@gülsennn kaç yumurta toplanmış kaçı dllenmiş senin. donduracakların var mı? bunlarında bilgisini verdiler mi? Allah ol desin ve olsun inşallah :)
senin bildiğin opu dan önce son alarak yapılan hcg olabilir mi?ilk çatlama iğnesi yazmış bir arkadaşta zaten bir tane olmuyor mu bu çatlatma iğnesi ben mi yanlış biliyorumm
evet ben onu diyorum ozmn zaten bir tane o ....senin bildiğin opu dan önce son alarak yapılan hcg olabilir mi?
canım ben teşekkür ederim. bu işler tecrübeyle sabit biliyosun işte umut dünyasıCAnim zeynep Kamilde tedavi oluyorum sadece 9 yumurtam toplandı nekadari dollendi onu soylemiyorlar sadece dollenme var dediler hemşire yarın bilgisi verilecek dedi ayrıca sanırım orada dondurma yapmıyorlar yarın öğreneceğim canım tesekkur ederim
inşallah canım sağol.senin bu hafta transfer olcak sanırım hayırla inşallah tutunurlarHadi gözün aydın olsun sağlıklı ve olgun yumurtaların olur inşallah 6 tanede az değil bence ideal bir sayı .
Tatlım dondurma yapıyorlar eğer kaliteli olursa kalanlar sana bunu teklif ediyorlar merak etme kuzum.CAnim zeynep Kamilde tedavi oluyorum sadece 9 yumurtam toplandı nekadari dollendi onu soylemiyorlar sadece dollenme var dediler hemşire yarın bilgisi verilecek dedi ayrıca sanırım orada dondurma yapmıyorlar yarın öğreneceğim canım tesekkur ederim
Tesekkür ederim canim,hayırlısı olur insallah hepimiz içinmeleklercenneti yarın transferinde başarılar diliyorum su gibi geçsin güzel haberlerini bekliyoruz :)
güzel yumişlerin olur inşallah. yarın benimde opu dan önce son kontrolüm var hayırlısıyla inşallah :)kızlar dün son muayenemi oldum, yarın sabah erkenden opu var..
ya cmts ya da pzts de transfer olacakmış.
çatlatma iğnemi de vuruldum akşam.
vay be eskiden buradan herkesin aşamalarını okurdum ne kadar cabuk geçti zaman, ben de opu kısmına geldim bu işin:)
çatlatma değil çatlatmama demiş canım. yumurtalar gelişirken erken çatlamasın diye veriliyor ya ondan bahsetmiş. her aşama bi umut rabbim boşa çıkarmasın...ilk çatlama iğnesi yazmış bir arkadaşta zaten bir tane olmuyor mu bu çatlatma iğnesi ben mi yanlış biliyorumm
güzel yumişlerin olur inşallah. yarın benimde opu dan önce son kontrolüm var hayırlısıyla inşallah :)
bence iyi gidiyorlar inşallah sağlıklı gelisirler... bir sonraki kontrolün ne zaman? çatlamama iğnesi başladılar mı?günaydın kızlar..dün usg yle yumilere bakıldı 9mm 4 tane oluşmuş ilk üç gün bugün 5. gün yani nasıl sizce değerleri aklında olanlar yazbilir mi ?
yok benim son kontrol yarın inşallah. ya ben opu aşamasını bekliyorum artık kontrol kontrol iğne iğne kalbura döndüm vallavalla yumurta sayısı 8-10 dedi, hepsini geliştirmedi sakıncaları olabiliyor diye yoksa epey yumurta rezervi varmış bende
çatlatmayı da vuruldum, kan verdim, bir de vukuatlı nüfus sureti, evlilik cüzdanı vs sacmalıkları var, nüfus müdürlüğüne gittim sabah, evlilik cüzdanı yetmiyormuş..
bakalım yarın sabah 07.30 u bekliyoruz :)
senin de bugün iğne verirse perşembe opu olur.
yaa Allah yardımcın olsun canımmmm inşalalh tez zamanda bende senin durumuna gelirim bnimde kontrol yarınnnKızlar şimdi aradılar hastaneden transferim perşembe günü olacakmış.
Herşey yolunda dediler ayyyy çook mutlu oldum Allah tamımına erdirsin hepimizinkini inşallah nolur bana da dua edin sizi çok seviyorummmmmmmmm
İnşallah gönlüne göre olsun arkadaşım sağlıkla sıhatle kucağımıza da almayı nasip eder mevlam hepimize.yaa Allah yardımcın olsun canımmmm inşalalh tez zamanda bende senin durumuna gelirim bnimde kontrol yarınnn
aminn hepimizin dileği aynı Allah yar ve yardımcımız olsun.......İnşallah gönlüne göre olsun arkadaşım sağlıkla sıhatle kucağımıza da almayı nasip eder mevlam hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?