Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

ne kadar güzel birşey sen bi isterken Rabbim sana 3 mucize veriyor.. sağlıklı bir gebelik geçirip inşallah 3 yavrunuda kucağına sağlıkla alırsın
Amin canim amin evet bklemıyoduk en fazla ikizdir derken üçüz çıktıinşallah sagsalımde kucagıma almak nasıp olur dualarınızı eksık etmeyın

Kizlar transferin hemen ertesi gunu olan kasigimdaki agrim spektumun agrisidr dimi? Dr um demismiydi hatrlamiyrm da agri olabilir ilk gun diye size bi sormk istedim

Canim ne guzel insallah ucunu de saglikla kucagina alirsin.calisiyor musun bilmiyorum ama senin hep yatman lazim.benim de ikiz doktorum 12.haftaya kadar riskli genelde yatacaksin dedi.doguma 2-3 ay kala da surekli yatacsksin dedi.cogul gebelik gecirenlwri de okudugum kadariyla son aylarda yatarak dogumu geciktirmesler.Allah yardim eysin bizlere.

Test tarihim 6 Aralık

Evet canm oylemiş .bende calışmıyrm ama şimdi hiçbişey hıssetmıyrm diye evde dolaşıyrm bnm dr hıc bişey demedi ama hmsiresi yatmalara devam dedi.12.haftaya kadar degisebilirmis yani dusuk falan olabilir ihtimali var dedi drum.yatcaz artik napalim biz bitane istedik Rabbim 2 tane 3 tane verdi sagsalim olarak dunyayada getiririz insallah hepimiz

Kızlar birsey sorucam
Cumartesi Dr a gittim demiştim yumurtaların biri onde gidiyor 19 mm olmuştu diğerleride takipte sorun yok ama catlatmama iğnesine ve menopor a devam kararı aldı olurda 19 mm lik çatlarsa ne olacak dediğimde o riski göze almalıyız digerlerini biraz daha büyütmek lazım dedi.
19 mm lik çatlarsa kızlar digerlerini tetiklermi yani diğerleride catlarmi. Bu büyük olan çatlarsa kalanlar işimize yararmi. Belki cahilce sorular oldu ama cidden canım sıkıldı zaten sol yumurtaligim sürekli saklanıyor konumda anliycaginiz musmutsuzum

Kızlar merhaba, benim 19 unda transferim oldu.Ertesi gün boğazım fena şişti sinüzüt oldum.Ağrılara dayanamayacak duruma gelince doktoru aradım bi ağrı kesici ve antibiyotik önerdi.3 ağrı kesici ve bir antibiyotik içtim perşembeden beri.
Benim gibi olupta hamile kalan var mı aranızda açıkçası şimdiden umudumu yitirdim..

göünüz aydın masallah kuuklara Allahım esirgesin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…