Kizlarr sabah ilk kontrole gidiyorum yumurtalarin durumuna bakacaklar ignelerin5. Gunu yarin dua edin yumoslar iyi olsun herkese selamlarrrrHayirlisi insallah hadi atlatmissin darisi bana
bitanem herşeyde ihtimaller var tabi. hepimiz her aşama da hep şüpheli yaklaşıyoruz ama bu ihtimaller çok düşük biz hep iyiyi düşünelim iyi olsun. eğer akıntın varsa bu yumurta çatladığı için değil yumurta sayın arttığı için korkma canım inşallah hayırla alırsın bebeğini kucağına
İnşallah hepimiz alırız..çok teşekkür ederim..bitanem herşeyde ihtimaller var tabi. hepimiz her aşama da hep şüpheli yaklaşıyoruz ama bu ihtimaller çok düşük biz hep iyiyi düşünelim iyi olsun. eğer akıntın varsa bu yumurta çatladığı için değil yumurta sayın arttığı için korkma canım inşallah hayırla alırsın bebeğini kucağına
Geçmiş olsun vardır bi hayır diyelim kötü düşünme belkihareket etmen gerek bebeğin içinCumartesi transferim oldu ve 4 gun yani dum kardesim 13 haftalik bebegine dusuk yapti kurtaj oldu mecburen hep onun yanındayım yatamiyorum kismet artik rabbim nasip ettiyse olur
hayırlı olsun canım cok sevındım ben gormul gıbı heyecanlndım bnde cumaertesı gdcen kese gormeye senın test gunun ne zamandı? 10 gub sobra kalp atisini duymayami gidiceksin.? Bn sormustum doktoruma.demisdiki vucudumuz tarafndan emiliyo bazen adetle atılıyo yanı her şekilde olabılır ama sen tAkma onu kafana keyfini cıkararkadaşlar bende bugün keseyi gördüm.10 gün sonra tekrar gidicem.allah olmayan,çaba gösteren herkese nasip etsin.hamile olanlarada sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.arkadaşlar ben bişey sorucam sizlere.bana 2 embriyo transfer edilmişti ama biri tutmuş.tutmayan embriyo vücuttan nasıl atılıyor acaba.benim hiç kanamam falanda olmadı.bu konuda tecrübeli arkadaşlar varmı
Ben de gideceğim.bugün 7.cilri yaptım.allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. ?post: 37892694 .!.:Kizlarr sabah ilk kontrole gidiyorum yumurtalarin durumuna bakacaklar ignelerin5. Gunu yarin dua edin yumoslar iyi olsun herkese selamlarrrr
Üzülme sen inşallah iyi olur yaEvet aynen oyle ama icimde korku ve huzun var ye ilerleyen zmanda arayip yerlestiremicez derlerse. Dollenmeside iyi birsey demi? Ben hcbsi bilmiyorum alti taneden sadece ucu dollenmis ya onlarada bsi olursa emekler cope gdcek
Allah kalan bebeğine sağlıkla doğmayı nasip etsin canım hayırlısı böyleymiş dediğin gibi mevlam en hayırlı olan şeyleri yaşatsın bize inşallah.
Uzulme insallah diger bebegmiz seni birakmasn hayrlsi buymus
Hakkında hayırlısı olsun inşallah,diğer meleğin inşallah hep seninle olur
canım benim hayırlısı buymuş demek ki okurken içim ürperdi neyseki düşündüğün kötü sonla karşılaşmayacaksın Rabbim neylerse güzel eyler bir tane olsun senin olsun..
hepinize tesekkur ederim güzel dualariniz için. Allah herkesin evladını korusun, olmayanlara da hayırlısiyla nasip etsin. Her aşaması zor bu süreçte Allah hepimizin yardimcisi olsun, beterinden korusun.Canim benim ya çok çok dua edeceğim sana Rabbim bebeğini kucağına almayi Hayırlısiyla nasip etsin inşallah
2 tane 3. gün embriyosu transfer edilmişti bugün tek kese görüldücanım hayırlı olsun.kaç tane transfer edilmişti.tek kesemi göründü.
Bende vuruldum dün gece hiç ağrım sişliğim yok bu kötü mü ya yoksa follükül boş muİnsallah canim aksilik olmadan biter umarim,dün gece çatlatma ignemi vurdum karnim,kasiklar cok agriyo,
ayyy canım içim rahatladı.dış gebelik olur diye korktum.11 kasımdı test günüm.bugun karından görüldü.guzel haberlerini bekliyorum canım.Ha
hayırlı olsun canım cok sevındım ben gormul gıbı heyecanlndım bnde cumaertesı gdcen kese gormeye senın test gunun ne zamandı? 10 gub sobra kalp atisini duymayami gidiceksin.? Bn sormustum doktoruma.demisdiki vucudumuz tarafndan emiliyo bazen adetle atılıyo yanı her şekilde olabılır ama sen tAkma onu kafana keyfini cıkar
Canım üzüldüm . Ama cok şükür ki diger bebisin seninle. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinMrb arkadaşlar. Bugün doktora gittim bebeklerimden birinin kalbi atmiyor ve diğerine göre çok küçüktü. Doktor ölmüş ve küçülmeye başlamış,kendiliğinden yok olacak dedi. Ne hissettiğimi tarif edemiyorum. Baştan beri sagliksizdi ve cok korkuyordum ileriki aşamalarda bişey olursa diğerine de zarar verir diye. Hep hayırlısı diye dua ettim ve hayırlısı böyleymis demek ki. Rabbim kalan meleğimi korur inşallah.
benimde aynı şekilde olmuş.peki sende kasık ağrısı varmı2 tane 3. gün embriyosu transfer edilmişti bugün tek kese görüldü
Canım Allah diğer bebeğini sana bağışlasın.Mrb arkadaşlar. Bugün doktora gittim bebeklerimden birinin kalbi atmiyor ve diğerine göre çok küçüktü. Doktor ölmüş ve küçülmeye başlamış,kendiliğinden yok olacak dedi. Ne hissettiğimi tarif edemiyorum. Baştan beri sagliksizdi ve cok korkuyordum ileriki aşamalarda bişey olursa diğerine de zarar verir diye. Hep hayırlısı diye dua ettim ve hayırlısı böyleymis demek ki. Rabbim kalan meleğimi korur inşallah.
Ay bende dun cok heyeca yaptm ama hiiccc ole stres yapma hcbsi olmuyo hatta aci bile hissetmedm ben ciktiktan sora. Bayilmadan once son hatrladgm dualarmi okuyusum ve acimicak demi die sorusumdu. Ciktiktan sora cok agladm nedensiz yere ama hic aci hissetmiorsn o yuzden rahat ol canm benm. Hadi rabbim yardmcin olsun hayrlsyla yumisler ciksin ve annesine kavusmaya hazrlanan bebikler olussun insallahKızlar benimde sabah opu var ilk önce ne yapıyorlar hastaneye girer girmezden başlayın ya valla birazdan yemeyi içmeyi kescem tırstım iyice
Canım rabbim diğerine sağlık versin ınş. Bana da iki tane transfer ettiler şans yükselişin diye ama zor biliyorum. Böyle bir risk her zaman varmış.Mrb arkadaşlar. Bugün doktora gittim bebeklerimden birinin kalbi atmiyor ve diğerine göre çok küçüktü. Doktor ölmüş ve küçülmeye başlamış,kendiliğinden yok olacak dedi. Ne hissettiğimi tarif edemiyorum. Baştan beri sagliksizdi ve cok korkuyordum ileriki aşamalarda bişey olursa diğerine de zarar verir diye. Hep hayırlısı diye dua ettim ve hayırlısı böyleymis demek ki. Rabbim kalan meleğimi korur inşallah.
sağol canım ya valla çok heyecan yaptım bi eşim gelicek başka kimseyi istemdim benim ofis çekimi çokzor gecti ondada kimseyi çağırmamıştım çok zor oldu o gün.ondan tırsıyorum.Ay bende dun cok heyeca yaptm ama hiiccc ole stres yapma hcbsi olmuyo hatta aci bile hissetmedm ben ciktiktan sora. Bayilmadan once son hatrladgm dualarmi okuyusum ve acimicak demi die sorusumdu. Ciktiktan sora cok agladm nedensiz yere ama hic aci hissetmiorsn o yuzden rahat ol canm benm. Hadi rabbim yardmcin olsun hayrlsyla yumisler ciksin ve annesine kavusmaya hazrlanan bebikler olussun insallah
kötü düşünme canim insallah yarin güzel geçecek herşeyBende vuruldum dün gece hiç ağrım sişliğim yok bu kötü mü ya yoksa follükül boş mu
Cok gecmiş olsun inşallah yavrunu sagsalim kucagına alırsın.otekinin ıyı olmadıgınıMrb arkadaşlar. Bugün doktora gittim bebeklerimden birinin kalbi atmiyor ve diğerine göre çok küçüktü. Doktor ölmüş ve küçülmeye başlamış,kendiliğinden yok olacak dedi. Ne hissettiğimi tarif edemiyorum. Baştan beri sagliksizdi ve cok korkuyordum ileriki aşamalarda bişey olursa diğerine de zarar verir diye. Hep hayırlısı diye dua ettim ve hayırlısı böyleymis demek ki. Rabbim kalan meleğimi korur inşallah.
ayyy canım içim rahatladı.dış gebelik olur diye korktum.11 kasımdı test günüm.bugun karından görüldü.guzel haberlerini bekliyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?