Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

[QUOTEakintomlek, post: 37936876, member: 401068"]Bugün 6. Gün arasıra kasık ve bel ağrımın dışında hiç bir şey yok, akıntım hiç olmadı[/QUOTE]
Bende akinti da var ama jelden sanirim. Ben carsamba transfer oldum benim bugun 5.gun oluyo sanirim. Bel agrim surekli var kasik agrimda seninki gibi ara ara.

Canim birsey sorucam sana.transferden sonra doktor igne verdi mi yoksa sadece agizdan alinan ilac mi verdi
Uyyy vermezmi verdi verdi vallahi :'( dun birini orda yaptilar digerinida smdi esim vurdu ve o kdr yakiorki anlatamam. Birde bes gunluk igne verdi dr smdi onu da vurulmaya gdiorum hastaneye

canım transferimi oldum ama opudan beri şişkinlik ve kabızlığım var.hatta oturup kalkarken acı verir şekilde.Bana ben daha söylemeden kabız olursan kullanırsın diye magnesie calcinee toz verdiler.bu seni tuvalete çıkarana kadar iç, ishal ypınca bırak sıkıntı yaşayınca tekrar kullan dediler.sana da tavsiyem olsun.

Benim 26 idi 19 döllendi ,bende pko var ondan böyle fazlaca olustu,bence senin de gayet iyi kaliteli olması önemliymis,sayiya takilmamak lazim
Benim de pko vardi .kilo vermelisin duzeli demisti dr.8 kilo verip oyle basladik tedaviye. Insulin direnci icin de glucopen verdi.

Uyyy vermezmi verdi verdi vallahi :'( dun birini orda yaptilar digerinida smdi esim vurdu ve o kdr yakiorki anlatamam. Birde bes gunluk igne verdi dr smdi onu da vurulmaya gdiorum hastaneye
BBen de hibor 3500 igne yapiyorum,kan sulandiriciymis,göbekten vuruyoru
Kızlar yarın opum var benim için dua edin lütfen.ilk defa yapılacak çok korkuyorum
Dualarımız seninle hersey gönlünce olsun

Kızlar yarın opum var benim için dua edin lütfen.ilk defa yapılacak çok korkuyorum

cnm korkulacak hiçbi şey yok kiii.... mışıl mışıl uyuyosun. hatta öyle tatlı bi uyku uyanmak zor geliyo uyandığında odanda oluyosun zaten. ağrı yok sızı yok. adet sancısına benzer bişi oluyo biraz o da yarım saat içinde geçiyo rahat ol.. bol bol yumuşlar toplansın hayırlı olsun inşallah

Sakin korkma dua et. Benim de vardi bugün. Bir uyudum bir uyandim. Stres yama sakin. Ne kadar rahat olursan o kdar kolay olur dedi bana anestezi uzmani.gercekten de oyle oldu.kapadim gozlerimi basladim dua etmeye sonra bir uyandim yataktayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…