Insallah bol kaliteli yumurtan olur ve cok sayida dollenir hayirlisiylaKizlar iyi aksamlar hepinize. Yarin sabah opu olacagim dualarinizi eksik etmeyin benden insallah saglikli ve hayirli yumurtalarin olur Allah hepimize yardim etsin.
Saol canm haklisin Allahtan ümit kesilmez onun icin yarin yine de kan testi yaptircam. Rabbim her seyin hayirlisini versin insallahCanım doktoruna haber verebilirsen ver. Benimde test tarihimden once kanamam oldu. Hatta o günde normal adet Günumdu.adet öncesi belirtiler vardı. Yani leke falan değildi bildigin kandı. Cok Ağladım.doktoruma haber vermiştim oda gel bi test yapalım dedi . Gittim ama adet sandığım icin umutlarım azalıyordu . Hemen test Yaptılar kanda idrar testi çubuğu gibi çubukta 2 tane çizgi hemde cok belirgin . Sok oldum . Hemen düşük Önleyici iğne Yaptılar cok şükür kanama durmuştu. Insallah seninkinde oyle olmuştur. Dua et umudunu yitirme.
Insallah canim Allah yardimcin olsun.opu den cikinca yaz olur muKizlar iyi aksamlar hepinize. Yarin sabah opu olacagim dualarinizi eksik etmeyin benden insallah saglikli ve hayirli yumurtalarin olur Allah hepimize yardim etsin.
Insallah allah hayirla neticelendirsin arkadaşımKizlar iyi aksamlar hepinize. Yarin sabah opu olacagim dualarinizi eksik etmeyin benden insallah saglikli ve hayirli yumurtalarin olur Allah hepimize yardim etsin.
Kizlar bu tablet progesteronu vajinal alacak bir ben miyim yaaa.deneyimi ola yok mu aranizda. Herkes jel mi kullaniyor. Hem igne hem tablet kullanan yok mu
Seninde insallah Allah beklentini boşa cikarmaz hayirllisiyla mutlu haberi alirsin umut olursun bize.dualarim seninleCanım ben de çok endiselemistim ama dua ettim her şey yolunda gitti sukur. Şimdi beklemedeyim ınş. Senin de hayirlisiyla olur tutar
Hem igne hem tablet verdi bana ama yaaacnm ben bir önceki tüp bebek tedavimde kullanmıştım. Vajinal olarak. Sanırım günde iki seferdi sabah ve akşam. yalnız sonrasında beyaz beyaz akıyordu bir kısmı. Bu sefer iğnesini verdi doktorum. Sen tablete şükret, kalçam iki taraflı ağrıyo:)
Valla canım ilk tedavimde senin gibiydim ama şimdi çok rahatım tevekkül ediyorum tabii dua etmek çok rahatlatıyor insanı. Ne yapalım ondan başka sahibimiz yok ki. Mülk onun istediğine istediği Zaman verir. Bize de en yakın zamanda verir ınş. CanimZeynep086 her zaman cok pozitifsin.bana da hep umut ve cesarrt veriyorsun.allah razı olsun.
İns. Çok güzel geçer canım. Sağlıklı yumurtaların olur güzelce dollenir ınş.Kizlar iyi aksamlar hepinize. Yarin sabah opu olacagim dualarinizi eksik etmeyin benden insallah saglikli ve hayirli yumurtalarin olur Allah hepimize yardim etsin.
Benim ilk denemem de vermişlerdi o tabletten ama şimdi merkezi mi değiştirdim için yeni doktor jel verdiKizlar bu tablet progesteronu vajinal alacak bir ben miyim yaaa.deneyimi ola yok mu aranizda. Herkes jel mi kullaniyor. Hem igne hem tablet kullanan yok mu
Gorduysen vardir insallah cnm bende yarin sabah tekrar test yaptircam insallah guzel yukselmistirSali gunu canm bugun bitane idrar testi yaptm cok cok silik 2. Cizgi cikti ama aceba gormek istedigim icin mi gordum diye endiseleniyorum
Canim dur dr aradinmi ara bi ilaclarinoda dr diyene kadar birkama sakin tamammiKizlar benim test yaptirmama gerek kalmadi galiba simdi lavoba gittim kan geldi pihtasmis akintiyla beraber adet agrimda var olmadi galiba cok uzgunum
Amin canım Rabbim sizlerede nasip etsın inşallahHayırlı olsun allah üçünüde sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bizlerede dua et canım
Peki seninkiler su an ne durumda canim?birde biri daha buyuk digeri daha kucukmuydu seninde ve ikisininse kalp atisi varmiydi?
Canim benim başından beri keselerimden biri küçüktü diğerine göre. Bi ara kanamam olmuştu ya o zaman şekli de bozuldu. İlk gittiğimizde ikisinin de kalp atışı vardı. Ama biri derinden geliyordu. Kalp sesini duyduktan iki hafta sonraki kontrolümde öğrendim kalbinin durduğunu. Doktor hatta 2 hafta önce durmuş dedi. Bu hesaba göre ilk kez duyduktan hemen sonra olmuş zaten bebeğim. Ve bu sefer kese digerinin 3 te 1 i büyüklükteydi. Yani erken haftalarda olan kalp durmalarinda kese kendiliginden kuculur ve kaybolurmus. Diğerine zarar vermez dedi doktor ama ben gene de tedirginim. Bu perşembe tekrar kontrolüm var . Allah korusun yavrularimizi.Canim biri cok kucuktu keselerin ondanda girememis.olabilir cunku 5-2 idim ultrasonla baktiginda..peki kalbi duran embryonun kesesi.kendi.kendine nasil kaybolacakmis?dusuk olmuyormu o zaman?bunun diger bebege zarari olmazmi kanama olsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?