- 9 Kasım 2014
- 209
- 116
- 53
- 33
benımde eylül ayında dondurulmuştu embrıom , bı tane embrıom vardı zaten ... kasımda transferım oldu beklıorum test sonucum 25 kasım da ...benm daha transferim olmadı. dondurulacak. kısmet ise birkaç ay sonra transfer olacakmış.. sen nezaman başladın tedaviye. sonucun nasıl oldu.
Canlarımmm rabbim hepinize nadip etsin ikiz üçüz inşallahhhhh....dualarım sizlerle...ben kefir içtim tedavim boyunca keçi boynuzu özü yedim bi kaşık ve bol bol incir yedimm...transferden sonrada hep istirahat ettim . Bu benim dördüncü denememdi.daha akşam duş aldım...ve uzanmafım hiç yete bile eğilip bişey almadım bu sefer çok dikkat ettim yani...
hadi hayırlı olsun. allah boş çevirmesin dualarımızı...benımde eylül ayında dondurulmuştu embrıom , bı tane embrıom vardı zaten ... kasımda transferım oldu beklıorum test sonucum 25 kasım da ...
Benim de 4. Gün kasıklarımda ağrım var, üşüyorum inşallah kötü bir şey yokturiyi akşamlar kızlar bugun 5.günün ,karnımda batmalar var demiştim bugun akıntı başladı bende normal mi sizce ? kötü bişey yoktur dimi,sizde de oluyo mu böyle şeyler
G gelartikannecimelifozdurmaz @gypsy84 ve ben yarin bizim gunmuz translerlermiz gerceklesecek hadi hayrlsi heyecn varmi kızlarrr hayırlı plsun tedavileriniz darısı bize olsun inşallah :)
Âmin canım. Bizim ışıklar net görünüyordu . Evet karından baktı.amin canım benim.bende acık ışıktı cok dikkatlice baktınmı görebiliyordun.darısı bize arkadaşım 6+3 cok rahat duymuş şaşırdım Allahın iznyle biraz daha sabredecez artık bizle onlar allahım korusun herkesin miniklerini .ultrasyonla karnından mı baktı canım
Teşekkürler, sana da bol kaliteli yumurtalar.
aminn canım teşekkürler, sağolasın..encokistedigimsin E elifdurmaz transferiniz iyi gecsin insallah... B biyologmerve musmutluyum catlamama ignelerinizi oldunuz mu opu ne zaman kontrole gidecek misiniz? meleklercenneti iyi haberler gelecek insallah yumislerden herkese selamlar kizlar.....
Allah razı olsun tesukkur ederizzencokistedigimsin E elifdurmaz transferiniz iyi gecsin insallah... B biyologmerve musmutluyum catlamama ignelerinizi oldunuz mu opu ne zaman kontrole gidecek misiniz? meleklercenneti iyi haberler gelecek insallah yumislerden herkese selamlar kizlar.....
Ay insallsh canim,hayırlı haberler alirim insallahaminn canım teşekkürler, sağolasın..
Yrni bn yasamickmisim gbi hissediyorum yani ck tuhaf sanki birilri bnm yerime bunlari yasiyor da bn izliyormusum gbi hissediyorumG gelartikannecimelifozdurmaz @gypsy84 ve ben yarin bizim gunmuz translerlermiz gerceklesecek hadi hayrlsi heyecn varmi kizlar
ihşallah güzel sonuçlar görürsünKizlar benmde 6. Gunum bugun dayanamadim interneetten 1 tane erken gebelik testi aldm adetten 5 ila 7 gun oncesinde dogru sonucu gosteriomus pazartesi gelir heralde o zaman yaparim
Sen yasiyorsun biz yasiyoruz hayalini kurdugumuz ugruna gunlerce agladgmz bebeklerimize kavusuyoruz allahn izniyle valla sen yasiosun bacmYrni bn yasamickmisim gbi hissediyorum yani ck tuhaf sanki birilri bnm yerime bunlari yasiyor da bn izliyormusum gbi hissediyorum
encokistedigimsin E elifdurmaz transferiniz iyi gecsin insallah... B biyologmerve musmutluyum catlamama ignelerinizi oldunuz mu opu ne zaman kontrole gidecek misiniz? meleklercenneti iyi haberler gelecek insallah yumislerden herkese selamlar kizlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?