- 22 Ağustos 2014
- 694
- 545
- 108
maşallah canımbenim Allahım korusun meleğini.ben henüz duymadımSagol canım. 7 haftalık suan
hayırlı cumalar , gözün aydın bitanemmerhaba kızlar bende bugün kese için kontrole gittim ve miniğim oradaydı şükürler olsun 10 gün sonra kalp atışları için gideceğiz inşallah o güne kadar büyür ve minik kalbi atmaya başlar
Kızlar Merhaba, ben bugün opu işlemimi oldum geldim.işlemle ilgili bi sıkıntı yok acı zaten hisstmedim narkozlu olduğum için çok güzel uyudumbenim normaldede olur uyurken bogazım tıkanır yine öyle olmuş, bogazımdan tükürük almışlar uyurken ve bogazım tahriş olmuş ve uyanınca bogazım çok yandı ağlama kriziyle birlikte nefeste alamadım.Biraz oksijen aldım.sakinleşince düzeldim.eve gelince hemen uyumuşum yeni kaldırabildim kafamı.6 tane yumi toplanmış.Allahın izniyle yarın bilgi vericekler döllenip döllenmediğine dair.Umarım herşey yolunda gider. @encokistedigimsin
hayırlı cumalar , gözün aydın bitanem
Çokk teşekkür ederim.dileklerin cok güzel.Allah sanada en yakın zamanda nasip etsin ihşallah :)Mrb.Tedavin hayırlı olsun..inşallah döllenmeleri güzel olur, transferin yapılır ve annelik hazırlıgına başlaman kısmet olur diyeyim..Allah yardımcın olsun..bol şanslar..
Sagol canım sanada hayırlı cumalar. Bizimkide cok net duyulmadı. Derinlerden geldi biraz. Bizde gördük kırmızı isigi. Doktor bu aşamada ancak bu kadar duyulur dedi zorlamayalım dedi . Ilerleyen haftalarda daha net duyulurmuş insallah. 2 hafta sonraya gun verdı. Bakalım hayırlısı olur insallah kucağımıza almamız nasip olur. Rabbim tüm isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin insallahmaşallah canımbenim Allahım korusun meleğini.ben henüz duymadım5+6 günlük yarın tekrar cağırdı doktor.sadece kalp atışını gördüm ışık yanıp sönüyordu :)ne zaman kalp duyulur acaba farklı olabiliyorumu dkişiye göre canım buarada hayırlı cumalar
Maasallahhhhhh inşallah hepsi yolunda gitmesi gerektiği gibi saglikla bölünür cogalir.Kızlar az once opu oldum 26 yumurtam toplanmış,çok iyiyim,cok rahatim
Bugün 16.30'da transferim var. 15.00embriyologla görüşeceğim. Bu gece aksi ispatlanana kadar yatağıma hamile olarak gireceğim ilk gün:)
Sagol canim yarını sabirsizlikla bekliyorumMaasallahhhhhh inşallah hepsi yolunda gitmesi gerektiği gibi saglikla bölünür cogalir.
Allahın izni ile hamile olarak da devam edicen annesi bebislerin hep seninle olsun insallahBugün 16.30'da transferim var. 15.00embriyologla görüşeceğim. Bu gece aksi ispatlanana kadar yatağıma hamile olarak gireceğim ilk gün:)
amin.hiç sorma canım ya.ben iyice paranoyaklaştım.İnşallah canım inşallah bi problm cıkmaz.hamılelıyımızı öyrendık şimdide kese kalp atişi o yolundamı bu yolundamı dıye yıne tedrgn oluyrz Rabbim sagsalim yavrularımızı kucagımıza almayı nasıp etsın.amın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?