Amim cnm.amin kasiklarim adet olcakmisim gibi agriyo hala ya korkuyorumİnşallah ilerler de bebeklerimizi kucagimiza aldigimiz gunleride goruruz Rabbim hayirli evlatlar nasip eder insallah bize ve tum isteyenlere hayirli olanlara cok sukrediyorum canm
Hayırlı olsun canım gayet guzel insallah katlanır. Benimki gibi sonuçlanmış cok sevindimKizlar dunku kan tekrar gelmedi bende bugun bi kan testi yaptirdim bhgc 98.8 cikti bugn 9. Gun nasil sizce
Canim kendini üzme direk taze transfer yapmayip dondurup o sekilde transfere hazirlanmakta bi tedavi sekli.mesela benimde o sekilde pko oldugum icin opudan sonra dondurdular.17 ekimde opu oldu transfer etmedilerm.ilk defa deniyorum bende ama hic dusunmed8m neden taze transfer olmadi diye cunku vucudum buna hazir degildi yapsalar belki bosuna olucakti doktorumda bazi hastalarda bu direk tedavi sekli dedi.Bugün beni niye sevmiyorsunuzp4 yuksek çıkmış Çarşamba opu var ama maalesef transfer yok dondurulacaklar.hee tabi gelişimleri iyi olursa ya ben COK kötüyüm öğlenden beri icim çıktı aglamaktan. Ne olur bana anlatın kızlar şimdi ne olacak , dondurulmuslarla şansım varmi? Ben COK hazırlamıştım kendimi bu ay transfer olacaktı hep beraber gün sayicaktik
Canim üzme kendini lütfen dondurulmuşlarla transfer bazi doktorlar icin bir tedavi seklidir.mesela ben,benimde ilk denemem ve dondurulmuslarla transferim olucak.pko oldugu icin bende taze transfere uygun degildim bu sebple doktorum bunu tedavi sekli olarak uygulicaz dedi ve 17 ekimde opu oldu.20 ekimde yani 3.gunu 6 tane embriyom donduruldu.3serli olarak 2 grup olarak donduruldu.bu adet donemimle beraber transferim olucak hayirlisiyla.suan adetin 4.gunundeyim 15 gune kadar bi aksilik olmazsa transferim olucak.ben neden dondurulmuslarla diye hic sormadim sonucta vucudum taze transfere uygun degildi sadece transfer olmadan once embriyolar cozulunce sagliksiz olurlarsa diye korkuyorum ama napalim bunyemde buna uygundu bana uygun olan tedavi sekli dondurulmuslarla.bu yuzden sende kafana takma kotu dusunmeBugün beni niye sevmiyorsunuzp4 yuksek çıkmış Çarşamba opu var ama maalesef transfer yok dondurulacaklar.hee tabi gelişimleri iyi olursa ya ben COK kötüyüm öğlenden beri icim çıktı aglamaktan. Ne olur bana anlatın kızlar şimdi ne olacak , dondurulmuslarla şansım varmi? Ben COK hazırlamıştım kendimi bu ay transfer olacaktı hep beraber gün sayicaktik
Cok guzel canim insallah artarak devam eder degerlerin hakkinda hayirlisi olsumKizlar dunku kan tekrar gelmedi bende bugun bi kan testi yaptirdim bhgc 98.8 cikti bugn 9. Gun nasil sizce
Canim kendini üzme direk taze transfer yapmayip dondurup o sekilde transfere hazirlanmakta bi tedavi sekli.mesela benimde o sekilde pko oldugum icin opudan sonra dondurdular.17 ekimde opu oldu transfer etmedilerm.ilk defa deniyorum bende ama hic dusunmed8m neden taze transfer olmadi diye cunku vucudum buna hazir degildi yapsalar belki bosuna olucakti doktorumda bazi hastalarda bu direk tedavi sekli dedi.
Sagolsun Dr um tek kalmış o kadar yogunki iki kelime konuşamıyoruz bende hemen size sarılıyorum çünkü bir şey bilmiyorum ve ornek yasamış yada bilen arkadaslarım hemen cevap veriyor icim rahatlıyor. Ne güzel anlatmissin vakit ayirmissin bana cok teşekkür ederim.
Canim üzme kendini lütfen dondurulmuşlarla transfer bazi doktorlar icin bir tedavi seklidir.mesela ben,benimde ilk denemem ve dondurulmuslarla transferim olucak.pko oldugu icin bende taze transfere uygun degildim bu sebple doktorum bunu tedavi sekli olarak uygulicaz dedi ve 17 ekimde opu oldu.20 ekimde yani 3.gunu 6 tane embriyom donduruldu.3serli olarak 2 grup olarak donduruldu.bu adet donemimle beraber transferim olucak hayirlisiyla.suan adetin 4.gunundeyim 15 gune kadar bi aksilik olmazsa transferim olucak.ben neden dondurulmuslarla diye hic sormadim sonucta vucudum taze transfere uygun degildi sadece transfer olmadan once embriyolar cozulunce sagliksiz olurlarsa diye korkuyorum ama napalim bunyemde buna uygundu bana uygun olan tedavi sekli dondurulmuslarla.bu yuzden sende kafana takma kotu dusunme
Canim kendini üzme direk taze transfer yapmayip dondurup o sekilde transfere hazirlanmakta bi tedavi sekli.mesela benimde o sekilde pko oldugum icin opudan sonra dondurdular.17 ekimde opu oldu transfer etmedilerm.ilk defa deniyorum bende ama hic dusunmed8m neden taze transfer olmadi diye cunku vucudum buna hazir degildi yapsalar belki bosuna olucakti doktorumda bazi hastalarda bu direk tedavi sekli dedi.
Canim üzme kendini lütfen dondurulmuşlarla transfer bazi doktorlar icin bir tedavi seklidir.mesela ben,benimde ilk denemem ve dondurulmuslarla transferim olucak.pko oldugu icin bende taze transfere uygun degildim bu sebple doktorum bunu tedavi sekli olarak uygulicaz dedi ve 17 ekimde opu oldu.20 ekimde yani 3.gunu 6 tane embriyom donduruldu.3serli olarak 2 grup olarak
donduruldu.bu adet donemimle beraber transferim olucak hayirlisiyla.suan adetin 4.gunundeyim 15
gune kadar bi aksilik olmazsa transferim olucak.ben neden dondurulmuslarla diye hic sormadim
sonucta vucudum taze transfere uygun degildi sadece transfer olmadan once embriyolar cozulunce
sagliksiz olurlarsa diye korkuyorum ama napalim bunyemde buna uygundu bana uygun olan tedavi
sekli dondurulmuslarla.bu yuzden sende kafana takma kotu dusunme[/QUOTE
Sagolsun Dr um tek kalmış o kadar yogunki iki kelime konuşamıyoruz bende hemen size sarılıyorum çünkü bir şey bilmiyorum ve ornek yasamış yada bilen arkadaslarım hemen cevap veriyor icim rahatlıyor. Ne güzel anlatmissin vakit ayirmissin bana cok teşekkür ederim.inşallah bol bol dollenmis yumurtam olur insallah güzel güzel donarlar sonrada güzel güzel cozulup bana bebis olurlar :)
Bu igneler yumurtalari cogaltmiyor. Var olan yumurtalari olgunlastiriyor, dollenmesi icin olgunlasmalarina yardimci oluyor. Surecin bir parcasi yani. Ilk once menapur'la baslanip olgunlastiriliyor daha sonra erkenden catlamamasi icin tekrar igne yapiliyor. Menapur yapildiktan sonra ilk kontrolun ne zaman sanirim senin tedavin benden bi onceSlm kizlar bugun kontrele gittim doktora meopura basladik 300 mg dozda bana amh testi yapilmamis siz yaptirdjniz mi onemi var mi tedavide gerek yok dedilr ama icime sinmedi su anda 4 tane solda 3 tane sagda folikul gordu ve endometrium 8 cm bu ignelerle beraber yumurtalar cogalacak mi acaba
canim bendede var ama az arada oluo gecio aynen adet agrisi gibi genelde sol tarafmdaAmim cnm.amin kasiklarim adet olcakmisim gibi agriyo hala ya korkuyorum
amin canm insallah cümlemizinkiniHayırlı olsun canım gayet guzel insallah katlanır. Benimki gibi sonuçlanmış cok sevindimAllah tamamına erdirsin
Saol canm insallah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin rabbim.Cok guzel canim insallah artarak devam eder degerlerin hakkinda hayirlisi olsum
Canim heyecanla bekliyorum insallah saglikli olur bu beklemeler öldurecek bizi zatenLutfen yaz beraber sevinelim :)))
iyiyim canım çok şükür yarın sabah gitcem
selam arkadaslar
allahim hepimize güzellikler versin hakkimizda hayirlisini ve bol saglikli bebekler versin. amin. benimde bugün öglen konzrolüm vardi. doktorum iptal demisti cünkü 30dan fazla yumurtam olusmus. opu yapsak bile transfer yapamyiu opuyu bile yapmasak daha iyi dedi. ama kan degerlerine göre karar veririz dedi. aksama ararim kan degerlerin gelsin konusuruz dedi. ben sifir moralle eve geldim aglaya aglaya bi kaldim. sekiz gibi aradi kan degerlerim normal cikmis cok sükür. kana bakarsak
gayet normal gözüküyor dedi. bu degerlerle carsamba opu yapilir ve yüzde doksanda cuma transferi
yapariz dedi ama bi sartla sizin kendinizi iyi hissetmeniz lazim dedi. bizde esimle tamam dedik ve
birazdan catlama ignemi olucam insaallah. carsamba saat dokuzda opu randevum. kizlar dualariniza
benide alin hayirlisiyla vücütüm iyi olsun da transferim gerceklessin insaallah
İnsallah hersey yolunda gider bende saat 11 de çatlatma iğnemi oldum kismetse Çarşamba sabahı opu var hakkımızda HAYIRLI olsun insallah.sen hangi merkezde tedavi oluyorsun?
selam arkadaslar
allahim hepimize güzellikler versin hakkimizda hayirlisini ve bol saglikli bebekler versin. amin. benimde bugün öglen konzrolüm vardi. doktorum iptal demisti cünkü 30dan fazla yumurtam olusmus. opu yapsak bile transfer yapamyiu opuyu bile yapmasak daha iyi dedi. ama kan degerlerine göre karar veririz dedi. aksama ararim kan degerlerin gelsin konusuruz dedi. ben sifir moralle eve geldim aglaya aglaya bi kaldim. sekiz gibi aradi kan degerlerim normal cikmis cok sükür. kana bakarsak gayet normal gözüküyor dedi. bu degerlerle carsamba opu yapilir ve yüzde doksanda cuma transferi yapariz dedi ama bi sartla sizin kendinizi iyi hissetmeniz lazim dedi. bizde esimle tamam dedik ve birazdan catlama ignemi olucam insaallah. carsamba saat dokuzda opu randevum. kizlar dualariniza benide alin hayirlisiyla vücütüm iyi olsun da transferim gerceklessin insaallah
Ben istanbulda umut tup bebek merkezinde tedavi goruyorum.evet aynı zamanda giriyoruz opu ya.eeee çıkışda iki dedikodu yaparız artık :)amin insaallah. allahim hepimize kolaylik versin. insaallah ayni vakitlerde opu olcaz desene:) ben almanyada düsseldorf kö diye bi merkez. sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?