- 28 Nisan 2014
- 54
- 191
- 33
Bugun kendimi hic iyi hissetmiyordum ,gerci birkac gundur ayniydim ama bugun farkliydi..karnimda baya agriyordu birde tansiyonum dusuyordu sanki..aksam biraz rahatlamak icin saclarimi yikadim tam bitmistiki bir tuhaflik hissettim bir baktimki kanama baslamishemde baya baya vardi...sirilsiklam saclarimi dogru durust kurutmadan acile kostuk bacaklsrim zangir zangir titriyor bu arada tabi gittik muayenede bir sorun goremedi doktor birde vajinal ultrasonla bakalim dedi..bakti ve ilk sorusu kac embriyo konmustu oldu..gerisini anlamissinizdir zaten...iki kese goruyorum biri daha buyuk bebegi goruyorum digeri daha kucuk bebegi goremiyorum dedi.. Cok moralim bozuk su an bu hafta yeniden randevu alicaz hersey tamamen ortaya cikicak...birinde bebek yoksa bossa ikisi ayni andami buyuyecek keselerin dedim evet dedi nasil olucak anlamadim? Yada Allah korusun iki bebek varda birini kaybedersem digeride gidermi onla...2-3 saattir hastanedeyiz yeni geldik ,cok yorgunum ama beynim allak bullak bu gece nasil uyuycam bilmem...
Saol canm birinci kaliteydi biri onu yerlestrdk bir tanesi en geriden takip edio dedi dr. Bi tane kaldi onun hakknda da bilgi verceklermis bgnde bakcaklarmiz ama besinci gune gtmwz o yuzden bence dondurmazlar. Hayrlsi bakalmC
Canim hayirli olsun transferin cok sükür atlattin.1 tane mi yerlestirildi.toplamda 3 taneydi kalan 2sini dondurdular mi
Hayirlisi olsun canim.transfer islemini bu yumurta toplama yapilan yerde mi yaptilar sen eve dondun mu yoksa hastanede dinlendiriyolar miSaol canm birinci kaliteydi biri onu yerlestrdk bir tanesi en geriden takip edio dedi dr. Bi tane kaldi onun hakknda da bilgi verceklermis bgnde bakcaklarmiz ama besinci gune gtmwz o yuzden bence dondurmazlar. Hayrlsi bakalm
bitanem cok geçmiş olsun..hayırlı haberlerini bekliyorum canım.Allahın izniyle bir şey olmayacak bebeğine dualarımdasınBugun kendimi hic iyi hissetmiyordum ,gerci birkac gundur ayniydim ama bugun farkliydi..karnimda baya agriyordu birde tansiyonum dusuyordu sanki..aksam biraz rahatlamak icin saclarimi yikadim tam bitmistiki bir tuhaflik hissettim bir baktimki kanama baslamishemde baya baya vardi...sirilsiklam saclarimi dogru durust kurutmadan acile kostuk bacaklsrim zangir zangir titriyor bu arada tabi gittik muayenede bir sorun goremedi doktor birde vajinal ultrasonla bakalim dedi..bakti ve ilk sorusu kac embriyo konmustu oldu..gerisini anlamissinizdir zaten...iki kese goruyorum biri daha buyuk bebegi goruyorum digeri daha kucuk bebegi goremiyorum dedi.. Cok moralim bozuk su an bu hafta yeniden randevu alicaz hersey tamamen ortaya cikicak...birinde bebek yoksa bossa ikisi ayni andami buyuyecek keselerin dedim evet dedi nasil olucak anlamadim? Yada Allah korusun iki bebek varda birini kaybedersem digeride gidermi onla...2-3 saattir hastanedeyiz yeni geldik ,cok yorgunum ama beynim allak bullak bu gece nasil uyuycam bilmem...
Cok gecmiş olsun.ümidini kaybetme hayırlısı olsun inşallah.canmidini kaybetme arkadasım.allah bizi bizden cok düşünür.hayırlısı olsun insallah pber: 352677 .!.:Bugun kendimi hic iyi hissetmiyordum ,gerci birkac gundur ayniydim ama bugun farkliydi..karnimda baya agriyordu birde tansiyonum dusuyordu sanki..aksam biraz rahatlamak icin saclarimi yikadim tam bitmistiki bir tuhaflik hissettim bir baktimki kanama baslamishemde baya baya vardi...sirilsiklam saclarimi dogru durust kurutmadan acile kostuk bacaklsrim zangir zangir titriyor bu arada tabi gittik muayenede bir sorun goremedi doktor birde vajinal ultrasonla bakalim dedi..bakti ve ilk sorusu kac embriyo konmustu oldu..gerisini anlamissinizdir zaten...iki kese goruyorum biri daha buyuk bebegi goruyorum digeri daha kucuk bebegi goremiyorum dedi.. Cok moralim bozuk su an bu hafta yeniden randevu alicaz hersey tamamen ortaya cikicak...birinde bebek yoksa bossa ikisi ayni andami buyuyecek keselerin dedim evet dedi nasil olucak anlamadim? Yada Allah korusun iki bebek varda birini kaybedersem digeride gidermi onla...2-3 saattir hastanedeyiz yeni geldik ,cok yorgunum ama beynim allak bullak bu gece nasil uyuycam bilmem...
Amin canim insallah..iki embriyo konmustu canim ama benim sasirdigim hem 2. gun embriyosuydu ikiside hemde 12. gun degerim 151 cikmisti yani ikiz olmadigina emin gibiydim..cok saskinim korkuyorum
Dinlendiriolar evet yumurta toplanan yerde yapiolar. Orda bi on dk kaliosn sora seni baska yataga alip asagi kata indriolar dinlenmeye. Bi saat en az kalman lazm. Ben cikcam birazdan. 2 saattr dinlendm hastanede. Ama dayanamadm iki kez idrara cktm rabbime emanetHayirlisi olsun canim.transfer islemini bu yumurta toplama yapilan yerde mi yaptilar sen eve dondun mu yoksa hastanede dinlendiriyolar mi
Yok canm aleti takiolar ya rahmi acmak icin o zman acidi sna tavsiyem cok su icme bence sorasnda dayanamazsn cok gelir tuvaletn. Hadi hayrlsyla insallah yerlesr bebekinBende hastanedeyim bekliyorum transfer 11:30 da su içmeye başlıcam şimdi.encokistedigimsin canm hayırlı olsun nasıl geçti zorlandığın bişey oldu mu?
Amin canim evet ayshn de de buna benzer bir durum olmustu ama onun kan degeri cok yuksekti zaten benimki yuksek degil ve iki kese var dedi...Acaba cok erken gebelik haftasi oldugu icin yalnlisgormus olabilirmi?gordugu diger sey tedaviden kalma yumurta olabilirmi??off ya kafam karmakarisik hislerimde oyle...Cnm cok geçmiş olsun.
Kendini daha cok yipratip yapruna zarar verme.burda hatirlamiyorsam ayhns isimli arkadasada olmustu.iki kese göründü sonra biri olmadi.ama takip ettigim kadar diger gebeliği ilerliyor. Nasipten ote koy yok. Rabbim onun ömrünü kalan minigine sana ve evdeki yavruna versin.stres yapmaki kaslarin kasilmasin dikkat et kendine
Canım çok geçmiş olsun inşallah hersey yoluna girer dualarımı seninle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canim zaten daha digerinin gittigi kesin degil biri cok kucuk dedi sadece digerine gore..Allah razi olsun canim guzel dileklerin icin...Candanote@Gecmis Olsun canım rabbim digerine can versin hayat versin insallah hersey daha iyi olsun rabbim mucize gostersin insallah ya cok uzuldum ama elden bisey gelmiyor.kendine dikkat et arkadasim rabbim yardımcın olsun
bilmiyorum bir sorun olmasinda baska bisey dusunemiyorum su an canim ..Canım gecmiş olsun. belki de diğer kese sonradan gelişiyordur. O Yüzden sonradan belki içinde bebek oluşabilir. Çok stres yapıp üzme kendini. Hakkında hayırlısı.dua et bol bol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?