8 tane sanirim. Sormak isremedim. En son kontrolde öyleydi.esime sordurttum sen bil dedim.Hayırlı olsun canım kac yumurta toplandı
Iyi mi 8 tane.19 lar 26 lar olan arkadaslar vardi..endiseliyim..Hayırlı olsun canım kac yumurta toplandı
Uyyy vermezmi verdi verdi vallahi :'( dun birini orda yaptilar digerinida smdi esim vurdu ve o kdr yakiorki anlatamam. Birde bes gunluk igne verdi dr smdi onu da vurulmaya gdiorum hastaneyeCanim birsey sorucam sana.transferden sonra doktor igne verdi mi yoksa sadece agizdan alinan ilac mi verdi
Benim 26 idi 19 döllendi ,bende pko var ondan böyle fazlaca olustu,bence senin de gayet iyi kaliteli olması önemliymis,sayiya takilmamak lazimIyi mi 8 tane.19 lar 26 lar olan arkadaslar vardi..endiseliyim..
Uyyy vermezmi verdi verdi vallahi :'( dun birini orda yaptilar digerinida smdi esim vurdu ve o kdr yakiorki anlatamam. Birde bes gunluk igne verdi dr smdi onu da vurulmaya gdiorum hastaneye
canım transferimi oldum ama opudan beri şişkinlik ve kabızlığım var.hatta oturup kalkarken acı verir şekilde.Bana ben daha söylemeden kabız olursan kullanırsın diye magnesie calcinee toz verdiler.bu seni tuvalete çıkarana kadar iç, ishal ypınca bırak sıkıntı yaşayınca tekrar kullan dediler.sana da tavsiyem olsun.kızlar,bi problemim var ,opudan sonra kullandığım ilaçlardan olmalı fena şişkinlik ve kabızlık var,transfere kadar bunu çözmem gerekir,kuru kayısı yiyorum ama işe yaramadı aranızda duphalac şurup kullanan var mı herhangi bir yan etkisi olur mu
Eve gdnce yazarm canm ama esim yapti ve cope atmis galiba yinede bakcm gdnce yazarmcnm bahsettiğin iğne clexan mı? göbekten olan?
Benim de pko vardi .kilo vermelisin duzeli demisti dr.8 kilo verip oyle basladik tedaviye. Insulin direnci icin de glucopen verdi.Benim 26 idi 19 döllendi ,bende pko var ondan böyle fazlaca olustu,bence senin de gayet iyi kaliteli olması önemliymis,sayiya takilmamak lazim
Canım sıkıntı etme kendine doktorlar uzun yola bile çıkabilirsin diyolar.onlar sağlam yerde ihşallah.stres etme kendine.kafam hep orda diye kitaba başladım bnde, kafa dağıtmamız lazım.Bugn pazar ve koyde hic hastane yok :'( mecbren merkeze gdioruz bsi olurmu ki bebiklere offf yaaaa
Cnm herkes ayni degil sacmalama.ne kaldi sirda ogrenmene az daha sabir test gunun ne zamanBende yok ben igne oluyorum ondan mi aceba ya da olmadi mi
Bsi olmaz demi o kdr canm skknki agliyorum smdi sansima pazar gnune denk geldi igneCanım sıkıntı etme kendine doktorlar uzun yola bile çıkabilirsin diyolar.onlar sağlam yerde ihşallah.stres etme kendine.kafam hep orda diye kitaba başladım bnde, kafa dağıtmamız lazım.
BBen de hibor 3500 igne yapiyorum,kan sulandiriciymis,göbekten vuruyoruUyyy vermezmi verdi verdi vallahi :'( dun birini orda yaptilar digerinida smdi esim vurdu ve o kdr yakiorki anlatamam. Birde bes gunluk igne verdi dr smdi onu da vurulmaya gdiorum hastaneye
Dualarımız seninle hersey gönlünce olsunKızlar yarın opum var benim için dua edin lütfen.ilk defa yapılacak çok korkuyorum
Hic korkma benmde ilkti acimio hic subhaneke oku surekli rabbim yardmcn olsun dualarm sennleKızlar yarın opum var benim için dua edin lütfen.ilk defa yapılacak çok korkuyorum
Çok teşekkür ederim canım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsunHic korkma benmde ilkti acimio hic subhaneke oku surekli rabbim yardmcn olsun dualarm sennle
Kızlar yarın opum var benim için dua edin lütfen.ilk defa yapılacak çok korkuyorum
Sakin korkma dua et. Benim de vardi bugün. Bir uyudum bir uyandim. Stres yama sakin. Ne kadar rahat olursan o kdar kolay olur dedi bana anestezi uzmani.gercekten de oyle oldu.kapadim gozlerimi basladim dua etmeye sonra bir uyandim yataktayim.Kızlar yarın opum var benim için dua edin lütfen.ilk defa yapılacak çok korkuyorum
ah canım sakın yaa bunda ağlancak ne var bugünlerin tadını çıkarman gerek güzel heyecanlar bunlar.Bsi olmaz demi o kdr canm skknki agliyorum smdi sansima pazar gnune denk geldi igne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?