Yumurtalarım güzel cevap vermiş çok mutluyum az önce çıktım muayenedenHAYIRLI cumalar kızlar
B bahceliev bugün kontrolün var inşallah hersey yolunda olur.dün gittim dr a yazdım sana OLANI biteni inşallah okumussundur.sanırım bugün sanada catlatmama iğnesi verecekler,bana iki tane verdiler yarın tekrar kontrol var hersey yolunda olursa hafta arası toplama yapacaklar.haberlerini bekliyorum işlemlerimiz bir gün ara ile devam ediyor:) bu güzel günde allahım hepimize yardım etsin inşallah aminnnnn.
Daha da Cook mutluluk yasiycaz inşallah.catlAmama iğneni verdilermi?Yumurtalarım güzel cevap vermiş çok mutluyum az önce çıktım muayeneden
Bugün 16.30'da transferim var. 15.00embriyologla görüşeceğim. Bu gece aksi ispatlanana kadar yatağıma hamile olarak gireceğim ilk gün:)
amin canım benim.bende acık ışıktı cok dikkatlice baktınmı görebiliyordun.darısı bize arkadaşım 6+3 cok rahat duymuş şaşırdım Allahın iznyle biraz daha sabredecez artık bizle onlar allahım korusun herkesin miniklerini .ultrasyonla karnından mı baktı canımSagol canım sanada hayırlı cumalar. Bizimkide cok net duyulmadı. Derinlerden geldi biraz. Bizde gördük kırmızı isigi. Doktor bu aşamada ancak bu kadar duyulur dedi zorlamayalım dedi . Ilerleyen haftalarda daha net duyulurmuş insallah. 2 hafta sonraya gun verdı. Bakalım hayırlısı olur insallah kucağımıza almamız nasip olur. Rabbim tüm isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin insallah
Hayırlı uğurlu olsun canım.Allahın izniyle herşey yolunda olur...Bugün 16.30'da transferim var. 15.00embriyologla görüşeceğim. Bu gece aksi ispatlanana kadar yatağıma hamile olarak gireceğim ilk gün:)
Bugün 16.30'da transferim var. 15.00embriyologla görüşeceğim. Bu gece aksi ispatlanana kadar yatağıma hamile olarak gireceğim ilk gün:)
Daha da Cook mutluluk yasiycaz inşallah.catlAmama iğneni verdilermi?
Sana da hayırlı cumalar canım. Rabbim cumlemizinkini bağışlasin. Sen de hayırlısiyla duyarsin inşallah kalp atislarinihayırlı cumalar canım Allah yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Rabbim korusun
Teşekkür derim canım. Doktor da öyle dedi. Artık rahat rahat buyur dedi. Sen nasılsın tekrar başlayacaksin demi tedaviye?Canım çok geçmiş olsun rabbim sağlıklı minnağı korusun yeri genişledi rahat rahat büyüsün hayırla al kucağına inşallah
Hayrli cumalar annisler annis olma yolunda ilerleyenler. Allah hepimizin dualari kabl etsin kizlar hala aramadilar dollenenler hakknda bilgi vereceklerdi.
ben iyi değilim 17 gün oldu düşük yapalı ne kanamam bitti ne de karın kasık bel ağrım. artık ağrı çekmekten midem bulanıyo sinirlerim alt üst. çarşamba gittim doktoruma hala polyana hiç bi sıkıntı yok normal herşey diyo ya o bilmiyor ya da ben. yeni adetimle hemen başlayacağım tedaviye de ne zaman olacak onu bilmiyorum. bakalım bir hafta daha devam ederse şikayetlerim diğer dktoruma gideceğim bi deTeşekkür derim canım. Doktor da öyle dedi. Artık rahat rahat buyur dedi. Sen nasılsın tekrar başlayacaksin demi tedaviye?
aminn Allah razı olsun hakkımızda herşeyin hayırlısını versin Rabbim.bu sabah sol bacıma kramp girdi ağrısıyla uyandım germe hareketinimi yapmaya calıışırken sanırım.hem cok korktum hem cok canım yandı.Herşeyi başı sağlık biz iyi olacaz onlarda iyi olsun geç olsun güç olmasın.dualarımda hep böyle hayırlısıyla,sağlıkla hepimize inşallah.......Sana da hayırlı cumalar canım. Rabbim cumlemizinkini bağışlasin. Sen de hayırlısiyla duyarsin inşallah kalp atislarini
Canm dedilerki hegun arayip bilgi verecegiz o yuzden merak ettim aramadilar dha.canım toplanan 6 taneden 3 tanesi döllendi diye aramamışlar mıydı seni? Şimdi bugün tekrardan aramazlar heralde kaç tane sağlıklı var diye 3.gün ararlar diye düşünüyorum.sonrasında ya 3.gün yada 5.gün transferin olur
Yarın gidicem tekrar bakalım neler olacak yazarım sana.bu arada bende şeffaf akıntı başladı normalmiş iğnelerden aldığımız hormonlardan kaynaklanıyormuş.akıntısı olan arkadaslar varsa tedirgin olacak birsey yokmuş aklınızda olsun.İnşallah canım ya olgarutran başlandı 3 gün vurulucam pzt kontrol var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?