- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 43
CanımKızlar yarın transferim var 2.gun embriyosu hamile kalan arkadaşlar yada çevresinden duyanlar var mi ikinci gün embriyosu ile hamile kalan
İLK DENEMEM CANIM EV ALDIK KUZUCUM BENİM KIZDIGIM HASTANELERE İYİCE TİCARET HANE YAPMIŞLAR İLK DENEMEDE BARE KOLAYLIK SAĞLASALAR 2 LİRA NE BU YA SANKİ BANA 2. TÜP BEBEGİ YAPIYOLARCanım öyle tabiki ama hemen ümitsizliğe kapılma bakalım mevlam ne eyleyecek bizim için değil mi?
Bu kaçıncı denemen olacak canım birde yokmu oralarda daha farklı bir hastane kuzum?
Canım benim gecen denememdeki ağrıların yok amaUmutsuzluğa kapılmak yok asla. Belirtiler için aslında çok erken olduğunu hepimiz biliyoruz ama gaza gelip yazıyoruz işte bazen biz bekleyenlerin kafası karışıyor.Kuzum görülen belirtiler sadece ilaçlardan sana kalan şeyler okadar bununda herkezde olmamaı çok normal oyüzden bir ağrı falan bekleme.
Allah ın izniyle yaptır testini moralinide sakın bozma belki onuda üzüyorsun şuan :)
Canımumudihar varya 2. Gün embriyosu transfer edilmişti ona simdi 15 haftalık hamile sanırım, yarin bebeğinin cinsiyetini öğrenecek, Allah nasip etsin yeterli güne kağanı takma.
Amin canım o artik pek girmiyor, biz onunla ayni doktora gittigim iz için birbirimize hala yazıyoruzCanim benim umudihar nerelerde onu göremiyorum hiç ağustos eylülde mi hemen yazayım ona Allah bebeğini kucağına almayi Hayırlısiyla nasip etsin inşallah ammiiinnn Canimsin
Evet bir ticaret söz konusu haklısın canım ama seninkilerde abartmış işi bu nedir böyle sanki insanların durumlarının farkında değiller artık bazı durumlarda ben çok sinirleniyorum onlara.İLK DENEMEM CANIM EV ALDIK KUZUCUM BENİM KIZDIGIM HASTANELERE İYİCE TİCARET HANE YAPMIŞLAR İLK DENEMEDE BARE KOLAYLIK SAĞLASALAR 2 LİRA NE BU YA SANKİ BANA 2. TÜP BEBEGİ YAPIYOLAR
Amin canım o artik pek girmiyor, biz onunla ayni doktora gittigim iz için birbirimize hala yazıyoruzdun konuştum yarin doktora gideceğini söylemişti, bide benim dun 7. Gunundu test yaptım 0,85 çıktı ben ağladım onuda aglattim kızında moralini bozdum dediğim gibi sen güne hic takılma Vakti zamanı geldiyse olacak o zaten
Biliyorsan kendini üzme ve yıpratma artık Allah hayırlısını nasip etsin unutma stres bizim en büyük düşmanımızCanım benim gecen denememdeki ağrıların yok amaAllah büyük ama beni. Pek umudum yok sanki adet olacak gibiyim ama onu da JEL yapiyo biliyorum
Dogru canım haklisinda insan beklerken kendini dinlemeden edemiyor isteBiliyorsan kendini üzme ve yıpratma artık Allah hayırlısını nasip etsin unutma stres bizim en büyük düşmanımız
Sanırım stresten canım kafamız hep ordaBenim de 8. Gün ayyyyyyy ne zor beklemek dün akşamdan beri başım ağrıyor
8 adet toplanmıştı canıma_gurur senin kac yumurtan toplanmisti?
hemen asma gül yüzünü forum sahibemiz candanote de 2. gün embriyosu yanlış hstırlamıyorsam yurtdışında hep 2. gün yapıyorlar diyordu ve şu an hamile. ben de özellikle sormuştum doktoruma çok hastam var 2. gün ile gebe kalan çok hastam var 5. gün ile tutmayan demişti. sen elinden geleni yapıyorsun gerisi rabbimin elinde ol dicek sadece ona sığın güzelimKızlar yarın transferim var 2.gun embriyosu hamile kalan arkadaşlar yada çevresinden duyanlar var mi ikinci gün embriyosu ile hamile kalan
Daha yeni burdan bir arkadaş ikizlere hamile kaldı, bölünmeleri normal gidiyorsa hamile kalırsın inşallah. Hatta çoğu doktor gelişimi anne karnında tamamlansın diye özellikle 2. gün koyuyorlar..Kızlar yarın transferim var 2.gun embriyosu hamile kalan arkadaşlar yada çevresinden duyanlar var mi ikinci gün embriyosu ile hamile kalan
Hadi gözün aydın olsun sağlıklı ve olgun yumurtaların olur inşallah 6 tanede az değil bence ideal bir sayı .kızlar ilk çatlatmama iğnemi yaptım bugün6 tane büyük yumurta varmış azmı ki? Boyutları küçük olanlarda varmış ama Cumartesi opu olcak inşallah ,ozamana yetişmez sanırım onlar.neyse hayırlısı olsun hakkımızda bakalım
@gülsennn kaç yumurta toplanmış kaçı dllenmiş senin. donduracakların var mı? bunlarında bilgisini verdiler mi? Allah ol desin ve olsun inşallah :)Netten araştırdım ama genelde çok iyi izlenimler elde edemedim dün sabah opu oldu Yarinda transfer inşallah güzel haberler alırız canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?