Sağol canım çok teşekkür ederimBBen de hibor 3500 igne yapiyorum,kan sulandiriciymis,göbekten vuruyoru
Dualarımız seninle hersey gönlünce olsun
cnm korkulacak hiçbi şey yok kiii.... mışıl mışıl uyuyosun. hatta öyle tatlı bi uyku uyanmak zor geliyouyandığında odanda oluyosun zaten. ağrı yok sızı yok. adet sancısına benzer bişi oluyo biraz o da yarım saat içinde geçiyo rahat ol.. bol bol yumuşlar toplansın hayırlı olsun inşallah
Sakin korkma dua et. Benim de vardi bugün. Bir uyudum bir uyandim. Stres yama sakin. Ne kadar rahat olursan o kdar kolay olur dedi bana anestezi uzmani.gercekten de oyle oldu.kapadim gozlerimi basladim dua etmeye sonra bir uyandim yataktayim.
Allah senden de razı olsunÇok teşekkür ederim kızlar içim rahatladı Allah hepinizden razı olsun.Zaman çabuk geçsin ve kavuşalım artık meleklerimize inşallah
Benim opu sabahtı,ögleden sonra işe bile gittim o derece rahatti yaniÇok teşekkür ederim kızlar içim rahatladı Allah hepinizden razı olsun.Zaman çabuk geçsin ve kavuşalım artık meleklerimize inşallah
Bilmiyorm nie bole ignelerden cok korkan ben o an acisada ona uzulmuyorum sadece korkuyorum ya tutunmazsa umutlanamiyorum bile cok zormus anladm bnu allah yardmcmiz olsnah canım sakın yaa bunda ağlancak ne var bugünlerin tadını çıkarman gerek güzel heyecanlar bunlar.
Bu arada aynı gün transferimiz olmuş.ınş Güzel haberleri birlikte veririz canimTeşekkür ederim kızlar..Cumartesi 10.günüm kan testi yaptırmayı düşünüyorum.Bakalım kısmet artık..
Jelden diyor arkadaşlar akıntı için ama ben de akıntı yok şimdilik. Bir de jel den sonra 45_60 dk. Yürümeyi söyledi hastane. Ben zaten yatak bile açmadım genel olarak oturuyorum.Kizlar bende de su gibi akinti basladi ve surekli bi bel agrisi var bazende adet olacakmiism gibi kasik agrisi. Bugun kendimi cok dinledim sanirim stres oldum negatif olacak diye,
İnşallah bol bol döllenmiş Embriyolarin olurOpumuzu olduk geldik hayirlisiyla.rabbim guzel haberler almayi nasip etsin yarin insallah...duanizi eksik etmeyin allah rızası için kader arkadaslarim.
Sali gunu canm bugun bitane idrar testi yaptm cok cok silik 2. Cizgi cikti ama aceba gormek istedigim icin mi gordum diye endiseleniyorumCnm herkes ayni degil sacmalama.ne kaldi sirda ogrenmene az daha sabir test gunun ne zaman
Uyyy vermezmi verdi verdi vallahi :'( dun birini orda yaptilar digerinida smdi esim vurdu ve o kdr yakiorki anlatamam. Birde bes gunluk igne verdi dr smdi onu da
vurulmaya gdiorum hastaneye
Benim opu sabahtı,ögleden sonra işe bile gittim o derece rahatti yani
Hic korkma uyuyup uyancan bi bakcan odadasin islem sirasinda sonra kasiklarinda agrin olursa agri kesici igne yaptirirsin hayirli olsun bol yumurtan olsun insallahKızlar yarın opum var benim için dua edin lütfen.ilk defa yapılacak çok korkuyorum
Bir şey olmaz canım valla buraları okuyunca evhamlaniyorum,çok mu rahatım ben.dolaşıyorum valla yatamiyorum da canım sıkılıyor sonraBugn pazar ve koyde hic hastane yok :'( mecbren merkeze gdioruz bsi olurmu ki bebiklere offf yaaaa
Ben o igneyi yani progestani 13 gundur yaptiriorum canm kalcam mosmor yapilirken acimio ama bikac saat sonra fena oluo artik alistm nerdeyseya o kalcadan vurulan igne dimi ondam cok tirsiyorum herkes cok yakiyo dio nasi yaptircam onu transferden sonra hic bilmiyorum yabide calisiyorum cok zor olcak o 5 gunluk ignede mi kalcadan yoksa gobekten mi? Ya bu igne yerine jel varmis bide galiba onu vermesini istesek igne kadar etkili olmuyo mu bilenlerde cevaplarsa cok sevinirim ille o yakan igneyi yaptirmak mi lazm
Bu progestan igne anladigim kadariyla jelde verilse veriliyor.gobekten okadar igne yaptirdim bazen cok yandigida oldu ama bu progestan igne icin herkes cok yaktigini soyluyo ve cok korkuyorum penisilin gibi bisy mi cok yakiyosa ve mosmor oluyosa transfer yapilmadan fena oluyorum valla yaBen o igneyi yani progestani 13 gundur yaptiriorum canm kalcam mosmor yapilirken acimio ama bikac saat sonra fena oluo artik alistm nerdeyse
Ben hem jel hem iğne kullanıyorum ama dayanibilirsin canım ilk birkaç günden sonra alisirsunya o kalcadan vurulan igne dimi ondam cok tirsiyorum herkes cok yakiyo dio nasi yaptircam onu transferden sonra hic bilmiyorum yabide calisiyorum cok zor olcak o 5 gunluk ignede mi kalcadan yoksa gobekten mi? Ya bu igne yerine jel varmis bide galiba onu vermesini istesek igne kadar etkili olmuyo mu bilenlerde cevaplarsa cok sevinirim ille o yakan igneyi yaptirmak mi lazm
Hayır ya korkma birkaç günden sonra alıştım benBu progestan igne anladigim kadariyla jelde verilse veriliyor.gobekten okadar igne yaptirdim bazen cok yandigida oldu ama bu progestan igne icin herkes cok yaktigini soyluyo ve cok korkuyorum penisilin gibi bisy mi cok yakiyosa ve mosmor oluyosa transfer yapilmadan fena oluyorum valla ya
Bak canm yakan igneyi bi dun transferden sora birde bu aksam esim vurdu yani iki taneydi ama cokkk yakio smdiki vurdrdgm bes gunluk igne onn kadar actmio uc gun kaldi bitio bakalmya o kalcadan vurulan igne dimi ondam cok tirsiyorum herkes cok yakiyo dio nasi yaptircam onu transferden sonra hic bilmiyorum yabide calisiyorum cok zor olcak o 5 gunluk ignede mi kalcadan yoksa gobekten mi? Ya bu igne yerine jel varmis bide galiba onu vermesini istesek igne kadar etkili olmuyo mu bilenlerde cevaplarsa cok sevinirim ille o yakan igneyi yaptirmak mi lazm
Tedavi boyunca okadar gobekten igne yapildi hepsine bir sekilde dayandm ama bu progestan igne icin herkes cok yakiyo diyo o sebepten cok tedirginim bazilarina sadeve jel verliyomus sanirim ama burda okudugum kadariyla igne nerdeyse herkese verliyor transferden snraBen hem jel hem iğne kullanıyorum ama dayanibilirsin canım ilk birkaç günden sonra alisirsun
Hastanede gidip yaptiriliyor sanirim dimi aksam is cikisi yaptirmak en mantiklisi olucak gibi hemen eve gelirim.transferm dondurulmuslarla olucak aralikta o igne hakkinda yazilanlari okumaz olaydimHayır ya korkma birkaç günden sonra alıştım ben
Canm jel olani bilmiyorum ama benm doktor bunu verdi evet yakiyor ama igne olurken degil olduktan sonra ben her aksam 7 gibi yaptiriyorum ilk 5 gun falan kalcamin ustune oturamadim ama suan alistim kolonyayla masaj yapiorum eve gelince o zaman biraz hafifliyo daha 7 gunluk ignem varBu progestan igne anladigim kadariyla jelde verilse veriliyor.gobekten okadar igne yaptirdim bazen cok yandigida oldu ama bu progestan igne icin herkes cok yaktigini soyluyo ve cok korkuyorum penisilin gibi bisy mi cok yakiyosa ve mosmor oluyosa transfer yapilmadan fena oluyorum valla ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?