Cnm dum dedim ya kasiklarim 2 gundur agriyodu diye aradim ali osman beyi gel bi bakalim dedi cok nadirde olsa dis gebelik olabiliyor dedi gel dedi korktum allahtan aksamda ordaydi benle birlikte bekledi sonucu var gebelik dedi pzt tekrar bakcaz bakalim insallah saglikla artar insan cok garip sevinemiyorVar tabiki ay cok sevindim allah devamini getirir insallah canim doktor birsey demedimi canini sikma hamilesin darisi benim basima insallah
Olacak insallah canim kötüyü düşünmeAllahima hepimize dua ediyorum hamile olalim diye rabbim insallah bende hamileyim diyebilirim cok heycan yapiyorum bakalim benim nasil sonuclanacak cokta korkuyorum olmazsa diye dua edin banada ne olur 4.denememde insallah pozitif sonuc alirim devamida gelir insallah
Insallah canim hepimiz icin Rabbim bu yolda bekleyen ugrasan herkesin emeklerinin karsiligini vèrsin hayirlisiylaİnsallah canim hayirlisiyla olur insallah.
Ozaman sorasin doktoruna bir yolu vardirgenel anestezi olması sart diil dr lar daha ii bilir tabi ama ne bileym bnm o spekulum denen aletin oraya yerlştiğini hissetmemem lazım gerçekten dayanamıyorm iilk gittiğim dr dan snr korku oluştu rahim filmini de devlette çektirdm dr anestezi yapmıyz dedi bağıra çağıra çektirmiştm
Ya cok sevindim sizden guzel haber duymak daha cok heycanimi artiriyor canim insallah siki siki tutunurlar sana degerin kat kat artsin insallah hadi hayirlisiCnm dum dedim ya kasiklarim 2 gundur agriyodu diye aradim ali osman beyi gel bi bakalim dedi cok nadirde olsa dis gebelik olabiliyor dedi gel dedi korktum allahtan aksamda ordaydi benle birlikte bekledi sonucu var gebelik dedi pzt tekrar bakcaz bakalim insallah saglikla artar insan cok garip sevinemiyor
CANIM TESEKKÜREDERİM SANADA ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH BEBİŞLERİNİ SAGLIKLA GUCAGINA ALIRSIN NASIL ANLİCAZ ARADIKLARINDA ÖYLE BİŞE DEMEDİLER SADECE KAÇTANE GELİŞİP KAÇ HÜÇRELİ OLDUĞUNU SÖYLEDİLERKaliteliyse niye tutmadinki onemli olan hucre sayisi degil kalitesi..bak benim iki tane 2.gun embriyosuda tutmus...hic takilma bunlara..
AminnnnInsallah canim hepimiz icin Rabbim bu yolda bekleyen ugrasan herkesin emeklerinin karsiligini vèrsin hayirlisiyla
hayırı uğurlu olsun .gözünüz aydın6. Gun kan testi sonucu 27.4 gebelik var demekmi
Yokmi soruma cevap verecek kimae cikimmi idrara ne kde beklim arkadaslar yirmi dk bekledm yetermi idrarm col fazlaaa
hayırlı günler arkadaşlar...kızlar bir şey soracam crınone jel e başlayacam yarın iğneyi artık vücudum kaldırmıyor.jeli kullanmaktan da korkuyorum vajinamus sorunu var bende cunku .birde jel nasıl kullanacam ya faydası olmazsa sıkıntı olursa iğne en hızlı etki gösterendi.Allahım hepimizin yardımcısı olsun
Az önce geldim Dr dan bir tane yumurta COK onde gidiyor 19 mm olmuş diğerleride 17'16'14, 13' 12 bile var catlatmama iğnelerine devam 26.Kasım da toplama yapılacak ama bugün yine söyledi sol yumurtalik COK geride opu da beni mahfedicek dedi@encokistedigimsin @elifdurmaz transferiniz iyi gecsin insallah... @biyologmerve @musmutluyum catlamama ignelerinizi oldunuz mu opu ne zaman kontrole gidecek misiniz?meleklercenneti iyi haberler gelecek insallah yumislerden herkese selamlar kizlar.....
Amin canim evet ayshn de de buna benzer bir durum olmustu ama onun kan degeri cok yuksekti zaten benimki yuksek degil ve iki kese var dedi...Acaba cok erken gebelik haftasi oldugu icin yalnlisgormus olabilirmi?gordugu diger sey tedaviden kalma yumurta olabilirmi??off ya kafam karmakarisik hislerimde oyle...
maşallah kuzucuklara..teyzesi bugün bizim yine kontrolümüz vardı daha netti kalp atışı yanıp sönüyordu...darısı sesini duymaya rahatsız etmeyelim dedi doktor..crinone jel günde bir defa dedi hangi saat olması daha iyi? acaba korkuyom jelden aslında.kalp atışını görünceye kadar olan ilaçları günde bire düşürdü.estrofemi iki ye düşürdü.Canim ben bastan beri kullaniyorum.cok da rahat geliyor bana.ama vajinismusda nasil olur bilemiyorum.ince bir cubugu var.bazen kasmakla ilgili sanirim bende iceri sokarken ugrastiriyor.yani sende de yaparsa oyle birsey vajinismustan sanma herkeste olabilen bir durum.ama nadir oluyor geneli kolay rahat birsey.kullandiktan 10 dak.sonra kalkiyor.ise yaradigini dusunuyorum.masallah ikizlerim buyuyorlar canim.
canım kasık ağrıların oluyormu.benimde tedaviden kalma yumurtam büyümüş.ağrım oluyorCanim cok cok gecmis olsun.bebislerin simsiki tutunurlar insallah bundan sonra sana.ama tedaviden kalma yumurta gercekten cok zorluyor doktorlari.beim en son kontrolumde keselerimi zor buldu doktor.yumurtalarim hala cok sis ve su varmis.insallah bundan sonra sorunsuz gecer tum hamileligin canim.o kadar iyi anlayabiliriz ki birbirimizi ayni korkulari hepimiz yasiyoruz.
maşallah kuzucuklara..teyzesi bugün bizim yine kontrolümüz vardı daha netti kalp atışı yanıp sönüyordu...darısı sesini duymaya rahatsız etmeyelim dedi doktor..crinone jel günde bir defa dedi hangi saat olması daha iyi? acaba korkuyom jelden aslında.kalp atışını görünceye kadar olan ilaçları günde bire düşürdü.estrofemi iki ye düşürdü.
Canim doktor yumurtayla ilgili bisey demedi bu benim fikrimdi valla karmakarisigim su an kanama hafif hafid devam ediyor su an ,yatamam, oturamam oglumun ihtiyaclarini karsilamak zorundayim,yemegi var ,yikamasi var, okulu var getir gotur bu kanama nasil duracak bilmemCanim cok cok gecmis olsun.bebislerin simsiki tutunurlar insallah bundan sonra sana.ama tedaviden kalma yumurta gercekten cok zorluyor doktorlari.beim en son kontrolumde keselerimi zor buldu doktor.yumurtalarim hala cok sis ve su varmis.insallah bundan sonra sorunsuz gecer tum hamileligin canim.o kadar iyi anlayabiliriz ki birbirimizi ayni korkulari hepimiz yasiyoruz.
canım kasık ağrıların oluyormu.benimde tedaviden kalma yumurtam büyümüş.ağrım oluyor
Transfer gunu kalitesini soylerler size..CANIM TESEKKÜREDERİM SANADA ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH BEBİŞLERİNİ SAGLIKLA GUCAGINA ALIRSIN NASIL ANLİCAZ ARADIKLARINDA ÖYLE BİŞE DEMEDİLER SADECE KAÇTANE GELİŞİP KAÇ HÜÇRELİ OLDUĞUNU SÖYLEDİLER
Canim doktor yumurtayla ilgili bisey demedi bu benim fikrimdi valla karmakarisigim su an kanama hafif hafid devam ediyor su an ,yatamam, oturamam oglumun ihtiyaclarini karsilamak zorundayim,yemegi var ,yikamasi var, okulu var getir gotur bu kanama nasil duracak bilmeminsallah bisey olmaz onumuzdeki hafta cumaya randevu alicaz tekrar insallah bir sorun yoktur..hersey ortaya cikicak o zaman...tabi.o zamana kadar bir aksilik olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?