Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

marpesa Yumurtalar baskilanmissa lucrin ile ve rahim kalinligi da beklenilen kalinliktaysa muhtemelen belli olur. Su gibi gecsin zaman, guzel gelismelerinle transfer heyecanin baslasin.., cok sevgiler
Cok saol insallah seninde hayirli olsun.bi onceki adetin 21.gunu lucrin depot yapildi bi sefer.baskilamak derken onu kastediyorsun sanirim simdide sadece estrefem verdi bakalim transfer gelmeden heyecan basladi bende acaba dondurulmuslar cozulunce saglikli olcak mi bozulcak mi beklemek cok zor ve stresli

Aynen canim mumin bey bakti bugun okadar yogundu ki baya bekledik bakalim 1 aralikya gidicem heralde şahin bey orda olur
Evet evet burda 27sinde gelio hic merak etme ben onu takip ediom soruyom calisanlara hernkdr yerlestrme ve opuyu mumin bey yapsada ben sahin beyn hastasym diorum nie blmiom :) hamile olursam mumin beyede dua ederim ama sahin bey bambaska tutmasa yine ona gderim hakknda okdgm olumlu yorumlar yettide artti hastasi olmam icin. Evet cok yogndu benmle beraber transferi olan bi kac ksi dha vardi.

Amiiin cok zor durumdayim su an psikolojim alt ust oldu..gurbette yapayalniz yardim eden yok bakmam gereken oglum var kucuk..inan hic oturamiyorum bile dogru durust surekli aglamak istiyorum artik...
Sakin olmalisin. Gerekirse agla bence rahatlarsin.demin annelikbilinci diye bir sitede ikiz kesenin kaybolmasina iliskin bir makale okudum.senin durumun o olabilirmi acsba. Öyleyse olsa bile diger cenine zarari olmuyormud .sikma canini.hayirlisi olsun.ben turkiyedryim ama ben de yalnizim.annem kanser tedavisi goruyor.hic kardedim de yok. Kimsemin haberi de yok tedaviden. Once Allah sonra esime guveniyorum. Allah büyüktür ve bizi bizden cok düşünür endiselenme.

Aynen bende ole dusunuyorum doktorumu seviyorum.bende tutmasa ilki yine ona giderim maddi durumum el verdikce tabi.insallah gerek kalmaz tutar

Allah annenize sifa versin cok uzuldum. Benmde kimsem yok yanmda ailem herkes hatayda ve dha yeni tasindim bi arkadas bi tandkta yok annem israrla ablami gondermek istedi ama kabk etmesm bu halimi gormesin kimse. Tutmayacaksa yanimda olan kside heveslenecek umutlanacak iste beraber hayal kurcaz belkide sora uzulcez o yuzden bu donemi esimle beraber atlatmamiz dha i die dusundm ama yalnzda zor sklio insan :'(

Haklisin benimde Allahtan baska siginip yardim isteyecek kimsem yok tek yqpabildigim sey dua edip beklemek olucak
Allahim seninde annene acil sifalar versin cok uzuldum

Aynen bende ole dusunuyorum doktorumu seviyorum.bende tutmasa ilki yine ona giderim maddi durumum el verdikce tabi.insallah gerek kalmaz tutar
Insallah gerek kalmaz tutar birdha olursa sahin beyle anlasip gderim eger tedavim boyunca bi plani olmasa ckmicaksa yine yurt disina giderim hayrlsi herseyin insallah grek kalmaz da

Bide gucci85 var, ya benim ssonuc negatif olacak sanirim , hic belirtim yok, gecen sefer goguslerim çok çağırıyordu, kasiklarimda iğne batması oluyordu belim agiriyordu, simdi hiçbiri yok
Belirti Icin daha erken degil mi canim, bence belirtilere takilmayalim. Test gunu yaklastikca korkuyorum yaa negatif cikmasindan insallah hepimizin bebekleri tutunmustur

Ama olsn ya soyle dusunsene ogluna baknca ne kdr mtlu oluyorsn uzulme lutfen bende soyle dusundum ya hani bunda tedavi oluyoz ya ikincise ucuncusw kendilgnden olur die dusunuyorum ama sanrm bu imtihan hc bitmicwk :'(
Aynen ..bende oyle dusundugum icin 5 sene bekledim ama bak yine donduk basa..bu seferde cocuk yapniz ben olunce ne yapar su fani dunyada diyorsun..daha neler neler anlat anlat bitmez yani...

Canım benim .inşallah herşey yolunda gider de hayırlısıyla bebeklerini kucağına alırsın.Allah koruyunca koruyor. Sen içini ferah tut.biz sana güzel güzel dualar gönderiyoruz.inşallah hamileliğim iz birlikte başladı hayırlısıyla rabbim tamamına erdirsin.öpüyorum

Aynen ..bende oyle dusundugum icin 5 sene bekledim ama bak yine donduk basa..bu seferde cocuk yapniz ben olunce ne yapar su fani dunyada diyorsun..daha neler neler anlat anlat bitmez yani...
Aman ya olan en azndan hissettin ya o duyguyu o bile yeter insallah kardesleride gelir ona yoldas olur yalnz olmaz yavurcum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…