inşallah hemn gelsın istıyorum cumaertesi.bnm de 14 kasımdı test gunum.bnm dr altdan bakıcakmiş keseye brz korkuyrm düşük riskini artırırmı diyeayyy canım içim rahatladı.dış gebelik olur diye korktum.11 kasımdı test günüm.bugun karından görüldü.guzel haberlerini bekliyorum canım.
Bende yalnizim annemler herkes hatayda ben bursada ama bilerek istemiyorum kimseyi yanimda. Ihtiyacta olmadi zaten kimseye esim yanmdaydi yetti cok sukur. Annemler hala israrla gelelim sen yat surekli biz sna yardm ederiz diolar ama ben kabl etmiyorum bu donemi tek basima atltmak istiyirum eger tutmasa yanmda olan kside uzulecek zaten insanlara tutmadi demek zor olur o yuzdn grek yok dedim. Aman hcbsi olmaz yalnizda atlatilir yeterki olsnda bebklermizsağol canım ya valla çok heyecan yaptım bi eşim gelicek başka kimseyi istemdim benim ofis çekimi çokzor gecti ondada kimseyi çağırmamıştım çok zor oldu o gün.ondan tırsıyorum.
Bnmki de sali gunu 10 du cnm yrn yda obur gun aricaklar transfer icin9 mm olmuş canım transfere kadar 13-14 mm olur bu gidişle
herşeyin hayırlısı gözüyle bakıyorum artık. 24 yumurtadan 6 olgun çıkmış. bu altı olgundan da 2 tane döllenmiş.. ancak iki ay sonra transfer olur dediler. yarın tekrar arayıp kaliteyi ve bölünmesini söyleyeceklermiş. hayırlısı artık..Bnde de cok yumurta toplanmiştı şişmişdm bnde mayısta yumurtam toplandı ama temmuzda yuklemem oldu ama tutmadı cunkı ohssye neden olan hormonlar hala vucudumdan tam cıkmamiş ve gebeligimi engellemiş bnde duydgumda pek ınanmadm ama bu ıkıncı denememde oldu hamıleyım çok şukur yanı anlatmak istedgm şey acele etme zamanı geldgnde hayırlısıyla senın de hamılelık haberlerını duyarz sen şimdi dınlenmene bak gec olucak dıye üzülme
İnşallah güzel haberler duyarsınız canım tabıkı de herseyın hayırlısı herseyın bır zamanı var yeterki o zaman Rabbım ol desin.Rabbim hepimize evlat nasıp etsın tüm isteyenlere inşallahherşeyin hayırlısı gözüyle bakıyorum artık. 24 yumurtadan 6 olgun çıkmış. bu altı olgundan da 2 tane döllenmiş.. ancak iki ay sonra transfer olur dediler. yarın tekrar arayıp kaliteyi ve bölünmesini söyleyeceklermiş. hayırlısı artık..
hastaneye gidince ilk önce danışmanlar ile tanışıyorsun. sonra opu saatine gelmeden önce hazırlık aşaması. seni bi odaya alıp damar yolu açılıyor. biraz kan alınıp değerlerine bakılıyor. eşinide başka odaya alıp örnek istiyorlar. zaman geldiğinde de direkt ameliyathaneye alıyorlar ve uyuyorsun... uyanınca odandasın. ve herşey bitmiş.. adet ağrısından hallice bir ağrı oluyor..Kızlar benimde sabah opu var ilk önce ne yapıyorlar hastaneye girer girmezden başlayın ya valla birazdan yemeyi içmeyi kescem tırstım iyice
Sağol canim. Ins senin de hakkında hayırlısı olur. Hepimiz şans yükselsin diye 2 tane istiyoruz. Dediğin gibi risk hep var ama hiçbir sorun yaşamadan ikizlerini kucağına alanlar da var. Allahın takdiri, bizim için neyi uygun gördüyse onu yaşıyoruz. öncelikle gönlüne göre olsun ama bi tane olsun sağlıklı olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz.Canım rabbim diğerine sağlık versin ınş. Bana da iki tane transfer ettiler şans yükselişin diye ama zor biliyorum. Böyle bir risk her zaman varmış.
amiiiinİnşallah güzel haberler duyarsınız canım tabıkı de herseyın hayırlısı herseyın bır zamanı var yeterki o zaman Rabbım ol desin.Rabbim hepimize evlat nasıp etsın tüm isteyenlere inşallah
yok canım bişey olmaz.alttan bakınca daha net görünüyormuş.banada alttan bakıcaktı.hcg. Yüksek çıkınca usttan baktıinşallah hemn gelsın istıyorum cumaertesi.bnm de 14 kasımdı test gunum.bnm dr altdan bakıcakmiş keseye brz korkuyrm düşük riskini artırırmı diyedr cok başarılı güveniyorum da ama işte brz korkuyrm
yok canım bişey olmaz.alttan bakınca daha net görünüyormuş.banada alttan bakıcaktı.hcg. Yüksek çıkınca usttan baktı
İnşallah canım inşallah bi problm cıkmaz.hamılelıyımızı öyrendık şimdide kese kalp atişi o yolundamı bu yolundamı dıye yıne tedrgn oluyrz Rabbim sagsalim yavrularımızı kucagımıza almayı nasıp etsın.amın.yok canım bişey olmaz.alttan bakınca daha net görünüyormuş.banada alttan bakıcaktı.hcg. Yüksek çıkınca usttan baktı
Rabbim yar ve yardimcin olsun ınş. Bol yumurta olsun kaliteli embriyolarin olsun insGüzellikeler ;
Öncelikle isimlerinizi henüz ezberleyemedim ama Yeni bir konu baslıgı acmadna burdan devam ettmek ıstedım ıznızınızle...
17 kasım 2014 Adet 2.gün 200 ml Puregon vuruldum
3.gün 200 ml puregon vuuruldum
4.gün 200 ml puregon vuruldum
5gün 175 ml puregon vuruldum
yarında 175 ml vurulup cumartesi gunu e2 +p4 tahlılerı verıp doktorum doz ayarlaması yapıcak...
Polikistikover oldugum ıcın ılk tup bebek tedavım yumurta olusmadıgından ıptal edildi , bu kez dualarınıza benı eklemeyı unutmayın olurmu
Sabri cok olanin imtihanida cok olurmus skma canini allah sevdigi kuluna dert verirmis herseyin hayrlsi demek boylesi dha hayrli senn icin insallah hersey yolunda giderGüzellikeler ;
Öncelikle isimlerinizi henüz ezberleyemedim ama Yeni bir konu baslıgı acmadna burdan devam ettmek ıstedım ıznızınızle...
17 kasım 2014 Adet 2.gün 200 ml Puregon vuruldum
3.gün 200 ml puregon vuuruldum
4.gün 200 ml puregon vuruldum
5gün 175 ml puregon vuruldum
yarında 175 ml vurulup cumartesi gunu e2 +p4 tahlılerı verıp doktorum doz ayarlaması yapıcak...
Polikistikover oldugum ıcın ılk tup bebek tedavım yumurta olusmadıgından ıptal edildi , bu kez dualarınıza benı eklemeyı unutmayın olurmu
Canım çok geçmiş olsun rabbim sağlıklı minnağı korusun yeri genişledi rahat rahat büyüsün hayırla al kucağına inşallahMrb arkadaşlar. Bugün doktora gittim bebeklerimden birinin kalbi atmiyor ve diğerine göre çok küçüktü. Doktor ölmüş ve küçülmeye başlamış,kendiliğinden yok olacak dedi. Ne hissettiğimi tarif edemiyorum. Baştan beri sagliksizdi ve cok korkuyordum ileriki aşamalarda bişey olursa diğerine de zarar verir diye. Hep hayırlısı diye dua ettim ve hayırlısı böyleymis demek ki. Rabbim kalan meleğimi korur inşallah.
Ay ağzından bal damlıyoBisi diyimmi ilk seni topikte gordgmde profile baktm ve hamile sandm yakisir hamilelik sana inssaaallaahhh :) bnde drmla konustum soledigm tarihten once yapma dedi zannetmiom yapacahmi ama belki heyecandan olablrde yani
Kismet bakalm ben isteyen herkesin anne olmasni istiyorum bence bu hayattaki en guzel duygu annelik insallah hamis hamis yazisirzzAy ağzından bal damlıyoihşallah allah nasip ederde hepimiz hamiş hamiş konuşuruz buralarda.bakalım yaşayıp görcez blki bn senden önce yaparım buyük konuşmamak lazım
hayırlı cumalar canım Allah yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Rabbim korusunMrb arkadaşlar. Bugün doktora gittim bebeklerimden birinin kalbi atmiyor ve diğerine göre çok küçüktü. Doktor ölmüş ve küçülmeye başlamış,kendiliğinden yok olacak dedi. Ne hissettiğimi tarif edemiyorum. Baştan beri sagliksizdi ve cok korkuyordum ileriki aşamalarda bişey olursa diğerine de zarar verir diye. Hep hayırlısı diye dua ettim ve hayırlısı böyleymis demek ki. Rabbim kalan meleğimi korur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?