Beni az önce aradılar 6 tanesi döllenmiş durumları iyiymiş yarın yine bu saatlerde arayacağız dediler hadi sıra sende haber ver mutlaka aradıklarında
İnsallah kuzum güzel olsun sonu dilerim:)
Amin insallahInsallahh.allah hayirlisiyla nasip etsin sana da hepimize de. Hayirli olsun
Aaaa ne guzel seinde buyuk gune az kaldi :) darisi bize olsun canlar :)Hayirlisi insallah allah yardimcin olsun stres yapma olumludusun herseyguzel olucak
Amin canım inşallah hayırlısıyla sende duy o minicik kalbin atışını ruhun şenlensin :)Kizlar yarin doktorla ilk ultrason kontrolum var.ins keseyi ve bebislerimi gorup duyabilirim. Cok heyecanliyim yaaa. Allahim bu duyguyu sizlerede yasatir insallah.
canım evet maddi olarak da yıpratıcı bir süreç üstelik 2.000 gerçekten çok fazla. benim de 3 adet kalmıştı, dondurmuştum. transferden 9 gün sonra pozitifi görünce dedim ki eşime bir haftada 700 lira kaybettik olsun sonuç pozitif ya çok şükür önemli değil dedi. 10 gün sonra patt düşük yaptımkızlar sabah hastaneden aradılar yumurta dondurtma için 3 tanesi iyi kalitedeymiş donduralım dediler 2lira para istiyolar ben istemedim zaten yeterince tüp bebekti ilaçlarıydı 8 buldu sizce kötümü yaptım ama yane bizlerde çok zengin insanlar değilzki israr ediyolar donduralım diye
Umutsuzluğa kapılmak yok asla. Belirtiler için aslında çok erken olduğunu hepimiz biliyoruz ama gaza gelip yazıyoruz işte bazen biz bekleyenlerin kafası karışıyor.Kuzum görülen belirtiler sadece ilaçlardan sana kalan şeyler okadar bununda herkezde olmamaı çok normal oyüzden bir ağrı falan bekleme.Benimde bugün 8. Günüm, benim transferden beri hic agrim sizin hicbirseyum olmadı, o yüzden pek umudum yokama yinede yarin aksam test yapacagim
kızlar sabah hastaneden aradılar yumurta dondurtma için 3 tanesi iyi kalitedeymiş donduralım dediler 2lira para istiyolar ben istemedim zaten yeterince tüp bebekti ilaçlarıydı 8 buldu sizce kötümü yaptım ama yane bizlerde çok zengin insanlar değilzki israr ediyolar donduralım diye
Beni az önce aradılar 6 tanesi döllenmiş durumları iyiymiş yarın yine bu saatlerde arayacağız dediler hadi sıra sende haber ver mutlaka aradıklarında
Canım öyle tabiki ama hemen ümitsizliğe kapılma bakalım mevlam ne eyleyecek bizim için değil mi?KIZLAR ESKİŞEHİR ACIBADEM HASTANESİ BU TUTMASA 2.BİLE DENESEM FAZLA İNDİRİM YİNE YOK ZATENDE KARAR ALDIM EGER ALLAH VERMEZSE GİDİP YUVADAN ALICAM KÜÇÜK Bİ BEBEK KANIM OLSA NE OLMASA NE NASIL YETİŞTİRİRSEN ÖYLE OLUR BENİM AİLEMDE ESİMİN AİLESİDE AMAM AMAN ÇOK KANLI İNSAN DEGİLLER TAM Bİ ÖKÜZLER ÇOK İSTİYOLARSA YARDIMCI OLURLAR BU İŞLER ONLARIN İSTEDİĞİ GİBİ YÜRÜMÜYO DAVULUN SESİ UZAKTAN GÜZEL GELİRMİŞ
2 liramikızlar sabah hastaneden aradılar yumurta dondurtma için 3 tanesi iyi kalitedeymiş donduralım dediler 2lira para istiyolar ben istemedim zaten yeterince tüp bebekti ilaçlarıydı 8 buldu sizce kötümü yaptım ama yane bizlerde çok zengin insanlar değilzki israr ediyolar donduralım diye
Bence gayet iyi. 9 10 lar ilk uc gun icin. Hayirlisiyla olgunlassinlar insallah.
Benim de yarın transferim var,hayırlısı olsun stres yapma bence olmayacksa niye transfer etsinler ki,demek ki tutma şansi var,benim dr 5.gün embriyosu olacak,ama takdir Allahin duadan başka yapacagımız bisey yokKızlar yarın transferim var 2.gun embriyosu hamile kalan arkadaşlar yada çevresinden duyanlar var mi ikinci gün embriyosu ile hamile kalan
Benim de yarın transferim var,hayırlısı olsun stres yapma bence olmayacksa niye transfer etsinler ki,demek ki tutma şansi var,benim dr 5.gün embriyosu olacak,ama takdir Allahin duadan başka yapacagımız bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?