- 9 Kasım 2014
- 209
- 116
- 53
- 33
llk denemeydı . oncesınden bı tane normal yolla gebelıgım vardı 4 aylıkken kaybetıımIlk denemenmiydi :'( varde belki dha cikar ya dr ne dedi sifirmi ckti
Canım kaçıncı denemeydi bilmiyorum ama bu yolda ümitsizlik yok ben de transfer sonrası beklemedeyim. Olumsuz olursa tekrar başlamayı düşünüyorum,maddi ve manevi imkanlarımız oldukça devam. İns. Bir dahaki tedavi nde yüzün güler arkadaşım[/QUOT
Allah razı olsun cnm , Rabbım sana nsip eder inş zor bı sureç ıns bende devam etcem Rabbim izin verdgı surece
Amin canim Allah razi olsun..hemde nasil aci ve zorC candanote birdhaki randevun ne zman sna bol bol dua ederiz. Sureleri okurum sna gtmeden sole. Mutlulugu yasadktan sora bitme korkusu cok acidir :'( uzulme tamammi cok dua et. Elini karnina koy ve seni birakmamlari icin cok dua et. Uzuluyorum boyle seyler duyunca allah ferahlik versin icimize kalbimize huzur bulalim herzman insallah
İyiyim teşekkür ederim. Yarin opu olacak allahin izniyle.dinlrnip dua ediyorum.herkesten dua bekliyorum.@keremmmm sen nerelerdesin ne yapıyorsun iyisin dimi?
Cok uzuldum insallah tedaviye gerek kalmadan kendiliginden olur...malasef olmadı kıslar negatıf
Hakkinizda hayirlisi olsun Inşallah senin ve bebislerin.senini yükün bizden ağır. Sana bagimli bir delikanli daha var. Allahim onun melek yüreği hurmetine yardimcin olsun inşallahAmin canim Allah razi olsun..hemde nasil aci ve zorsurekli dua ediyorum zaten insallah bir aksilik cikmaz...bu onumuzdeki hafta cuma randevu alucaz bakalim artik...
fostimon ve merional kullandım ilk 4gun bugün du 2. Kontrolüm salı 3 olcak biz arayıp ilaç kullanımını belietcez dediler .fostimonun dozajını artırdılar merional aynı kaldı büyük ihtimalle pazartesi çatlatmama iğnesine başla dicekler arayıpilk 4 gün ne kullandınilk kontrolünde neler başlandı 2. kontrolün mü salı günü olacak
Zaten 15 gun bekledin tahlil icin isim yoksa bi hafta dha bekle insallah hayrli sonclar alriz tekrar guler yuzumuz sizinle. Bsi sormak istiyorum kac yasnda oglnuz kendilgndenmi oldu odami tedavyle yoksaAmin canim Allah razi olsun..hemde nasil aci ve zorsurekli dua ediyorum zaten insallah bir aksilik cikmaz...bu onumuzdeki hafta cuma randevu alucaz bakalim artik...
Sorma zaten dun aksamki kanama.olmasa ilk ultrason randevum 9 araliktaydi bunu acil olarak receteyle alicaz ,yani buraninda bu seyi kotu iste dis gebelik falan olsa Allah korusun tuplerimi kaybederim ic kanama bile gecirebilirdim Allah korusun..Zaten 15 gun bekledin tahlil icin isim yoksa bi hafta dha bekle insallah hayrli sonclar alriz tekrar guler yuzumuz sizinle. Bsi sormak istiyorum kac yasnda oglnuz kendilgndenmi oldu odami tedavyle yoksa
Hadi hayrlsi canm mumin bey bakti demi ikinci gdsnde burda olur sahin beyMerhaba kizlar,benimde bugun adetimin ikinci gunuydu kontrole gittim.dondurulmus transferi icin ilk denemem olucak.taze transfer pko oldugumdan dolayi yapilamamisti.simdi estrefem verdi onu icicem.1 aralikta tekrar kontrole cagirdi o gunlerdede transfer gunum belli olur heralde
Canm benm yaa bende ilki kenlgnden oldu sandm o kdr zorki imtihanlarmizSorma zaten dun aksamki kanama.olmasa ilk ultrason randevum 9 araliktaydi yani buraninda bu seyi kotu iste dis gebelik falan olsa Allah korusun tuplerimi kaybederim ic kanama bile gecirebilirdim Allah korusun..
Yok canim oglum kendiliginden olurmu onun icinde neler cektim bir Allah bilir bir ben ..oglum 8. tedavimde oldu yani 6 asilama ve 2 tup bebekten sonra..ondan bu.kadar cok korkuyorumya su andadacok bekledim yine beklemek ayni seyleri yasamak istemiyorum cunku artik gercekten gucum kalmadi tukenmis hissediyorum kendimi...
Amiiin cok zor durumdayim su an psikolojim alt ust oldu..gurbette yapayalniz yardim eden yok bakmam gereken oglum var kucuk..inan hic oturamiyorum bile dogru durust surekli aglamak istiyorum artik...Hakkinizda hayirlisi olsun Inşallah senin ve bebislerin.senini yükün bizden ağır. Sana bagimli bir delikanli daha var. Allahim onun melek yüreği hurmetine yardimcin olsun inşallah
Yok canim nerde ne gizyqsi doktum 6 sene bilemezsin simdi yenidenmi basliyor hersey Allahim sen sabir verCanm benm yaa bende ilki kenlgnden oldu sandm o kdr zorki imtihanlarmizkac yasnda oglun allah bagislasn insaallah bis olmasn bebeklerine yaa
Ama olsn ya soyle dusunsene ogluna baknca ne kdr mtlu oluyorsn uzulme lutfen bende soyle dusundum ya hani bunda tedavi oluyoz ya ikincise ucuncusw kendilgnden olur die dusunuyorum ama sanrm bu imtihan hc bitmicwk :'(Yok canim nerde ne gizyqsi doktum 6 sene bilemezsin simdi yenidenmi basliyor hersey Allahim sen sabir veroglum 5 yasinda canim..
Yakin gordgn arkadasn yokmu samimi oldgn filan yannda olsa oglusuna baksa esinin is saatleri erkn donmuyomu eveAmiiin cok zor durumdayim su an psikolojim alt ust oldu..gurbette yapayalniz yardim eden yok bakmam gereken oglum var kucuk..inan hic oturamiyorum bile dogru durust surekli aglamak istiyorum artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?