Ne guzel esin kalcadan igne vurabilmis ben hastaneye gidip yaptiririm.bes gunluk olanda kalcadan mi ilaclarin ismide yazsama canim 2gunluk olan hangisi 5 gunluk olan hangisi.senle ayni merkeze gittigimiz icin senin transferin daha once oldugu icin biraz fazla soru soruyorm kusura bakma canimBak canm yakan igneyi bi dun transferden sora birde bu aksam esim vurdu yani iki taneydi ama cokkk yakio smdiki vurdrdgm bes gunluk igne onn kadar actmio uc gun kaldi bitio bakalm
Ay canm sacmalama herseyi sorablrsn lutfen bende cok soru sordm herkes cevapladi allah razi olsn onlardan. Iki gunluk olani esim vurdu canm smdiki bes gunluk olann adi perogestan bnu esim vuramio cnku kalcadan vuruluyi bilmez o gobektekni vurdu. Gobektekinn adni eve gdnce bakip yazcam tamammi canmNe guzel esin kalcadan igne vurabilmis ben hastaneye gidip yaptiririm.bes gunluk olanda kalcadan mi ilaclarin ismide yazsama canim 2gunluk olan hangisi 5 gunluk olan hangisi.senle ayni merkeze gittigimiz icin senin transferin daha once oldugu icin biraz fazla soru soruyorm kusura bakma canim
Yazılanları unut geçen tedavimde ben daha çok hissetmiştim. Şimdi dondurulmuş transferim yapıldı. Vücut dinlendiği için mi bilmem bu sefer birkaç gunden sonra hissetmedim.asm lerde vuruluyor acil lerde de. Bize Embriyolog vakti için yaptırdıktan sonra 24 saati geçmeden ertesi gün aynı saatlerde yaptırdığınız dedi.yani mesala bugün 3 te yaptirdiysan yarın o saati geçirme.dedi.daha erken de yapabilirsin dedi ama daha geç yapmaHastanede gidip yaptiriliyor sanirim dimi aksam is cikisi yaptirmak en mantiklisi olucak gibi hemen eve gelirim.transferm dondurulmuslarla olucak aralikta o igne hakkinda yazilanlari okumaz olaydim
Allah yardimcin olsun canim evet bi sekilde Allah dayanma gücü vericektir insallah banada hic yapilmadigi icin biraz korkularim var ama insallah guzel bi amac icin yaptirdigimiz icin bende katlanicam.rahim filmi icinde bana cok zor anestesi olmadan dayanamazsin demislerdi cok sükır anestesi olmadan yaptirmistim cok agrim sizim olmadan bu yakan igneninde üstesinden gelirim imsallahCanm jel olani bilmiyorum ama benm doktor bunu verdi evet yakiyor ama igne olurken degil olduktan sonra ben her aksam 7 gibi yaptiriyorum ilk 5 gun falan kalcamin ustune oturamadim ama suan alistim kolonyayla masaj yapiorum eve gelince o zaman biraz hafifliyo daha 7 gunluk ignem var
Cok saol canim insallah Allah dayanma gücü vericektir.buraya yazdikca en azindan fikir alip rahatliyorum hepiniz saolunAy canm sacmalama herseyi sorablrsn lutfen bende cok soru sordm herkes cevapladi allah razi olsn onlardan. Iki gunluk olani esim vurdu canm smdiki bes gunluk olann adi perogestan bnu esim vuramio cnku kalcadan vuruluyi bilmez o gobektekni vurdu. Gobektekinn adni eve gdnce bakip yazcam tamammi canm
Anladim canim cok saol bilgilendirdigin icin.bende ilk dondurulmuslarla denicem bu adetimle birlikte 3.gun bugun 1 aralikta kontrole gidicem.pko oldugu icin taze transfer yapilmadi vucudun dinlenmesini soyledi doktor cok yumurta toplandigi icin taze transfere uygun degildi.hakkimizfa hayirlisi olsun insallah sende olumlu sonuc alirsinYazılanları unut geçen tedavimde ben daha çok hissetmiştim. Şimdi dondurulmuş transferim yapıldı. Vücut dinlendiği için mi bilmem bu sefer birkaç gunden sonra hissetmedim.asm lerde vuruluyor acil lerde de. Bize Embriyolog vakti için yaptırdıktan sonra 24 saati geçmeden ertesi gün aynı saatlerde yaptırdığınız dedi.yani mesala bugün 3 te yaptirdiysan yarın o saati geçirme.dedi.daha erken de yapabilirsin dedi ama daha geç yapma
Hastanede gidip yaptiriliyor sanirim dimi aksam is cikisi yaptirmak en mantiklisi olucak gibi hemen eve gelirim.transferm dondurulmuslarla olucak aralikta o igne hakkinda yazilanlari okumaz olaydim
Hibormus dun ve bgn vuruldgm ignenn adi iki kunluk cnmCok saol canim insallah Allah dayanma gücü vericektir.buraya yazdikca en azindan fikir alip rahatliyorum hepiniz saolun
Evet bu ignennde bu ozelligi var demi yakmio ama resmen oturamiorsn ustune tas var sankicnm ben de hastanede yaptırıyorum progestanı kalçadan. yapılırken acımıyo ama ertesi gün bile yapıldığı yerde oturup kalkarken ağrı oluyo enteresan bişi. yakma gibi değil yani
Senin ne zaman baslandi tedavin? Kacinci gununde opu yapilacak? Benim yarin yumurta kontrolum var insallah bende bu hafta opu var bende tedirginim birazKızlar yarın opum var benim için dua edin lütfen.ilk defa yapılacak çok korkuyorum
Tedirgin olma.stres yapacak birsey yokmuş opu da. Benim oglen yapıldı simdi hicbir agri kalmadi.Senin ne zaman baslandi tedavin? Kacinci gununde opu yapilacak? Benim yarin yumurta kontrolum var insallah bende bu hafta opu var bende tedirginim biraz
Bakalim belki banada aynisini verirHibormus dun ve bgn vuruldgm ignenn adi iki kunluk cnm
Morarma oldugu icin sanirim oturup kalkarken agriocnm ben de hastanede yaptırıyorum progestanı kalçadan. yapılırken acımıyo ama ertesi gün bile yapıldığı yerde oturup kalkarken ağrı oluyo enteresan bişi. yakma gibi değil yani
Aminn hepimizin insallahh.İnşallah bol bol döllenmiş Embriyolarin olur
E nzman senn transfer canm hayrlsyla insallahBakalim belki banada aynisini verir
Aminnnn canim rabbim sanada saglikli birsekilde tamamina erdirsin darisi bize insallahİyi akşamlar kızlar okudukça kendi telaşımı hatırlıyorumben Allaha şükür pozitifi gördüm isteyen herkesede nasip eder inş bundan sonrası daha zormuş bişey olucak diye insanın ödü kopuyo uykuda sağa sola dönerken bile uyanıyorum aniden falan dönerim diye
Benim gibi isteyen herkes en kısa zamanda görür inş pozitifleri
Canim bugun adetimin 3.gunu 1 aralikta kontrole cagirdilar.estrofem verdi onu iciyorum simdilik rahim kalinligina bakilacak heralde 1 aralikta ona gore tarih vericekler yani onumuzdeki 15gun icinde olucaktir heralde hayirlisiyla.bu arada seninde isalah pozitif sonucunu ogrenmis oluruz ayni merkezde banada ugurlu gelirsin ardindanda ben gorurum pozitifi insallah :)E nzman senn transfer canm hayrlsyla insallah
Dondurulmusla adetin 18_20. Günü arası transfer oluyor canimCanim bugun adetimin 3.gunu 1 aralikta kontrole cagirdilar.estrofem verdi onu iciyorum simdilik rahim kalinligina bakilacak heralde 1 aralikta ona gore tarih vericekler yani onumuzdeki 15gun icinde olucaktir heralde hayirlisiyla.bu arada seninde isalah pozitif sonucunu ogrenmis oluruz ayni merkezde banada ugurlu gelirsin ardindanda ben gorurum pozitifi insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?