Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

canım evet maddi olarak da yıpratıcı bir süreç üstelik 2.000 gerçekten çok fazla. benim de 3 adet kalmıştı, dondurmuştum. transferden 9 gün sonra pozitifi görünce dedim ki eşime bir haftada 700 lira kaybettik olsun sonuç pozitif ya çok şükür önemli değil dedi. 10 gün sonra patt düşük yaptım şimdi şükrediyorum en azından bir kez daha deneme şansım var iğnesiz ilaçsız opusuz... veremeyecek kadar sıkıştıysanız bişey diyemem tabi ama zorla borçla da olsa verebilirseniz bence dondur derim. hakkında hayırlısı bitanem....

Benimde bugün 8. Günüm, benim transferden beri hic agrim sizin hicbirseyum olmadı, o yüzden pek umudum yok ama yinede yarin aksam test yapacagim
Umutsuzluğa kapılmak yok asla. Belirtiler için aslında çok erken olduğunu hepimiz biliyoruz ama gaza gelip yazıyoruz işte bazen biz bekleyenlerin kafası karışıyor.Kuzum görülen belirtiler sadece ilaçlardan sana kalan şeyler okadar bununda herkezde olmamaı çok normal oyüzden bir ağrı falan bekleme.
Allah ın izniyle yaptır testini moralinide sakın bozma belki onuda üzüyorsun şuan :)

canım maddi duruma tabi birşey diyemem ama bir şekilde karşılayabilirseniz bence dondur.benim yaptırdığım yerde dondurma ücreti 1130 tl.yine çok uygun değil ama benim çok şansım yoktu direk tedavim dondurulmuşlarla olucak diye belirlendi bu yüzden mecburen veriyorum bu ücreti

KIZLAR ESKİŞEHİR ACIBADEM HASTANESİ BU TUTMASA 2.BİLE DENESEM FAZLA İNDİRİM YİNE YOK ZATENDE KARAR ALDIM EGER ALLAH VERMEZSE GİDİP YUVADAN ALICAM KÜÇÜK Bİ BEBEK KANIM OLSA NE OLMASA NE NASIL YETİŞTİRİRSEN ÖYLE OLUR BENİM AİLEMDE ESİMİN AİLESİDE AMAM AMAN ÇOK KANLI İNSAN DEGİLLER TAM Bİ ÖKÜZLER ÇOK İSTİYOLARSA YARDIMCI OLURLAR BU İŞLER ONLARIN İSTEDİĞİ GİBİ YÜRÜMÜYO DAVULUN SESİ UZAKTAN GÜZEL GELİRMİŞ

Canım öyle tabiki ama hemen ümitsizliğe kapılma bakalım mevlam ne eyleyecek bizim için değil mi?
Bu kaçıncı denemen olacak canım birde yokmu oralarda daha farklı bir hastane kuzum?

2 lirami nerde yaptirdin ne kadar cok bizim dondurma islemide 1 senelik tedavi masrafinin icinde ekstra para odemedik ama odesek bile senelik 500 tl ama dondurulmus olmasida cok iyi diyelim tutmadi bi daha tedaviye bastan baslamiyorsun yada ikinci cocugu dusunursen iyi oluyo ama tabii maddi acidan sen durumunu daha iyi biliyorsun

off belim ağrıyo göğüslerim ağrıyo, ayaklarım donuyo. reglim ben geliyorummm anamm diyo bana. bu ay da olmadı. önümüzdeki ay paşa paşa gideceğim hastaneye.

Bence gayet iyi. 9 10 lar ilk uc gun icin. Hayirlisiyla olgunlassinlar insallah.

sağ tarafında kist olduğu için iki ay lucrin kullandım orada hiç oluşum yok..olamayacak diye birşey yok dedi bakalım 2. usg perşembe..incir yiyorum başka ek var mı önereceğiniz bişey

Kızlar yarın transferim var 2.gun embriyosu hamile kalan arkadaşlar yada çevresinden duyanlar var mi ikinci gün embriyosu ile hamile kalan
Benim de yarın transferim var,hayırlısı olsun stres yapma bence olmayacksa niye transfer etsinler ki,demek ki tutma şansi var,benim dr 5.gün embriyosu olacak,ama takdir Allahin duadan başka yapacagımız bisey yok

Benim de yarın transferim var,hayırlısı olsun stres yapma bence olmayacksa niye transfer etsinler ki,demek ki tutma şansi var,benim dr 5.gün embriyosu olacak,ama takdir Allahin duadan başka yapacagımız bisey yok

Netten araştırdım ama genelde çok iyi izlenimler elde edemedim dün sabah opu oldu Yarinda transfer inşallah güzel haberler alırız canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…