Ben de kullaniyrm hamileyim yine devam ediyorum transferim oldktn sonra eve hemsire geliyodukızlar progestan iğne kullanan var mı aranızda? yarın transferim var. iki gün önce verdi doktorum. ne zamana kadar kullanıcam acaba? kalçam ağrıyo çünkü baya baya. bi de her akşam hastaneye gitmek falan zor oluyo. bant ve jel de kullanıyorum. hapları saymıyorum bile:)
Evet canım uzun süre kylkaniliyirmus hatta gebeliktw bile.aile sağlık merkezinde de vurduruluyor bedava tabi sana hangisi yakınsa ona gidersin. Ben baslardaki kadar acı hissetmiyorum artık. Sabretecegiz artık ne yapalimkızlar progestan iğne kullanan var mı aranızda? yarın transferim var. iki gün önce verdi doktorum. ne zamana kadar kullanıcam acaba? kalçam ağrıyo çünkü baya baya. bi de her akşam hastaneye gitmek falan zor oluyo. bant ve jel de kullanıyorum. hapları saymıyorum bile:)
Ben de kullaniyrm hamileyim yine devam ediyorum transferim oldktn sonra eve hemsire geliyodu
Bndede bazen kotu oluyo ama kolonyayi buzdolabina koyup bekletyrm soguduktn sonra pamuga sıkıyorum soğuk kolonyayı ığne yerine koyuyorum ama pamuk buyuk olucak butun ıyne yerlerını sarsın ustune poset koy 2-3 saat beklıyosun emilmesını kolaylaştryomuş soğuk uygulama dene istersenkızlar progestan iğne kullanan var mı aranızda? yarın transferim var. iki gün önce verdi doktorum. ne zamana kadar kullanıcam acaba? kalçam ağrıyo çünkü baya baya. bi de her akşam hastaneye gitmek falan zor oluyo. bant ve jel de kullanıyorum. hapları saymıyorum bile:)
Ben kullanmadım ama sonuçta doktorun verdi bunları sana. Neden bu kadar telaş edip kendini uzuyorsun onu anlamadimKızlar transfer sonrası hasta olup ta ağrı kesici ve antibiyotik kullanan yok mu aranızda?Umutlarım tükenmek üzere..
Var cnm olmazmi su gibi jel den galibaSevcanf sende akinti var mi canm hic
Peki seninkiler su an ne durumda canim?birde biri daha buyuk digeri daha kucukmuydu seninde ve ikisininse kalp atisi varmiydi?Canim keselerin yan yana olması şart değil. Benim doktorum çizerek anlatmıştı. Sağlıklı olan baya yukarıda ortalardaydi. Diğer kese ise rahim ağzına çok yakındı. Aralarında baya mesafe vardı.
Canim biri cok kucuktu keselerin ondanda girememis.olabilir cunku 5-2 idim ultrasonla baktiginda..peki kalbi duran embryonun kesesi.kendi.kendine nasil kaybolacakmis?dusuk olmuyormu o zaman?bunun diger bebege zarari olmazmi kanama olsa?Canim öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de bu hafta bebeklerimden birinin kalbinin durduğunu öğrendim. Ve kese küçülmeye baslamis, kendiliğinden yok olur dedi doktor. Kese boş olunca nasıl olur bilemiyorum ama bence diğer bebeğine zararı olmaz keseleri ayrı sonuçta. Allah bebeğini sana bağışlasin. Stres yapıp ona da zarar verme lütfen. Dualarım seninle.
Kızlar transfer sonrası hasta olup ta ağrı kesici ve antibiyotik kullanan yok mu aranızda?Umutlarım tükenmek üzere..
Evet canım uzun süre kylkaniliyirmus hatta gebeliktw bile.aile sağlık merkezinde de vurduruluyor bedava tabi sana hangisi yakınsa ona gidersin. Ben baslardaki kadar acı hissetmiyorum artık. Sabretecegiz artık ne yapalim
Canim yaa simdi gordum seni o kadar iyi anliyorumki su an ,ayni durumdayiz cunkuMrb arkadaşlar. Bugün doktora gittim bebeklerimden birinin kalbi atmiyor ve diğerine göre çok küçüktü. Doktor ölmüş ve küçülmeye başlamış,kendiliğinden yok olacak dedi. Ne hissettiğimi tarif edemiyorum. Baştan beri sagliksizdi ve cok korkuyordum ileriki aşamalarda bişey olursa diğerine de zarar verir diye. Hep hayırlısı diye dua ettim ve hayırlısı böyleymis demek ki. Rabbim kalan meleğimi korur inşallah.
Bende yok ben igne oluyorum ondan mi aceba ya da olmadi miVar cnm olmazmi su gibi jel den galiba
Hayırlı olsun canım kac yumurta toplandıOpumuzu olduk geldik hayirlisiyla.rabbim guzel haberler almayi nasip etsin yarin insallah...duanizi eksik etmeyin allah rızası için kader arkadaslarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?