Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Sakin korkma dua et. Benim de vardi bugün. Bir uyudum bir uyandim. Stres yama sakin. Ne kadar rahat olursan o kdar kolay olur dedi bana anestezi uzmani.gercekten de oyle oldu.kapadim gozlerimi basladim dua etmeye sonra bir uyandim yataktayim.

ah canım sakın yaa bunda ağlancak ne var bugünlerin tadını çıkarman gerek güzel heyecanlar bunlar.
Bilmiyorm nie bole ignelerden cok korkan ben o an acisada ona uzulmuyorum sadece korkuyorum ya tutunmazsa umutlanamiyorum bile cok zormus anladm bnu allah yardmcmiz olsn

Teşekkür ederim kızlar..Cumartesi 10.günüm kan testi yaptırmayı düşünüyorum.Bakalım kısmet artık..
Bu arada aynı gün transferimiz olmuş.ınş Güzel haberleri birlikte veririz canim
Kizlar bende de su gibi akinti basladi ve surekli bi bel agrisi var bazende adet olacakmiism gibi kasik agrisi. Bugun kendimi cok dinledim sanirim stres oldum negatif olacak diye,
Jelden diyor arkadaşlar akıntı için ama ben de akıntı yok şimdilik. Bir de jel den sonra 45_60 dk. Yürümeyi söyledi hastane. Ben zaten yatak bile açmadım genel olarak oturuyorum.

Uyyy vermezmi verdi verdi vallahi :'( dun birini orda yaptilar digerinida smdi esim vurdu ve o kdr yakiorki anlatamam. Birde bes gunluk igne verdi dr smdi onu da
vurulmaya gdiorum hastaneye

ya o kalcadan vurulan igne dimi ondam cok tirsiyorum herkes cok yakiyo dio nasi yaptircam onu transferden sonra hic bilmiyorum ya bide calisiyorum cok zor olcak o 5 gunluk ignede mi kalcadan yoksa gobekten mi? Ya bu igne yerine jel varmis bide galiba onu vermesini istesek igne kadar etkili olmuyo mu bilenlerde cevaplarsa cok sevinirim ille o yakan igneyi yaptirmak mi lazm

Ben o igneyi yani progestani 13 gundur yaptiriorum canm kalcam mosmor yapilirken acimio ama bikac saat sonra fena oluo artik alistm nerdeyse

Ben o igneyi yani progestani 13 gundur yaptiriorum canm kalcam mosmor yapilirken acimio ama bikac saat sonra fena oluo artik alistm nerdeyse
Bu progestan igne anladigim kadariyla jelde verilse veriliyor.gobekten okadar igne yaptirdim bazen cok yandigida oldu ama bu progestan igne icin herkes cok yaktigini soyluyo ve cok korkuyorum penisilin gibi bisy mi cok yakiyosa ve mosmor oluyosa transfer yapilmadan fena oluyorum valla ya

Ben hem jel hem iğne kullanıyorum ama dayanibilirsin canım ilk birkaç günden sonra alisirsun

Hayır ya korkma birkaç günden sonra alıştım ben

Bak canm yakan igneyi bi dun transferden sora birde bu aksam esim vurdu yani iki taneydi ama cokkk yakio smdiki vurdrdgm bes gunluk igne onn kadar actmio uc gun kaldi bitio bakalm

Ben hem jel hem iğne kullanıyorum ama dayanibilirsin canım ilk birkaç günden sonra alisirsun
Tedavi boyunca okadar gobekten igne yapildi hepsine bir sekilde dayandm ama bu progestan igne icin herkes cok yakiyo diyo o sebepten cok tedirginim bazilarina sadeve jel verliyomus sanirim ama burda okudugum kadariyla igne nerdeyse herkese verliyor transferden snra

Canm jel olani bilmiyorum ama benm doktor bunu verdi evet yakiyor ama igne olurken degil olduktan sonra ben her aksam 7 gibi yaptiriyorum ilk 5 gun falan kalcamin ustune oturamadim ama suan alistim kolonyayla masaj yapiorum eve gelince o zaman biraz hafifliyo daha 7 gunluk ignem var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…