Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kızlar sabah 9:30 hastanede olacağım herşey düzgün giderse transferim olacak sizden dua istiyorum Rabbim beni ve benim gibi evlat isteyen herkese muradını versin bu güzel duyguyu hepimize yaşatsın inşallah

İnsallah hersey yolunda olacak hiç merak etme rahat ol heyecan yapma bebislerini al ve gel dinlen :)

Ben istanbulda umut tup bebek merkezinde tedavi goruyorum.evet aynı zamanda giriyoruz opu ya.eeee çıkışda iki dedikodu yaparız artık :)
oohhhooo alasini yapariz:) iyi olalimda insaallah. allahim bütün bebek isteyenlere saglikli sihhatli evlatlar versin. amin

sadece menapur mu var?

adetin 2. günü olan kısa protokolden mi başlandı sana? neden menapur tek başına başka ilaç yok mu?
Meraba bende agddetimin 2.gunu orgalutran basladim sadece 2 igneden sonra menapur ve puregon kulanmaya basladim carsamba gunu gidip yumoslarim kactane olmus ogrenicem hayirlisi olsun

Maşallah allah kucagina sag salim saglikla almayi nasip etsin cok sevindim senin adina cok zor bir surec allah herkezin yardimcisi olsun

evt cnm senden bi önceki evredeyim ilk kontrol cuma olacak senın kactane yumurtan var benım daha öncekı takıplerde 10 tane oluyodu bu sefer az cıktı ondan sordum çoğaltıyomu dıye inş kaliteli ve güzel yumurtalar toplanır ve döllenir bu sürecler zor ve stresli allah kolay atlatmayı nasip etsin..

inş istediğin gibi tedavin güzel bi şekilde sonuçlanır sorunsuz atlatırsın canm..

Kızlar sabah 9:30 hastanede olacağım herşey düzgün giderse transferim olacak sizden dua istiyorum Rabbim beni ve benim gibi evlat isteyen herkese muradını versin bu güzel duyguyu hepimize yaşatsın inşallah
Aminn canim. Allah bize de nasip etsin. Transferin cok basarili gecsin insalllah :)

Meraba bende agddetimin 2.gunu orgalutran basladim sadece 2 igneden sonra menapur ve puregon kulanmaya basladim carsamba gunu gidip yumoslarim kactane olmus ogrenicem hayirlisi olsun
Tedavin hayirli olsun. Ilk kontrolun mu? Benden bi onceki asamadasin galiba. Kontrolden sonra yaz insallah her sey denk gider :)

E eryega canım hayırlı olsun ben cesaret edemiyorun kan vermeye benimde 9. Gün tutmamış gibi geliyo iki gündür kasıklarımda ağrımıyo

opera nasilsin? nerelerdesin?dun opuden once son muayenen olacakti lutfen yaz ne yaptin catlamama ignesi vurundun mu? Opu icin randevu verdiler mi? Soyle soyleyeyim ben de senden bi onceki asamadayim. Yarin opudan onceki son muayenem buyuk bir ihtimal kesin degil ama dr belki dedi onun icin sordum. Pedikur ve frenc oje surdum senin yontem ise yaradi bunuda soyleyim dedim :)))

Gunaydinlarr. Dün cebimi almayi unutmusum cikarke. Gece de gec donunce takip edemedim.bissuru gelismeler olmuş. . Hepimize guzellikler getirsin gelecek günler insallah.dun progestan igne ile tanistik.pek yamanmis gercekten..ama katlaniriz guzel sonuclar icin ne yapalim.yeter ki sifa olsun.@bahceliev benim 4 yumi islem görmüş simdilik iyi dediler dün. Bakalim bugun aksama dogru tekrar bilgi verecekler.optum herkesi.

Benim de 8. Gün ayyyyyyy ne zor beklemek dün akşamdan beri başım ağrıyor
senden 2 gün sonrayım benimde 6.günüm, stresten başın ağrıyordur, sende başka kasık yada bel ağrısı falan varmı, yada adet olcakmış gibi karın ağrıları,
bende bütün şeyler yok oldu, sadece adet sancısı gibi ağrılarım var sürekli hafif hafif.

gözünüz aydın canım

Günaydınnnnn hepimize günümüz güzel olsun opudan sonra benim gibi haber bekleyen arkadaşlarım hayırlı haberler alırız inşallah bugün ben uyuyamıyorum heyecandan :)
Ben iş yerindeyim bu gün haber geldi gelecek diye düşünmekten konsantre olamıyorum ki.
Kaçta ararlar acaba ya ölücem heyecandan artık hayırlı haberler alalım inşallah.

canım benim benimde son anda transferi iptal olan kişiyim ve dondurulumuşla oldu.tuttu hamdolsun.herş şer de bir hayır vardır.şimdi olmaması senin için daha iyi....dua et zamanı gelince herşey daha güzel olacak.bebeğin içinde senin içinde...

Ben iş yerindeyim bu gün haber geldi gelecek diye düşünmekten konsantre olamıyorum ki.
Kaçta ararlar acaba ya ölücem heyecandan artık hayırlı haberler alalım inşallah.
Ben de bekliyorum.allahim hayirli haberler almayi nadip etsin hepimize.insallaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…