Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Canım iğne yağlı bi iğne,herjes çok acıdığını ve yaktığını söylüyo ama bende hiç öyle olmadı.hemşire bana dolaba koyma demişti istersen dene oda sıcaklığında beklet

Canım iğne yağlı bi iğne,herjes çok acıdığını ve yaktığını söylüyo ama bende hiç öyle olmadı.hemşire bana dolaba koyma demişti istersen dene oda sıcaklığında beklet
Ay canim valla ilk defa birindem duydum yakmadigini önerin icin cok saol.insallah bndede yakmaz baslayinca gorcez insallah seninde tedavin hayirli olsun

Günaydn kızlar 8. Gün idrar testi yaptım sabah negatif çıktı umarım sonuç değişir,erken yapmışımdır

Günaydn kızlar 8. Gün idrar testi yaptım sabah negatif çıktı umarım sonuç değişir,erken yapmışımdır
Insallah pozitftir aklni bulandrma ama ckmasi gerekmiormu sekiznci gun e bide sole bsi var bi tanemi yerlestrldi iki tanede erken belli olurmus ole diolar

Kızlar şimdi çıktım konrolden iğnelere devam çarşamba kontrol cuma opu olabilirmiş ama kesin değil moralim bozuldu ya ev hastane arası 2,5/ 3 saat

mecbur dayanıyoruz.bende yalovadan bursaya gidiyorum hastaneye.çalışıyorumda haftaiçi gitmek zorunda kaldığımda izin almak durumunda kalıyorum.moralini bozma bence herşey iyi olucak inşallah

Eşim kan testine izin vermiyo idrarıda söylemedim ona daha erken deyip unutmaya çalışıyorum iki tane 3. Gün embriyosu transfer edilmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…