Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

İnsallah bol yumurtanın olur ve kaliteli dondurulurlar benimde bi problem olmazsa dondurulmuslarla olacak inşallah bi dahaki ay geç olsun ama sonu güzel olsun vardır bunda da bir hayır uzme kendini

Canım üzülme. Vücudun dinlenir. Hem doktoruna güven.geç olsun güç olmasın. Biz buralardayiz yine yazarsin yine dertlesiriz yani. Sen dua etmeye devam et. Ben bir yıl sonra deniyorum Dondurulmuslarla

canım bende dondurulmuş trasnferi olacak diye sevinmelisin bile benim doktorum özellikle böyle yapıyor iyikide yapıyor çok şükür hamileyim. sen dinleneceksin vücudun dinlenecek psikolojin rahatlayacak ve ilaçların toksik etkilerini atmoş olacaksın benim 6 embriyom vardı 3 lü grup halinde donduruldular. transfer günü 3 tanesi çözüldü bir tanesinin durumu kötüydü diğer ikisi transfer edildi biride bana inşallah evlat oluyor..

Hayırlısı boyleymiş nıye acele edıyosun bnmkı gecıktı ama hamıleyım acele etme herseyın zamanı var.inşallah embrıyonlarnda dondurulur cözülür onu merak etme sen dinlen dıkkat et toparlan bol bol su iç protein agırlıklı beslen

Canım üzülme. Vücudun dinlenir. Hem doktoruna güven.geç olsun güç olmasın. Biz buralardayiz yine yazarsin yine dertlesiriz yani. Sen dua etmeye devam et. Ben bir yıl sonra deniyorum Dondurulmuslarla
Bir yil once denedinzmi yoksa direk dondrup bi yil bekleyip smdimi yapacaksnz mersk ettm

Tamam bi dur hemen moralini bozma boylesi daha hayirlidir belki vucudunda dinlenmis olur bebegi tasimak icin daha iyi olacak on yargili davranma her seyin hayirlisi yuzdun yuzdun kuyruguna geldin biaraz daha bekleyeceksin sadece

Ahh kızlar hepinizden Allah razı olsun okurken bile ağladım.bunları bana hormonlar yaptırıyor dımı? Şimdi esim dediki valla hiç tanımadığın arkadaşların seni bu kadar rahatlatıyor sanırım sizi kıskandı :):):):) inşallah hersey yolunda gider hepimiz icin. Ağlamış suratsizligimla sizi kocaman öptüm.

Tamam bi dur hemen moralini bozma boylesi daha hayirlidir belki vucudunda dinlenmis olur bebegi tasimak icin daha iyi olacak on yargili davranma her seyin hayirlisi yuzdun yuzdun kuyruguna geldin biaraz daha bekleyeceksin sadece

Hadi atlatmissin gecmis olsun canim. Hastaneden ararlarsa mutlaka yaz iyi haberlerini bekliyoruz insallah Allah yuzunu guldursun :))

Tabi yaa herseyde vardir bir hayir hersey yolunda gidecek goreceksin bak aglama kendini uzme vucudunu daha iyi hazirlaman lazim yine yazisacagiz bak ne guzel arkadasligimiz oldu. Yarenlik edecegiz birbirimize

Hadi atlatmissin gecmis olsun canim. Hastaneden ararlarsa mutlaka yaz iyi haberlerini bekliyoruz insallah Allah yuzunu guldursun :))

Canimsin sağol valla hala yataktayim sol tarafim ağrıyor ama çok şükür atlattim yarın 11de arayacağım bakalım ne durumdalar
Sen nasılsın nasıl gidiyor tedavin şekerim

Canimsin sağol valla hala yataktayim sol tarafim ağrıyor ama çok şükür atlattim yarın 11de arayacağım bakalım ne durumdalar
Sen nasılsın nasıl gidiyor tedavin şekerim
Bugun kontroldeydim 16,5 mm olmus benim yumisler yarinki ignelerimide yapicam carsamba tekrar kontrol var insallah son kontrol olur . Dr carsamba yumisler iyi olursa cuma opu dedi ama; belki cuma olur dedi. Bakalim insallah

Bugun kontroldeydim 16,5 mm olmus benim yumisler yarinki ignelerimide yapicam carsamba tekrar kontrol var insallah son kontrol olur . Dr carsamba yumisler iyi olursa cuma opu dedi ama; belki cuma olur dedi. Bakalim insallah

Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim kaliteli yumiler nasip etsin inşallah bu yolda emek veren herkese Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah amin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…