Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

hepinize merhabalar :) Allah tedavisi olanların başında olanların sonuç bekleyenlerin yardımcısı olsun inşallahh. bende erken yumurta yetmezliği yani nasıl desem over rezervi azlığı var, eylül ayında öğrendim, şu anda tedavim başladı çok şükür, iğnemi vuruyorum hatta çatlatmamayıda dün vurdum bugünde vurucam.öyle çok yumoşum yok ama olanlara şükür :) pazartesi 5 ti bakıldığında.yarın tekrar bakılacak,cuma için dr.um opu planlıyor.kısmet içleri boş mu dolu mu bilemiyoruz,inşallah doludur ama bugünede şükür,sizleri okuyorum moral buluyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,bu arada 32 yaşındayım.

Benimki 9.gun belli olmustu.zaten merkezim testi 9.gun istemusti.bu arada benimki de 5.gun blastti.

İptali hiç beklemiyordum o kadar alistirmistimki kendimi B bahceliev ile gün saymaya ayniydi tedavi sürecimiz dün gece iyice ağladım sonra mis gibi sallana sallana banyomu yaptım çatlatma iğnemi oldum sizlerin yazdıklarını okudum icimi o kadar rahatlatdınız ki anlatamam bugün COK iyi hissediyorum hazırım yarın ki opu icin insallah sevgi ile dollenecekler.bebeklerimizin anne baba seçme hakkı olsaydı inaniyorumki yine beni ve esimi secerlerdi heee tabi birde ergen ablaları var biz onları hasretle bekliyoruz onlarda bize kavuşmak icin COK cabaliycaklar inanıyorum.

Gözün aydın canım benim bakalım benim ne zaman olacak

bana 10 gün sonra test yaptır dediler, benimki 5.gün transferi, seninki de belli olur bence, negatif olsa da 2 gün sonra tekrarlayın dediler,

ah ben yasadıklarımı bi anlatsam hepimzin birbirine benzer acıları yaşamışlıkları var....yinede cok şükür bin şükür Rabbime.yatıp kalkıp dua ediyorum...dünüme bugünüme yarınım için.içini ferah tut herşey cok güzel olacak :)

COK pahalı değilmiyor? Benim dondurma paketin icinde 1 yıl ücretsiz donduracaklar.pazarlık yapma sansin varsa biraz ağla zirla malum bu zamanda aglamayana meme yok maalesef.ama bildigim tek şey var kenarda donmuş embriyo nun olması gerektiği ne olur ne olmaz.

benim kasıklarımda her an adet olcakmışım gibi ağrı var, benimde mi olmadı acaba,

Iyi aksamlae arkadaslar netim yoktu die dunden beri sizlerden bihaberim o kdr skldmki sorularmi bi size sorabliorm tecrubelsniz die. Iki sorum var 1 hcbir agrim yok ne kasik ne bel hcbsi yok bu tutmadgi anlaminami gelio 2 belirtiler hemen yerlestrildkten sorami baslar transferden sora 3. Gnum bgn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…