Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

benm daha transferim olmadı. dondurulacak. kısmet ise birkaç ay sonra transfer olacakmış.. sen nezaman başladın tedaviye. sonucun nasıl oldu.
benımde eylül ayında dondurulmuştu embrıom , bı tane embrıom vardı zaten ... kasımda transferım oldu beklıorum test sonucum 25 kasım da ...

sevval gozun aydinn cok sevindim senin adina
genetike göndermiştin sizde sorun neydi acaba genetik e neden göndermiştiniz

iyi akşamlar kızlar bugun 5.günün ,karnımda batmalar var demiştim bugun akıntı başladı bende normal mi sizce ? kötü bişey yoktur dimi,sizde de oluyo mu böyle şeyler

Âmin canım. Bizim ışıklar net görünüyordu . Evet karından baktı.

Arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum.Benim yarın kısmetse transferim yapılacak.Ben çocuk bakıcılığı yapıyorum.İzin alma şansım yok.Çalıştığım aile çok anlayışlı ben söylemeden dediler biz çocuğu senin eve getiririz.Sen iyi olana kadar diye.Eşim evde olcak bana yardımcı olur.ben tabi çocuğu kaldırmayı falan düşünmüyorum.Gayet dikkatli olcam.Ama pek yatma imkanım olmaz.Sizin tavsiyeleriniz nedir? Bu süreçte çocuk bakanınız varmı?

Kizlar benmde 6. Gunum bugun dayanamadim interneetten 1 tane erken gebelik testi aldm adetten 5 ila 7 gun oncesinde dogru sonucu gosteriomus pazartesi gelir heralde o zaman yaparim

Yarın reglımın 7.gunu doktorum e2+p4 testi ıstedı ve doz ayarlaması yapıcak bende polıskıstıkover oldugu ıcın 200 ml basladık 175 ml ıle ıgnelere devam edıyoruz bakalım yarın sonuclar ne olucak gecen tedvaımd eyumoslarım olusmadıgı ıcın ıptal edılmıstı

Yrni bn yasamickmisim gbi hissediyorum yani ck tuhaf sanki birilri bnm yerime bunlari yasiyor da bn izliyormusum gbi hissediyorum
Sen yasiyorsun biz yasiyoruz hayalini kurdugumuz ugruna gunlerce agladgmz bebeklerimize kavusuyoruz allahn izniyle valla sen yasiosun bacm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…