Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

kızlar progestan iğne kullanan var mı aranızda? yarın transferim var. iki gün önce verdi doktorum. ne zamana kadar kullanıcam acaba? kalçam ağrıyo çünkü baya baya. bi de her akşam hastaneye gitmek falan zor oluyo. bant ve jel de kullanıyorum. hapları saymıyorum bile:)

Ben de kullaniyrm hamileyim yine devam ediyorum transferim oldktn sonra eve hemsire geliyodu

Evet canım uzun süre kylkaniliyirmus hatta gebeliktw bile.aile sağlık merkezinde de vurduruluyor bedava tabi sana hangisi yakınsa ona gidersin. Ben baslardaki kadar acı hissetmiyorum artık. Sabretecegiz artık ne yapalim

Ben de kullaniyrm hamileyim yine devam ediyorum transferim oldktn sonra eve hemsire geliyodu
Bndede bazen kotu oluyo ama kolonyayi buzdolabina koyup bekletyrm soguduktn sonra pamuga sıkıyorum soğuk kolonyayı ığne yerine koyuyorum ama pamuk buyuk olucak butun ıyne yerlerını sarsın ustune poset koy 2-3 saat beklıyosun emilmesını kolaylaştryomuş soğuk uygulama dene istersen

Kızlar transfer sonrası hasta olup ta ağrı kesici ve antibiyotik kullanan yok mu aranızda?Umutlarım tükenmek üzere..

Canim keselerin yan yana olması şart değil. Benim doktorum çizerek anlatmıştı. Sağlıklı olan baya yukarıda ortalardaydi. Diğer kese ise rahim ağzına çok yakındı. Aralarında baya mesafe vardı.
Peki seninkiler su an ne durumda canim?birde biri daha buyuk digeri daha kucukmuydu seninde ve ikisininse kalp atisi varmiydi?

Canim biri cok kucuktu keselerin ondanda girememis.olabilir cunku 5-2 idim ultrasonla baktiginda..peki kalbi duran embryonun kesesi.kendi.kendine nasil kaybolacakmis?dusuk olmuyormu o zaman?bunun diger bebege zarari olmazmi kanama olsa?

Doktorum benim rahatsızlığımdan dolayı mecburen verdi bu ilaçları bende embriyonun tutunmasına engel olur diye korkuyorum.Benim gibi olan ama hamile kalan var mı merak ettim sadece.

Kızlar transfer sonrası hasta olup ta ağrı kesici ve antibiyotik kullanan yok mu aranızda?Umutlarım tükenmek üzere..

arkadaşım ben de hastayım direniyorum gerçi ilaç almıyorum ama yarın transferim olacak, kuvvetli öksürük hapşırık korkutuyo. Ama doktorun verdiyse bir zararı yoktur diye düşünüyorum. İçini rahat tut. Her antibiyotik bebeğe zarar verecek diye birşey yok.

Evet canım uzun süre kylkaniliyirmus hatta gebeliktw bile.aile sağlık merkezinde de vurduruluyor bedava tabi sana hangisi yakınsa ona gidersin. Ben baslardaki kadar acı hissetmiyorum artık. Sabretecegiz artık ne yapalim

desenize popo kalbura dönecek neyse gelsin yavrucaklar da razıyız sıkıntı yok katlanırız...

kızlar,bi problemim var ,opudan sonra kullandığım ilaçlardan olmalı fena şişkinlik ve kabızlık var,transfere kadar bunu çözmem gerekir,kuru kayısı yiyorum ama işe yaramadı aranızda duphalac şurup kullanan var mı herhangi bir yan etkisi olur mu

Canim yaa simdi gordum seni o kadar iyi anliyorumki su an ,ayni durumdayiz cunku

Kizlar bende de su gibi akinti basladi ve surekli bi bel agrisi var bazende adet olacakmiism gibi kasik agrisi. Bugun kendimi cok dinledim sanirim stres oldum negatif olacak diye,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…