Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

ayyy harika bir duygu hormonlardan herhalde ağlamaklı alıyor hemen ağlıyorum mutluluk gözyaşları cok güzel Rabbim herkese tatsın inşallah.bende hemşireyle görüştüm şimdi akşamda yapabilirsin dedi.sabah daha iyiyse sabah yapayım.calıştığım için sabahtan çekiniyorum faydası olurmu diye.buarada dün mersindeydim cok enteresan aklıma geldin aynı duyguları yaşayan bir arkadaş burda dedim cok garip oldum:)hep hormanlardan

devrim7779 canim dun bana vajinal ultrasonla bakti keselerin hiri digerinin 4 misliydi diyebilirim yaa acaba o yumurta olabilirmi birde yanyana degillerdi biri bir tarafta oburu bir tarafta idi..sana vajinal ultrasonlami baktiginda gordu yumurtalarin buyuklugunu?birde senin keselerin.ikisi yanyana dimi?yani arada mesafe olmaz.dimi baya mesafe vardi?

Canim cocugunla ilgilenebilecek bir yakinin yok mu.cunku senin yatman gerekir.beni doktorum yatiriyor hala.ikiz olunca daha bir dikkat etmek gerekiyor.
Malesef hickimsem yok yurtdisindayim esimin anneside cok yasli zaten bana hizmet edip cocuguma bakamaz elim kolum bagli su an

Sabah kalkmadan 10 dak.once yaparsin.sonra zaten sen hareket ettikce yayilir ilac.12.haftamiz gecsin gelirsen mersine bulusalim.hamilelik donemimiz de ayni bulusur konuduruz canim.ilerde alisveris icin bende adanaya gelecegim belki birlikte alisveris bile yapariz:) benim hormonlar da sapitti valla.hic sulugoz biri degilim surekli aglamakli oluyorum:) esimde uzuluyorum diye akli cikiyor.diyorum beni ciddiye alma aglarim ben:)

Malesef hickimsem yok yurtdisindayim esimin anneside cok yasli zaten bana hizmet edip cocuguma bakamaz elim kolum bagli su an

Canim Allah yardimcin olsun.zordasin su an goruyor seni.o zaman firsat buldukca yatarsin.Allahim bebeklerini korusun.benim keseler hemen hemen ayni buyuklukteler.ultrasonla disardan muayene sonucunda gordu doktorum yumurtslarimi.yani o kadar buyuktu.keselerim yanyana duruyorlar.birbirinden uzskts olurlar mi bilmem.belki de vardi.kanamayla dusurdun.digeri duruyor.bilemiyorum Allah hsyirlisini versin csnim.cok cok gecmis olsun.

herzaman beklerim bende üç ayı ALLAHINizniyle dedğin gibi bi atlatalım yaparız valla...süper olur.hem hep hüzün biryere kadar sabırsızlıkla bekliyorum alışveriş çılgınlığını .mersine gelincede görüşürüz marina filan oh misss

Arada bayaa bayaa kasik agrisi celiyorum.bazen gercekten kivraniyorum.bacagima belime dogru cekilme gibi garip birsey hisdediyorum.yumurtalarim bayaa buyukmus.ucuncu aya kadar boyle gidermis.
baska bi sikinti olmasinda agri onemli degil cekilir.insani endiselendiriyor o kotu.acaba biseymi oluyor diye

Kızlarrr kocama yaptığımız sürprizi anlatayım sizeee. Üç tane kutuyu iç içe koduk.en küçüğüne biri kız biri erkek ayakkabılarını koyduk.jan testinide en küçük kutuya koyduk.üzerinede herşey çok güzel olacak seni seviyorum yazdım...kocam kutuyu actı bişey yok. Bidaha qçtı yine biley yok..en son açtı iki tane patik ve not sadece gülümsedi inşallah gerçekten herşey güzel olur dedi..çok yakın iki arkadaşım ce eşleride bizimleydiler evde...kağıdın içini aç dediler...kocam bi açtı testi...şok şok şok adam dondu kaldı sonra gözleri doldu...kıyamam biraz şok oldu ama güzel sürpriz oldu...işte ayakkabılarımızzz

Eklentiler

• 20141121_233918.webp
    210,3 KB · Görüntüleme: 48
Allah tamamına erdirsin canım.çok güzel olmuş

Ayy harika bir sürpriz,maşallah

ne güzel olmuş gözlerim doldu,allah mutluluğunuzu taçlandırsın inşallah canım

maşaallah ne güzel 6. günde çıkmış allah tamamına erdirsin. idrar testi yaptın mı canım benimde 6. günüm içimi kıpırdattın pztsi yapsam mı acaba
Cnm ben dr istedi 2 gündür kasiklarim agriyidu aradim oda gel bi bakalim dedi oyle yaptık bekleyebiliyorsan bekle canim bak ben simdi artcakmi telasina dustum

Hayirli olsun canm Biz senle ayni gun transfer olmustuk aceba bende mi bi test yapirsam
Cnm bence hic bulasma benim ömrümden ömür gitti aksam o test cikana kadar ben dr tavsiyeyle yaptim bide dr istedi 2 gündür kasik ve bel agrim vardi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…