Olmuş işte kan ver hemen :)Kizlar bugun transferin 8. Gunu sabah bitane normal gebelik testi yaptm cok silik 2. Cizgi cikti yarinda erken gebelik testi aldm internetten o gelir onu yaparim inslah olmustur
Amin canim amin evet bklemıyoduk en fazla ikizdir derken üçüz çıktıne kadar güzel birşey sen bi isterken Rabbim sana 3 mucize veriyor.. sağlıklı bir gebelik geçirip inşallah 3 yavrunuda kucağına sağlıkla alırsın
İnşallah görürsun canım demek bizlerede öyle bişey dıyebılırler ne zormuş ya hamıle kaldık sımdıde boyle şeyler cıkıyoBir hafta oncesinde gitmistim ozaman da kese vardi küçüktü simdi kese büyümüş ama bebek görünmedi :'(
Kızlar bgn kese gormeye gıtdım 3 tane kese gorduk cok şok olduk ve cok tedırgınım bırıne bişey olursa naparımRabbim butun evlat sahibi olmak isteyn kardeşlerıme nasıp etsın bana 2 embrıyon konulmuştu bölünmüşler ama düşük tehlikesı var 12.haftaya kadar dualarınızı eksık etmeyın üçüz annesi olmak duygusu da cok guzelmiş Rabbim tamamına erdırır inşallah
Test tarihim 6 Aralıkkızlar listeyi güncellemek çok zor oluyor kalabalık olduğumuz için listede bilgilerinin güncellenmesi gereken arkadaşlar bana özelden yazabilirlerse güncelleyim kasımın son gününe kadar trasnferi olanları ekleyip bitiririz listeyi sonuç bildirnemenleri listeden silmem gerekebilir çok uzun olduğu için paylaşması sıkıntı oluyor.
Evet canm oylemiş .bende calışmıyrm ama şimdi hiçbişey hıssetmıyrm diye evde dolaşıyrm bnm dr hıc bişey demedi ama hmsiresi yatmalara devam dedi.12.haftaya kadar degisebilirmis yani dusuk falan olabilir ihtimali var dedi drum.yatcaz artik napalim biz bitane istedik Rabbim 2 tane 3 tane verdi sagsalim olarak dunyayada getiririz insallah hepimizCanim ne guzel insallah ucunu de saglikla kucagina alirsin.calisiyor musun bilmiyorum ama senin hep yatman lazim.benim de ikiz doktorum 12.haftaya kadar riskli genelde yatacaksin dedi.doguma 2-3 ay kala da surekli yatacsksin dedi.cogul gebelik gecirenlwri de okudugum kadariyla son aylarda yatarak dogumu geciktirmesler.Allah yardim eysin bizlere.
Benmde belimde agri ozellikle uzannca birde akintim gelio neden acepKizlar transferin hemen ertesi gunu olan kasigimdaki agrim spektumun agrisidr dimi? Dr um demismiydi hatrlamiyrm da agri olabilir ilk gun diye size bi sormk istedim
Yanıltmaz annesi şimdi sana göz kirpti minik yaramaz,kan testinde de kocaman gulumsiyecek insallahhhh.İnsallah kandada gorurum canm insallah test beni yaniltmaz sali kan vercem
gözünüz aydın canım benımbende dün kesemi gördüm çok şükür 2 embriyo 3.gün transferi yapılmıştı.bir tanecik bebeğim tutunmuş annesini bırakmamış 10 gün sonra pıt pıtları duyarız inşallah..
göünüz aydın masallah kuuklara Allahım esirgesin canımKızlar bgn kese gormeye gıtdım 3 tane kese gorduk cok şok olduk ve cok tedırgınım bırıne bişey olursa naparımRabbim butun evlat sahibi olmak isteyn kardeşlerıme nasıp etsın bana 2 embrıyon konulmuştu bölünmüşler ama düşük tehlikesı var 12.haftaya kadar dualarınızı eksık etmeyın üçüz annesi olmak duygusu da cok guzelmiş Rabbim tamamına erdırır inşallah
Canm sende transferden sonra akinti varmiydi ya da simdi var mibende dün kesemi gördüm çok şükür 2 embriyo 3.gün transferi yapılmıştı.bir tanecik bebeğim tutunmuş annesini bırakmamış 10 gün sonra pıt pıtları duyarız inşallah..
transfer öncesinde ve sonrasında fitil kullandığım için akıntım oluyordu..transferden sonra bel ağrım çok oldu ara ara da kasık ağrısı..çok şükür bugünleri gördük..Canm sende transferden sonra akinti varmiydi ya da simdi var mi
Amin canim hepimizingöünüz aydın masallah kuuklara Allahım esirgesin canım
Benmde belimde agri ozellikle uzannca birde akintim gelio neden acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?