allah razi olsun arkadasim. amin insaallah hepimiz icin en güzeli olur. allahim yüzümüzü güldürür bebislerimizle beraber.İnşallah herşey güzel olur iyi düşün iyi olsun
Kızlar sabah 9:30 hastanede olacağım herşey düzgün giderse transferim olacak sizden dua istiyorum Rabbim beni ve benim gibi evlat isteyen herkese muradını versin bu güzel duyguyu hepimize yaşatsın inşallah
oohhhooo alasini yapariz:) iyi olalimda insaallah. allahim bütün bebek isteyenlere saglikli sihhatli evlatlar versin. aminBen istanbulda umut tup bebek merkezinde tedavi goruyorum.evet aynı zamanda giriyoruz opu ya.eeee çıkışda iki dedikodu yaparız artık :)
Meraba bende agddetimin 2.gunu orgalutran basladim sadece 2 igneden sonra menapur ve puregon kulanmaya basladim carsamba gunu gidip yumoslarim kactane olmus ogrenicem hayirlisi olsunsadece menapur mu var?
adetin 2. günü olan kısa protokolden mi başlandı sana? neden menapur tek başına başka ilaç yok mu?
Maşallah allah kucagina sag salim saglikla almayi nasip etsin cok sevindim senin adina cok zor bir surec allah herkezin yardimcisi olsunKızlar bgn kese gormeye gıtdım 3 tane kese gorduk cok şok olduk ve cok tedırgınım bırıne bişey olursa naparımRabbim butun evlat sahibi olmak isteyn kardeşlerıme nasıp etsın bana 2 embrıyon konulmuştu bölünmüşler ama düşük tehlikesı var 12.haftaya kadar dualarınızı eksık etmeyın üçüz annesi olmak duygusu da cok guzelmiş Rabbim tamamına erdırır inşallah
Bu igneler yumurtalari cogaltmiyor. Var olan yumurtalari olgunlastiriyor, dollenmesi icin olgunlasmalarina yardimci oluyor. Surecin bir parcasi yani. Ilk once menapur'la baslanip olgunlastiriliyor daha sonra erkenden catlamamasi icin tekrar igne yapiliyor. Menapur yapildiktan sonra ilk kontrolun ne zaman sanirim senin tedavin benden bi once
selam arkadaslar
allahim hepimize güzellikler versin hakkimizda hayirlisini ve bol saglikli bebekler versin. amin. benimde bugün öglen konzrolüm vardi. doktorum iptal demisti cünkü 30dan fazla yumurtam olusmus. opu yapsak bile transfer yapamyiu opuyu bile yapmasak daha iyi dedi. ama kan degerlerine göre karar veririz dedi. aksama ararim kan degerlerin gelsin konusuruz dedi. ben sifir moralle eve geldim aglaya aglaya bi kaldim. sekiz gibi aradi kan degerlerim normal cikmis cok sükür. kana bakarsak gayet normal gözüküyor dedi. bu degerlerle carsamba opu yapilir ve yüzde doksanda cuma transferi yapariz dedi ama bi sartla sizin kendinizi iyi hissetmeniz lazim dedi. bizde esimle tamam dedik ve birazdan catlama ignemi olucam insaallah. carsamba saat dokuzda opu randevum. kizlar dualariniza benide alin hayirlisiyla vücütüm iyi olsun da transferim gerceklessin insaallah
Aminn canim. Allah bize de nasip etsin. Transferin cok basarili gecsin insalllah :)Kızlar sabah 9:30 hastanede olacağım herşey düzgün giderse transferim olacak sizden dua istiyorum Rabbim beni ve benim gibi evlat isteyen herkese muradını versin bu güzel duyguyu hepimize yaşatsın inşallah
Tedavin hayirli olsun. Ilk kontrolun mu? Benden bi onceki asamadasin galiba. Kontrolden sonra yaz insallah her sey denk gider :)Meraba bende agddetimin 2.gunu orgalutran basladim sadece 2 igneden sonra menapur ve puregon kulanmaya basladim carsamba gunu gidip yumoslarim kactane olmus ogrenicem hayirlisi olsun
senden 2 gün sonrayım benimde 6.günüm, stresten başın ağrıyordur, sende başka kasık yada bel ağrısı falan varmı, yada adet olcakmış gibi karın ağrıları,Benim de 8. Gün ayyyyyyy ne zor beklemek dün akşamdan beri başım ağrıyor
gözünüz aydın canımİyi akşamlar kızlar okudukça kendi telaşımı hatırlıyorumben Allaha şükür pozitifi gördüm isteyen herkesede nasip eder inş bundan sonrası daha zormuş bişey olucak diye insanın ödü kopuyo uykuda sağa sola dönerken bile uyanıyorum aniden falan dönerim diye
Benim gibi isteyen herkes en kısa zamanda görür inş pozitifleri
Ben iş yerindeyim bu gün haber geldi gelecek diye düşünmekten konsantre olamıyorum ki.Günaydınnnnn hepimize günümüz güzel olsun opudan sonra benim gibi haber bekleyen arkadaşlarım hayırlı haberler alırız inşallah bugün ben uyuyamıyorum heyecandan :)
canım benim benimde son anda transferi iptal olan kişiyim ve dondurulumuşla oldu.tuttu hamdolsun.herş şer de bir hayır vardır.şimdi olmaması senin için daha iyi....dua et zamanı gelince herşey daha güzel olacak.bebeğin içinde senin içinde...Bugün beni niye sevmiyorsunuzp4 yuksek çıkmış Çarşamba opu var ama maalesef transfer yok dondurulacaklar.hee tabi gelişimleri iyi olursa ya ben COK kötüyüm öğlenden beri icim çıktı aglamaktan. Ne olur bana anlatın kızlar şimdi ne olacak , dondurulmuslarla şansım varmi? Ben COK hazırlamıştım kendimi bu ay transfer olacaktı hep beraber gün sayicaktik
Ben de bekliyorum.allahim hayirli haberler almayi nadip etsin hepimize.insallaahhBen iş yerindeyim bu gün haber geldi gelecek diye düşünmekten konsantre olamıyorum ki.
Kaçta ararlar acaba ya ölücem heyecandan artık hayırlı haberler alalım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?