Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kızlar opu oldum çok kolay oldu ama 1 tane yumurta bulabildiler o da boş çıktı. Artık bi başka bahara kaldı umutlarım . Transfer olan ve olacak tüm arkadaşlar inşallah gönlünüze göre olsun .
Mevlam neylerse guzel eylermis belki hic caba sarfetmeden bebgin geleck belkide gerek yok bole seylere rabbim hic ugrastrmadan versm bebegni elinde hayrlsyla insallah

Yok canm eve geldim rahatm hcbsi yok agri filan. Ama dikkat et tamami oksurmemeye calis hayrli ugurlu olsn canm insllah tutunur bbgn sana ve hic birkmaz annesni

Yok canm aleti takiolar ya rahmi acmak icin o zman acidi sna tavsiyem cok su icme bence sorasnda dayanamazsn cok gelir tuvaletn. Hadi hayrlsyla insallah yerlesr bebekin
Ben fazla su içmıstim cnm zaten bnim opu'dan beri karnımda şişlik ve acı vardı iyice kramp girdi.sonra 1 bardak 1 bardak yaptırdılar.rahatlim diye.çıkıncada 20 dk ameliyathane dinlendim.1 saat odada.iki kere altıma sürgü koydular hiç kalkmadım.benim oturup kalkarken karnim acıyo gaz sancısı olurya onun gibi oksürük çıktı bide başıma öksürüncede çok acıyo.sende varmı opu dan sonra böyle bişey?
Benim 6 taneden 2 döllenmişti canm biri gelişti sadece ve onuda bugün transfer yaptık allah korusun tutmazsa dondurmaya kalmadı oyüzden seninki çok iyi içini karartma böyle şeylerle.

Yok canm eve geldim rahatm hcbsi yok agri filan. Ama dikkat et tamami oksurmemeye calis hayrli ugurlu olsn canm insllah tutunur bbgn sana ve hic birkmaz annesni
Oksürüğümü tutmaya çalışîyorumda benim kronik böyle nefesim tikanıyo onu oksürerek atlatıyorum ama doktor bişey olmaz o sağlam yerde dedi :) sağol canım seninde bebişin seni bırakmasın annesine sımsıkı tutunsun ihş. Benim 1 tanesi gelişebilmiş sadece dondurmaya kalmadı ona üzüldüm bitek ihşallahta gerek kalmaz siz dondurdunuz mu?

Ya dr birinci kalite i dedi embryo icin sana ne dediler gordn demi yerlestrdgini filan

Hayr biri cok geride dedi yani o gitti digeride bilgi verecklerdi gideblrse besnci gune die ama sanrm oda olmadi tek sanslarmiz insallah olur cnku opu igneler filan beynini yoruyo insann bu tutmasa hemen baslayamayizda tedviye gelsin kuzcuklar insallah

Evet seninle aynı durumdayız demekki inşallah tutarda gerek kalmaz maddi nanevi güç kalamz canım ya :)

Insallah bebislerin seninledir, tedavide boyle kanamali arkadslar tamamlayip bebislerini kucaklarina aliyor, insallah ikizlerin senle kalsin .kendini fazla sikma dusunup bebisleri uzme rabbim korusun
İnsallah canim amin..darisi sana insallah...

C candanote birdhaki randevun ne zman sna bol bol dua ederiz. Sureleri okurum sna gtmeden sole. Mutlulugu yasadktan sora bitme korkusu cok acidir :'( uzulme tamammi cok dua et. Elini karnina koy ve seni birakmamlari icin cok dua et. Uzuluyorum boyle seyler duyunca allah ferahlik versin icimize kalbimize huzur bulalim herzman insallah

ilk 4 gün ne kullandınilk kontrolünde neler başlandı 2. kontrolün mü salı günü olacak

doktor bugunde yapabılırız dedı deger 1.20 cıktı ,beım bıde pgtydı , embrıom genetık olarak ıncelenmış en saglıklısı trasnfer edılmıştı işte nasiip kısmeeet ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…