- 12 Kasım 2014
- 931
- 920
- 108
Ya zaten dr nzman derse o zman kan yaparmda hani onden esime surpriz olsn die dusunmustm ama en isi beklemk ya hic kafami bulandiramicam zaten koydede gdip idrar testi alamicagima gore mecbur beklicem :)bilmiyorum kii canım yine yaparsın idrar testini dee ama olumsuz olursada üzülme yani olumlu olursa ne mutlu sana :) yine kan testinide yap ne olursa olsun yani..
Evet zman su gbi akti ama artk duracak bence test zmani yaklasio ya hadi hayrlsi diyerek yola cktk bakalm neler gorcezhemde nasıııl ya çok sevinçliyim bide herşey çabuk oluverdi.o yüzden mutluyum.ama içimde korkuda var sona yaklaştık ihşallah güzel sonuç alırız
senin hadi 10 gün ben 12 gün beklicem yaaEvet zman su gbi akti ama artk duracak bence test zmani yaklasio ya hadi hayrlsi diyerek yola cktk bakalm neler gorcez
Kızlarrr bugün transferimin 10. Günü ve dayanamayıp test yaptıkkkk.475 cıktııı. İki tane patik aldık bir kız erkek patiği iç içe bisürü kutuya koyduk akşsma kocişe sürpriz varrrr haberi yok test yaptığımızdan....
Allah yardımcın olsun arkadaşım.Kizlar yrn nasipse transferim var 1-1.30 gbi gel dediler 3-4 gbi transfer olckmis dua edin nolur . ALLAHIM TEZ VAKITTE HEPIMIZE VERSIN INSALLAH HAYIRLI SAGLIKLI EWLATLAR
Ay bu cok guzelll insallah hadi insaah aklmdasn hep sanda dua edcem.encokistedigimsin aslında doktorun verdiği tarihte kan tahlili yaparsam ve olumlu olursa bnmde hayallerim gerçek olcak çünkü eşimin doğum gününe denk geliyo en büyük hayalimdi
Kiz bende bilmiorum ki ne kdr beklicem ne zman yapcam tahll yani kendo fikrim 10 gun belkide benmde 12 gun beklemem gerekrsenin hadi 10 gün ben 12 gün beklicem yaa
hayırlı olsun,ben de bugün opu oldum 26 yumurta toplanmış bakalım yarın sonuç ne olacakCok sukur bugun toplama islemim yapildi 18 tane yumurtam toplandi yarin arayip kacinin dollendigini soylicekler hayirlisiyla dollenen sayisi bol olur insallah
bende ayetel kürsi 0kuyorum 313 tane senin içinde dua edicem.Ay bu cok guzelll insallah hadi insaah aklmdasn hep sanda dua edcem.
İki embrio yerleştirildi canımCanim tebrikler hayirli olsun.degerini gorunce ikiz mi diye dusundum.kac embriyo yerlestirmislerdi.
Masallah bayagi bol insallah dollenmeleride iyi olur sabirsizlikla bekliyorum merak icindeyimhayırlı olsun,ben de bugün opu oldum 26 yumurta toplanmış bakalım yarın sonuç ne olacak
samsun medical park. tayfun beyanladım canım.ben kaç tane yumurta toplandığını opu işleminden sonra öğrenmiştim.17 ekim cuma günüydü ertesi günü arayıp kaç tane döllendi onu söylediler.sonrasında pazartesi arayıp kaç tane dondurulcak onu söyleyeceklerini belirttiler eğerki 3.gün dondurulmazsa dondurulduğu gün arayacağız dediler.pazartesi aradılar yani 3.gün dondurdular.hangi kalitede olduğunu söylediler.sen hangi merkezde yaptırıyorsun
İki embrio yerleştirildi canım
cok güzel maşallah.hayırlı uğurlu olsun canım.Allah tamamına erdirsinKızlarrr bugün transferimin 10. Günü ve dayanamayıp test yaptıkkkk.475 cıktııı. İki tane patik aldık bir kız erkek patiği iç içe bisürü kutuya koyduk akşsma kocişe sürpriz varrrr haberi yok test yaptığımızdan....
aa bende samsun medıcal park tayfun hocaa :))samsun medical park. tayfun bey
benm daha transferim olmadı. dondurulacak. kısmet ise birkaç ay sonra transfer olacakmış.. sen nezaman başladın tedaviye. sonucun nasıl oldu.aa bende samsun medıcal park tayfun hocaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?