Yok canim parca dusmedi doktor bakti alttan spekulum takarak rahim agzi cok iyi dedi dusuk olmamis Allah korusun zaten..bilmiyorum bana o kadar uzakta olamaz gibi geldi..icimden bir his o yumurtaydi diyor...Allahim kac tane varsa bana bagislasin koparmasin onlari benden...Canim Allah yardimcin olsun.zordasin su an goruyor seni.o zaman firsat buldukca yatarsin.Allahim bebeklerini korusun.benim keseler hemen hemen ayni buyuklukteler.ultrasonla disardan muayene sonucunda gordu doktorum yumurtslarimi.yani o kadar buyuktu.keselerim yanyana duruyorlar.birbirinden uzskts olurlar mi bilmem.belki de vardi.kanamayla dusurdun.digeri duruyor.bilemiyorum Allah hsyirlisini versin csnim.cok cok gecmis olsun.
anladim canm beklemekte cok zor benmde adet agrisi gibi agrim var dunden beri korkuoum adet olcam dieCnm bence hic bulasma benim ömrümden ömür gitti aksam o test cikana kadar ben dr tavsiyeyle yaptim bide dr istedi 2 gündür kasik ve bel agrim vardi diye
Korkma cnm benimde öyleydi kismet olumsuzu dusunmeyelim benceanladim canm beklemekte cok zor benmde adet agrisi gibi agrim var dunden beri korkuoum adet olcam die
İnsallah hayirlisi olur
Insallah bebislerin seninledir, tedavide boyle kanamali arkadslar tamamlayip bebislerini kucaklarina aliyor, insallah ikizlerin senle kalsin .kendini fazla sikma dusunup bebisleri uzme rabbim korusunCanim zaten daha digerinin gittigi kesin degil biri cok kucuk dedi sadece digerine gore..Aazi olsun canim guzel dileklerin icin...
hadi hayırlı olsun Aaah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin :)Transfer gerceklesti hadi hayrlsi hakkmizda
Amin allah razi olsnhadi hayırlı olsun Aaah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin :)
@keremmmm sen nerelerdesin ne yapıyorsun iyisin dimi?Transferi olan ve olacak tüm arkadaşların işleri rast gitsin inşallah..emeklerinizin karşılığını almanız için dua ediyorum size ve hepimize
bende transfer sırasında uyumak istiyorum kabul ederler mi bilmiyorumkızlar mrb bn daha iğnelerimin 4.günündeym öğleden snr 4.yü olucm 9 yum oluşmuş ded, dr dün iyi mi sizce bide bn zaten vajinal ultrasondan f,lan korkuyorm zor dayanıyorm trnsfer sırasında da hissetmk istemiyorm çünkü rahim fili çektirrken o aleti taktırmm cok zor olmuştu dr kbl edr mi ki
anestezili yaptıran var baya inşkbl edilirbende transfer sırasında uyumak istiyorum kabul ederler mi bilmiyorum
Ben transferide anestezili olarak yaptiricam.heyecan yapmak istemiyorum tansiyonum falan tavan yapmasın.Dr umda senin rahatlığın benim icin ve embriyo icin önemli hersey istediğin gibi olacak merak etme dedi.bende transfer sırasında uyumak istiyorum kabul ederler mi bilmiyorum
hımmm doktorla konuşunca olabilir yani diyorsun tamam anlaşıldı M Musmutluyum75 teşekkürler...Ben transferide anestezili olarak yaptiricam.heyecan yapmak istemiyorum tansiyonum falan tavan yapmasın.Dr umda senin rahatlığın benim icin ve embriyo icin önemli hersey istediğin gibi olacak merak etme dedi.
baska bi sikinti olmasinda agri onemli degil cekilir.insani endiselendiriyor o kotu.acaba biseymi oluyor diye
devrim7779 canim senin kac haftalikken karnindan gordu keseyi birde kalp atisini ilk ne zaman duydun?
canım iyi dedi yumurtalar şimdi ilaçlarımı alcam aynı iğnelere devam adicem Bi doz artırdı sadece.çatlatmama iğnesini verdi ama daha kullan demedi ya senin kaçıncı gununki.salı gel kontrole dedi ozaman mı başlarımki bende.ilaçları nasıl kullancağımı arayıp söylediler acaba yanlışmı anladımki kafam karıştı yaa
Ben fazla su içmıstim cnm zaten bnim opu'dan beri karnımda şişlik ve acı vardı iyice kramp girdi.sonra 1 bardak 1 bardak yaptırdılar.rahatlim diye.çıkıncada 20 dk ameliyathane dinlendim.1 saat odada.iki kere altıma sürgü koydular hiç kalkmadım.benim oturup kalkarken karnim acıyo gaz sancısı olurya onun gibi oksürük çıktı bide başıma öksürüncede çok acıyo.sende varmı opu dan sonra böyle bişey?Yok canm aleti takiolar ya rahmi acmak icin o zman acidi sna tavsiyem cok su icme bence sorasnda dayanamazsn cok gelir tuvaletn. Hadi hayrlsyla insallah yerlesr bebekin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?