SelamLulinda nasilsin
nasil gecti transferin merak ettim seni
canım benim 3 tane tutmayınca doktorum şansı yükseltmek için en sağlıklısı olsun diye genetiğe yollamak istedisevval gozun aydinn cok sevindim senin adina
genetike göndermiştin sizde sorun neydi acaba genetik e neden göndermiştiniz
canım benim 3 tane tutmayınca doktorum şansı yükseltmek için en sağlıklısı olsun diye genetiğe yollamak istedi
Hadi bakalım cok sevindim.Selam
Aldım geldim fasulyelerımı:)
Evde dinleniyorum. Pazartesi işe gidip internetten biraz uzak durup 15 günü geçirmeyi düşünüyorum.
Test tarihi 6 Aralık
Cnm cok geçmiş olsun.Bugun kendimi hic iyi hissetmiyordum ,gerci birkac gundur ayniydim ama bugun farkliydi..karnimda baya agriyordu birde tansiyonum dusuyordu sanki..aksam biraz rahatlamak icin saclarimi yikadim tam bitmistiki bir tuhaflik hissettim bir baktimki kanama baslamishemde baya baya vardi...sirilsiklam saclarimi dogru durust kurutmadan acile kostuk bacaklsrim zangir zangir titriyor bu arada tabi gittik muayenede bir sorun goremedi doktor birde vajinal ultrasonla bakalim dedi..bakti ve ilk sorusu kac embriyo konmustu oldu..gerisini anlamissinizdir zaten...iki kese goruyorum biri daha buyuk bebegi goruyorum digeri daha kucuk bebegi goremiyorum dedi.. Cok moralim bozuk su an bu hafta yeniden randevu alicaz hersey tamamen ortaya cikicak...birinde bebek yoksa bossa ikisi ayni andami buyuyecek keselerin dedim evet dedi nasil olucak anlamadim? Yada Allah korusun iki bebek varda birini kaybedersem digeride gidermi onla...2-3 saattir hastanedeyiz yeni geldik ,cok yorgunum ama beynim allak bullak bu gece nasil uyuycam bilmem...
Cok gecmis olsun cok uzuldum hayrli haberlerni verrsn insallah en kisa zmanda bize surekli oku elini karnina koy oku. Seni birakmasn insallah bebegin bozulmasn bu mutlulukBugun kendimi hic iyi hissetmiyordum ,gerci birkac gundur ayniydim ama bugun farkliydi..karnimda baya agriyordu birde tansiyonum dusuyordu sanki..aksam biraz rahatlamak icin saclarimi yikadim tam bitmistiki bir tuhaflik hissettim bir baktimki kanama baslamishemde baya baya vardi...sirilsiklam saclarimi dogru durust kurutmadan acile kostuk bacaklsrim zangir zangir titriyor bu arada tabi gittik muayenede bir sorun goremedi doktor birde vajinal ultrasonla bakalim dedi..bakti ve ilk sorusu kac embriyo konmustu oldu..gerisini anlamissinizdir zaten...iki kese goruyorum biri daha buyuk bebegi goruyorum digeri daha kucuk bebegi goremiyorum dedi.. Cok moralim bozuk su an bu hafta yeniden randevu alicaz hersey tamamen ortaya cikicak...birinde bebek yoksa bossa ikisi ayni andami buyuyecek keselerin dedim evet dedi nasil olucak anlamadim? Yada Allah korusun iki bebek varda birini kaybedersem digeride gidermi onla...2-3 saattir hastanedeyiz yeni geldik ,cok yorgunum ama beynim allak bullak bu gece nasil uyuycam bilmem...
Canım çok geçmiş olsun inşallah hersey yoluna girer dualarımı seninle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBugun kendimi hic iyi hissetmiyordum ,gerci birkac gundur ayniydim ama bugun farkliydi..karnimda baya agriyordu birde tansiyonum dusuyordu sanki..aksam biraz rahatlamak icin saclarimi yikadim tam bitmistiki bir tuhaflik hissettim bir baktimki kanama baslamishemde baya baya vardi...sirilsiklam saclarimi dogru durust kurutmadan acile kostuk bacaklsrim zangir zangir titriyor bu arada tabi gittik muayenede bir sorun goremedi doktor birde vajinal ultrasonla bakalim dedi..bakti ve ilk sorusu kac embriyo konmustu oldu..gerisini anlamissinizdir zaten...iki kese goruyorum biri daha buyuk bebegi goruyorum digeri daha kucuk bebegi goremiyorum dedi.. Cok moralim bozuk su an bu hafta yeniden randevu alicaz hersey tamamen ortaya cikicak...birinde bebek yoksa bossa ikisi ayni andami buyuyecek keselerin dedim evet dedi nasil olucak anlamadim? Yada Allah korusun iki bebek varda birini kaybedersem digeride gidermi onla...2-3 saattir hastanedeyiz yeni geldik ,cok yorgunum ama beynim allak bullak bu gece nasil uyuycam bilmem...
Canım Çok sikisiksan yap Ama kalkmadan yapabilme şansın varsa onu kullanYokmi soruma cevap verecek kimae cikimmi idrara ne kde beklim arkadaslar yirmi dk bekledm yetermi idrarm col fazlaaa
Transferin hayırlı olsun canım bu arada. Şimdi en zoru başlıyor. Beklemek. ..Canım Çok sikisiksan yap Ama kalkmadan yapabilme şansın varsa onu kullan
Gttm yaptm valla az dha bayiliordmTransferin hayırlı olsun canım bu arada. Şimdi en zoru başlıyor. Beklemek. ..
Canim hayirli olsun transferin cok sükür atlattin.1 tane mi yerlestirildi.toplamda 3 taneydi kalan 2sini dondurdular miTransfer gerceklesti hadi hayrlsi hakkmizda
Hayırlı olsun şimdi beklemekten başka çare yok inşallah güzel haberler alacağızTransfer gerceklesti hadi hayrlsi hakkmizda
Canım gecmiş olsun. belki de diğer kese sonradan gelişiyordur. O Yüzden sonradan belki içinde bebek oluşabilir. Çok stres yapıp üzme kendini. Hakkında hayırlısı.dua et bol bol.Bugun kendimi hic iyi hissetmiyordum ,gerci birkac gundur ayniydim ama bugun farkliydi..karnimda baya agriyordu birde tansiyonum dusuyordu sanki..aksam biraz rahatlamak icin saclarimi yikadim tam bitmistiki bir tuhaflik hissettim bir baktimki kanama baslamishemde baya baya vardi...sirilsiklam saclarimi dogru durust kurutmadan acile kostuk bacaklsrim zangir zangir titriyor bu arada tabi gittik muayenede bir sorun goremedi doktor birde vajinal ultrasonla bakalim dedi..bakti ve ilk sorusu kac embriyo konmustu oldu..gerisini anlamissinizdir zaten...iki kese goruyorum biri daha buyuk bebegi goruyorum digeri daha kucuk bebegi goremiyorum dedi.. Cok moralim bozuk su an bu hafta yeniden randevu alicaz hersey tamamen ortaya cikicak...birinde bebek yoksa bossa ikisi ayni andami buyuyecek keselerin dedim evet dedi nasil olucak anlamadim? Yada Allah korusun iki bebek varda birini kaybedersem digeride gidermi onla...2-3 saattir hastanedeyiz yeni geldik ,cok yorgunum ama beynim allak bullak bu gece nasil uyuycam bilmem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?