Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Canim keselerin yan yana olması şart değil. Benim doktorum çizerek anlatmıştı. Sağlıklı olan baya yukarıda ortalardaydi. Diğer kese ise rahim ağzına çok yakındı. Aralarında baya mesafe vardı.

selam arkadaslar
allahim hakkimizda en güzelini nasip etsin. hayirlisiyla saglikli bebekler versin. amin. benimde dün kontrölüm vardi. doktorum dedi 20civari Yumos olusmus en bügü 16mm. 20den fazla olusmasin diye ignemi degistirdi bide dün aksam catlamama ignesi vurmaya basladim. pazargesi de catlama ignesini yapariz dedi ögleye randevu verdi. insaallah carsamba opu ve cuma günüde transfer yapariz dedi. allahim hepimize kolaylik versin. ben catlamama ignesinden sonra fenalasiorum atesim cikar gibi oluor bide igne yaptigim yer cok aciyor bi saat felan sürüyor acisi nefes alirken bile aciyor bu normal mi arkadaslar?

Meraba canim bende seninle ayni dueumdayim pkoluyum 17 ekimde opu oldu.aralik ayinda transferim olcak.bugun adetimin 2.gunuydu kontrolum vardi.estreferm diye bi ilac verdi onu kullancam rahmi kalinlastirmak icin snrasinda 1 aralikta tekrar kontrole cagirdi.adetin 15.ve 20.gun arasi transfer oluyomus

[QUOT5.gunzeynep086, post: 37927208, member: 630666"]Canım senle biz aynı gün transfer olmadık mi bana 1 aralık dedi test günü diye. O yüzden yazmadım seni
Bana 5.gun embriyosu transfer edildi o yuzden senden 2 gun onceyim. Test gunum 29 u[/QUOTE]
Bana da 5. Gün Embriyolari transfer edildi ama artık bekleriz

sadece menapur mu var?
adetin 2. günü olan kısa protokolden mi başlandı sana? neden menapur tek başına başka ilaç yok mu?

sadece menapur mu var?

adetin 2. günü olan kısa protokolden mi başlandı sana? neden menapur tek başına başka ilaç yok mu?

bilmiyorum ki canm kısa protokol mü adetin 2. günü gittim ogün cetrodite yazdı ıkı tane adetım cok gelsin eski tabaka temzılensın dıye estrofem yazdı omega ve q10 yazdı bunları kullan pazartesi menopura başlıcaz dedi bende anlamadım yani 8 kutu yazdı bende hepsini aldım ne kadar kullancam bilmiyom sonrada choriomon 5000 yazdı o sanırım çatlatma iğnesi o kadar başka ilaç yok

menapur'u önce 75'lik 4 gün olarak vurundum.5. günden itibaren; 5-6-7. günler 150 olarak (yani 2 ampul veya flakon olarak hazırlayıp vurunuyorum) doz iki katına çıkarıldı yani böylelikle. pzt kontrolüm var muhtemelen menapur kesilecek çatlama iğinesine başlıycaz

bana verdiklerinin hepsi 75 lik neden hepsini bi kerede yazdı anlamadım bir kutuda 5 tane varya hergün 1 tanemi vuruldun bide göbekten mı yapılıyo menopurda inş bnımde kısa protokol olur adetım bitti bugün pazartesi başlayacak beklemeye tahammülüm yok inş hersey yolunda giderde bu ay transfer gerçekleşir..

Kızlar bgn kese gormeye gıtdım 3 tane kese gorduk cok şok olduk ve cok tedırgınım bırıne bişey olursa naparım Rabbim butun evlat sahibi olmak isteyn kardeşlerıme nasıp etsın bana 2 embrıyon konulmuştu bölünmüşler ama düşük tehlikesı var 12.haftaya kadar dualarınızı eksık etmeyın üçüz annesi olmak duygusu da cok guzelmiş Rabbim tamamına erdırır inşallah

canım maşallah çok güzel bir isterken 3 tane rabbim ücünüde kucagına almayı nasip etsin inş tehlikeli durumuda atlatırsın embrıyoların kaçıncı gündü

Ayyy supermis. Çok dikkat et ama tebrik ederim canım. Bana da iki transfer edildi ama sağlıklı olsun da hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucagimiza alalım ins

canım maşallah çok güzel bir isterken 3 tane rabbim ücünüde kucagına almayı nasip etsin inş tehlikeli durumuda atlatırsın embrıyoların kaçıncı gündü
Amin canım Rabbim sana da nasip etsın ben mayısta olmuştm opu pazaertesı yumurtam toplandı çarşamba donduruldu.bilemıyrm şimdi 2. Gunmu yoksa 3. Gunmu embriyonu ondan uzun anlatdım

Amin canım Rabbim sana da nasip etsın ben mayısta olmuştm opu pazaertesı yumurtam toplandı çarşamba donduruldu.bilemıyrm şimdi 2. Gunmu yoksa 3. Gunmu embriyonu ondan uzun anlatdım

amin canım inşallah bizlerede nasip olsun biz dahaa yolun basındayız ama rabbım bugünleri görmeyi nasip etsin senin adına çok sevındım rabbim korusun meleklerini

amin canım inşallah bizlerede nasip olsun biz dahaa yolun basındayız ama rabbım bugünleri görmeyi nasip etsin senin adına çok sevındım rabbim korusun meleklerini
Ben mayısta başladım sonra 1 ay bekledım transferim oldu ama olmadı bu ikinci denememdı yene umutsuzdum ama Rabbime cok şukur hamile oldugumu öyrendım sagsalim kucagıma da alırım inşallah sizede nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…