Kaçıncı günün canım hemen pes etme benimde olmuştu adet döneminde bel karın ağrısı falan halada arada karın ağrım oluyo sen moralini bozma sabırla bekle doktoruna haber ver amaKizlar benim test yaptirmama gerek kalmadi galiba simdi lavoba gittim kan geldi pihtasmis akintiyla beraber adet agrimda var olmadi galiba cok uzgunum
Hemen kötüye yorma.yarin muhakkak dr.unla görüş. .yerlesme kanamasi diye bir husus var ya.Kizlar benim test yaptirmama gerek kalmadi galiba simdi lavoba gittim kan geldi pihtasmis akintiyla beraber adet agrimda var olmadi galiba cok uzgunum
Insallah insallahsu hayattaki tek istedgm sey anne olmak cok yoruldum o idrar testlerndeki tek cizgileri gormektenCanim bugun adetimin 3.gunu 1 aralikta kontrole cagirdilar.estrofem verdi onu iciyorum simdilik rahim kalinligina bakilacak heralde 1 aralikta ona gore tarih vericekler yani onumuzdeki 15gun icinde olucaktir heralde hayirlisiyla.bu arada seninde isalah pozitif sonucunu ogrenmis oluruz ayni merkezde banada ugurlu gelirsin ardindanda ben gorurum pozitifi insallah :)
Bence doktornla gorus yada bu gece acilde kan testi yaptrKizlar benim test yaptirmama gerek kalmadi galiba simdi lavoba gittim kan geldi pihtasmis akintiyla beraber adet agrimda var olmadi galiba cok uzgunum
İlaçları bırakmadan adet olunmuyor diye biliyorum ben. Şaşırdım şimdi. Yarın kan testi yaptir. Yada doktorunu ara canimKizlar benim test yaptirmama gerek kalmadi galiba simdi lavoba gittim kan geldi pihtasmis akintiyla beraber adet agrimda var olmadi galiba cok uzgunum
O cok nadir olurmus canm benmki adet oldugu belli ayni cunku adet agrisi ve kanama yarin doktoru ariycam 4 tane dondurulmus var tekrar denerim Rabbim hayirlisini versin.Hemen kötüye yorma.yarin muhakkak dr.unla görüş. .yerlesme kanamasi diye bir husus var ya.
Sakın ilaçlarını bırakma mutlaka kan testi yaptır lütfen moralini bozmaYarin yinede test yaptircam kafam rahat olsun insallah hayirlisiyla evlat sahibi olabilirim
Uzulme insallah yarin o mutlu haberi aliriz insallahYarin yinede test yaptircam kafam rahat olsun insallah hayirlisiyla evlat sahibi olabilirim
Ozamn demekki 8-10 aralik gibi olcak.insallah bi aksilik cikmazsa.rahim kalinligi uygun olursa insallahmbide tabi dondurulmuslar cozulunce sagliksiz olur diyede korkum var bakalim bekleyip gorcezDondurulmusla adetin 18_20. Günü arası transfer oluyor canim
Canim bencede kan testini yaptir.cunku kanama olsa bile zamaninda testi yaptirin diyorlar.hakkinda hayirlisi olsun canimYarin yinede test yaptircam kafam rahat olsun insallah hayirlisiyla evlat sahibi olabilirim
canim Ben transferden 3 gun sonra arabayla 10 saat yol geldim ama hicbirsey olmadi.simdi hamileyim.sen herseyi cok kafana takiyorsun.tup bebegin en buyuk dusmani stres unutma.Bsi olmaz demi o kdr canm skknki agliyorum smdi sansima pazar gnune denk geldi igne
Ya ne blm korkuyorumcanim Ben transferden 3 gun sonra arabayla 10 saat yol geldim ama hicbirsey olmadi.simdi hamileyim.sen herseyi cok kafana takiyorsun.tup bebegin en buyuk dusmani stres unutma.
Canım ben de çok endiselemistim ama dua ettim her şey yolunda gitti sukur. Şimdi beklemedeyim ınş. Senin de hayirlisiyla olur tutarOzamn demekki 8-10 aralik gibi olcak.insallah bi aksilik cikmazsa.rahim kalinligi uygun olursa insallahmbide tabi dondurulmuslar cozulunce sagliksiz olur diyede korkum var bakalim bekleyip gorcez
Evet hayirlisi olsun insallah..O cok nadir olurmus canm benmki adet oldugu belli ayni cunku adet agrisi ve kanama yarin doktoru ariycam 4 tane dondurulmus var tekrar denerim Rabbim hayirlisini versin.
Canım doktoruna haber verebilirsen ver. Benimde test tarihimden once kanamam oldu. Hatta o günde normal adet Günumdu.adet öncesi belirtiler vardı. Yani leke falan değildi bildigin kandı. Cok Ağladım.doktoruma haber vermiştim oda gel bi test yapalım dedi . Gittim ama adet sandığım icin umutlarım azalıyordu . Hemen test Yaptılar kanda idrar testi çubuğu gibi çubukta 2 tane çizgi hemde cok belirgin . Sok oldum . Hemen düşük Önleyici iğne Yaptılar cok şükür kanama durmuştu. Insallah seninkinde oyle olmuştur. Dua et umudunu yitirme.Kizlar benim test yaptirmama gerek kalmadi galiba simdi lavoba gittim kan geldi pihtasmis akintiyla beraber adet agrimda var olmadi galiba cok uzgunum
Hadi bi cirpida atlatayim gitsin. Sabah kontrole gidicem ahersey yolunda giderse opu icin randevu verecekler.Tedirgin olma.stres yapacak birsey yokmuş opu da. Benim oglen yapıldı simdi hicbir agri kalmadi.
Zeynep086 her zaman cok pozitifsin.bana da hep umut ve cesarrt veriyorsCanım ben de çok endiselemistim ama dua ettim her şey yolunda gitti sukur. Şimdi beklemedeyim ınş. Senin de hayirlisiyla olur tutar
Kızlar bgn kese gormeye gıtdım 3 tane kese gorduk cok şok olduk ve cok tedırgınım bırıne bişey olursa naparımRabbim butun evlat sahibi olmak isteyn kardeşlerıme nasıp etsın bana 2 embrıyon konulmuştu bölünmüşler ama düşük tehlikesı var 12.haftaya kadar dualarınızı eksık etmeyın üçüz annesi olmak duygusu da cok guzelmiş Rabbim tamamına erdırır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?