Beni az önce aradılar 6 tanesi döllenmiş durumları iyiymiş yarın yine bu saatlerde arayacağız dediler hadi sıra sende haber ver mutlaka aradıklarındaBen iş yerindeyim bu gün haber geldi gelecek diye düşünmekten konsantre olamıyorum ki.
Kaçta ararlar acaba ya ölücem heyecandan artık hayırlı haberler alalım inşallah.
Hayirli olsunRabbim tamamina erdirsin sevincle mutlulukla pozitifi gorursun insallahKızlar sabah 9:30 hastanede olacağım herşey düzgün giderse transferim olacak sizden dua istiyorum Rabbim beni ve benim gibi evlat isteyen herkese muradını versin bu güzel duyguyu hepimize yaşatsın inşallah
tebrik ederim gözünüz aydın canımKizlar dunku kan tekrar gelmedi bende bugun bi kan testi yaptirdim bhgc 98.8 cikti bugn 9. Gun nasil sizce
Ayyy çookkk sevindim canım gözün aydın bakalım beni daha arayan yok senin kaç yumurtan toplanmıştı.Beni az önce aradılar 6 tanesi döllenmiş durumları iyiymiş yarın yine bu saatlerde arayacağız dediler hadi sıra sende haber ver mutlaka aradıklarında
Bence gayet iyi. 9 10 lar ilk uc gun icin. Hayirlisiyla olgunlassinlar insallah.günaydın kızlar..dün usg yle yumilere bakıldı 9mm 4 tane oluşmuş ilk üç gün bugün 5. gün yani nasıl sizce değerleri aklında olanlar yazbilir mi ?
Allah yardimcin olsun insallahAminn canim. Allah bize de nasip etsin. Transferin cok basarili gecsin insalllah :)
Benimde yok oldu dün gecefen beri başım ağrıyorsenden 2 gün sonrayım benimde 6.günüm, stresten başın ağrıyordur, sende başka kasık yada bel ağrısı falan varmı, yada adet olcakmış gibi karın ağrıları,
bende bütün şeyler yok oldu, sadece adet sancısı gibi ağrılarım var sürekli hafif hafif.
Ilk denemem 2 konturolum insallah guzel haberleri yazarim cok heycanliyim insallah olur cok beklerdim 10 yil oldu insallah hepimiz kucagimiza aliriz bebislerimizi allah cabalarimizi bosa cikarmaz insallah hepimiz boyle oluruzTedavin hayirli olsun. Ilk kontrolun mu? Benden bi onceki asamadasin galiba. Kontrolden sonra yaz insallah her sey denk gider :)
Allah gönlüne göre versin inşallah arkadaşım.Ilk denemem 2 konturolum insallah guzel haberleri yazarim cok heycanliyim insallah olur cok beklerdim 10 yil oldu insallah hepimiz kucagimiza aliriz bebislerimizi allah cabalarimizi bosa cikarmaz insallah hepimiz boyle oluruzo guzl duyhuyu bizlerde tadariz
Hayirlisi insallah allah yardimcin olsun stres yapma olumludusun herseyguzel olucakKızlar şimdi konuştum hastaneyle benim 5 yumurtam toplanmıştı 4 tanesi sağlıklı bir şekilde döllenmiş transfer günü için öğleden sonra tekrar arayacaklarını söylediler.
Öyle heyecanlıyım ki içim içime sığmıyor :)
Kızlar şimdi konuştum hastaneyle benim 5 yumurtam toplanmıştı 4 tanesi sağlıklı bir şekilde döllenmiş transfer günü için öğleden sonra tekrar arayacaklarını söylediler.
Evet büyüyorlar kendini yorma dikkat et büyürken vücut zorlanıyor zaten sende kendini yorma dinlenmene bak.Hergün bir bardak nar suyu iç canım rahiminde kalınlaşsın :)Benimde dun aksam kasiklarimda agri vardi cok sanirim ignelerden yumoslarim buyuyor
İnşallah canım hamdolsun güzel bir haber almayı nasip etti mevlam bundan sonrası onun elinde yüzümüzü güldürür inşallah :)Canim gözün aydın bende 11de arayacağım inşallah hayırlı haberler alırız Rabbim tamamını erdirsin inşallah muck :)
Ne guzel hayirli olsun tamamina ersin insallah pozitif olur sonucunKızlar şimdi konuştum hastaneyle benim 5 yumurtam toplanmıştı 4 tanesi sağlıklı bir şekilde döllenmiş transfer günü için öğleden sonra tekrar arayacaklarını söylediler.
Hepimiz için inşallah herşey güzel olur canımHayirlisi insallah allah yardimcin olsun stres yapma olumludusun herseyguzel olucak
İnşallah canım çok şükür hayırlısıyla :)Ne guzel hayirli olsun tamamina ersin insallah pozitif olur sonucun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?