Kızlar Merhaba opudan geldim birsey soracağım progestan verdiler iki kutu hemsirenin verdigi kagitta hazneniz icerisine yazıyor ama ilacin recetesinde agiz yoluyla kullanım içindir diyo kafam karıştı ben şimdi bunu Afedersiniz vajinadan mi koyacağım yoksa ağızdan mineolur yardım edin
kesinlikle sennle ayni fkrdeym. Tun tv izlioz dha yeni evli dizidekiler gttler dra hamilesin dedi dr. Guldum kendi kendime vay anasini bu kdr kolaymi bu is yahu dedim guluyo esimde. Kendi kendime belirti aramaktan oldmu olmadmi bu ay olursa su ay dogar faln filan bunlari dusunmek o kdr yorucuki rabbim yardmcmz olsn. Tutsa sanki sevinecezmi bu kez hi ya giderse ya saglam tutunmamissa yok degerleri yuksek deil kese gornmuyo kap atisi nzman duycaz ha birde kesenin ici solumu??????? Uyyyhhhhhh zor anam zor isimiz zorKendiliginden hamile kalanlar ne kadar sansli.bence bunun deqerini bilmeliler.bizim gibi transfer sonrasi bekleyisleri yok.sonra deqer kendini katladimi derdi yok.kese goruldumu kalp atisi duyuldumu vs.vs. bu bekleyis insani kahrediyor. Allah'im hepimizin yardimcisi olsun.
Masallah canim insallah darisi bana rabbim kucsginada almayi nasip etsin dua et banada ne olur korkuyorum yine negatif olmasindan9. Gun degerim 100.9 rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhhh
Kizlar merhaba bugun opu vardi cok sukur bitti 5 tane yumurtam cikmis durumlari icin yarin arayacaklarini soylediler insallah cok guzel olur cok stresliyim bana da dua edin olur mu
kesinlikle sennle ayni fkrdeym. Tun tv izlioz dha yeni evli dizidekiler gttler dra hamilesin dedi dr. Guldum kendi kendime vay anasini bu kdr kolaymi bu is yahu dedim guluyo esimde. Kendi kendime belirti aramaktan oldmu olmadmi bu ay olursa su ay dogar faln filan bunlari dusunmek o kdr yorucuki rabbim yardmcmz olsn. Tutsa sanki sevinecezmi bu kez hi ya giderse ya saglam tutunmamissa yok degerleri yuksek deil kese gornmuyo kap atisi nzman duycaz ha birde kesenin ici solumu??????? Uyyyhhhhhh zor anam zor isimiz zor
Bana da doktor verdi canım vajinadan kullanılıyor.
Suppeeerr masallaahhh insallah bebiki hayrlsyla dogarKızlar bugün zeynep Kamilde bir arkadaş ultrasona girmiş tup bebek icin gel gorki ekranda doktor kese görmüş süpriz yani :)
canım hayırlısı olsun çok güzel umarım 5 yumurtanda beklenenden çok iyi çıkar ve senden çok daha güzel haberler alırız dualarım senin ve burdaki arkadaşlarımla berberKizlar merhaba bugun opu vardi cok sukur bitti 5 tane yumurtam cikmis durumlari icin yarin arayacaklarini soylediler insallah cok guzel olur cok stresliyim bana da dua edin olur mu
Tesekkurler canim Allah razi olsuncanım hayırlısı olsun çok güzel umarım 5 yumurtanda beklenenden çok iyi çıkar ve senden çok daha güzel haberler alırız dualarım senin ve burdaki arkadaşlarımla berber
Hadi gözün aydın canım hayırlı olsun. Allah kucagina almayi da nasip etsin sağlıkla.9. Gun degerim 100.9 rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhhh
İnsallah hayatim hepimiz icin guzel haberler alirizcanım benim Rabbim işini rast getirsin inşallah bakalım bende yarın 11 de arayacağım inşallah cumlemiz için hayırlı olur mu
Benim bi kere kanamam oldu, hani içi su dolu balon a iğne batirirsin ya aynen öyle birdenbire ve kipkirmizi boşaldı. Hemen düşük önleyici iğne yaptırdım. Sonrasında hiç lekelenme olmadı ama bebeğim zarar görmüş bi kere dayanamadı. Şans vermediler mi düşük önleyici igne, ben o günden beri hergün vuruluyorum. İnş bebeklerini sana bağışlar AllahEvet canim banada doktor digerine zarar vermez falan dedi ama korkuyorum yinedebanada haftaya sali icin ultrason randevusu verdiler nasil gececek gunler bilmem peki senin kanaman lekelenme tarzindamiydi kirmizimiydi birde kac gun surdu? Benim cuma baya vardi kirmizi c.tesi pazar lekelenme tarzindaydi bu sabah tekrar kirmizi oldu.tansiyonum falan dustu yigildim kaldim koltukta midemde fena bulantilar basliyor galiba
Sağol canım evet dediğin gibi öyleymis :) teşekkür ederim
hayırlı olsun canım.inşallah bu şekilde gider kucağınada alırsın9. Gun degerim 100.9 rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhhh
Hayir canim sadece fitile devam dedi..iste benim kanamamda ayni seninki gibi oldu..peki kanaman oldugu zamanmi durmus bebegin kalbi?birde bebekler kac haftalikti o zaman ??Benim bi kere kanamam oldu, hani içi su dolu balon a iğne batirirsin ya aynen öyle birdenbire ve kipkirmizi boşaldı. Hemen düşük önleyici iğne yaptırdım. Sonrasında hiç lekelenme olmadı ama bebeğim zarar görmüş bi kere dayanamadı. Şans vermediler mi düşük önleyici igne, ben o günden beri hergün vuruluyorum. İnş bebeklerini sana bağışlar Allah
Amim cnm amin insallalh seninde guzel haberini aliriZ en kisa zamanda cok heyecanliyimMasallah canim insallah darisi bana rabbim kucsginada almayi nasip etsin dua et banada ne olur korkuyorum yine negatif olmasindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?