Hayırlı olsun canım pozitif haberinide alırız inşKızlar az önce hastaneden geldim bebeklerimi aldım allah herkese nasip etsin
selam canım ben altıncı günü hissettim sadece kasıgımda batma ara ara okadarIyi aksamlae arkadaslar netim yoktu die dunden beri sizlerden bihaberim o kdr skldmkisorularmi bi size sorabliorm tecrubelsniz die. Iki sorum var 1 hcbir agrim yok ne kasik ne bel hcbsi yok bu tutmadgi anlaminami gelio 2 belirtiler hemen yerlestrildkten sorami baslar transferden sora 3. Gnum bgn
cnm peki senin 6.günden itibaren regl sancıların varmıydıselam canım ben altıncı günü hissettim sadece kasıgımda batma ara ara okadar
İyi akşamlar canım belirti arama hiç takmamaya bak kafana benim transferin ertesi gün hafif bi kaç kasık batmam oldu psikolojik belkide bide normal adet günümde karın bel ağrım oldu hafif onun dışında hala bi belirtim yok herkesin bünyesi farklı o yüzden belirti arama hiçIyi aksamlae arkadaslar netim yoktu die dunden beri sizlerden bihaberim o kdr skldmkisorularmi bi size sorabliorm tecrubelsniz die. Iki sorum var 1 hcbir agrim yok ne kasik ne bel hcbsi yok bu tutmadgi anlaminami gelio 2 belirtiler hemen yerlestrildkten sorami baslar transferden sora 3. Gnum bgn
Anladm yani belirti aramam icin erkenmi dha. Allahm keske transferden sora hergun hastaneye gitsek ve icerde neler oldgnu goreblrsekkkkkkkselam canım ben altıncı günü hissettim sadece kasıgımda batma ara ara okadar
Anladm canm ya bzim bi tandign tuttu surekli kasiklarda agrisi varmisda bende hcbsi yok o yuzdenİyi akşamlar canım belirti arama hiç takmamaya bak kafana benim transferin ertesi gün hafif bi kaç kasık batmam oldu psikolojik belkide bide normal adet günümde karın bel ağrım oldu hafif onun dışında hala bi belirtim yok herkesin bünyesi farklı o yüzden belirti arama hiç
Kızlar az önce hastaneden geldim bebeklerimi aldım allah herkese nasip etsin
sadece bendeki durumu soyledım tatlım belirti ararsan psikolojik olarak olursa sonra üzülürsün.bitanem herkes te farklı olabilir hiç belirti yaşamayıp hamile kalan arkadaşlarım var...bol bol dua et rahatla tadın çıkar anların suan senleler ve güvendeler..Anladm yani belirti aramam icin erkenmi dha. Allahm keske transferden sora hergun hastaneye gitsek ve icerde neler oldgnu goreblrsekkkkkkk
Şimdiden transferin hayırlı olsun canım ben 1saat sonra falan gitmiştim sonrada eve çıktım zatenKızlar transferden çıktıktan sonra nekadar süre sonra wc ye gideyim
göğüslerim ağrıyordu ilaçlardan dediler kalçam bacaklarım iğnedencnm peki senin 6.günden itibaren regl sancıların varmıydı
Niye kendini boşuna üzüyosun ki canım böyle yaparak nasip kısmet tabikide Allah ol derse olur ama negatif düşünmeninde kötüyü çağırdığına inanıyorum o yüzden hiç böyle şeyler düşünüpte üzme kendinide bebeğinideCok uzulerek bsi anlatcam kizlar dun bu saatler hungur hungur agladm esimnde tam gelme saati geldi cok korktu kapiyi acti ben nasl agliyorm. Heveslenme dedim olmicak anladm ben dedim bosuna bana hamile muamelesi yapma dedim :'( umut olmazsa hicbsi olmazmi nasipte varsa gelmezmi illa umutmu olacak zamannda cok umutlandm ve sonu husrandi o yuzden kendmi kaptrmiom smdi
evet herkesin farklı doğru söylüyorsun,göğüslerim ağrıyordu ilaçlardan dediler kalçam bacaklarım iğnedenağrıyrdu bir bucuk ay kullandım .sağ kasığımda batma bazen sol kasığımda döndüğümde oluyordu ara ara.şimdi herkesin farklı canı benim
ben yarım saat tuttmustum cok zorlamakta iyi değil dedi hemşire .bende sürgü istedim. gerek yok kalkıp yapabilirsin ama ben kalkmadım .sürgü de yaptım bir saat sonra kalktım tuvalete gittim.bence sürgü isteKızlar transferden çıktıktan sonra nekadar süre sonra wc ye gideyim
Canım bence iki gün sonra tekrarla testiniKızlar dayanamadım kan verdim 8. Gün negatif
Kızlar az önce hastaneden geldim bebeklerimi aldım allah herkese nasip etsin
sürgü yatalak yada kalkamayacak durumda olan hastaların altından alma kapı erkeklerin ördek oluyor ya tatlım kadınların da sürgü.canım ben ciddiydim hemşirede tavrıma şaşırdı hatta ben siz yapmayın ablam ben yaptrırım dedi hatta.alablrirsinizde bu benim fkrim ama bakın cogu kişide kullanmamış ve hamile olanlar var kafanı karıştırmak istemem kesinlikle.kalksanda bebeğe zarar vermez endişelenme dua et bol bolSürgü nedir canım birde devlet hastanesi kimimiz tek kişilik yatağı iki kişi kullanıyoruz hastaneyi yadirgamiyorum dr çok iyiler ama bilemedim nazimiz geçer mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?