Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Allah razı olsun cnm , Rabbım sana nsip eder inş zor bı sureç ıns bende devam etcem Rabbim izin verdgı surece

Amin canim Allah razi olsun..hemde nasil aci ve zor surekli dua ediyorum zaten insallah bir aksilik cikmaz...bu onumuzdeki hafta cuma randevu alucaz bakalim artik...

Amin canim Allah razi olsun..hemde nasil aci ve zor surekli dua ediyorum zaten insallah bir aksilik cikmaz...bu onumuzdeki hafta cuma randevu alucaz bakalim artik...
Hakkinizda hayirlisi olsun Inşallah senin ve bebislerin.senini yükün bizden ağır. Sana bagimli bir delikanli daha var. Allahim onun melek yüreği hurmetine yardimcin olsun inşallah

ilk 4 gün ne kullandınilk kontrolünde neler başlandı 2. kontrolün mü salı günü olacak
fostimon ve merional kullandım ilk 4gun bugün du 2. Kontrolüm salı 3 olcak biz arayıp ilaç kullanımını belietcez dediler .fostimonun dozajını artırdılar merional aynı kaldı büyük ihtimalle pazartesi çatlatmama iğnesine başla dicekler arayıp

Zaten 15 gun bekledin tahlil icin isim yoksa bi hafta dha bekle insallah hayrli sonclar alriz tekrar guler yuzumuz sizinle. Bsi sormak istiyorum kac yasnda oglnuz kendilgndenmi oldu odami tedavyle yoksa

Negatif haber alan herkese gecmis olsun dilşyorum, umarim guclu kalirsiniz. Hayat devam ediyor, umarim guzel gelismelerinizle surer... Yolunuz acik olsun.

Endiseli bekleyiste olan hamile arkadaslarimin endiselerine oratgaim, umarim iyi haberler alirsiniz. İyi dusunun iyi olsun insallah. Hayirlisiyla sursun.

Sonuc heyecani tasiyanlar, gecmek bilmeyen saatleriniz, gunleriniz mutlu haberinizle taclansin. Dilerim zamani gelmistir.

Bol sanslar, cok sevgiler

Merhaba kizlar,benimde bugun adetimin ikinci gunuydu kontrole gittim.dondurulmus transferi icin ilk denemem olucak.taze transfer pko oldugumdan dolayi yapilamamisti.simdi estrefem verdi onu icicem.1 aralikta tekrar kontrole cagirdi o gunlerdede transfer gunum belli olur heralde

Zaten 15 gun bekledin tahlil icin isim yoksa bi hafta dha bekle insallah hayrli sonclar alriz tekrar guler yuzumuz sizinle. Bsi sormak istiyorum kac yasnda oglnuz kendilgndenmi oldu odami tedavyle yoksa
Sorma zaten dun aksamki kanama.olmasa ilk ultrason randevum 9 araliktaydi bunu acil olarak receteyle alicaz ,yani buraninda bu seyi kotu iste dis gebelik falan olsa Allah korusun tuplerimi kaybederim ic kanama bile gecirebilirdim Allah korusun..
Yok canim oglum kendiliginden olurmu onun icinde neler cektim bir Allah bilir bir ben ..oglum 8. tedavimde oldu yani 6 asilama ve 2 tup bebekten sonra.. Ondan bu kadar cok korkuyorumya su andada cok bekledim yine beklemek ayni seyleri yasamak istemiyorum cunku artik gercekten gucum kalmadi tukenmis hissediyorum kendimi...
Bu arada oglum 5 yasinda...

Hadi hayrlsi canm mumin bey bakti demi ikinci gdsnde burda olur sahin bey

Canm benm yaa bende ilki kenlgnden oldu sandm o kdr zorki imtihanlarmiz kac yasnda oglun allah bagislasn insaallah bis olmasn bebeklerine yaa

Hakkinizda hayirlisi olsun Inşallah senin ve bebislerin.senini yükün bizden ağır. Sana bagimli bir delikanli daha var. Allahim onun melek yüreği hurmetine yardimcin olsun inşallah
Amiiin cok zor durumdayim su an psikolojim alt ust oldu..gurbette yapayalniz yardim eden yok bakmam gereken oglum var kucuk..inan hic oturamiyorum bile dogru durust surekli aglamak istiyorum artik...

Canm benm yaa bende ilki kenlgnden oldu sandm o kdr zorki imtihanlarmiz kac yasnda oglun allah bagislasn insaallah bis olmasn bebeklerine yaa
Yok canim nerde ne gizyqsi doktum 6 sene bilemezsin simdi yenidenmi basliyor hersey Allahim sen sabir ver oglum 5 yasinda canim..

Yok canim nerde ne gizyqsi doktum 6 sene bilemezsin simdi yenidenmi basliyor hersey Allahim sen sabir ver oglum 5 yasinda canim..
Ama olsn ya soyle dusunsene ogluna baknca ne kdr mtlu oluyorsn uzulme lutfen bende soyle dusundum ya hani bunda tedavi oluyoz ya ikincise ucuncusw kendilgnden olur die dusunuyorum ama sanrm bu imtihan hc bitmicwk :'(

Amiiin cok zor durumdayim su an psikolojim alt ust oldu..gurbette yapayalniz yardim eden yok bakmam gereken oglum var kucuk..inan hic oturamiyorum bile dogru durust surekli aglamak istiyorum artik...
Yakin gordgn arkadasn yokmu samimi oldgn filan yannda olsa oglusuna baksa esinin is saatleri erkn donmuyomu eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…