Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kızlar yarın transferim var 2.gun embriyosu hamile kalan arkadaşlar yada çevresinden duyanlar var mi ikinci gün embriyosu ile hamile kalan
Canım umudihar varya 2. Gün embriyosu transfer edilmişti ona simdi 15 haftalık hamile sanırım, yarin bebeğinin cinsiyetini öğrenecek, Allah nasip etsin yeterli güne kağanı takma.

Canım öyle tabiki ama hemen ümitsizliğe kapılma bakalım mevlam ne eyleyecek bizim için değil mi?
Bu kaçıncı denemen olacak canım birde yokmu oralarda daha farklı bir hastane kuzum?
İLK DENEMEM CANIM EV ALDIK KUZUCUM BENİM KIZDIGIM HASTANELERE İYİCE TİCARET HANE YAPMIŞLAR İLK DENEMEDE BARE KOLAYLIK SAĞLASALAR 2 LİRA NE BU YA SANKİ BANA 2. TÜP BEBEGİ YAPIYOLAR

Canım benim gecen denememdeki ağrıların yok ama Allah büyük ama beni. Pek umudum yok sanki adet olacak gibiyim ama onu da JEL yapiyo biliyorum

Canım umudihar varya 2. Gün embriyosu transfer edilmişti ona simdi 15 haftalık hamile sanırım, yarin bebeğinin cinsiyetini öğrenecek, Allah nasip etsin yeterli güne kağanı takma.

Canim benim umudihar nerelerde onu göremiyorum hiç ağustos eylülde mi hemen yazayım ona Allah bebeğini kucağına almayi Hayırlısiyla nasip etsin inşallah ammiiinnn Canimsin

Canim benim umudihar nerelerde onu göremiyorum hiç ağustos eylülde mi hemen yazayım ona Allah bebeğini kucağına almayi Hayırlısiyla nasip etsin inşallah ammiiinnn Canimsin
Amin canım o artik pek girmiyor, biz onunla ayni doktora gittigim iz için birbirimize hala yazıyoruz dun konuştum yarin doktora gideceğini söylemişti, bide benim dun 7. Gunundu test yaptım 0,85 çıktı ben ağladım onuda aglattim kızında moralini bozdum dediğim gibi sen güne hic takılma Vakti zamanı geldiyse olacak o zaten

İLK DENEMEM CANIM EV ALDIK KUZUCUM BENİM KIZDIGIM HASTANELERE İYİCE TİCARET HANE YAPMIŞLAR İLK DENEMEDE BARE KOLAYLIK SAĞLASALAR 2 LİRA NE BU YA SANKİ BANA 2. TÜP BEBEGİ YAPIYOLAR
Evet bir ticaret söz konusu haklısın canım ama seninkilerde abartmış işi bu nedir böyle sanki insanların durumlarının farkında değiller artık bazı durumlarda ben çok sinirleniyorum onlara.

Canim ya 12.gunu bekle bakalım yavaş gelişiyordur belki hakkında hayırlısı olsun canımınici öpüyorum seni

Canım benim gecen denememdeki ağrıların yok ama Allah büyük ama beni. Pek umudum yok sanki adet olacak gibiyim ama onu da JEL yapiyo biliyorum
Biliyorsan kendini üzme ve yıpratma artık Allah hayırlısını nasip etsin unutma stres bizim en büyük düşmanımız

Kızlar yarın transferim var 2.gun embriyosu hamile kalan arkadaşlar yada çevresinden duyanlar var mi ikinci gün embriyosu ile hamile kalan
hemen asma gül yüzünü forum sahibemiz candanote de 2. gün embriyosu yanlış hstırlamıyorsam yurtdışında hep 2. gün yapıyorlar diyordu ve şu an hamile. ben de özellikle sormuştum doktoruma çok hastam var 2. gün ile gebe kalan çok hastam var 5. gün ile tutmayan demişti. sen elinden geleni yapıyorsun gerisi rabbimin elinde ol dicek sadece ona sığın güzelim

Evet kızlar bu hafta transferi olacaklar neler yapmalıyız acaba transfer öncesinde şöyle var mıdır transferini atlatan arkadaşlardan bizlere tavsiyeler :)

Daha yeni burdan bir arkadaş ikizlere hamile kaldı, bölünmeleri normal gidiyorsa hamile kalırsın inşallah. Hatta çoğu doktor gelişimi anne karnında tamamlansın diye özellikle 2. gün koyuyorlar..

kızlar ilk çatlatmama iğnemi yaptım bugün 6 tane büyük yumurta varmış azmı ki? Boyutları küçük olanlarda varmış ama Cumartesi opu olcak inşallah ,ozamana yetişmez sanırım onlar.neyse hayırlısı olsun hakkımızda bakalım

Hadi gözün aydın olsun sağlıklı ve olgun yumurtaların olur inşallah 6 tanede az değil bence ideal bir sayı .

Netten araştırdım ama genelde çok iyi izlenimler elde edemedim dün sabah opu oldu Yarinda transfer inşallah güzel haberler alırız canim
@gülsennn kaç yumurta toplanmış kaçı dllenmiş senin. donduracakların var mı? bunlarında bilgisini verdiler mi? Allah ol desin ve olsun inşallah :)

ilk çatlama iğnesi yazmış bir arkadaşta zaten bir tane olmuyor mu bu çatlatma iğnesi ben mi yanlış biliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…