Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Yok canim parca dusmedi doktor bakti alttan spekulum takarak rahim agzi cok iyi dedi dusuk olmamis Allah korusun zaten..bilmiyorum bana o kadar uzakta olamaz gibi geldi..icimden bir his o yumurtaydi diyor...Allahim kac tane varsa bana bagislasin koparmasin onlari benden...

Cnm bence hic bulasma benim ömrümden ömür gitti aksam o test cikana kadar ben dr tavsiyeyle yaptim bide dr istedi 2 gündür kasik ve bel agrim vardi diye
anladim canm beklemekte cok zor benmde adet agrisi gibi agrim var dunden beri korkuoum adet olcam die
İnsallah hayirlisi olur

Canim zaten daha digerinin gittigi kesin degil biri cok kucuk dedi sadece digerine gore..Aazi olsun canim guzel dileklerin icin...
Insallah bebislerin seninledir, tedavide boyle kanamali arkadslar tamamlayip bebislerini kucaklarina aliyor, insallah ikizlerin senle kalsin .kendini fazla sikma dusunup bebisleri uzme rabbim korusun

bende transfer sırasında uyumak istiyorum kabul ederler mi bilmiyorum

T timse kontrole gittin mi? (çoğunlukla telefondan girdiğim için takip etmem zor oluyor)
çatlamama iğnesi başlandı mı? yaz meraktayım :)

baska bi sikinti olmasinda agri onemli degil cekilir.insani endiselendiriyor o kotu.acaba biseymi oluyor diye

Canim batmalar agri sancilar normalmis.ben doktoruma sordum.benim yumurtalar hala iri olunca zaten normal dedi.her zamankinden farkli bir agri olursa tedirgin olurum o zaman.

Kızlar opu oldum çok kolay oldu ama 1 tane yumurta bulabildiler o da boş çıktı. Artık bi başka bahara kaldı umutlarım . Transfer olan ve olacak tüm arkadaşlar inşallah gönlünüze göre olsun .

T timse kontrole gittin mi? (çoğunlukla telefondan girdiğim için takip etmem zor oluyor)
çatlamama iğnesi başlandı mı? yaz meraktayım :)
canım iyi dedi yumurtalar şimdi ilaçlarımı alcam aynı iğnelere devam adicem Bi doz artırdı sadece.çatlatmama iğnesini verdi ama daha kullan demedi ya senin kaçıncı gununki.salı gel kontrole dedi ozaman mı başlarımki bende.ilaçları nasıl kullancağımı arayıp söylediler acaba yanlışmı anladımki kafam karıştı yaa

Yok canm aleti takiolar ya rahmi acmak icin o zman acidi sna tavsiyem cok su icme bence sorasnda dayanamazsn cok gelir tuvaletn. Hadi hayrlsyla insallah yerlesr bebekin
Ben fazla su içmıstim cnm zaten bnim opu'dan beri karnımda şişlik ve acı vardı iyice kramp girdi.sonra 1 bardak 1 bardak yaptırdılar.rahatlim diye.çıkıncada 20 dk ameliyathane dinlendim.1 saat odada.iki kere altıma sürgü koydular hiç kalkmadım.benim oturup kalkarken karnim acıyo gaz sancısı olurya onun gibi oksürük çıktı bide başıma öksürüncede çok acıyo.sende varmı opu dan sonra böyle bişey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…