Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Gecmis olsun canim benim. Dikkat et kendine, Allah'in izniyle hic bisey olmaz yawrucuguna. Dualarim seninle.

C

Canim hayirli olsun transferin cok sükür atlattin.1 tane mi yerlestirildi.toplamda 3 taneydi kalan 2sini dondurdular mi
Saol canm birinci kaliteydi biri onu yerlestrdk bir tanesi en geriden takip edio dedi dr. Bi tane kaldi onun hakknda da bilgi verceklermis bgnde bakcaklarmiz ama besinci gune gtmwz o yuzden bence dondurmazlar. Hayrlsi bakalm

Saol canm birinci kaliteydi biri onu yerlestrdk bir tanesi en geriden takip edio dedi dr. Bi tane kaldi onun hakknda da bilgi verceklermis bgnde bakcaklarmiz ama besinci gune gtmwz o yuzden bence dondurmazlar. Hayrlsi bakalm
Hayirlisi olsun canim.transfer islemini bu yumurta toplama yapilan yerde mi yaptilar sen eve dondun mu yoksa hastanede dinlendiriyolar mi

bitanem cok geçmiş olsun..hayırlı haberlerini bekliyorum canım.Allahın izniyle bir şey olmayacak bebeğine dualarımdasın

ost: 379173 Cok gecmiş olsun.ümidini kaybetme hayırlısı olsun inşallah.

hayırlı günler arkadaşlar...kızlar bir şey soracam crınone jel e başlayacam yarın iğneyi artık vücudum kaldırmıyor.jeli kullanmaktan da korkuyorum vajinamus sorunu var bende cunku .birde jel nasıl kullanacam ya faydası olmazsa sıkıntı olursa iğne en hızlı etki gösterendi.Allahım hepimizin yardımcısı olsun

C candanote canım çok geçmiş olsun.inşallah bir şeycikler olmaz. Ben tek embriyo transfer edildi sanmıştım yanlış mi hatırlıyorum ki kan aman durdu mu peki sonra
Amin canim insallah..iki embriyo konmustu canim ama benim sasirdigim hem 2. gun embriyosuydu ikiside hemde 12. gun degerim 151 cikmisti yani ikiz olmadigina emin gibiydim..cok saskinim korkuyorum saglikla dogsalar zorda.olsa basimin ustunde yerleri var ama biri yuzunden digeuni kaybetme korkusu var icimde simdide...

Hayirlisi olsun canim.transfer islemini bu yumurta toplama yapilan yerde mi yaptilar sen eve dondun mu yoksa hastanede dinlendiriyolar mi
Dinlendiriolar evet yumurta toplanan yerde yapiolar. Orda bi on dk kaliosn sora seni baska yataga alip asagi kata indriolar dinlenmeye. Bi saat en az kalman lazm. Ben cikcam birazdan. 2 saattr dinlendm hastanede. Ama dayanamadm iki kez idrara cktm rabbime emanet

Bende hastanedeyim bekliyorum transfer 11:30 da su içmeye başlıcam şimdi. encokistedigimsin canm hayırlı olsun nasıl geçti zorlandığın bişey oldu mu?
Yok canm aleti takiolar ya rahmi acmak icin o zman acidi sna tavsiyem cok su icme bence sorasnda dayanamazsn cok gelir tuvaletn. Hadi hayrlsyla insallah yerlesr bebekin

Amin canim evet ayshn de de buna benzer bir durum olmustu ama onun kan degeri cok yuksekti zaten benimki yuksek degil ve iki kese var dedi...Acaba cok erken gebelik haftasi oldugu icin yalnlisgormus olabilirmi?gordugu diger sey tedaviden kalma yumurta olabilirmi??off ya kafam karmakarisik hislerimde oyle...

Candanote@Gecmis Olsun canım rabbim digerine can versin hayat versin insallah hersey daha iyi olsun rabbim mucize gostersin insallah ya cok uzuldum ama elden bisey gelmiyor.kendine dikkat et arkadasim rabbim yardımcın olsun
Canim zaten daha digerinin gittigi kesin degil biri cok kucuk dedi sadece digerine gore..Allah razi olsun canim guzel dileklerin icin...

Canım gecmiş olsun. belki de diğer kese sonradan gelişiyordur. O Yüzden sonradan belki içinde bebek oluşabilir. Çok stres yapıp üzme kendini. Hakkında hayırlısı.dua et bol bol.
bilmiyorum bir sorun olmasinda baska bisey dusunemiyorum su an canim ..

Kizlar nolur fikir verin. Dr um embriyona guweniyrm diye tutturdu iki tane degil bitane transfer etmk istyr ikiz gebelik hep ck riskli diyo. Nolur fikir werin allak bullak etti bni. Iki mi bir mi acil bekliyrm fikirlerinizi iki yerlestrilmesi yuzde 10 arttirio basariyi anlamafim neden bukdr israrci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…