Benim opu bugün oldu.bugunden basladi.jel ve bant vermedi. Bskslim transferde ne verecekbiraz fazla olmuş tabi enteresan ama vardır doktorun bir bildiği. Ben iğneyle beraber crinone jel ve bant da kullanıyorum
Canım iğne yağlı bi iğne,herjes çok acıdığını ve yaktığını söylüyo ama bende hiç öyle olmadı.hemşire bana dolaba koyma demişti istersen dene oda sıcaklığında bekletBu progestan igne anladigim kadariyla jelde verilse veriliyor.gobekten okadar igne yaptirdim bazen cok yandigida oldu ama bu progestan igne icin herkes cok yaktigini soyluyo ve cok korkuyorum penisilin gibi bisy mi cok yakiyosa ve mosmor oluyosa transfer yapilmadan fena oluyorum valla ya
Bende hem iğnesini hemde tableti fitil olarak alıyorum canımKizlar bu tablet progesteronu vajinal alacak bir ben miyim yaaa.deneyimi ola yok mu aranizda. Herkes jel mi kullaniyor. Hem igne hem tablet kullanan yok mu
Bu arada sende başkent hastabesine gidiyosun sanırım ilaçlarımız aynı canımBende hem iğnesini hemde tableti fitil olarak alıyorum canım
Ay canim valla ilk defa birindem duydum yakmadigini önerin icin cok saol.insallah bndede yakmaz baslayinca gorcez insallah seninde tedavin hayirli olsunCanım iğne yağlı bi iğne,herjes çok acıdığını ve yaktığını söylüyo ama bende hiç öyle olmadı.hemşire bana dolaba koyma demişti istersen dene oda sıcaklığında beklet
Evet. Biraz fazla gibi geldi bana ne bilim. Senin kacinci günün.bu estrofem i sen kac tane kullanıyorsun.Bu arada sende başkent hastabesine gidiyosun sanırım ilaçlarımız aynı canım
8. Güne giriyorum canımEvet. Biraz fazla gibi geldi bana ne bilim. Senin kacinci günün.
Allah kucagina almayi nasip etsin insallah bebisi/bebisleri.8. Güne giriyorum canım
Bu estrofem i kac tane kullaniyirsun bir günde. Prospektuste gunde 1 diyor bana 3 tane verdi.8. Güne giriyorum canım
Bence idrar testi icin 8.gun erken. Kan belki ama idrarda 15.gun bile cikmayabiliyormusGünaydn kızlar 8. Gün idrar testi yaptım sabah negatif çıktı umarım sonuç değişir,erken yapmışımdır
Allah yardimcin olsun sakin ol dua et..kızlar günaydın yoldayım opu ya gidiyorum ama bu İstanbul trafiği beni mahvetti moralim bozuldu hala yoldayım 09;00 da alacaklardı beni
Saol canım bendr umursamamaya çalışıyorumBence idrar testi icin 8.gun erken. Kan belki ama idrarda 15.gun bile cikmayabiliyormus
Insallah pozitftir aklni bulandrma ama ckmasi gerekmiormu sekiznci gun e bide sole bsi var bi tanemi yerlestrldi iki tanede erken belli olurmus ole diolarGünaydn kızlar 8. Gün idrar testi yaptım sabah negatif çıktı umarım sonuç değişir,erken yapmışımdır
Kızlar şimdi çıktım konrolden iğnelere devam çarşamba kontrol cuma opu olabilirmiş ama kesin değil moralim bozuldu ya ev hastane arası 2,5/ 3 saat
idrar testinde çıkmayabilir bu yüzden moralini bozma aklında kalmaması için bugün kanda baktır benceGünaydn kızlar 8. Gün idrar testi yaptım sabah negatif çıktı umarım sonuç değişir,erken yapmışımdır
8.gün çok erken kafanı karıştırma hiç ben de 7. Gündeyim çok merak ediyorum ama boşuna can sıkmaya gerek yok ayrıca zaten idrarda belli olması çok zorGünaydn kızlar 8. Gün idrar testi yaptım sabah negatif çıktı umarım sonuç değişir,erken yapmışımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?