Ne hissettiğimi tarif edemiyorum. Baştan beri sagliksizdi ve cok korkuyordum ileriki aşamalarda bişey olursa diğerine de zarar verir diye. Hep hayırlısı diye dua ettim ve hayırlısı böyleymis demek ki. Rabbim kalan meleğimi korur inşallah.
Bisi diyimmi ilk seni topikte gordgmde profile baktm ve hamile sandm yakisir hamilelik sana inssaaallaahhh :) bnde drmla konustum soledigm tarihten once yapma dedi zannetmiom yapacahmi ama belki heyecandan olablrde yaniEvet bende kendimi şartladım yapmıcam test günümü beklicem falan ama ozamana durum değişir gibi geliyobeklemek zor o heyecanla merakla çünkü
Insallah ya cok duygulu demii cok guzel bsi allahm sen bizede herkese yasat hayrlsyla insallah duyarsn o minnack kalbini allahm esirgesin onumerhaba kızlar bende bugün kese için kontrole gittim ve miniğim oradaydı şükürler olsun 10 gün sonra kalp atışları için gideceğiz inşallah o güne kadar büyür ve minik kalbi atmaya başlar
canım hayırlı olsun.kaç tane transfer edilmişti.tek kesemi göründü.merhaba kızlar bende bugün kese için kontrole gittim ve miniğim oradaydı şükürler olsun 10 gün sonra kalp atışları için gideceğiz inşallah o güne kadar büyür ve minik kalbi atmaya başlar
Hayirlisi insallah hadi atlatmissin darisi banaKIZLAR YUMURTALARIM BUGÜN TOPLANDI İNŞALLAH ARTIK HERGÜN ARAYIP HABER VERİCEKLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?