Hayirli olsun belirtilerin varmiydi canim test yapana kadarKızlarrr bugün transferimin 10. Günü ve dayanamayıp test yaptıkkkk.475 cıktııı. İki tane patik aldık bir kız erkek patiği iç içe bisürü kutuya koyduk akşsma kocişe sürpriz varrrr haberi yok test yaptığımızdan....
canım çok sevindim.demekki 3.gün embriyosu yerleştirilcek.kaç tane yerleştirileceğini şahin beyle görüşmüşmüydün.transferi mümin bey yapıcaktı dimi.? yarın bende kontrole gidicem sabahtan hastaneye şahin bey olmadığı için mümin bey bakıcakmışAradilaryarin yerlestirilecekmis ucununde durumu iyi dedi olmasi gerektgi gbi cok sukur yarabbim
Evet canm mumin bey yapacak ben sahin beyi cok sevdim ama sansima yok ne yazikkicanım çok sevindim.demekki 3.gün embriyosu yerleştirilcek.kaç tane yerleştirileceğini şahin beyle görüşmüşmüydün.transferi mümin bey yapıcaktı dimi.? yarın bende kontrole gidicem sabahtan hastaneye şahin bey olmadığı için mümin bey bakıcakmış
Yuppi ikimizin ayni gun yerlestrilio allahm ne olur su on gunun sonunda yuzumuzu guldur. Cok sevndm kac yane yerlestrlecekencokistedigimsin canım beni aradılar yarın tranfere çağırdılar 3. Gun embriyosu transfer edicekler.tahminimden çabuk oldu çok sevindiim umarım sonuda güzel oluur
Canm bende cok dinlencem hatta hic kalkmicam yataktan bizim bi kac akraba yapti tuttu cok skur tahl uapana kdr hic yataktan kalkmadilar bnde ole yapcam agrilarn olmusmuydi bulantn filanCanlarımmm rabbim hepinize nadip etsin ikiz üçüz inşallahhhhh....dualarım sizlerle...ben kefir içtim tedavim boyunca keçi boynuzu özü yedim bi kaşık ve bol bol incir yedimm...transferden sonrada hep istirahat ettim . Bu benim dördüncü denememdi.daha akşam duş aldım...ve uzanmafım hiç yete bile eğilip bişey almadım bu sefer çok dikkat ettim yani...
aynen :) yarın kontrole gidicem. birşey sorucam sana şahin beyle kaç embriyo yetleştirilecğei konusunu konuşmuşmuydun hiç yoksa direk kural diyerek bir tane mi yerleştirilecek demiştiEvet canm mumin bey yapacak ben sahin beyi cok sevdim ama sansima yok ne yazikkikural oldgu icin bir tane yerlestrilecek. Evet ucuncu gun embryosu. Aksam yinede randevu vermek icin aradklarnda bilgi verecekler herhangi bir degsklik olursa ama byuk ihtimal yarin yerlestrilik dedi. Aa sende mi yarin geliorsn belki goruruz birbirimizi tanisirz hi
Benim 2 tane döllenmiş canim ama 1 tane tarnsfer olcak devlet izin vermiyomuş ya 2 taneye.Yuppi ikimizin ayni gun yerlestrilio allahm ne olur su on gunun sonunda yuzumuzu guldur. Cok sevndm kac yane yerlestrlecek
Yok bir tane yerlestirilecek die biliyorum konusmadk. Sen konustunmu sorimmi bnde dra belki iki tane yerlestrirler yaa solesemmi senceaynen :) yarın kontrole gidicem. birşey sorucam sana şahin beyle kaç embriyo yetleştirilecğei konusunu konuşmuşmuydun hiç yoksa direk kural diyerek bir tane mi yerleştirilecek demişti
Digerini dondrcakmsnBenim 2 tane döllenmiş canim ama 1 tane tarnsfer olcak devlet izin vermiyomuş ya 2 taneye.
Sen tedavinin hangi asamasndasn canmaynen :) yarın kontrole gidicem. birşey sorucam sana şahin beyle kaç embriyo yetleştirilecğei konusunu konuşmuşmuydun hiç yoksa direk kural diyerek bir tane mi yerleştirilecek demişti
ya ben laf arasında sormuştum şahin beye ona transfer yapılacağı zaman karar veririz dedi bana.normal şartlarda evet bir tane ama transfer zamanı karar veririz demişti.sor bence canım yani hiç konuşulmadıysa bi sor bakalımYok bir tane yerlestirilecek die biliyorum konusmadk. Sen konustunmu sorimmi bnde dra belki iki tane yerlestrirler yaa solesemmi sence
Evet canım dondururuz neolur neolmaz durumu iyiyse yani doktora sorarız yine.Digerini dondrcakmsn
Sen tedavinin hangi asamasndasn canm
Ay hadi ya insallah cok sevndm hayrlsylabenim 17 ekimde opu oldu canım.pko olduğum için hemen tranfer yapılmaya uygun değildim.biraz dinlenio vücudun normale dönmesi beklenicek dendi.donduruldu bu sebeple.şimdi bugün hastalandım ikinci günü yani yarın kontrole gidicem.bu adetimle birlikte dondurulmuş transferim olacak.aralık ayına geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?