Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Sagol canım. 7 haftalık suan
maşallah canımbenim Allahım korusun meleğini.ben henüz duymadım 5+6 günlük yarın tekrar cağırdı doktor.sadece kalp atışını gördüm ışık yanıp sönüyordu :)ne zaman kalp duyulur acaba farklı olabiliyorumu dkişiye göre canım buarada hayırlı cumalar

Mrb.Tedavin hayırlı olsun..inşallah döllenmeleri güzel olur, transferin yapılır ve annelik hazırlıgına başlaman kısmet olur diyeyim..Allah yardımcın olsun..bol şanslar..

Sagol canım sanada hayırlı cumalar. Bizimkide cok net duyulmadı. Derinlerden geldi biraz. Bizde gördük kırmızı isigi. Doktor bu aşamada ancak bu kadar duyulur dedi zorlamayalım dedi . Ilerleyen haftalarda daha net duyulurmuş insallah. 2 hafta sonraya gun verdı. Bakalım hayırlısı olur insallah kucağımıza almamız nasip olur. Rabbim tüm isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin insallah

HAYIRLI cumalar kızlar
B bahceliev bugün kontrolün var inşallah hersey yolunda olur.dün gittim dr a yazdım sana OLANI biteni inşallah okumussundur.sanırım bugün sanada catlatmama iğnesi verecekler,bana iki tane verdiler yarın tekrar kontrol var hersey yolunda olursa hafta arası toplama yapacaklar.haberlerini bekliyorum işlemlerimiz bir gün ara ile devam ediyor:) bu güzel günde allahım hepimize yardım etsin inşallah aminnnnn.

amin.hiç sorma canım ya.ben iyice paranoyaklaştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…