Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Saol canm haklisin Allahtan ümit kesilmez onun icin yarin yine de kan testi yaptircam. Rabbim her seyin hayirlisini versin insallah

Kizlar bu tablet progesteronu vajinal alacak bir ben miyim yaaa.deneyimi ola yok mu aranizda. Herkes jel mi kullaniyor. Hem igne hem tablet kullanan yok mu

@ozlem8282 insallah iyisindir nasil gidiyor. Ct transfer olmustu degil mi? Bize iyi haberler ver :)

Kizlar bu tablet progesteronu vajinal alacak bir ben miyim yaaa.deneyimi ola yok mu aranizda. Herkes jel mi kullaniyor. Hem igne hem tablet kullanan yok mu

cnm ben bir önceki tüp bebek tedavimde kullanmıştım. Vajinal olarak. Sanırım günde iki seferdi sabah ve akşam. yalnız sonrasında beyaz beyaz akıyordu bir kısmı. Bu sefer iğnesini verdi doktorum. Sen tablete şükret, kalçam iki taraflı ağrıyo:)

Hem igne hem tablet verdi bana ama yaaa Hemde sabah ogle aksam 2 şer

biraz fazla olmuş tabi enteresan ama vardır doktorun bir bildiği. Ben iğneyle beraber crinone jel ve bant da kullanıyorum

Zeynep086 her zaman cok pozitifsin.bana da hep umut ve cesarrt veriyorsun.allah razı olsun.
Valla canım ilk tedavimde senin gibiydim ama şimdi çok rahatım tevekkül ediyorum tabii dua etmek çok rahatlatıyor insanı. Ne yapalım ondan başka sahibimiz yok ki. Mülk onun istediğine istediği Zaman verir. Bize de en yakın zamanda verir ınş. Canim

Peki seninkiler su an ne durumda canim?birde biri daha buyuk digeri daha kucukmuydu seninde ve ikisininse kalp atisi varmiydi?

Canim biri cok kucuktu keselerin ondanda girememis.olabilir cunku 5-2 idim ultrasonla baktiginda..peki kalbi duran embryonun kesesi.kendi.kendine nasil kaybolacakmis?dusuk olmuyormu o zaman?bunun diger bebege zarari olmazmi kanama olsa?
Canim benim başından beri keselerimden biri küçüktü diğerine göre. Bi ara kanamam olmuştu ya o zaman şekli de bozuldu. İlk gittiğimizde ikisinin de kalp atışı vardı. Ama biri derinden geliyordu. Kalp sesini duyduktan iki hafta sonraki kontrolümde öğrendim kalbinin durduğunu. Doktor hatta 2 hafta önce durmuş dedi. Bu hesaba göre ilk kez duyduktan hemen sonra olmuş zaten bebeğim. Ve bu sefer kese digerinin 3 te 1 i büyüklükteydi. Yani erken haftalarda olan kalp durmalarinda kese kendiliginden kuculur ve kaybolurmus. Diğerine zarar vermez dedi doktor ama ben gene de tedirginim. Bu perşembe tekrar kontrolüm var . Allah korusun yavrularimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…