Ayni gun transfermiz hadi hayrlsi olsun insallah kavsruz bebeklerimizeKizlar yrn nasipse transferim var 1-1.30 gbi gel dediler 3-4 gbi transfer olckmis dua edin nolur . ALLAHIM TEZ VAKITTE HEPIMIZE VERSIN INSALLAH HAYIRLI SAGLIKLI EWLATLAR
Hayirli olsun insallah pozitif sonuclanirKizlar yrn nasipse transferim var 1-1.30 gbi gel dediler 3-4 gbi transfer olckmis dua edin nolur . ALLAHIM TEZ VAKITTE HEPIMIZE VERSIN INSALLAH HAYIRLI SAGLIKLI EWLATLAR
Hayirlinolsun saglikla tamamina ersin insallah cok guzel bir supriz olacak darisi bize insallahKızlarrr bugün transferimin 10. Günü ve dayanamayıp test yaptıkkkk.475 cıktııı. İki tane patik aldık bir kız erkek patiği iç içe bisürü kutuya koyduk akşsma kocişe sürpriz varrrr haberi yok test yaptığımızdan....
Gozun aydin Hayirli olsun simsiki ntutunsunlar insallahAradilaryarin yerlestirilecekmis ucununde durumu iyi dedi olmasi gerektgi gbi cok sukur yarabbim
Insllah sonuda guzel olur pozitif sonuclanir hayirlisi olsunencokistedigimsin canım beni aradılar yarın tranfere çağırdılar 3. Gun embriyosu transfer edicekler.tahminimden çabuk oldu çok sevindiim umarım sonuda güzel oluur
Gününde yap yapcaksan canım bide idrar testinde hemen görünmedigi için moralini bozma yani
Inşallah. Dualara ihtiyacimız var yarında geçsin grrisi allaha kalmış artikInsllah sonuda guzel olur pozitif sonuclanir hayirlisi olsun
Yumurtalarım güzel cevap vermiş çok mutluyum az önce çıktım muayeneden
ayy çok sevindimm gözünKızlarrr bugün transferimin 10. Günü ve dayanamayıp test yaptıkkkk.475 cıktııı. İki tane patik aldık bir kız erkek patiği iç içe bisürü kutuya koyduk akşsma kocişe sürpriz varrrr haberi yok test yaptığımızdan....
Ben kan testlerni hic sevmedim sevmiyorum beklemek olum. Sanki gecen birisi idrar ypmsti ve ckmisti yanlsmi hatrliormGününde yap yapcaksan canım bide idrar testinde hemen görünmedigi için moralini bozma yani
ay gözün aydın canım allah tamamına erdirsin,bizler içinde dua et nolur senin duan kabul olurKızlarrr bugün transferimin 10. Günü ve dayanamayıp test yaptıkkkk.475 cıktııı. İki tane patik aldık bir kız erkek patiği iç içe bisürü kutuya koyduk akşsma kocişe sürpriz varrrr haberi yok test yaptığımızdan....
canım acıbadem Maslak ta yaptırmıştın dimi sen,bende başladım orda Bülent beyle 4. günüm bugün iğnelerde ,yarın gitcem muayeneye.inş bende böyle pozitif sonuç alırım.kaç embiriyo transfer edildi sana benim ilk denemem tekmi yaparlarki ben iki istiyorum daha konuşmadık yarın sorcamCanlarımmm rabbim hepinize nadip etsin ikiz üçüz inşallahhhhh....dualarım sizlerle...ben kefir içtim tedavim boyunca keçi boynuzu özü yedim bi kaşık ve bol bol incir yedimm...transferden sonrada hep istirahat ettim . Bu benim dördüncü denememdi.daha akşam duş aldım...ve uzanmafım hiç yete bile eğilip bişey almadım bu sefer çok dikkat ettim yani...
Kızlarrr bugün transferimin 10. Günü ve dayanamayıp test yaptıkkkk.475 cıktııı. İki tane patik aldık bir kız erkek patiği iç içe bisürü kutuya koyduk akşsma kocişe sürpriz varrrr haberi yok test yaptığımızdan....
amin inşallah dualarımız kabul olur hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder rabbimEvet canım bülent tıraş doktorum çok memnunum...2 tane transfer edildi...hepinize dua ediyorummm. ..inşallah rabbim hepimiz kucaklarını doldursun
bilmiyorum kii canım yine yaparsın idrar testini dee ama olumsuz olursada üzülme yani olumlu olursa ne mutlu sana :) yine kan testinide yap ne olursa olsun yani..Ben kan testlerni hic sevmedim sevmiyorum beklemek olum. Sanki gecen birisi idrar ypmsti ve ckmisti yanlsmi hatrliorm
hemde nasıııl ya çok sevinçliyim bide herşey çabuk oluverdi.o yüzden mutluyum.ama içimde korkuda var sona yaklaştık ihşallah güzel sonuç alırız@aysemdurum51elifozdurmaz gypsy84 ve ben yarin bizim gunmuz translerlermiz gerceklesecek hadi hayrlsi heyecn varmi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?