Tmm tatlim dinliycem seni nar suyu benim midemi cok agritiyor ananas falan yiyorum oda cok iyiymisEvet büyüyorlar kendini yorma dikkat et büyürken vücut zorlanıyor zaten sende kendini yorma dinlenmene bak.Hergün bir bardak nar suyu iç canım rahiminde kalınlaşsın :)
kızlaaar artık hızınıza yetişemiyorum, takip edemiyorum tüm sayfaları tüm gelişmeleri. Toptan yazayım o zaman :) opu sonucunu alan arkadaşlara sağlıklı transferler diliyorum. ha bu ay ha önümüzdeki ay, sağlıklı olsunlar da bu kadar beklemişiz bir ay daha beklenirbenim gibi bugün transferi olan ya da olacak arkadaşlara da zamanın su gibi akıp geçip pozitiflerini görmelerini diliyorum. ha bir de pozitifi görenler var... onlar da bizim için dua edebilirlerse onlara da keyifli hamilelikler sağlıklı sıhhatli bebişler diliyorum
Gözün aydın canım benim zaman durdu resmen Geçmiyor benim 8 tane toplanmıştı 6 tanesi döllenmiş inşallah güzel haberler alıcaz canım arka arkaya Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınKızlar şimdi konuştum hastaneyle benim 5 yumurtam toplanmıştı 4 tanesi sağlıklı bir şekilde döllenmiş transfer günü için öğleden sonra tekrar arayacaklarını söylediler.
Öyle heyecanlıyım ki içim içime sığmıyor :)
Allah yardımcın olsun arkadaşım güzel bir transfer olsun sonunda da pozitif olsun inşallah :)kızlaaar artık hızınıza yetişemiyorum, takip edemiyorum tüm sayfaları tüm gelişmeleri. Toptan yazayım o zaman :) opu sonucunu alan arkadaşlara sağlıklı transferler diliyorum. ha bu ay ha önümüzdeki ay, sağlıklı olsunlar da bu kadar beklemişiz bir ay daha beklenirbenim gibi bugün transferi olan ya da olacak arkadaşlara da zamanın su gibi akıp geçip pozitiflerini görmelerini diliyorum. ha bir de pozitifi görenler var... onlar da bizim için dua edebilirlerse onlara da keyifli hamilelikler sağlıklı sıhhatli bebişler diliyorum
Insallah ilkinde kavusursun yavruna hayirli olsun tadevin bol bol kaliteli yumosun olsun insallahIlk denemem 2 konturolum insallah guzel haberleri yazarim cok heycanliyim insallah olur cok beklerdim 10 yil oldu insallah hepimiz kucagimiza aliriz bebislerimizi allah cabalarimizi bosa cikarmaz insallah hepimiz boyle oluruzo guzl duyhuyu bizlerde tadariz
İnşallah arkadaşım herşey yolunda gitsin bu sefer emeklerimizin karşılığını gül kokulu evlatlarla alalım inşallah :)Gözün aydın canım benim zaman durdu resmen Geçmiyor benim 8 tane toplanmıştı 6 tanesi döllenmiş inşallah güzel haberler alıcaz canım arka arkaya Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Evet ananasta tutunmayı kolaylaştırıyormuş birde kabak çekirdeği yemenide tavsiye ederim ona aynı şekilde destekliyor.Transfere giderken ananas yiyip öyle gidicem :)Tmm tatlim dinliycem seni nar suyu benim midemi cok agritiyor ananas falan yiyorum oda cok iyiymis
Aminnnn canım benim bol bol dua ediyorum hepimize Rabbim yar ve yardımcımız olsun Hakkımızda hayırlısıİnşallah arkadaşım herşey yolunda gitsin bu sefer emeklerimizin karşılığını gül kokulu evlatlarla alalım inşallah :)
Insallahh.allah hayirlisiyla nasip etsin sana da hepimize de. Hayirli olsunIlk denemem 2 konturolum insallah guzel haberleri yazarim cok heycanliyim insallah olur cok beklerdim 10 yil oldu insallah hepimiz kucagimiza aliriz bebislerimizi allah cabalarimizi bosa cikarmaz insallah hepimiz boyle oluruzo guzl duyhuyu bizlerde tadariz
Canim gözün aydın. Insallah ..rabbim sonuna kadar rast getirsin.Kızlar şimdi konuştum hastaneyle benim 5 yumurtam toplanmıştı 4 tanesi sağlıklı bir şekilde döllenmiş transfer günü için öğleden sonra tekrar arayacaklarını söylediler.
Öyle heyecanlıyım ki içim içime sığmıyor :)
Allah işini rast getirsin transferinde..kızlaaar artık hızınıza yetişemiyorum, takip edemiyorum tüm sayfaları tüm gelişmeleri. Toptan yazayım o zaman :) opu sonucunu alan arkadaşlara sağlıklı transferler diliyorum. ha bu ay ha önümüzdeki ay, sağlıklı olsunlar da bu kadar beklemişiz bir ay daha beklenirbenim gibi bugün transferi olan ya da olacak arkadaşlara da zamanın su gibi akıp geçip pozitiflerini görmelerini diliyorum. ha bir de pozitifi görenler var... onlar da bizim için dua edebilirlerse onlara da keyifli hamilelikler sağlıklı sıhhatli bebişler diliyorum
Evet ananasta tutunmayı kolaylaştırıyormuş birde kabak çekirdeği yemenide tavsiye ederim ona aynı şekilde destekliyor.Transfere giderken ananas yiyip öyle gidicem :)
Evet yiyebilirsin canım hafif şeyler hurmayı bende yiyeyim iyi hatırlattın kuzum :)Canim transfere giderken sıkışık gideceğiz ya ayrica birsey yesek sorun olmaz dime bende ananas alayım bir arkadaş Medine hurması demişti onu tekrar hatırlatayim
amin allah razi olsuninş istediğin gibi tedavin güzel bi şekilde sonuçlanır sorunsuz atlatırsın canm..
2000 çok pahalı geldi bana, neresi orası, yeditepede 650 lira bir yıllık,kızlar sabah hastaneden aradılar yumurta dondurtma için 3 tanesi iyi kalitedeymiş donduralım dediler 2lira para istiyolar ben istemedim zaten yeterince tüp bebekti ilaçlarıydı 8 buldu sizce kötümü yaptım ama yane bizlerde çok zengin insanlar değilzki israr ediyolar donduralım diye
normal demekki, bende olumsuz düşünmeye başlamıştım.Be
Benimde yok oldu dün gecefen beri başım ağrıyor
Canım kaliteliyse dondurulması iyi olabiliyor ama 2lira çok değilmi ya anlamadım nasıl bu kadar ciddi bir para isterler sadece dondurmak için hemde.kızlar sabah hastaneden aradılar yumurta dondurtma için 3 tanesi iyi kalitedeymiş donduralım dediler 2lira para istiyolar ben istemedim zaten yeterince tüp bebekti ilaçlarıydı 8 buldu sizce kötümü yaptım ama yane bizlerde çok zengin insanlar değilzki israr ediyolar donduralım diye
kızlar sabah hastaneden aradılar yumurta dondurtma için 3 tanesi iyi kalitedeymiş donduralım dediler 2lira para istiyolar ben istemedim zaten yeterince tüp bebekti ilaçlarıydı 8 buldu sizce kötümü yaptım ama yane bizlerde çok zengin insanlar değilzki israr ediyolar donduralım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?