- 31 Mayıs 2014
- 398
- 426
- 78
Kızlar bugun doktara gittim e2 testım ıcın kabn verdım muayene girdim , 5-6 yumosum harektlenmeye baslamıs doktorum dozumuz 175 ml ıken bıle harekete gectılerse buyurler ınsalah dedı dozu artırmadı yanlız bende poliskistikove roldugu ıcın bırden buyu rve catlar dıe yumurta catlatmayı onleyen ıgneye basladı ve dedıkı bırden buyurşerse dondururuz bırdakı ay transfer yaparız egeer hormon degerleırn yukselırse bırden dedı umarım olmaz bu ay yavrum annecıne tutunur..
Pazartesı tekrardan e2+p4 testlerı yapılıcak duruma bakılıp ıgnelerım ıcın doz ayarlaması yapılıcak eger olurda bı aksılık olmaz ıse 27sınde toplamayı onerıyor doktorum dua edın lutfenn
Maşşalah canım allah hepsine sağlık versinKızlar bgn kese gormeye gıtdım 3 tane kese gorduk cok şok olduk ve cok tedırgınım bırıne bişey olursa naparımRabbim butun evlat sahibi olmak isteyn kardeşlerıme nasıp etsın bana 2 embrıyon konulmuştu bölünmüşler ama düşük tehlikesı var 12.haftaya kadar dualarınızı eksık etmeyın üçüz annesi olmak duygusu da cok guzelmiş Rabbim tamamına erdırır inşallah
Kızlar bgn kese gormeye gıtdım 3 tane kese gorduk cok şok olduk ve cok tedırgınım bırıne bişey olursa naparımRabbim butun evlat sahibi olmak isteyn kardeşlerıme nasıp etsın bana 2 embrıyon konulmuştu bölünmüşler ama düşük tehlikesı var 12.haftaya kadar dualarınızı eksık etmeyın üçüz annesi olmak duygusu da cok guzelmiş Rabbim tamamına erdırır inşallah
Canım bence fark etmez, onların yeri sağlam kendini kasıma. Nasil rahat oluyor san öyle yatKizlar dun transferim gerceklesti. 5. Gun 1 adet. Dr um test tarihini 6 aralik dedi cok gec degilmi test tarihi burda hep 8-10. Gunlerde idrarda bile ciktigini okuyoruz. Sanirim en fazla 10 gun dayanabilirim bn.yani ins :) Allahim bn gbi evlat hasretyle yanan herkese tez wakitte wersin insallah .. birsey sormak istyrm size hepsirt ustumu ytmk gerekiyr yan yatsak arada acaba bi sikinti olurmu tutunmasi icin?
Masallah hayirli olsun surprizli gelmisler sagsagqlim kucagina alirsin insallahKızlar bgn kese gormeye gıtdım 3 tane kese gorduk cok şok olduk ve cok tedırgınım bırıne bişey olursa naparımRabbim butun evlat sahibi olmak isteyn kardeşlerıme nasıp etsın bana 2 embrıyon konulmuştu bölünmüşler ama düşük tehlikesı var 12.haftaya kadar dualarınızı eksık etmeyın üçüz annesi olmak duygusu da cok guzelmiş Rabbim tamamına erdırır inşallah
Amin canımMaşşalah canım allah hepsine sağlık versin
Hem de nasıl sürpriz şokta herkes hem sevınıyrz hem de korkuyruz amin canım sagolMasallah hayirli olsun surprizli gelmisler sagsagqlim kucagina alirsin insallah
Allah razı olsun canım amin herkese nasıp etsın Rabbim aminMaşallah maşallah kardeşim ne güzel inşallah ucuzlerin kucagina almayi Hayırlısiyla Rabbim nasip eder ayy ilk defa üçüz duydum cok mutlu oldum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah amiiin
HAYIRLI olsun saglikla gelişimini gor inşallah saglikla kucağına al bebisiniKizlar bugun transferin 8. Gunu sabah bitane normal gebelik testi yaptm cok silik 2. Cizgi cikti yarinda erken gebelik testi aldm internetten o gelir onu yaparim inslah olmustur
Daha öncede gtmişmıydın dr kese gormeye ? ben dun gıtdım içinde bebek var yada yok bişey demedi bnde sormadım.içleri boşmu olabılırmişArkadaslar yardim? sata göre 6+4 te doktor keseyi gördü ama bebek yok dedi bir hafta bekleyelim dedi Karnimdan bakti buarada siz bebegi nezaman gördünüz? cok tedirginim:-(
Ay ucuz annisi cok guzel coookkk allahm o kdr mutlu oluyormki hamile haberlerni duyuncs insallah ucude sagsalim dunyaya geliiirrr yuppi uc tane bebik ohhhh. Nelere dikkat ettn tuyo verir msn ne yedn ne yemedn lutfen anlatsanaKızlar bgn kese gormeye gıtdım 3 tane kese gorduk cok şok olduk ve cok tedırgınım bırıne bişey olursa naparımRabbim butun evlat sahibi olmak isteyn kardeşlerıme nasıp etsın bana 2 embrıyon konulmuştu bölünmüşler ama düşük tehlikesı var 12.haftaya kadar dualarınızı eksık etmeyın üçüz annesi olmak duygusu da cok guzelmiş Rabbim tamamına erdırır inşallah
Bir hafta oncesinde gitmistim ozaman da kese vardi küçüktü simdi kese büyümüş ama bebek görünmedi :'(Daha öncede gtmişmıydın dr kese gormeye ? ben dun gıtdım içinde bebek var yada yok bişey demedi bnde sormadım.içleri boşmu olabılırmiş
İnsallah kandada gorurum canm insallah test beni yaniltmaz sali kan vercemHAYIRLI olsun saglikla gelişimini gor inşallah saglikla kucağına al bebisini
ne kadar güzel birşey sen bi isterken Rabbim sana 3 mucize veriyor.. sağlıklı bir gebelik geçirip inşallah 3 yavrunuda kucağına sağlıkla alırsınKızlar bgn kese gormeye gıtdım 3 tane kese gorduk cok şok olduk ve cok tedırgınım bırıne bişey olursa naparımRabbim butun evlat sahibi olmak isteyn kardeşlerıme nasıp etsın bana 2 embrıyon konulmuştu bölünmüşler ama düşük tehlikesı var 12.haftaya kadar dualarınızı eksık etmeyın üçüz annesi olmak duygusu da cok guzelmiş Rabbim tamamına erdırır inşallah
Evet canm inşallah sagsalim kucağıma alırım bebeklerımı.ben ılk 4 gun yatdım tuvaletıme gıtdım geldım sadece arada odanın içinde yavas hareket edıyodum.yemek olarak kabız olmuştum hıcbişey fayda etmiyodu onunla ugrasdım.ama balık mevsımı oldugu için balık yedım yumurta et tavuk çorba meyva yedım su içmeye dıkkat etdım.4 gunden sonra evın içinden yavas yavas hareket etdım.yıne negatıv olucagını dusundgm için cok dıkkat etmemeye başladım cunkı gögüslerm şişmiş ve adet agrılarna benzer agrılrm vardı ama yıne anı hareketler yapmıyo agır şeyler kaldrmıyodum bıde banyamu 5. Gun yaptım doktorum vajınama su veya herhangı şampuan sabunla yıkamamı yasakladı yuzeyden yıka dedı içine su bile kaçmasn dedı sizde dıkkat edın buna.bide eğilip kalkmayın bilmeden yapsanzda korkmayın bndede oldu cunkı unutuyodum bazen ama dıkkat edin cok ayakta kalma demişlerdi bide bana.bunlar aklıma geldı geldikcede yazarımAy ucuz annisi cok guzel coookkk allahm o kdr mutlu oluyormki hamile haberlerni duyuncs insallah ucude sagsalim dunyaya geliiirrr yuppi uc tane bebik ohhhh. Nelere dikkat ettn tuyo verir msn ne yedn ne yemedn lutfen anlatsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?