Canim keselerin yan yana olması şart değil. Benim doktorum çizerek anlatmıştı. Sağlıklı olan baya yukarıda ortalardaydi. Diğer kese ise rahim ağzına çok yakındı. Aralarında baya mesafe vardı.@devrim7779 canim dun bana vajinal ultrasonla bakti keselerin hiri digerinin 4 misliydi diyebilirim yaa acaba o yumurta olabilirmi birde yanyana degillerdi biri bir tarafta oburu bir tarafta idi..sana vajinal ultrasonlami baktiginda gordu yumurtalarin buyuklugunu?birde senin keselerin.ikisi yanyana dimi?yani arada mesafe olmaz.dimi baya mesafe vardi?
Meraba canim bende seninle ayni dueumdayim pkoluyum 17 ekimde opu oldu.aralik ayinda transferim olcak.bugun adetimin 2.gunuydu kontrolum vardi.estreferm diye bi ilac verdi onu kullancam rahmi kalinlastirmak icin snrasinda 1 aralikta tekrar kontrole cagirdi.adetin 15.ve 20.gun arasi transfer oluyomusKızlar 15 kasımdada benim yumurtalarım toplandı ve emriyolarımı dondurdu bidaki aya transfer dedi. Pkoluyum aşırı yumurta gelişti ve toplandı karında şişlik olma riskine karşı bi dahaki aya kaldı transfer heyacanla aralık ayını bekliyom.acaba transferden kaç gün önce tedavi başlayacak uzun sürermi ve hangi ilaçları kullanacam bilgisi olanlar paylaşırmısınız
Bana 5.gun embriyosu transfer edildi o yuzden senden 2 gun onceyim. Test gunum 29 u[/QUOTE][QUOT5.gunzeynep086, post: 37927208, member: 630666"]Canım senle biz aynı gün transfer olmadık mi bana 1 aralık dedi test günü diye. O yüzden yazmadım seni
Senin ne zaman test tarihinBendr varım canım zaman hiç geçmiyo
Kizlar merhaba bende pazartesi ignelere balayacagim menopur verdi doktor tam 8 kutu aldim ama bir kutuda5 tane igne var hepsi cok geldi bana kac gun igne yapiliyo normalde birde dozu artirmak yada azaltmak grwkirse napicam 8 kutunun hepsini aldim 380 lira tuttu ilac raporuyla iğneler den kac gun sonra opu yapiliyo[
adetin 2. günü olan kısa protokolden mi başlandı sana? neden menapur tek başına başka ilaç yok mu?Kizlar merhaba bende pazartesi ignelere balayacagim menopur verdi doktor tam 8 kutu aldim ama bir kutuda5 tane igne var hepsi cok geldi bana kac gun igne yapiliyo normalde birde dozu artirmak yada azaltmak grwkirse napicam 8 kutunun hepsini aldim 380 lira tuttu ilac raporuyla iğneler den kac gun sonra opu yapiliyo
28 kasım transferimin 12. Günü ama nasıl dayancam bilmiyorumSenin ne zaman test tarihin
sadece menapur mu var?
adetin 2. günü olan kısa protokolden mi başlandı sana? neden menapur tek başına başka ilaç yok mu?
ahhh keşke bende senin aşamanda olsam :) sabret çok az kaldı hayırlı haberler alacağız inşallah :)28 kasım transferimin 12. Günü ama nasıl dayancam bilmiyorum
menapur'u önce 75'lik 4 gün olarak vurundum.5. günden itibaren; 5-6-7. günler 150 olarak (yani 2 ampul veya flakon olarak hazırlayıp vurunuyorum) doz iki katına çıkarıldı yani böylelikle. pzt kontrolüm var muhtemelen menapur kesilecek çatlama iğinesine başlıycazbilmiyorum ki canm kısa protokol mü adetin 2. günü gittim ogün cetrodite yazdı ıkı tane adetım cok gelsin eski tabaka temzılensın dıye estrofem yazdı omega ve q10 yazdı bunları kullan pazartesi menopura başlıcaz dedi bende anlamadım yani 8 kutu yazdı bende hepsini aldım ne kadar kullancam bilmiyom sonrada choriomon 5000 yazdı o sanırım çatlatma iğnesi o kadar başka ilaç yok
menapur'u önce 75'lik 4 gün olarak vurundum.5. günden itibaren; 5-6-7. günler 150 olarak (yani 2 ampul veya flakon olarak hazırlayıp vurunuyorum) doz iki katına çıkarıldı yani böylelikle. pzt kontrolüm var muhtemelen menapur kesilecek çatlama iğinesine başlıycaz
Kızlar bgn kese gormeye gıtdım 3 tane kese gorduk cok şok olduk ve cok tedırgınım bırıne bişey olursa naparımRabbim butun evlat sahibi olmak isteyn kardeşlerıme nasıp etsın bana 2 embrıyon konulmuştu bölünmüşler ama düşük tehlikesı var 12.haftaya kadar dualarınızı eksık etmeyın üçüz annesi olmak duygusu da cok guzelmiş Rabbim tamamına erdırır inşallah
Ayyy supermis. Çok dikkat et ama tebrik ederim canım. Bana da iki transfer edildi ama sağlıklı olsun da hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucagimiza alalım insKızlar bgn kese gormeye gıtdım 3 tane kese gorduk cok şok olduk ve cok tedırgınım bırıne bişey olursa naparımRabbim butun evlat sahibi olmak isteyn kardeşlerıme nasıp etsın bana 2 embrıyon konulmuştu bölünmüşler ama düşük tehlikesı var 12.haftaya kadar dualarınızı eksık etmeyın üçüz annesi olmak duygusu da cok guzelmiş Rabbim tamamına erdırır inşallah
Amin canım Rabbim sana da nasip etsın ben mayısta olmuştm opu pazaertesı yumurtam toplandı çarşamba donduruldu.bilemıyrm şimdi 2. Gunmu yoksa 3. Gunmu embriyonu ondan uzun anlatdımcanım maşallah çok güzel bir isterken 3 tane rabbim ücünüde kucagına almayı nasip etsin inş tehlikeli durumuda atlatırsın embrıyoların kaçıncı gündü
Amin canim amin Rabbim sana da tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsınAyyy supermis. Çok dikkat et ama tebrik ederim canım. Bana da iki transfer edildi ama sağlıklı olsun da hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucagimiza alalım ins
Amin canım Rabbim sana da nasip etsın ben mayısta olmuştm opu pazaertesı yumurtam toplandı çarşamba donduruldu.bilemıyrm şimdi 2. Gunmu yoksa 3. Gunmu embriyonu ondan uzun anlatdım
Ben mayısta başladım sonra 1 ay bekledım transferim oldu ama olmadı bu ikinci denememdı yene umutsuzdum ama Rabbime cok şukur hamile oldugumu öyrendım sagsalim kucagıma da alırım inşallah sizede nasip olur inşallahamin canım inşallah bizlerede nasip olsun biz dahaa yolun basındayız ama rabbım bugünleri görmeyi nasip etsin senin adına çok sevındım rabbim korusun meleklerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?