Aradilarmi sonucun ne merak ettim kaci dollendi benim 7 tane gelisimine gore bakip donduracaklar insallah hepsi gelisirhayırlı olsun,ben de bugün opu oldum 26 yumurta toplanmış bakalım yarın sonuç ne olacak
Cok saol insallah seninde hayirli olsun.bi onceki adetin 21.gunu lucrin depot yapildi bi sefer.baskilamak derken onu kastediyorsun sanirim simdide sadece estrefem verdi bakalim transfer gelmeden heyecan basladi bende acaba dondurulmuslar cozulunce saglikli olcak mi bozulcak mi beklemek cok zor ve streslimarpesa Yumurtalar baskilanmissa lucrin ile ve rahim kalinligi da beklenilen kalinliktaysa muhtemelen belli olur. Su gibi gecsin zaman, guzel gelismelerinle transfer heyecanin baslasin.., cok sevgiler
Aynen canim mumin bey bakti bugun okadar yogundu ki baya bekledik bakalim 1 aralikya gidicem heralde şahin bey orda olurHadi hayrlsi canm mumin bey bakti demi ikinci gdsnde burda olur sahin bey
Ben 19 olgun yumurtanin hepsi döllenmis,carsamba transfer varAradilarmi sonucun ne merak ettim kaci dollendi benim 7 tane gelisimine gore bakip donduracaklar insallah hepsi gelisir
Bende varim ama cumartesi benim test gunum ama oncesinde yapar miyim bilmiyorum . Belki cuma yaparimcumaya kadar test yapacak arkadaşlarımıza dua edelim. Guzel haberlerini alalım buralardaneryega @esilaecrin @sevcanf @nurme @oty @ecomlek gyilmaz1982 . Başka var mi cumaya kadar yazmadigim
Evet evet burda 27sinde gelio hic merak etme ben onu takip ediom soruyom calisanlara hernkdr yerlestrme ve opuyu mumin bey yapsada ben sahin beyn hastasym diorum nie blmiom :) hamile olursam mumin beyede dua ederim ama sahin bey bambaska tutmasa yine ona gderim hakknda okdgm olumlu yorumlar yettide artti hastasi olmam icin. Evet cok yogndu benmle beraber transferi olan bi kac ksi dha vardi.Aynen canim mumin bey bakti bugun okadar yogundu ki baya bekledik bakalim 1 aralikya gidicem heralde şahin bey orda olur
Masallah hayirli olsun benim dondurulacak bi daha ki ay transferim yapilacakBen 19 olgun yumurtanin hepsi döllenmis,carsamba transfer var
Hadi hayırlısi olsun,geç olsun güç olmasın,fazla yumurta toplanmasi beni biraz rahatsiz ettietti,karnımda ağrı hala varMasallah hayirli olsun benim dondurulacak bi daha ki ay transferim yapilacak
Sakin olmalisin. Gerekirse agla bence rahatlarsin.demin annelikbilinci diye bir sitede ikiz kesenin kaybolmasina iliskin bir makale okudum.senin durumun o olabilirmi acsba. Öyleyse olsa bile diger cenine zarari olmuyormud .sikma canini.hayirlisi olsun.ben turkiyedryim ama ben de yalnizim.annem kanser tedavisi goruyor.hic kardedim de yok. Kimsemin haberi de yok tedaviden. Once Allah sonra esime guveniyorum. Allah büyüktür ve bizi bizden cok düşünür endiselenme.Amiiin cok zor durumdayim su an psikolojim alt ust oldu..gurbette yapayalniz yardim eden yok bakmam gereken oglum var kucuk..inan hic oturamiyorum bile dogru durust surekli aglamak istiyorum artik...
Aynen bende ole dusunuyorum doktorumu seviyorum.bende tutmasa ilki yine ona giderim maddi durumum el verdikce tabi.insallah gerek kalmaz tutarEvet evet burda 27sinde gelio hic merak etme ben onu takip ediom soruyom calisanlara hernkdr yerlestrme ve opuyu mumin bey yapsada ben sahin beyn hastasym diorum nie blmiom :) hamile olursam mumin beyede dua ederim ama sahin bey bambaska tutmasa yine ona gderim hakknda okdgm olumlu yorumlar yettide artti hastasi olmam icin. Evet cok yogndu benmle beraber transferi olan bi kac ksi dha vardi.
Bidecumaya kadar test yapacak arkadaşlarımıza dua edelim. Guzel haberlerini alalım buralardaneryega @esilaecrin @sevcanf @nurme @oty @ecomlek gyilmaz1982 . Başka var mi cumaya kadar yazmadigim
Allah annenize sifa versin cok uzuldum. Benmde kimsem yok yanmda ailem herkes hatayda ve dha yeni tasindim bi arkadas bi tandkta yok annem israrla ablami gondermek istedi ama kabk etmesm bu halimi gormesin kimse. Tutmayacaksa yanimda olan kside heveslenecek umutlanacak iste beraber hayal kurcaz belkide sora uzulcez o yuzden bu donemi esimle beraber atlatmamiz dha i die dusundm ama yalnzda zor sklio insan :'(Sakin olmalisin. Gerekirse agla bence rahatlarsin.demin annelikbilinci diye bir sitede ikiz kesenin kaybolmasina iliskin bir makale okudum.senin durumun o olabilirmi acsba. Öyleyse olsa bile diger cenine zarari olmuyormud .sikma canini.hayirlisi olsun.ben turkiyedryim ama ben de yalnizim.annem kanser tedavisi goruyor.hic kardedim de yok. Kimsemin haberi de yok tedaviden. Once Allah sonra esime guveniyorum. Allah büyüktür ve bizi bizden cok düşünür endiselenme.
Haklisin benimde Allahtan baska siginip yardim isteyecek kimsem yok tek yqpabildigim sey dua edip beklemek olucakSakin olmalisin. Gerekirse agla bence rahatlarsin.demin annelikbilinci diye bir sitede ikiz kesenin kaybolmasina iliskin bir makale okudum.senin durumun o olabilirmi acsba. Öyleyse olsa bile diger cenine zarari olmuyormud .sikma canini.hayirlisi olsun.ben turkiyedryim ama ben de yalnizim.annem kanser tedavisi goruyor.hic kardedim de yok. Kimsemin haberi de yok tedaviden. Once Allah sonra esime guveniyorum. Allah büyüktür ve bizi bizden cok düşünür endiselenme.
Insallah gerek kalmaz tutar birdha olursa sahin beyle anlasip gderim eger tedavim boyunca bi plani olmasa ckmicaksa yine yurt disina giderim hayrlsi herseyin insallah grek kalmaz daAynen bende ole dusunuyorum doktorumu seviyorum.bende tutmasa ilki yine ona giderim maddi durumum el verdikce tabi.insallah gerek kalmaz tutar
Belirti Icin daha erken degil mi canim, bence belirtilere takilmayalim. Test gunu yaklastikca korkuyorum yaa negatif cikmasindan insallah hepimizin bebekleri tutunmusturBidegucci85 var, ya benim ssonuc negatif olacak sanirim , hic belirtim yok, gecen sefer goguslerim çok çağırıyordu, kasiklarimda iğne batması oluyordu belim agiriyordu, simdi hiçbiri yok
Aynen ..bende oyle dusundugum icin 5 sene bekledim ama bak yine donduk basa..bu seferde cocuk yapniz ben olunce ne yapar su fani dunyada diyorsun..daha neler neler anlat anlat bitmez yani...Ama olsn ya soyle dusunsene ogluna baknca ne kdr mtlu oluyorsn uzulme lutfen bende soyle dusundum ya hani bunda tedavi oluyoz ya ikincise ucuncusw kendilgnden olur die dusunuyorum ama sanrm bu imtihan hc bitmicwk :'(
Canım senle biz aynı gün transfer olmadık mi bana 1 aralık dedi test günü diye. O yüzden yazmadım seniBende varim ama cumartesi benim test gunum ama oncesinde yapar miyim bilmiyorum . Belki cuma yaparim
Canım benim .inşallah herşey yolunda gider de hayırlısıyla bebeklerini kucağına alırsın.Allah koruyunca koruyor. Sen içini ferah tut.biz sana güzel güzel dualar gönderiyoruz.inşallah hamileliğim iz birlikte başladı hayırlısıyla rabbim tamamına erdirsin.öpüyorumSorma zaten dun aksamki kanama.olmasa ilk ultrason randevum 9 araliktaydi bunu acil olarak receteyle alicaz ,yani buraninda bu seyi kotu iste dis gebelik falan olsa Allah korusun tuplerimi kaybederim ic kanama bile gecirebilirdim Allah korusun..
Yok canim oglum kendiliginden olurmu onun icinde neler cektim bir Allah bilir bir ben ..oglum 8. tedavimde oldu yani 6 asilama ve 2 tup bebekten sonra.. Ondan bu kadar cok korkuyorumya su andadacok bekledim yine beklemek ayni seyleri yasamak istemiyorum cunku artik gercekten gucum kalmadi tukenmis hissediyorum kendimi...
Bu arada oglum 5 yasinda...
Aman ya olan en azndan hissettin ya o duyguyu o bile yeter insallah kardesleride gelir ona yoldas olur yalnz olmaz yavurcumAynen ..bende oyle dusundugum icin 5 sene bekledim ama bak yine donduk basa..bu seferde cocuk yapniz ben olunce ne yapar su fani dunyada diyorsun..daha neler neler anlat anlat bitmez yani...
Canım yapma böyle erkenden niye moralini biliyorsun ki anlamıyorum.daha çok var.Bidegucci85 var, ya benim ssonuc negatif olacak sanirim , hic belirtim yok, gecen sefer goguslerim çok çağırıyordu, kasiklarimda iğne batması oluyordu belim agiriyordu, simdi hiçbiri yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?