Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Simdi merkezden aradilare 3, gun 4 embryo dondurulmus 1 tane compact 1 tane 12hucreli 1 tane 8 hucreli 1 tane 7 hucreli umit vaad eden bir tablo dedi laborant insallah oyledir sizce nasil kizlar
Ben pek anlamiorm ama kendi embryomdan yola ckrak soluyorm bence iyi insallahda oledr hayrli sonclar alrsniz insallah

Slm kizlar bugun kontrele gittim doktora meopura basladik 300 mg dozda bana amh testi yapilmamis siz yaptirdjniz mi onemi var mi tedavide gerek yok dedilr ama icime sinmedi su anda 4 tane solda 3 tane sagda folikul gordu ve endometrium 8 cm bu ignelerle beraber yumurtalar cogalacak mi acaba

Bende oluyo kasikta deil ama belim kopuyo sanki adet agrisi :'(

Bugün beni niye sevmiyorsunuz p4 yuksek çıkmış Çarşamba opu var ama maalesef transfer yok dondurulacaklar.hee tabi gelişimleri iyi olursa ya ben COK kötüyüm öğlenden beri icim çıktı aglamaktan. Ne olur bana anlatın kızlar şimdi ne olacak , dondurulmuslarla şansım varmi? Ben COK hazırlamıştım kendimi bu ay transfer olacaktı hep beraber gün sayicaktik

Eşim kan testine izin vermiyo idrarıda söylemedim ona daha erken deyip unutmaya çalışıyorum iki tane 3. Gün embriyosu transfer edilmişti
Canm boşuna onceden skmışsın canını tahlıl gununu bekle uzme kendını bnm degerim 11.gun cok yuksek cıkmasına ragmen idrar testı yaptım silik cıktı yanı idrarda gostermeyebılır.3 gun daha dayan kan tahlılınde guzel haber alırsn inşallah

Cnm benim nie uzuyorsun kendini. Bazi merkezler özellikle donmus embriyo transferi yapiyor. Bak bende cumartesi opu oldum bebislerimin durumunu bekliyorum. Hersey iyi olursa 3.gun dondurucaz kismetse 2 ay sonra transferim.hem rahim dinlenmis oluyor. Doktor herseyi normal rahim kalinligi ideal hastada bile bunu oneriyor.Sıkma canını herseyin hayirlisini dile. Bekli boylesi daha hayirli olucak. Sen boyle stresliyken kendinede bebislerinede faydali olamazsın. Sen suan dua et cnm ins kaliteli yumilerin toplanir bol hucreli embriyolar in olur. Dua et ve kendini rahatlat nolur

Bak smdi canm benm bende keske cok dollenme olaydi da dondurabilseydik ayni seyleri birdha yasamasam keske diyorum. Alnmzda ne yazlmssa onu yasiyoruz sukret bak ne guzel alinacak ymurtalar sora dolleneck bi guzel annisi bekleyecek. Sabretmek lazm :'( imtihanmiz hic kolay deil hic ama sukur ne yapalm herhalimize sukur demekki bolesi dha i olacak senn icin aglama lutfn

Hayırlı olsun simsiki tytunsynlar inşallah pozitifi gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…