Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Iyi geceler arkadaslar bsi ogrenmek istiyorum tup bebekte en erken idrarda kac gun sora cikar
canım merhaba hafta sonu çok girip yazamadım, bebişi almışın hayırlı olsun inşallah pozitifi görmeyi kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi nasip eder rabbim. bence hiç aklını idrar testi ile bulandırma kaç yıl durmuşun iki gün daha fazladan sabret git kan testi yaptır bak iğneydi ilaçtı opuydu derken zaman geçti 1 haftan kaldı şunun şurasında

Ya aslnda yapmaya merakli deilim sadece o kan testni beklemek olummmm o yuzden idrarda yapip ckmadysa tamm diyip kanda heveslenmemk icin istiyorm bsi sormak istiyorum nolur cevap verin. Yataktan kalkip kahvaltmi yaptm tekrar yataga geldim ama ölüyorum bel agrsndan uzanamadm bi sure yataga belimi uzatamadm tam nedn acaba gdiormu bebik

Kizlar ben geldim benim 2 . deneme tuttu ama cok moralim bozuk kese cok kucuk olumlu olabilrde olmayabilirde dedi dr transfee tarihi 12 kasim 2. Gun embriuosu cuma gunu sonucum cok yuksek cikti 2508 ama buna gore kese cok ufak dedi offfffff

Canim benm de oyle olmustu.transferden bir gun once lavman yapmak zorunda kaldim.cunku bir hafta olmustu girmeyeli.duphalac kaysi incir bende de ise yaramadi hic.su anda hala oyle.transferden once hallet.cunku transferden sonra ikinamazsin.durdukca da daha kotulesecek.bu arada lavman olayini doktoruma sorup uyguladim kesinlikle kullan dedi.transferden sonra kullanamazsin cunku.

ya sen hep böyle olumsuz musun. niçin umudunu kırmak için test yapıyorsun anın tadını çıkarmaya bak şu anda hamilesin en azından öyle değil mi:) ağrında olacak sancın da olacak sen sıkı sıkı tut bebişini pozitif düşün pozitif olsun inşallah rabbim güldürsün yüzünü, güldürsün yüzümüzü...

Kizlar ben geldim benim 2 . deneme tuttu ama cok moralim bozuk kese cok kucuk olumlu olabilrde olmayabilirde dedi dr transfee tarihi 12 kasim 2. Gun embriuosu cuma gunu sonucum cok yuksek cikti 2508 ama buna gore kese cok ufak dedi offfffff
Insallah hicbir sorun olmadan bebeiginin kalp atisini duyarsin sagsalim tamamina ersin

Bebek konusunda boleyim normalde hic olumsuz dusunmem ama iki gecedr uyuyamiyorum yatiom kalkiyom yok ruyalar goruyorm cok tuhaf allah hayra cikarsn insallah bebek tutundgi zmanda bel agrsi olurmu

Zor bir bekleyis ama biraz sabret gununde yap testini agrilarin bebegin yerlesmesindendir insallah

iyi de canım benim kese için zaten çok erken değil mi daha 12 kasım transfer tarihi diyorsun bugün 12. gün neredeyse test günün yani. kese testten 10 gün sonra görünmüyor mu normal de ben mi yanlış düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…