Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Ya bende anlamadim bugun transferin 20. Gunu ama sonuc cok yuksek dedi olumsuz konustu dr moralimi bozdu yani gozuken bise var ama cok minik ben anlamadim gitti bu isi

Kızlar şimdi çıktım konrolden iğnelere devam çarşamba kontrol cuma opu olabilirmiş ama kesin değil moralim bozuldu ya ev hastane arası 2,5/ 3 saat
Moralini bozma ARKADASIM sonu iyi olacak bende geldim şimdi kontrolden Çarşamba opu var kismetse inşallah hersey yolunda gider.sen nerde tedavi oluyordun ARKADASIM?

sevcanf tebrikler canım. Bu hafta sonucu belli olacak bir sürü arkadaş var. Bize de dua et guzel sonuclar alalım ınş. Tek mi çift mi koydular sana bir de kaçıncı gün embriyosu

Evet canim banada doktor digerine zarar vermez falan dedi ama korkuyorum yinede banada haftaya sali icin ultrason randevusu verdiler nasil gececek gunler bilmem peki senin kanaman lekelenme tarzindamiydi kirmizimiydi birde kac gun surdu? Benim cuma baya vardi kirmizi c.tesi pazar lekelenme tarzindaydi bu sabah tekrar kirmizi oldu.tansiyonum falan dustu yigildim kaldim koltukta midemde fena bulantilar basliyor galiba

Allah yardımcınız olsun. Canım ınş. Bir şey olmamıştır yavrularina. Simsiki tutunsunlar ins

Ya bende anlamadim bugun transferin 20. Gunu ama sonuc cok yuksek dedi olumsuz konustu dr moralimi bozdu yani gozuken bise var ama cok minik ben anlamadim gitti bu isi
20 günü de olsa çok küçük olması normal sıkma canını. doktorlar da bi alem onlar günlük 50-100 kişi alışmışlar durumun bizim için ne kadar önemli olduğunu düşünmüyorlar pat pat konuşuyorlar. sen dua et bi sonraki kontrol ne zaman bilmiyorum ama inşallah olumlu sonuçlar alacaksın. rabbime emanet...

Kızlar Merhaba opudan geldim birsey soracağım progestan verdiler iki kutu hemsirenin verdigi kagitta hazneniz icerisine yazıyor ama ilacin recetesinde agiz yoluyla kullanım içindir diyo kafam karıştı ben şimdi bunu Afedersiniz vajinadan mi koyacağım yoksa ağızdan mi neolur yardım edin

candanote canım yaa haftasonu giremedim çok geçmiş olsun ama üzülme lütfen sen bizden daha tecrübelisin bu konuda en önemlisi moral. tek olsun sağlıklı olsun bırakma kendini hemen öyle Allah büyük ne verirse hayırdır.

Sagol canim Allah razi olsun ..canim tek olsun onemli degil zaten tek istiyorduk ama saglikli olsun yeterki...

benim de bugün opu öncesi son muayenem var, anestezi uzmanı da görecek bugün
şimdiye kadar 8 gün menogon vuruldum, bugünden sonra iğne olmayacak mıyım?
yani bgn çatlatma iğnesi mi olacagım acaba çarşamba gibi opu olur demişti doktor
bir de agrı sancı vs oldu mu? ne kadar sürdü?
ay cok soru sordum ama heyecan bastı :)

Canim Merhaba yumurtaların belli bir boya gelmişse eğer zaten dr yapman gerekenleri söyleyecek.
Anesteziden sonra inan hicbirsey hatırlamıyorum gözlerimi açtığımda odamdaydim kendime geldiğimde biraz ağrım vardı yarım saate toparlandim birseyler yedim uzerimi giyindim biraz kanamam oldu şuanda evdeyim dinleniyorum ilaçları kullanmaya başladım böyle canım korkulacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…