Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

bana hergün arayıp sizi bilgilendireceğiz dediler.. kaç yumurta toplandı. kaçı olgun. kaç tanesi döllendi. döllenenlerin kalitelerini ve kaça bölündüğü. bölünenlerin kaçıncı kalitede devam ettiği........ die sırayla aricaklarmış.. bana öle dediler.

Alllah saglikli almaya nasib etsin bebislarini cokk sevindimm...ne guzel surpriz olurr...

Teşekkürler, sana da bol kaliteli yumurtalar.

anladım canım.ben kaç tane yumurta toplandığını opu işleminden sonra öğrenmiştim.17 ekim cuma günüydü ertesi günü arayıp kaç tane döllendi onu söylediler.sonrasında pazartesi arayıp kaç tane dondurulcak onu söyleyeceklerini belirttiler eğerki 3.gün dondurulmazsa dondurulduğu gün arayacağız dediler.pazartesi aradılar yani 3.gün dondurdular.hangi kalitede olduğunu söylediler.sen hangi merkezde yaptırıyorsun

hayırlı olsun canım harika bir haber

Canım kanamanın hala devam etmesi hic normal degil bende 6 haftalık düşük yaptım kanamam 10 gün surdu, ilk gebeliğin olduğu için ve gebelik planladığı için Dr um kürtaj yapmak istemedi, sürekli beta HCG ve hemogram takibi ve USG muayenesi oldum, eğer kanama hala devam ediyorsa parca kalmis olabilir o yüzden kanıyor olabilirsin, inşallah 15 gün kanadiktan sonra birde kürtaj edemezler

tebrikler allah kucagınıza almayı nasip etsin bu duyguları bizede tattırsın kaçıncı gün embrıyosu ve kaç tane tarsanfer yapıldı

valla çarşamba gittim usg ile baktı çok güzel bi anormallik yok dedi ben de anlamıyorum aceba hiç beklemeden mi gitsem diğer doktora ama forumda okuyorum 40 gün süren bile var kanaması

vayy süperrrr hayırla kucağına da alırsın inşallahhh

Aayu cok sevndm cookkkkkkk ne guzel yaaa allahm tamamina erdirsin insallah insallah hayrlsyla elinede alirsin cok duygulu yaa

valla çarşamba gittim usg ile baktı çok güzel bi anormallik yok dedi ben de anlamıyorum aceba hiç beklemeden mi gitsem diğer doktora ama forumda okuyorum 40 gün süren bile var kanaması
Leke gibiyse birşey yoktur, ama kanamaysa bilemedim valla benim kanamam 11 gün surdu sanırım, kanım 15.2 sen 10 a dusmustu, çok oldum ama uzun sürmedi, en son USG muayenesinde de küçük bir parca gordu kendi kendine ararsın atamazsan 2 gün sonra cycotech yada metiler koyarız kuretaja gerek yok demisti . o USG muayenesinde sonra yine arttı kanamam 1 kaç saat sanırım muayene tetikledi sonra da bitti, ilk adetimide 45 gün sonra olmuştum,

Canım gözün aydin, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ya aslında benim sadece ilk gün yoğun oldu sonra azalarak kahve lekeye dönüştü neredeyse bitmişti sonra tekrar kırmızı oldu ve hafif arttı. usg muayenesinde ovulasyon olmuş dedi dr. ona bağlı progesteron artışından kanama artmış olabilir dedi. ben mi evham yapıyorum buna kanama denmez mi aceba uff ya deli olacam artık. ikinci adeti de 45 gün sonra demişin ben de bi an önce başlarım sanıyordum tedavime. ne diyim rabbim sabır versin ve hayırlısı ne ise olsun.

Seni öyle iyi anlıyorum ki, benimde düşükten sonra tedaviye başlanan için Dr 3 ay bekleyelim dedi o 3 ay hergun takvime bi çizik atmistim ben normalde takvime bile bakmam Dr USG muayenesinde birşey yok dediyse yoktur rahatlama biraz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…