Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Evet büyüyorlar kendini yorma dikkat et büyürken vücut zorlanıyor zaten sende kendini yorma dinlenmene bak.Hergün bir bardak nar suyu iç canım rahiminde kalınlaşsın :)
Tmm tatlim dinliycem seni nar suyu benim midemi cok agritiyor ananas falan yiyorum oda cok iyiymis

Amin canım inşallah dua muminin en etkili silahıdır onu herseyden her kötülükten korur birbirimize dua edelim tecrubelerimizi paylaşalım Yoldaş olalım Rabbim hepimize hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin inşallah

Gözün aydın canım benim zaman durdu resmen Geçmiyor benim 8 tane toplanmıştı 6 tanesi döllenmiş inşallah güzel haberler alıcaz canım arka arkaya Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Allah yardımcın olsun arkadaşım güzel bir transfer olsun sonunda da pozitif olsun inşallah :)

Insallah ilkinde kavusursun yavruna hayirli olsun tadevin bol bol kaliteli yumosun olsun insallah

Gözün aydın canım benim zaman durdu resmen Geçmiyor benim 8 tane toplanmıştı 6 tanesi döllenmiş inşallah güzel haberler alıcaz canım arka arkaya Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
İnşallah arkadaşım herşey yolunda gitsin bu sefer emeklerimizin karşılığını gül kokulu evlatlarla alalım inşallah :)

Insallahh.allah hayirlisiyla nasip etsin sana da hepimize de. Hayirli olsun

Canim gözün aydın. Insallah ..rabbim sonuna kadar rast getirsin.

Allah işini rast getirsin transferinde..

Evet ananasta tutunmayı kolaylaştırıyormuş birde kabak çekirdeği yemenide tavsiye ederim ona aynı şekilde destekliyor.Transfere giderken ananas yiyip öyle gidicem :)

Canim transfere giderken sıkışık gideceğiz ya ayrica birsey yesek sorun olmaz dime bende ananas alayım bir arkadaş Medine hurması demişti onu tekrar hatırlatayim

kızlar sabah hastaneden aradılar yumurta dondurtma için 3 tanesi iyi kalitedeymiş donduralım dediler 2lira para istiyolar ben istemedim zaten yeterince tüp bebekti ilaçlarıydı 8 buldu sizce kötümü yaptım ama yane bizlerde çok zengin insanlar değilzki israr ediyolar donduralım diye

inş istediğin gibi tedavin güzel bi şekilde sonuçlanır sorunsuz atlatırsın canm..
amin allah razi olsun hepimiz güzel haberlerle saglikli bi sekilde atlatiriz insaallah. dualarim bütün bebis isteyen bu zorlu sürecten gecen arkadaslarima. allahim yüzümüzü güldürsün. amin

2000 çok pahalı geldi bana, neresi orası, yeditepede 650 lira bir yıllık,
bence dondurman en iyisi, benim donduralacak çıksaydı hiç düşünmezdim,
diyelimki tutmadı bi dahakini donmuşlarla deneyeceksin ve daha az maliyetli olacak, tutsa bile 2.çocuğu da donmuşlarla denerdin,
bence tabi.

Canım kaliteliyse dondurulması iyi olabiliyor ama 2lira çok değilmi ya anlamadım nasıl bu kadar ciddi bir para isterler sadece dondurmak için hemde.

canım kaçıncı denemen sorununuz ne bilmiyorum ama ben dondurulmuşum olmasaydı şu an üç katı para veriyor olacaktım. o iğnelerin ilaçların yarattığı moral bozukluğunu saymıyorum bile. Yarın öbür gün onlara ihtiyacın olabilir.

bu arada bizim merkezde ilk sene dondurmak ücretsiz. İlk seneden sonra da yanlış hatırlamıyorsam 650 gibi birşeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…