Bence kesinlikle doktorunu dinle..heleki blaktokist ise embriyon sakin israr etme..dun aksam yasadiklarimi okursan neden boyle dedigimi anlarsin...ben iki kez hamilelik gecirdim hicbirinde kanamam olmamisti bir tek bu sefer oldu bundada iki kese gorundu...tutmaz diye iki tane koydururken sonrasini dusunemiyoruz ama gercekten riskli..sonucta biri iyi gitmezse digerinide etkileyip ikisini birden kaybetmemize neden olabiliyor..tabi yinede karar senin...Kizlar nolur fikir verin. Dr um embriyona guweniyrm diye tutturdu iki tane degil bitane transfer etmk istyr ikiz gebelik hep ck riskli diyo. Nolur fikir werin allak bullak etti bni. Iki mi bir mi acil bekliyrm fikirleriniziiki yerlestrilmesi yuzde 10 arttirio basariyi anlamafim neden bukdr israrci
Bnm ki besinci gun embriyosu cnm seninkilerde besinci gunmuydu? Ewet okudum ck ck gecmis olsun ins ikisi de tutunur atlatilir o sikinti. Sz nerde yaptirdiniz ? Hangi il we merkez? Obur iki gebeliginiz tekmiydi?Bence kesinlikle doktorunu dinle..heleki blaktokist ise embriyon sakin israr etme..dun aksam yasadiklarimi okursan neden boyle dedigimi anlarsin...ben iki kez hamilelik gecirdim hicbirinde kanamam olmamisti bir tek bu sefer oldu bundada iki kese gorundu...tutmaz diye iki tane koydururken sonrasini dusunemiyoruz ama gercekten riskli..sonucta biri iyi gitmezse digerinide etkileyip ikisini birden kaybetmemize neden olabiliyor..tabi yinede karar senin...
Blaktokist ne demek canmBence kesinlikle doktorunu dinle..heleki blaktokist ise embriyon sakin israr etme..dun aksam yasadiklarimi okursan neden boyle dedigimi anlarsin...ben iki kez hamilelik gecirdim hicbirinde kanamam olmamisti bir tek bu sefer oldu bundada iki kese gorundu...tutmaz diye iki tane koydururken sonrasini dusunemiyoruz ama gercekten riskli..sonucta biri iyi gitmezse digerinide etkileyip ikisini birden kaybetmemize neden olabiliyor..tabi yinede karar senin...
Besinci gun embriyosu demekBlaktokist ne demek canm
Hayir canim benim 2. gun embriyosuydu birde oncesinde cok denemem oldugu icin doktorum.iki tane koydu bizde kabul ettik..ama benimki 5.gun embriyosu olsa asla iki tane koydurmazdim zaten onlar %90 tutuyor benim gordugum kadariyla..aman iyi karar ver sonra pisman olma daha cok uzuluyor sonra olupta kaybetme riski olunca insan...Bnm ki besinci gun embriyosu cnm seninkilerde besinci gunmuydu? Ewet okudum ck ck gecmis olsun ins ikisi de tutunur atlatilir o sikinti. Sz nerde yaptirdiniz ? Hangi il we merkez? Obur iki gebeliginiz tekmiydi?
Hayir canim benim 2. gun embriyosuydu birde oncesinde cok denemem oldugu icin doktorum.iki tane koydu bizde kabul ettik..ama benimki 5.gun embriyosu olsa asla iki tane koydurmazdim zaten onlar %90 tutuyor benim gordugum kadariyla..aman iyi karar ver sonra pisman olma daha cok uzuluyor sonra olupta kaybetme riski olunca insan...
Bu arada yurtdisindayim ben..
5.gun embryosu canim...doktorlar bu embriyolar icin artik anne rahmi isteyen tutunmaya hazir embriyo diyor...Blaktokist ne demek canm
Canim iste o garanti degil..birine bisey olunca dierinide etkiliyor cogu zaman biri kalir derken ikiside gidebilir..G gelartikannecim ama dusunsene iki tane olsa dha i deilmi en azndan birine bsi olsa bri kalir yinede karar senin hayrlsi doktorunada guven sonucta onlar dha i bilior
Kaliteliyse niye tutmadinki onemli olan hucre sayisi degil kalitesi..bak benim iki tane 2.gun embriyosuda tutmus...hic takilma bunlara..KIZLAR YARIN TRANSFERİM VAR YAZIYORUM 17 TANE TOPLANDI 9 DÖLLENDİ 7 TANESİ GELİŞTİ 6 TANESİ 4 HÜCRELİ 1 TANESİ 2 HÜCRELİ KÖTÜMÜ SİZCE BÖYLE OLMASI TUTMUCAKMI DEMEK BU HÜCRELER NEYİ İFADE EDİYO
Canim cok gecmis olsun Allah sana bagislasin bebeklerini sorunsuz gecer insallah.Kaliteliyse niye tutmadinki onemli olan hucre sayisi degil kalitesi..bak benim iki tane 2.gun embriyosuda tutmus...hic takilma bunlara..
Canim transferi anaztezi ile de yapiyorlar eger cok kotu olacagini dusunuyosan bunu sor doktoruna.kızlar mrb bn daha iğnelerimin 4.günündeym öğleden snr 4.yü olucm 9 yum oluşmuş ded, dr dün iyi mi sizce bide bn zaten vajinal ultrasondan f,lan korkuyorm zor dayanıyorm trnsfer sırasında da hissetmk istemiyorm çünkü rahim fili çektirrken o aleti taktırmm cok zor olmuştu dr kbl edr mi ki
Evet gebelik var hayirli olsun ama cok erken yaptirmissin iki gun sonra tekrar yaptir ve iki kat artmismi takip et tatlim gozun aydin6. Gun kan testi sonucu 27.4 gebelik var demekmi
Var tabiki ay cok sevindim allah devamini getirir insallah canim doktor birsey demedimi canini sikma hamilesin darisi benim basima insallah6. Gun kan testi sonucu 27.4 gebelik var demekmi
genel anestezi olması sart diil dr lar daha ii bilir tabi ama ne bileym bnm o spekulum denen aletin oraya yerlştiğini hissetmemem lazım gerçekten dayanamıyorm iilk gittiğim dr dan snr korku oluştu rahim filmini de devlette çektirdm dr anestezi yapmıyz dedi bağıra çağıra çektirmiştmCanim transferi anaztezi ile de yapiyorlar eger cok kotu olacagini dusunuyosan bunu sor doktoruna.
Canim kasik agrim fazlaydi 2 gun dr aradim oda gel bi bakalim dedi oyle baktik pazartesi sabah tekrar yaptircam simdi insallah artarsaEvet gebelik var hayirli olsun ama cok erken yaptirmissin iki gun sonra tekrar yaptir ve iki kat artmismi takip et tatlim gozun aydin
İnsallah canim hayirlisiyla olur insallah.Canim kasik agrim fazlaydi 2 gun dr aradim oda gel bi bakalim dedi oyle baktik pazartesi sabah tekrar yaptircam simdi insallah artarsa
Allahima hepimize dua ediyorum hamile olalim diye rabbim insallah bende hamileyim diyebilirim cok heycan yapiyorum bakalim benim nasil sonuclanacak cokta korkuyorum olmazsa diye dua edin banada ne olur 4.denememde insallah pozitif sonuc alirim devamida gelir insallah6. Gun kan testi sonucu 27.4 gebelik var demekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?