Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Var tabiki ay cok sevindim allah devamini getirir insallah canim doktor birsey demedimi canini sikma hamilesin darisi benim basima insallah
Cnm dum dedim ya kasiklarim 2 gundur agriyodu diye aradim ali osman beyi gel bi bakalim dedi cok nadirde olsa dis gebelik olabiliyor dedi gel dedi korktum allahtan aksamda ordaydi benle birlikte bekledi sonucu var gebelik dedi pzt tekrar bakcaz bakalim insallah saglikla artar insan cok garip sevinemiyor

Olacak insallah canim kötüyü düşünme

Ozaman sorasin doktoruna bir yolu vardir

Ya cok sevindim sizden guzel haber duymak daha cok heycanimi artiriyor canim insallah siki siki tutunurlar sana degerin kat kat artsin insallah hadi hayirlisi

Kaliteliyse niye tutmadinki onemli olan hucre sayisi degil kalitesi..bak benim iki tane 2.gun embriyosuda tutmus...hic takilma bunlara..
CANIM TESEKKÜREDERİM SANADA ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH BEBİŞLERİNİ SAGLIKLA GUCAGINA ALIRSIN NASIL ANLİCAZ ARADIKLARINDA ÖYLE BİŞE DEMEDİLER SADECE KAÇTANE GELİŞİP KAÇ HÜÇRELİ OLDUĞUNU SÖYLEDİLER

Yokmi soruma cevap verecek kimae cikimmi idrara ne kde beklim arkadaslar yirmi dk bekledm yetermi idrarm col fazlaaa

Hayırlı olsun canım transferin, güzel haberlerle gelirsin inşallah. İdrarını yapmada sakınca yok, fakültede çok beklettikleri için hemen transfer bitince hepimiz tuvalete koştuk, hatta doktor git hemen tuvalete, bir sakıncası yok demişti. Embriyo rahmin derinliklerine konuluyor, idrarla alakası yok yani, tuvalete sıkışık olmanın anlamı rahmi net görmeleri, idrar torbası dolu olunca rahim net görülüyormuş..

Canim ben bastan beri kullaniyorum.cok da rahat geliyor bana.ama vajinismusda nasil olur bilemiyorum.ince bir cubugu var.bazen kasmakla ilgili sanirim bende iceri sokarken ugrastiriyor.yani sende de yaparsa oyle birsey vajinismustan sanma herkeste olabilen bir durum.ama nadir oluyor geneli kolay rahat birsey.kullandiktan 10 dak.sonra kalkiyor.ise yaradigini dusunuyorum.masallah ikizlerim buyuyorlar canim.

Az önce geldim Dr dan bir tane yumurta COK onde gidiyor 19 mm olmuş diğerleride 17'16'14, 13' 12 bile var catlatmama iğnelerine devam 26.Kasım da toplama yapılacak ama bugün yine söyledi sol yumurtalik COK geride opu da beni mahfedicek dedi bu durumda da sanırım opu sonrası agrim olacak.

Canim cok cok gecmis olsun.bebislerin simsiki tutunurlar insallah bundan sonra sana.ama tedaviden kalma yumurta gercekten cok zorluyor doktorlari.beim en son kontrolumde keselerimi zor buldu doktor.yumurtalarim hala cok sis ve su varmis.insallah bundan sonra sorunsuz gecer tum hamileligin canim.o kadar iyi anlayabiliriz ki birbirimizi ayni korkulari hepimiz yasiyoruz.

maşallah kuzucuklara..teyzesi bugün bizim yine kontrolümüz vardı daha netti kalp atışı yanıp sönüyordu...darısı sesini duymaya rahatsız etmeyelim dedi doktor..crinone jel günde bir defa dedi hangi saat olması daha iyi? acaba korkuyom jelden aslında.kalp atışını görünceye kadar olan ilaçları günde bire düşürdü.estrofemi iki ye düşürdü.

canım kasık ağrıların oluyormu.benimde tedaviden kalma yumurtam büyümüş.ağrım oluyor

Masallah...canim.aynen benim doktor da oyle dedi.cok guzel degil mi kalp atislari.jelden korkma incecik bir cubukhem bebegin icin dusunsene kucagina alacagin zamani.bende gunde birkez uyguluyorum.sabah 9 da .10 dak.yatiyorum ondan sonra ayaha kalkiyorum.hareket ilacin yayilimini arttiriyormus.o yuzden sabah kullanmak daja iyi.yalniz su gibi bir akinti yapiyor.birkac kez kullan alisirsin bence igneden daha iyi.

Canim doktor yumurtayla ilgili bisey demedi bu benim fikrimdi valla karmakarisigim su an kanama hafif hafid devam ediyor su an ,yatamam, oturamam oglumun ihtiyaclarini karsilamak zorundayim,yemegi var ,yikamasi var, okulu var getir gotur bu kanama nasil duracak bilmem insallah bisey olmaz onumuzdeki hafta cumaya randevu alicaz tekrar insallah bir sorun yoktur..hersey ortaya cikicak o zaman...tabi.o zamana kadar bir aksilik olmazsa

canım kasık ağrıların oluyormu.benimde tedaviden kalma yumurtam büyümüş.ağrım oluyor

Arada bayaa bayaa kasik agrisi celiyorum.bazen gercekten kivraniyorum.bacagima belime dogru cekilme gibi garip birsey hisdediyorum.yumurtalarim bayaa buyukmus.ucuncu aya kadar boyle gidermis.

Transfer gunu kalitesini soylerler size..

Canim cocugunla ilgilenebilecek bir yakinin yok mu.cunku senin yatman gerekir.beni doktorum yatiriyor hala.ikiz olunca daha bir dikkat etmek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…