Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

İnşallah hepimiz alırız..çok teşekkür ederim..

Cumartesi transferim oldu ve 4 gun yani dum kardesim 13 haftalik bebegine dusuk yapti kurtaj oldu mecburen hep onun yanındayım yatamiyorum kismet artik rabbim nasip ettiyse olur
Geçmiş olsun vardır bi hayır diyelim kötü düşünme belkihareket etmen gerek bebeğin için

Ha
hayırlı olsun canım cok sevındım ben gormul gıbı heyecanlndım bnde cumaertesı gdcen kese gormeye senın test gunun ne zamandı? 10 gub sobra kalp atisini duymayami gidiceksin.? Bn sormustum doktoruma.demisdiki vucudumuz tarafndan emiliyo bazen adetle atılıyo yanı her şekilde olabılır ama sen tAkma onu kafana keyfini cıkar

Kizlarr sabah ilk kontrole gidiyorum yumurtalarin durumuna bakacaklar ignelerin5. Gunu yarin dua edin yumoslar iyi olsun herkese selamlarrrr
Ben de gideceğim.bugün 7.cilri yaptım.allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. ?

Allah kalan bebeğine sağlıkla doğmayı nasip etsin canım hayırlısı böyleymiş dediğin gibi mevlam en hayırlı olan şeyleri yaşatsın bize inşallah.

Uzulme insallah diger bebegmiz seni birakmasn hayrlsi buymus

Hakkında hayırlısı olsun inşallah,diğer meleğin inşallah hep seninle olur

canım benim hayırlısı buymuş demek ki okurken içim ürperdi neyseki düşündüğün kötü sonla karşılaşmayacaksın Rabbim neylerse güzel eyler bir tane olsun senin olsun..

Canim benim ya çok çok dua edeceğim sana Rabbim bebeğini kucağına almayi Hayırlısiyla nasip etsin inşallah
hepinize tesekkur ederim güzel dualariniz için. Allah herkesin evladını korusun, olmayanlara da hayırlısiyla nasip etsin. Her aşaması zor bu süreçte Allah hepimizin yardimcisi olsun, beterinden korusun.

ayyy canım içim rahatladı.dış gebelik olur diye korktum.11 kasımdı test günüm.bugun karından görüldü.guzel haberlerini bekliyorum canım.

Canım üzüldüm . Ama cok şükür ki diger bebisin seninle. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Canım Allah diğer bebeğini sana bağışlasın.

Kızlar benimde sabah opu var ilk önce ne yapıyorlar hastaneye girer girmezden başlayın ya valla birazdan yemeyi içmeyi kescem tırstım iyice
Ay bende dun cok heyeca yaptm ama hiiccc ole stres yapma hcbsi olmuyo hatta aci bile hissetmedm ben ciktiktan sora. Bayilmadan once son hatrladgm dualarmi okuyusum ve acimicak demi die sorusumdu. Ciktiktan sora cok agladm nedensiz yere ama hic aci hissetmiorsn o yuzden rahat ol canm benm. Hadi rabbim yardmcin olsun hayrlsyla yumisler ciksin ve annesine kavusmaya hazrlanan bebikler olussun insallah

Canım rabbim diğerine sağlık versin ınş. Bana da iki tane transfer ettiler şans yükselişin diye ama zor biliyorum. Böyle bir risk her zaman varmış.

sağol canım ya valla çok heyecan yaptım bi eşim gelicek başka kimseyi istemdim benim ofis çekimi çokzor gecti ondada kimseyi çağırmamıştım çok zor oldu o gün.ondan tırsıyorum.

Cok gecmiş olsun inşallah yavrunu sagsalim kucagına alırsın.otekinin ıyı olmadıgını
ayyy canım içim rahatladı.dış gebelik olur diye korktum.11 kasımdı test günüm.bugun karından görüldü.guzel haberlerini bekliyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…