Şimdiden transferin hayırlı olsun canım ben 1saat sonra falan gitmiştim sonrada eve çıktım zaten
Sağol canım dün akşam kendime de sizlere de dua ettim Rabbim inşallah kabul eder sekine duası var onu okuyun sizde rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahCanim hayırlı ugurlu olsun inşallah rabbim mutlu sonucunuda duymayi nasip etsin :)
Yarinda benim ve birkac arkadasin yanlis hatirlamiyorsam transferimiz var dualarinizi eksik etmeyin kızlarrr
sürgü yatalak yada kalkamayacak durumda olan hastaların altından alma kapı erkeklerin ördek oluyor ya tatlım kadınların da sürgü.canım ben ciddiydim hemşirede tavrıma şaşırdı hatta ben siz yapmayın ablam ben yaptrırım dedi hatta.alablrirsinizde bu benim fkrim ama bakın cogu kişide kullanmamış ve hamile olanlar var kafanı karıştırmak istemem kesinlikle.kalksanda bebeğe zarar vermez endişelenme dua et bol bol
Çok erken yapmışsın inşallah geç gelisoyodurKızlar dayanamadım kan verdim 8. Gün negatif
Sağol canım dün akşam kendime de sizlere de dua ettim Rabbim inşallah kabul eder sekine duası var onu okuyun sizde rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Allah razı olsun darısı senin başına inşallah doğuncaya kadar bu heyecan devam edecek ben dua ediyorum sürekli yaptığım tek şey bu ve en yararlı huzur veren dua ve Allaha yakın olmak.....Canim ben biraz sabırsız ve heyecanlı biriyimdir yaklaşık 6yildir bu güzel günü bekliyorum çok şükür yaklaştim inşallah sonucu güzel olur ilgine çok teşekkür ederim Rabbim bebegini kucağına almayi nasip etsin inşallah dediklerini yapmaya çalışacağım :)
gulsen simdiden hayırlı olsun transferin, umarım hayırlısı neyse o olur... Zamanı gelmiştir ve çok ama çok sevinirsiniz.Sürgü nedir canım birde devlet hastanesi kimimiz tek kişilik yatağı iki kişi kullanıyoruz hastaneyi yadirgamiyorum dr çok iyiler ama bilemedim nazimiz geçer mi
selam canım nasılsın.miniklerin kalp sesini duymaya ne zaman gideceksin
gulsen simdiden hayırlı olsun transferin, umarım hayırlısı neyse o olur... Zamanı gelmiştir ve çok ama çok sevinirsiniz.
Sürgü kullanmak, tuvalete kalkmak seni düşündürüyorsa, özellikle de devlet hastanesi olduğundan ihtimam konusunda yeterince destek alamayacağını hissediyorsan tavsiyem büyük boy hasta bezi kullanman... Hatta tüm transfer olacaklar için oldukça faydalı...
Hem bebek bezi bağlamaya da pratik olur... Oldukça konforlu... Hiç yerinden kalkmadan, sürgü istemekle uğraşmadan, belini sürgü için sürekli indir kaldır yapmadan, usul usul şırıl şırıl :)
Devlet hastanelerinin yakınlarındaki market vb. bu tür ürünleri satan yerlerde bulabilirsin...
hep iyi ol canım.bazen takip ediyorum seni merak ediyorum :)2015 topiği var benimde kafam karıştı.eski arkadaşları göremiyorum pek üzülüyorum merak ettiğimiz şeyler oluyor değişiyor mesela benen bir hafta önce olduğun için sana soruyorum :).arkadaşım 6+2 duymuş sesini.bende bi duysam rahatlayacm işte farklı farklı heycanlara devam.midem ara ara kötü.sen nasıl oldun kabızlıkta kötü dikkat et kendine canım benim.Allaha emanet olunBu hafta doktorum arayacak kontrol ve kan tahlili icin gidecegim.kalp atisini 2-3 hafta sonra duyarim sanirim.rahat geciriyorum.yatmaktan bunaldim sadece.acayip uykucu oldum.senin miden nasil oldu.insallah biraz daha rahatlamissindir.arada ben temmuz ikiz anneleri topigine de bakiyorum sende gel istersen.
hasta bezi normalde tamamda acil durumlarda ama cok su içiyorsun transferden önce ben iki buçuk litre su içtim riskli bence batmakta var yatak filan o daha uğraştırıcı tak çıkar yok aktımı temizlenmek o bölge cok hasas elimizden geldiğince dikkat etmemiz lazım benim düşüncem .arkadaşımın düşüncesine saygı duyuyorumcanimmm Ne iyi insanlarsiniz Allah hepinizden razi olsun inşallah muradlarinizi kabul eylesin. Hepinizin dediklerini ellerimden geldiğince yapacağım canlarım öpüyorum siziiii bin kere Allah razi olsun binlerce kezzz
Bende 7. Gün verdim 0,85 çıktıKızlar dayanamadım kan verdim 8. Gün negatif
Kısmette ne varsa o olacak, inşallah güzel haberler alırızBende 7. Gün verdim 0,85 çıktıherkes sonradan artar diyo erken diyo ama ben öyle bi mucize beklemiyorum.
Arkadasim sanirim seninle transferimiz ayni gun oldu. Ama bnce sen cok sikiyorsun canini cok takiyosun kafana eminim yapiyosundr ama nacizane tawsiyem bol dua et namaz kil kuran oku mealoku bol bol rahatlicaksin bak gor en iyi terapi yontemi bizim gibi inanan insanlar icin. Sonra biz suana kdr elimizden geleni yaptik hala da yapuyorz yok uzanarak yk kabak cekirdegi yiyip protein agirlikli beslenmeye dkkkt ederek ama suan elimizden Allaha siginip beklemekten baska hic birsey gelmz hic birsey. Allaha siginalim isteyelim hem kndimiz icin hem tum kardeslerimiz icin. Birz rahat birak kndini aksi ispatlanana kdr sen hamilesin yawrun yada yawrularin icinde seninleler.sew onlari neler yapcksiniz onu anlat. He tutmzsa elbette aglicz kahrolcz ama bida denicz belki bida belki bida. AMA RABBIM BUYUK BI gun INSALLAH VERIR BIZEDE. bukdr karamsar olma pozitif dusun. Iyiolsun Allahin izniyle. :) karincanin ayaksesiniduyan Rabbim bizim dualarimizida duyuyor elbet ancak biliyorumen hayirli zamanda vercek hepimize iste aciz kullarzki istiyorz dimi. Siz isteyin ben vereyim dememis mi zaten O :) ♡ uzme kndini "olumlu dusun " arkadasim iyi olck de iyi olsun insallah.Cok uzulerek bsi anlatcam kizlar dun bu saatler hungur hungur agladm esimnde tam gelme saati geldi cok korktu kapiyi acti ben nasl agliyorm. Heveslenme dedim olmicak anladm ben dedim bosuna bana hamile muamelesi yapma dedim :'( umut olmazsa hicbsi olmazmi nasipte varsa gelmezmi illa umutmu olacak zamannda cok umutlandm ve sonu husrandi o yuzden kendmi kaptrmiom smdi
Cok uzulerek bsi anlatcam kizlar dun bu saatler hungur hungur agladm esimnde tam gelme saati geldi cok korktu kapiyi acti ben nasl agliyorm. Heveslenme dedim olmicak anladm ben dedim bosuna bana hamile muamelesi yapma dedim :'( umut olmazsa hicbsi olmazmi nasipte varsa gelmezmi illa umutmu olacak zamannda cok umutlandm ve sonu husrandi o yuzden kendmi kaptrmiom smdi
hep iyi ol canım.bazen takip ediyorum seni merak ediyorum :)2015 topiği var benimde kafam karıştı.eski arkadaşları göremiyorum pek üzülüyorum merak ettiğimiz şeyler oluyor değişiyor mesela benen bir hafta önce olduğun için sana soruyorum :).arkadaşım 6+2 duymuş sesini.bende bi duysam rahatlayacm işte farklı farklı heycanlara devam.midem ara ara kötü.sen nasıl oldun kabızlıkta kötü dikkat et kendine canım benim.Allaha emanet olun
ah canım benim doğduklarında totoşlarını ısıralım kuzucukların .bugünümüze şükür binlerce hamdolsun...canını sıkma üzülme ALLAH annelerimizi başımızdan eksik etmesin bizde onların canlarıyız...en iyi onlar anlar bizi herşey evlat için...Canim cok acele etme duymak icin bence.10.haftadan sonra bebislerimiz icin daha zararsiz oluyormus ya o yuzden.neyse en azindan pitpit atislarini gorduk.sonucta bir kalp atisi var.Allaha sukur.kabizlik hala devam.lavmandan 1-2 damla kullanarak 3-4 gune bir cikiyorum.hamilelikte sindirimde yavasliyormus zaten.kabizlik kismim rezillik.annem uyguluyor bir de hic sorma cok uyuz oluyorum bu halime de yapacak birsey yok.saglikla dogsun da bebislerimiz raziyim bunlara.yani hamilelikte herkes birsekilde birseyden cekiyor canim.
hasta bezi normalde tamamda acil durumlarda ama cok su içiyorsun transferden önce ben iki buçuk litre su içtim riskli bence batmakta var yatak filan o daha uğraştırıcı tak çıkar yok aktımı temizlenmek o bölge cok hasas elimizden geldiğince dikkat etmemiz lazım benim düşüncem .arkadaşımın düşüncesine saygı duyuyorum
devlet hastane mevsuza bende katılıyorum ama cok cüzi rakamlarda satılıyor hasta bezi fiyatı ne kadar bilmşiyorum ozaman en iyisi sıkmadan yarımsaat sonra lavaboya kalkmak.sonda da bir seçenek yada en iyisi yava yavaş su içip mesanei doldurmak zorlanma olmaz.arkadasımız a öneriler bizden en doğrusu nasılsa öyle yapsın herkesin düşüncesi farklı bende arkadsım devlet hastanesinde yaptım cok şükür evladı var ve sürgü istedi yani herkesin yaşamışlıkları görmşleri farklı canım hakkında en hayırlısı olsun...sizin durumun nasıl bilmiyorum ALLAH gönlünüze göre versin canımBen de yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum.
(Normalde de çok su içiyorum) 3.5 litre su yetmeyince üzerine 4-5 bardak hemşirelerin takviye meyöe sularıyla transfere girmiş birisi olarak aynı endişeleri çok hissettim... Şimdi akacak dediğim çok oldu :) Ancak içleri oldukça başarılı... Onca su bir yerden çıkacak dedim ama sızma yapmadı yapsa da işleri ne temizlesin derdim sanırım çünkü o anda ihtimam istiyor insan...
Özellikle devlet hastanesi dediğinden, hele hele 2 kişi yatak paylaşabiliyor dediğinden sürgü konusunda sıkıntı yaşaması muhtemel... Doktorların çoğunun dediği gibi tutabildiğin kadar tut (ancak kasmadan, kasmakta iyi değil diyorlar) sonra tuvalete git en iyisi. Ancak bir anda o kadar birikebiliyor ki değil tuvalete gitmek poponu kaldırmak bile sıkıntı olabiliyor.
En güzeli tuvalete bekletmek :)
Öneriler kulağımızda olsun ama içimizden gelen neyse onu yapmak en güzeli :)
Sonucu pozitif olsun tüm bu sıkıntılar unutulur zaten.
Çişimizi tutar mıyız tutamaz mıyız bilmiyorum ama embriyolar bizi tuttsun :)
Tedavi gören herkese bol şanslar...Hamilelik müjdesi alanların hepsine de sağlıkla ilerleyen haftalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?