Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Hadi hayırlısi olsun,geç olsun güç olmasın,fazla yumurta toplanmasi beni biraz rahatsiz ettietti,karnımda ağrı hala var
O normal agri kesici igne yapgirsaydin o rahatlatiyodu benimde 3. Denememde 30 tane yumurta toplanmisti resmen kivranmistim ignede yaptirmamistim yumurta bol olunca agrida fazla oluyo bana parol icebilirsin dedi dr sende sor dr insallah emeklerimizin karsiligi mutluluk olsun

Amiiin cok zor durumdayim su an psikolojim alt ust oldu..gurbette yapayalniz yardim eden yok bakmam gereken oglum var kucuk..inan hic oturamiyorum bile dogru durust surekli aglamak istiyorum artik...
ALlah yardimcin olsun moralini bozma insallah sagsaglim kucagina alacaksin insallah moralini bozup bebeklerini uzme

Kızlar 15 kasımdada benim yumurtalarım toplandı ve emriyolarımı dondurdu bidaki aya transfer dedi. Pkoluyum aşırı yumurta gelişti ve toplandı karında şişlik olma riskine karşı bi dahaki aya kaldı transfer heyacanla aralık ayını bekliyom.acaba transferden kaç gün önce tedavi başlayacak uzun sürermi ve hangi ilaçları kullanacam bilgisi olanlar paylaşırmısınız

[QUOT5.gunzeynep086, post: 37927208, member: 630666"]Canım senle biz aynı gün transfer olmadık mi bana 1 aralık dedi test günü diye. O yüzden yazmadım seni[/QUOTE]
Bana 5.gun embriyosu transfer edildi o yuzden senden 2 gun onceyim. Test gunum 29 u

Haklisin benimde Allahtan baska siginip yardim isteyecek kimsem yok tek yqpabildigim sey dua edip beklemek olucak
Allahim seninde annene acil sifalar versin cok uzuldum
Aminn cok tesekkur ediyorum. Insallah allah nasip ederse bebek haberi anneme cok iyi moral olacak. Sonucta tek evladi benim.torun sevgisini yasatabilecek olan benim.rabbim hayirlisiyla nasip eder inşallah. Kendim kadar Onun icin de istiyorum evlat sahibi olabilmeyi.hayirlisi olsun hepimiz icin. Senin de allah islerini kolaylastirsin.

Bana opudan sonra 4 gun monodoks verdi sabah aksam ic dedi adetin birinci gunude rahim kalinlasmasi icin bi ilac ve coraspirin verdi 13 gun kontroke geleceksin 4-5 gun sonrada transfer olur dedi bakalim hayirlisi insallah hersey yolunda gider bol sivi tuket meyve sebze ve protein agirlikli beslen dedi

:)

Canım benim..Rabbim yar ve yardımcın olsun.inşallah güzel haberlerini duyarız.Allah annene de acil şifa versin..Duaların seninle.herşey inşallah yoluna girer..dua larda buluşmak dileğiyle öpüyorum

Canim yaa çok geçmiş olsun. Benim de hiç bi bilgim yok bununla ilgili ama 17 gun uzun bi süre gerçekten. İnş biran önce iyilesirsin ve yeni tedavin için gün sayarsin.

Hayırlı olsun canim. Allah saglikla kucağınıza almayi nasip etsin.

Canım benim..Rabbim yar ve yardımcın olsun.inşallah güzel haberlerini duyarız.Allah annene de acil şifa versin..Duaların seninle.herşey inşallah yoluna girer..dua larda buluşmak dileğiyle öpüyorum
Allah hepimizin yardimcisi olsun.hayirlisiyla salih nesiller nasip etsin. Çok teşekkür ederim

"encokistedigimsin, post: 37927701, member: 637372"]Kızlar şunu surekli okuyun muayenede opuya girerken yerlestrmede tahlillerde yani bu tedavi siresnce okuyun cok iyi gelir insallah. RABBI YESSİR VELETUASSİR RABBİ TEMMİM BİLHAYR. Surekli okuyun ezberleyin anlami rabbim kolaylastr zorlastrma hayrla kolaylk nasip et[/QUOTE evet canim benim en sevdigim duadir aklima geldikce okurum ve faydasini cok gördüm

Canim öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de bu hafta bebeklerimden birinin kalbinin durduğunu öğrendim. Ve kese küçülmeye baslamis, kendiliğinden yok olur dedi doktor. Kese boş olunca nasıl olur bilemiyorum ama bence diğer bebeğine zararı olmaz keseleri ayrı sonuçta. Allah bebeğini sana bağışlasin. Stres yapıp ona da zarar verme lütfen. Dualarım seninle.

Kizlar merhaba bende pazartesi ignelere balayacagim menopur verdi doktor tam 8 kutu aldim ama bir kutuda5 tane igne var hepsi cok geldi bana kac gun igne yapiliyo normalde birde dozu artirmak yada azaltmak grwkirse napicam 8 kutunun hepsini aldim 380 lira tuttu ilac raporuyla iğneler den kac gun sonra opu yapiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…