- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 35
Aminnn dogrudur ne guzel bir duygudur kimbilir rabbim bizede yasatsin doktor ne dedi bidaha kan tahlili istedimi ilaclara devam miAmim cnm amin insallalh seninde guzel haberini aliriZ en kisa zamanda cok heyecanliyim
Benim tek korkum adet zamaninda olmadim ya esterefoma basladim adet olmadan acaba hersey yollundamidir ya kafaya cok takiyorumAmim cnm amin insallalh seninde guzel haberini aliriZ en kisa zamanda cok heyecanliyim
Yok cnm istemedi tekrar kan testi ayin 4 unde kontrole gidicem allah izin verirse simdiAminnn dogrudur ne guzel bir duygudur kimbilir rabbim bizede yasatsin doktor ne dedi bidaha kan tahlili istedimi ilaclara devam mi
Hayirli olsun insallah guzel guzel gelisirlerŞimdi geldim evdeyim biraz ağrım vardı ama geçti 8 tane iyi kalite yumoşum toplanmış inşallah güzel güzel büyürler yarın onlardan gelecek güzel haberleri bekliyorum heyecanla
Benim tek korkum adet zamaninda olmadim ya esterefoma basladim adet olmadan acaba hersey yollundamidir ya kafaya cok takiyorum
Bende 3 ne gidicem bakalim kafam karisik benimdeYok cnm istemedi tekrar kan testi ayin 4 unde kontrole gidicem allah izin verirse simdi
Ben pek anlamiorm ama kendi embryomdan yola ckrak soluyorm bence iyi insallahda oledr hayrli sonclar alrsniz insallahSimdi merkezden aradilare 3, gun 4 embryo dondurulmus 1 tane compact 1 tane 12hucreli 1 tane 8 hucreli 1 tane 7 hucreli umit vaad eden bir tablo dedi laborant insallah oyledir sizce nasil kizlar
Bende oyle dusunuyorum esimde diyor yani dondurulmus sonucta diyor sorun olsa bidahaki adetinde baslatirdi diyor ilaclarini artik hayirlisiYok cnm sorun olsa zaten söylerdi bence
Canım maşşalah allahım korusun9. Gun degerim 100.9 rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhhh
Bende oluyo kasikta deil ama belim kopuyo sanki adet agrisi :'(KIZLAR DÜN TRANSFERİM YAPILDI BUGUN DİNLENMEYE CALIŞTIM AMA ACAYİP BELİM AGRIYO BİDE KASIKLARIMA BICAK SAPLANIR GİBİ AGRILAR GİRİP ÇIKIYO BÖYLE OLMASI NORMALDİR HERHALDE TEST TARİHİM 5 ARALIK İNŞALLAH TUTAR ZAMAN Bİ GECSE
Canm boşuna onceden skmışsın canını tahlıl gununu bekle uzme kendını bnm degerim 11.gun cok yuksek cıkmasına ragmen idrar testı yaptım silik cıktı yanı idrarda gostermeyebılır.3 gun daha dayan kan tahlılınde guzel haber alırsn inşallahEşim kan testine izin vermiyo idrarıda söylemedim ona daha erken deyip unutmaya çalışıyorum iki tane 3. Gün embriyosu transfer edilmişti
Tebrık ederim sagsalim kucagına alırsın inşallah9. Gun degerim 100.9 rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhhh
Bugün beni niye sevmiyorsunuzp4 yuksek çıkmış Çarşamba opu var ama maalesef transfer yok dondurulacaklar.hee tabi gelişimleri iyi olursa ya ben COK kötüyüm öğlenden beri icim çıktı aglamaktan. Ne olur bana anlatın kızlar şimdi ne olacak , dondurulmuslarla şansım varmi? Ben COK hazırlamıştım kendimi bu ay transfer olacaktı hep beraber gün sayicaktik
Bak smdi canm benm bende keske cok dollenme olaydi da dondurabilseydik ayni seyleri birdha yasamasam keske diyorum. Alnmzda ne yazlmssa onu yasiyoruz sukret bak ne guzel alinacak ymurtalar sora dolleneck bi guzel annisi bekleyecek. Sabretmek lazm :'( imtihanmiz hic kolay deil hic ama sukur ne yapalm herhalimize sukur demekki bolesi dha i olacak senn icin aglama lutfnBugün beni niye sevmiyorsunuzp4 yuksek çıkmış Çarşamba opu var ama maalesef transfer yok dondurulacaklar.hee tabi gelişimleri iyi olursa ya ben COK kötüyüm öğlenden beri icim çıktı aglamaktan. Ne olur bana anlatın kızlar şimdi ne olacak , dondurulmuslarla şansım varmi? Ben COK hazırlamıştım kendimi bu ay transfer olacaktı hep beraber gün sayicaktik
Hayırlı olsun simsiki tytunsynlar inşallah pozitifi gorursunKIZLAR DÜN TRANSFERİM YAPILDI BUGUN DİNLENMEYE CALIŞTIM AMA ACAYİP BELİM AGRIYO BİDE KASIKLARIMA BICAK SAPLANIR GİBİ AGRILAR GİRİP ÇIKIYO BÖYLE OLMASI NORMALDİR HERHALDE TEST TARİHİM 5 ARALIK İNŞALLAH TUTAR ZAMAN Bİ GECSE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?