Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Bana da doktor verdi canım vajinadan kullanılıyor.

kesinlikle sennle ayni fkrdeym. Tun tv izlioz dha yeni evli dizidekiler gttler dra hamilesin dedi dr. Guldum kendi kendime vay anasini bu kdr kolaymi bu is yahu dedim guluyo esimde. Kendi kendime belirti aramaktan oldmu olmadmi bu ay olursa su ay dogar faln filan bunlari dusunmek o kdr yorucuki rabbim yardmcmz olsn. Tutsa sanki sevinecezmi bu kez hi ya giderse ya saglam tutunmamissa yok degerleri yuksek deil kese gornmuyo kap atisi nzman duycaz ha birde kesenin ici solumu??????? Uyyyhhhhhh zor anam zor isimiz zor

Kizlar merhaba bugun opu vardi cok sukur bitti 5 tane yumurtam cikmis durumlari icin yarin arayacaklarini soylediler insallah cok guzel olur cok stresliyim bana da dua edin olur mu

canım benim Rabbim işini rast getirsin inşallah bakalım bende yarın 11 de arayacağım inşallah cumlemiz için hayırlı olur mu

Kızlar bugün zeynep Kamilde bir arkadaş ultrasona girmiş tup bebek icin gel gorki ekranda doktor kese görmüş süpriz yani :)

Kizlar merhaba bugun opu vardi cok sukur bitti 5 tane yumurtam cikmis durumlari icin yarin arayacaklarini soylediler insallah cok guzel olur cok stresliyim bana da dua edin olur mu
canım hayırlısı olsun çok güzel umarım 5 yumurtanda beklenenden çok iyi çıkar ve senden çok daha güzel haberler alırız dualarım senin ve burdaki arkadaşlarımla berber

Kızlar e2 p4 tahlil verdim sabahtan ne zaman çıkar sizce.daha önce yaptıran olmuştur mutlaka bu testlerin detayı nedir ne anlama geliyor.selen hn a sormaya vaktim bile olmadı acaip yogunlar yahu doğru düzgün iki kelime konuşamıyorum

Benim bi kere kanamam oldu, hani içi su dolu balon a iğne batirirsin ya aynen öyle birdenbire ve kipkirmizi boşaldı. Hemen düşük önleyici iğne yaptırdım. Sonrasında hiç lekelenme olmadı ama bebeğim zarar görmüş bi kere dayanamadı. Şans vermediler mi düşük önleyici igne, ben o günden beri hergün vuruluyorum. İnş bebeklerini sana bağışlar Allah

Hayir canim sadece fitile devam dedi..iste benim kanamamda ayni seninki gibi oldu..peki kanaman oldugu zamanmi durmus bebegin kalbi?birde bebekler kac haftalikti o zaman ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…