canım merhaba hafta sonu çok girip yazamadım, bebişi almışın hayırlı olsun inşallah pozitifi görmeyi kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi nasip eder rabbim. bence hiç aklını idrar testi ile bulandırma kaç yıl durmuşun iki gün daha fazladan sabret git kan testi yaptır bak iğneydi ilaçtı opuydu derken zaman geçti 1 haftan kaldı şunun şurasındaIyi geceler arkadaslar bsi ogrenmek istiyorum tup bebekte en erken idrarda kac gun sora cikar
ben de 3 kullanıyordum rahat ol canımBu estrofem i kac tane kullaniyirsun bir günde. Prospektuste gunde 1 diyor bana 3 tane verdi.
Ya aslnda yapmaya merakli deilim sadece o kan testni beklemek olummmm o yuzden idrarda yapip ckmadysa tamm diyip kanda heveslenmemk icin istiyormcanım merhaba hafta sonu çok girip yazamadım, bebişi almışın hayırlı olsun inşallah pozitifi görmeyi kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi nasip eder rabbim. bence hiç aklını idrar testi ile bulandırma kaç yıl durmuşun iki gün daha fazladan sabret git kan testi yaptır bak iğneydi ilaçtı opuydu derken zaman geçti 1 haftan kaldı şunun şurasında
Benimde 3 canımben de 3 kullanıyordum rahat ol canım
Hayirli olsun bol kaliteli yumurta toplanir insallahkızlar günaydın yoldayım opu ya gidiyorum ama bu İstanbul trafiği beni mahvetti moralim bozuldu hala yoldayım 09;00 da alacaklardı beni
Bence erken yapmissin moralini bozma o yuzden kanda cikar anca 8, gunGünaydn kızlar 8. Gün idrar testi yaptım sabah negatif çıktı umarım sonuç değişir,erken yapmışımdır
Kızlar transfer sonrası hasta olup ta ağrı kesici ve antibiyotik kullanan yok mu aranızda?Umutlarım tükenmek üzere..
Canım bol sans, umarım güzel gecer opun kaliteli yumurtaların olurkızlar günaydın yoldayım opu ya gidiyorum ama bu İstanbul trafiği beni mahvetti moralim bozuldu hala yoldayım 09;00 da alacaklardı beni
maşallah canım maşallah hayırla sağlıka kucağına da alırsın inşallahhhh9. Gun degerim 100.9 rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhhh
Hayirli olsun masallah sagsalim tamamina erdirsin Rabbim insallah cok sevindim darisi bekleyen tum arkadaslarimiza insallah9. Gun degerim 100.9 rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhhh
kızlar,bi problemim var ,opudan sonra kullandığım ilaçlardan olmalı fena şişkinlik ve kabızlık var,transfere kadar bunu çözmem gerekir,kuru kayısı yiyorum ama işe yaramadı aranızda duphalac şurup kullanan var mı herhangi bir yan etkisi olur mu
Hayrli ugurlu olsn insallah elinizede alirsniz bizede dua edin cok edin9. Gun degerim 100.9 rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhhh
ya sen hep böyle olumsuz musun. niçin umudunu kırmak için test yapıyorsun anın tadını çıkarmaya bak şu anda hamilesin en azından öyle değil mi:) ağrında olacak sancın da olacak sen sıkı sıkı tut bebişini pozitif düşün pozitif olsun inşallah rabbim güldürsün yüzünü, güldürsün yüzümüzü...Ya aslnda yapmaya merakli deilim sadece o kan testni beklemek olummmm o yuzden idrarda yapip ckmadysa tamm diyip kanda heveslenmemk icin istiyormbsi sormak istiyorum nolur cevap verin. Yataktan kalkip kahvaltmi yaptm tekrar yataga geldim ama ölüyorum bel agrsndan uzanamadm bi sure yataga belimi uzatamadm tam nedn acaba gdiormu bebik
Insallah hicbir sorun olmadan bebeiginin kalp atisini duyarsin sagsalim tamamina ersinKizlar ben geldim benim 2 . deneme tuttu ama cok moralim bozuk kese cok kucuk olumlu olabilrde olmayabilirde dedi dr transfee tarihi 12 kasim 2. Gun embriuosu cuma gunu sonucum cok yuksek cikti 2508 ama buna gore kese cok ufak dedi offfffff
Bebek konusunda boleyim normalde hic olumsuz dusunmem ama iki gecedr uyuyamiyorum yatiom kalkiyom yok ruyalar goruyorm cok tuhaf allah hayra cikarsn insallah bebek tutundgi zmanda bel agrsi olurmuya sen hep böyle olumsuz musun. niçin umudunu kırmak için test yapıyorsun anın tadını çıkarmaya bak şu anda hamilesin en azından öyle değil mi:) ağrında olacak sancın da olacak sen sıkı sıkı tut bebişini pozitif düşün pozitif olsun inşallah rabbim güldürsün yüzünü, güldürsün yüzümüzü...
Zor bir bekleyis ama biraz sabret gununde yap testini agrilarin bebegin yerlesmesindendir insallahYa aslnda yapmaya merakli deilim sadece o kan testni beklemek olummmm o yuzden idrarda yapip ckmadysa tamm diyip kanda heveslenmemk icin istiyormbsi sormak istiyorum nolur cevap verin. Yataktan kalkip kahvaltmi yaptm tekrar yataga geldim ama ölüyorum bel agrsndan uzanamadm bi sure yataga belimi uzatamadm tam nedn acaba gdiormu bebik
iyi de canım benim kese için zaten çok erken değil mi daha 12 kasım transfer tarihi diyorsun bugün 12. gün neredeyse test günün yani. kese testten 10 gün sonra görünmüyor mu normal de ben mi yanlış düşünüyorumKizlar ben geldim benim 2 . deneme tuttu ama cok moralim bozuk kese cok kucuk olumlu olabilrde olmayabilirde dedi dr transfee tarihi 12 kasim 2. Gun embriuosu cuma gunu sonucum cok yuksek cikti 2508 ama buna gore kese cok ufak dedi offfffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?