Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Bugun kendimi hic iyi hissetmiyordum ,gerci birkac gundur ayniydim ama bugun farkliydi..karnimda baya agriyordu birde tansiyonum dusuyordu sanki..aksam biraz rahatlamak icin saclarimi yikadim tam bitmistiki bir tuhaflik hissettim bir baktimki kanama baslamis hemde baya baya vardi...sirilsiklam saclarimi dogru durust kurutmadan acile kostuk bacaklsrim zangir zangir titriyor bu arada tabi gittik muayenede bir sorun goremedi doktor birde vajinal ultrasonla bakalim dedi..bakti ve ilk sorusu kac embriyo konmustu oldu..gerisini anlamissinizdir zaten...iki kese goruyorum biri daha buyuk bebegi goruyorum digeri daha kucuk bebegi goremiyorum dedi.. Cok moralim bozuk su an bu hafta yeniden randevu alicaz hersey tamamen ortaya cikicak...birinde bebek yoksa bossa ikisi ayni andami buyuyecek keselerin dedim evet dedi nasil olucak anlamadim? Yada Allah korusun iki bebek varda birini kaybedersem digeride gidermi onla...2-3 saattir hastanedeyiz yeni geldik ,cok yorgunum ama beynim allak bullak bu gece nasil uyuycam bilmem...

C candanote canım çok geçmiş olsun.inşallah bir şeycikler olmaz. Ben tek embriyo transfer edildi sanmıştım yanlış mi hatırlıyorum ki kan aman durdu mu peki sonra

Cnm cok geçmiş olsun.
Kendini daha cok yipratip yapruna zarar verme.burda hatirlamiyorsam ayhns isimli arkadasada olmustu.iki kese göründü sonra biri olmadi.ama takip ettigim kadar diger gebeliği ilerliyor. Nasipten ote koy yok. Rabbim onun ömrünü kalan minigine sana ve evdeki yavruna versin.stres yapmaki kaslarin kasilmasin dikkat et kendine

Cok gecmis olsun cok uzuldum hayrli haberlerni verrsn insallah en kisa zmanda bize surekli oku elini karnina koy oku. Seni birakmasn insallah bebegin bozulmasn bu mutluluk

Canım çok geçmiş olsun inşallah hersey yoluna girer dualarımı seninle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Yokmi soruma cevap verecek kimae cikimmi idrara ne kde beklim arkadaslar yirmi dk bekledm yetermi idrarm col fazlaaa

Candanote@Gecmis Olsun canım rabbim digerine can versin hayat versin insallah hersey daha iyi olsun rabbim mucize gostersin insallah ya cok uzuldum ama elden bisey gelmiyor.kendine dikkat et arkadasim rabbim yardımcın olsun

Canım gecmiş olsun. belki de diğer kese sonradan gelişiyordur. O Yüzden sonradan belki içinde bebek oluşabilir. Çok stres yapıp üzme kendini. Hakkında hayırlısı.dua et bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…