Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Yumurtalarım güzel cevap vermiş çok mutluyum az önce çıktım muayeneden

Bugün 16.30'da transferim var. 15.00embriyologla görüşeceğim. Bu gece aksi ispatlanana kadar yatağıma hamile olarak gireceğim ilk gün:)

Lulindacım hayırlsı ile bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar inş.
Bende yrn opuya giriyorum e2 değerim bana yüksek geldi ama doktor çok önemsemedi.
bakalım kaç yumurta toplanıcak. tabi önemli olan kaliteleri tabi.

amin canım benim.bende acık ışıktı cok dikkatlice baktınmı görebiliyordun.darısı bize arkadaşım 6+3 cok rahat duymuş şaşırdım Allahın iznyle biraz daha sabredecez artık bizle onlar allahım korusun herkesin miniklerini .ultrasyonla karnından mı baktı canım

Canım çok geçmiş olsun rabbim sağlıklı minnağı korusun yeri genişledi rahat rahat büyüsün hayırla al kucağına inşallah
Teşekkür derim canım. Doktor da öyle dedi. Artık rahat rahat buyur dedi. Sen nasılsın tekrar başlayacaksin demi tedaviye?

Hayrli cumalar annisler annis olma yolunda ilerleyenler. Allah hepimizin dualari kabl etsin kizlar hala aramadilar dollenenler hakknda bilgi vereceklerdi.

canım toplanan 6 taneden 3 tanesi döllendi diye aramamışlar mıydı seni? Şimdi bugün tekrardan aramazlar heralde kaç tane sağlıklı var diye 3.gün ararlar diye düşünüyorum.sonrasında ya 3.gün yada 5.gün transferin olur

Teşekkür derim canım. Doktor da öyle dedi. Artık rahat rahat buyur dedi. Sen nasılsın tekrar başlayacaksin demi tedaviye?
ben iyi değilim 17 gün oldu düşük yapalı ne kanamam bitti ne de karın kasık bel ağrım. artık ağrı çekmekten midem bulanıyo sinirlerim alt üst. çarşamba gittim doktoruma hala polyana hiç bi sıkıntı yok normal herşey diyo ya o bilmiyor ya da ben. yeni adetimle hemen başlayacağım tedaviye de ne zaman olacak onu bilmiyorum. bakalım bir hafta daha devam ederse şikayetlerim diğer dktoruma gideceğim bi de

Sana da hayırlı cumalar canım. Rabbim cumlemizinkini bağışlasin. Sen de hayırlısiyla duyarsin inşallah kalp atislarini
aminn Allah razı olsun hakkımızda herşeyin hayırlısını versin Rabbim.bu sabah sol bacıma kramp girdi ağrısıyla uyandım germe hareketinimi yapmaya calıışırken sanırım.hem cok korktum hem cok canım yandı.Herşeyi başı sağlık biz iyi olacaz onlarda iyi olsun geç olsun güç olmasın.dualarımda hep böyle hayırlısıyla,sağlıkla hepimize inşallah.......

Canm dedilerki hegun arayip bilgi verecegiz o yuzden merak ettim aramadilar dha.

İnşallah canım ya olgarutran başlandı 3 gün vurulucam pzt kontrol var
Yarın gidicem tekrar bakalım neler olacak yazarım sana.bu arada bende şeffaf akıntı başladı normalmiş iğnelerden aldığımız hormonlardan kaynaklanıyormuş.akıntısı olan arkadaslar varsa tedirgin olacak birsey yokmuş aklınızda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…