Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kizlar benim test yaptirmama gerek kalmadi galiba simdi lavoba gittim kan geldi pihtasmis akintiyla beraber adet agrimda var olmadi galiba cok uzgunum

Kizlar benim test yaptirmama gerek kalmadi galiba simdi lavoba gittim kan geldi pihtasmis akintiyla beraber adet agrimda var olmadi galiba cok uzgunum
Kaçıncı günün canım hemen pes etme benimde olmuştu adet döneminde bel karın ağrısı falan halada arada karın ağrım oluyo sen moralini bozma sabırla bekle doktoruna haber ver ama

Hemen kötüye yorma.yarin muhakkak dr.unla görüş. .yerlesme kanamasi diye bir husus var ya.

Insallah insallahsu hayattaki tek istedgm sey anne olmak cok yoruldum o idrar testlerndeki tek cizgileri gormekten

İlaçları bırakmadan adet olunmuyor diye biliyorum ben. Şaşırdım şimdi. Yarın kan testi yaptir. Yada doktorunu ara canim

Hemen kötüye yorma.yarin muhakkak dr.unla görüş. .yerlesme kanamasi diye bir husus var ya.
O cok nadir olurmus canm benmki adet oldugu belli ayni cunku adet agrisi ve kanama yarin doktoru ariycam 4 tane dondurulmus var tekrar denerim Rabbim hayirlisini versin.

Dondurulmusla adetin 18_20. Günü arası transfer oluyor canim
Ozamn demekki 8-10 aralik gibi olcak.insallah bi aksilik cikmazsa.rahim kalinligi uygun olursa insallahmbide tabi dondurulmuslar cozulunce sagliksiz olur diyede korkum var bakalim bekleyip gorcez

Ozamn demekki 8-10 aralik gibi olcak.insallah bi aksilik cikmazsa.rahim kalinligi uygun olursa insallahmbide tabi dondurulmuslar cozulunce sagliksiz olur diyede korkum var bakalim bekleyip gorcez
Canım ben de çok endiselemistim ama dua ettim her şey yolunda gitti sukur. Şimdi beklemedeyim ınş. Senin de hayirlisiyla olur tutar

Canım doktoruna haber verebilirsen ver. Benimde test tarihimden once kanamam oldu. Hatta o günde normal adet Günumdu.adet öncesi belirtiler vardı. Yani leke falan değildi bildigin kandı. Cok Ağladım.doktoruma haber vermiştim oda gel bi test yapalım dedi . Gittim ama adet sandığım icin umutlarım azalıyordu . Hemen test Yaptılar kanda idrar testi çubuğu gibi çubukta 2 tane çizgi hemde cok belirgin . Sok oldum . Hemen düşük Önleyici iğne Yaptılar cok şükür kanama durmuştu. Insallah seninkinde oyle olmuştur. Dua et umudunu yitirme.

Canım ben de çok endiselemistim ama dua ettim her şey yolunda gitti sukur. Şimdi beklemedeyim ınş. Senin de hayirlisiyla olur tutar
Zeynep086 her zaman cok pozitifsin.bana da hep umut ve cesarrt veriyorsun.allah razı olsun.

Hayırlı olsun allah üçünüde sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bizlerede dua et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…