Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Ben iş yerindeyim bu gün haber geldi gelecek diye düşünmekten konsantre olamıyorum ki.
Kaçta ararlar acaba ya ölücem heyecandan artık hayırlı haberler alalım inşallah.
Beni az önce aradılar 6 tanesi döllenmiş durumları iyiymiş yarın yine bu saatlerde arayacağız dediler hadi sıra sende haber ver mutlaka aradıklarında

Kızlar sabah 9:30 hastanede olacağım herşey düzgün giderse transferim olacak sizden dua istiyorum Rabbim beni ve benim gibi evlat isteyen herkese muradını versin bu güzel duyguyu hepimize yaşatsın inşallah
Hayirli olsunRabbim tamamina erdirsin sevincle mutlulukla pozitifi gorursun insallah

Beni az önce aradılar 6 tanesi döllenmiş durumları iyiymiş yarın yine bu saatlerde arayacağız dediler hadi sıra sende haber ver mutlaka aradıklarında
Ayyy çookkk sevindim canım gözün aydın bakalım beni daha arayan yok senin kaç yumurtan toplanmıştı.

günaydın kızlar..dün usg yle yumilere bakıldı 9mm 4 tane oluşmuş ilk üç gün bugün 5. gün yani nasıl sizce değerleri aklında olanlar yazbilir mi ?

Be
Benimde yok oldu dün gecefen beri başım ağrıyor

Tedavin hayirli olsun. Ilk kontrolun mu? Benden bi onceki asamadasin galiba. Kontrolden sonra yaz insallah her sey denk gider :)
Ilk denemem 2 konturolum insallah guzel haberleri yazarim cok heycanliyim insallah olur cok beklerdim 10 yil oldu insallah hepimiz kucagimiza aliriz bebislerimizi allah cabalarimizi bosa cikarmaz insallah hepimiz boyle oluruz o guzl duyhuyu bizlerde tadariz

Allah gönlüne göre versin inşallah arkadaşım.

Hayirlisi insallah allah yardimcin olsun stres yapma olumludusun herseyguzel olucak

Canim gözün aydın bende 11de arayacağım inşallah hayırlı haberler alırız Rabbim tamamını erdirsin inşallah muck :)

kızlaaar artık hızınıza yetişemiyorum, takip edemiyorum tüm sayfaları tüm gelişmeleri. Toptan yazayım o zaman :) opu sonucunu alan arkadaşlara sağlıklı transferler diliyorum. ha bu ay ha önümüzdeki ay, sağlıklı olsunlar da bu kadar beklemişiz bir ay daha beklenir benim gibi bugün transferi olan ya da olacak arkadaşlara da zamanın su gibi akıp geçip pozitiflerini görmelerini diliyorum. ha bir de pozitifi görenler var... onlar da bizim için dua edebilirlerse onlara da keyifli hamilelikler sağlıklı sıhhatli bebişler diliyorum

Ne guzel hayirli olsun tamamina ersin insallah pozitif olur sonucun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…