Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Hayirlinolsun saglikla tamamina ersin insallah cok guzel bir supriz olacak darisi bize insallah

Yumurtalarım güzel cevap vermiş çok mutluyum az önce çıktım muayeneden
ayy çok sevindimm gözün aydın rabbim hayırla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin

ay gözün aydın canım allah tamamına erdirsin,bizler içinde dua et nolur senin duan kabul olur

canım acıbadem Maslak ta yaptırmıştın dimi sen,bende başladım orda Bülent beyle 4. günüm bugün iğnelerde ,yarın gitcem muayeneye.inş bende böyle pozitif sonuç alırım.kaç embiriyo transfer edildi sana benim ilk denemem tekmi yaparlarki ben iki istiyorum daha konuşmadık yarın sorcam

kızlaaar bugün kontrolüm vardı. Pazartesi transferim var. İki yumurcağı alıp eve dönücem inşallah. Bu sefer o gün için işten izin de aldım. Geçen sefer öğleden sora işe geri dönmüştüm. şimdiden herkese musmutlu ve çabucak gelip geçen yeni bir hafta yeni başlangıçlar diliyorum. Umarım bebişlerimizle birlikte başka topiklerde konuşuruz hepberaber

Bekleyenlere müjdeli haberler, yeni başlayanlara bol şans, pozitif görenlere hayırlı sağlıklı doğumlar, negatif görenlere de sabır diliyorum...

ne kadar güzel bi sürpriz.. pozitifi görürsem fikrini çalabilir miyim

Evet canım bülent tıraş doktorum çok memnunum...2 tane transfer edildi...hepinize dua ediyorummm. ..inşallah rabbim hepimiz kucaklarını doldursun
amin inşallah dualarımız kabul olur hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…