Allah yardımcın olsun canım zor bişey Allah kolaylık versın.inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur kucagına almagı nasıp eder RabbimYok canim nerde ne gizyqsi doktum 6 sene bilemezsin simdi yenidenmi basliyor hersey Allahim sen sabir veroglum 5 yasinda canim..
O normal agri kesici igne yapgirsaydin o rahatlatiyodu benimde 3. Denememde 30 tane yumurta toplanmisti resmen kivranmistim ignede yaptirmamistim yumurta bol olunca agrida fazla oluyo bana parol icebilirsin dedi dr sende sor dr insallah emeklerimizin karsiligi mutluluk olsunHadi hayırlısi olsun,geç olsun güç olmasın,fazla yumurta toplanmasi beni biraz rahatsiz ettietti,karnımda ağrı hala var
ALlah yardimcin olsun moralini bozma insallah sagsaglim kucagina alacaksin insallah moralini bozup bebeklerini uzmeAmiiin cok zor durumdayim su an psikolojim alt ust oldu..gurbette yapayalniz yardim eden yok bakmam gereken oglum var kucuk..inan hic oturamiyorum bile dogru durust surekli aglamak istiyorum artik...
Aminn cok tesekkur ediyorum. Insallah allah nasip ederse bebek haberi anneme cok iyi moral olacak. Sonucta tek evladi benim.torun sevgisini yasatabilecek olan benim.rabbim hayirlisiyla nasip eder inşallah. Kendim kadar Onun icin de istiyorum evlat sahibi olabilmeyi.hayirlisi olsun hepimiz icin. Senin de allah islerini kolaylastirsin.Haklisin benimde Allahtan baska siginip yardim isteyecek kimsem yok tek yqpabildigim sey dua edip beklemek olucak
Allahim seninde annene acil sifalar versin cok uzuldum
Bana opudan sonra 4 gun monodoks verdi sabah aksam ic dedi adetin birinci gunude rahim kalinlasmasi icin bi ilac ve coraspirin verdi 13 gun kontroke geleceksin 4-5 gun sonrada transfer olur dedi bakalim hayirlisi insallah hersey yolunda gider bol sivi tuket meyve sebze ve protein agirlikli beslen dediKızlar 15 kasımdada benim yumurtalarım toplandı ve emriyolarımı dondurdu bidaki aya transfer dedi. Pkoluyum aşırı yumurta gelişti ve toplandı karında şişlik olma riskine karşı bi dahaki aya kaldı transfer heyacanla aralık ayını bekliyom.acaba transferden kaç gün önce tedavi başlayacak uzun sürermi ve hangi ilaçları kullanacam bilgisi olanlar paylaşırmısınız
:)Kızlar şunu surekli okuyun muayenede opuya girerken yerlestrmede tahlillerde yani bu tedavi siresnce okuyun cok iyi gelir insallah. RABBI YESSİR VELETUASSİR RABBİ TEMMİM BİLHAYR. Surekli okuyun ezberleyin anlami rabbim kolaylastr zorlastrma hayrla kolaylk nasip et
Bendr varım canım zaman hiç geçmiyocumaya kadar test yapacak arkadaşlarımıza dua edelim. Guzel haberlerini alalım buralardaneryega @esilaecrin @sevcanf @nurme @oty @ecomlek @gyilmaz1982. Başka var mi cumaya kadar yazmadigim
Canım benim..Rabbim yar ve yardımcın olsun.inşallah güzel haberlerini duyarız.Allah annene de acil şifa versin..Duaların seninle.herşey inşallah yoluna girer..dua larda buluşmak dileğiyle öpüyorumAminn cok tesekkur ediyorum. Insallah allah nasip ederse bebek haberi anneme cok iyi moral olacak. Sonucta tek evladi benim.torun sevgisini yasatabilecek olan benim.rabbim hayirlisiyla nasip eder inşallah. Kendim kadar Onun icin de istiyorum evlat sahibi olabilmeyi.hayirlisi olsun hepimiz icin. Senin de allah islerini kolaylastirsin.
Canim yaa çok geçmiş olsun. Benim de hiç bi bilgim yok bununla ilgili ama 17 gun uzun bi süre gerçekten. İnş biran önce iyilesirsin ve yeni tedavin için gün sayarsin.ben iyi değilim 17 gün oldu düşük yapalı ne kanamam bitti ne de karın kasık bel ağrım. artık ağrı çekmekten midem bulanıyo sinirlerim alt üst. çarşamba gittim doktoruma hala polyana hiç bi sıkıntı yok normal herşey diyo ya o bilmiyor ya da ben. yeni adetimle hemen başlayacağım tedaviye de ne zaman olacak onu bilmiyorum. bakalım bir hafta daha devam ederse şikayetlerim diğer dktoruma gideceğim bi de
Hayırlı olsun canim. Allah saglikla kucağınıza almayi nasip etsin.Kızlarrr bugün transferimin 10. Günü ve dayanamayıp test yaptıkkkk.475 cıktııı. İki tane patik aldık bir kız erkek patiği iç içe bisürü kutuya koyduk akşsma kocişe sürpriz varrrr haberi yok test yaptığımızdan....
Allah hepimizin yardimcisi olsun.hayirlisiyla salih nesiller nasip etsin. Çok teşekkür ederimCanım benim..Rabbim yar ve yardımcın olsun.inşallah güzel haberlerini duyarız.Allah annene de acil şifa versin..Duaların seninle.herşey inşallah yoluna girer..dua larda buluşmak dileğiyle öpüyorum
Canim öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de bu hafta bebeklerimden birinin kalbinin durduğunu öğrendim. Ve kese küçülmeye baslamis, kendiliğinden yok olur dedi doktor. Kese boş olunca nasıl olur bilemiyorum ama bence diğer bebeğine zararı olmaz keseleri ayrı sonuçta. Allah bebeğini sana bağışlasin. Stres yapıp ona da zarar verme lütfen. Dualarım seninle.Bugun kendimi hic iyi hissetmiyordum ,gerci birkac gundur ayniydim ama bugun farkliydi..karnimda baya agriyordu birde tansiyonum dusuyordu sanki..aksam biraz rahatlamak icin saclarimi yikadim tam bitmistiki bir tuhaflik hissettim bir baktimki kanama baslamishemde baya baya vardi...sirilsiklam saclarimi dogru durust kurutmadan acile kostuk bacaklsrim zangir zangir titriyor bu arada tabi gittik muayenede bir sorun goremedi doktor birde vajinal ultrasonla bakalim dedi..bakti ve ilk sorusu kac embriyo konmustu oldu..gerisini anlamissinizdir zaten...iki kese goruyorum biri daha buyuk bebegi goruyorum digeri daha kucuk bebegi goremiyorum dedi.. Cok moralim bozuk su an bu hafta yeniden randevu alicaz hersey tamamen ortaya cikicak...birinde bebek yoksa bossa ikisi ayni andami buyuyecek keselerin dedim evet dedi nasil olucak anlamadim? Yada Allah korusun iki bebek varda birini kaybedersem digeride gidermi onla...2-3 saattir hastanedeyiz yeni geldik ,cok yorgunum ama beynim allak bullak bu gece nasil uyuycam bilmem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?