Canım yasin ve meryem süreleri. Bir de Kumeyl duası var arastir bulursun. Kehf süresi de çok iksirliymis canimCanım bende hangi duayı okuyayım diye soracaktım :) aklimi okudun çok yaşa emi şekerim birde rabbimizin isimlerinden hangisini sürekli okuyayım bilen var mı
Canım yasin ve meryem süreleri. Bir de Kumeyl duası var arastir bulursun. Kehf süresi de çok iksirliymis canim
ah canım benim doğduklarında totoşlarını ısıralım kuzucukların .bugünümüze şükür binlerce hamdolsun...canını sıkma üzülme ALLAH annelerimizi başımızdan eksik etmesin bizde onların canlarıyız...en iyi onlar anlar bizi herşey evlat için...
1001 ihlas süresini de okutup yada okuyabilirsiniz. Ya hayy çekmiştim. Transfer anindaTamam canım birazdan hepsini okumaya çalışacağım Allah razi olsun sizden muck
ah şu çocuk evlat kelimesi bile benı nasıl duygulandırıyorAyyy evet valla nasil isiracagim ben onlari var ya:)boyle konusunca zaman gecmiyor sabirsizliktan.evet annemize Allahim uzun saglikli omurler versin.herseyimde pesimde kadin.yarin birgun iki tane cocuga ben nasil bakardim annem olmasa.
Canım kaçıncı denemen bilmiyorum ama ümidimizi kaybetmemeliyiz.maddi ve manevi olarak gercekten cok sikinti çekiyoruz ama Ne yapalım bu da bizim imtihanimiz. İns. Isyan etmeden bol bol dua ederek tabi dinlendikten sonra tekrar denersiniz. Rabbim yar ve yardimcim olsun canimİnşallah geri kalanlar güzel cvplar alirlar
Tesekkur ederim canim bu 2. Denememdi ilki düşükle sonuçlandı, hayırlısı olsun diyorum bende, demekki vakti gelmemiş benim için henüz, umarım sizler güzel sonuçlar alırsınızCanım kaçıncı denemen bilmiyorum ama ümidimizi kaybetmemeliyiz.maddi ve manevi olarak gercekten cok sikinti çekiyoruz ama Ne yapalım bu da bizim imtihanimiz. İns. Isyan etmeden bol bol dua ederek tabi dinlendikten sonra tekrar denersiniz. Rabbim yar ve yardimcim olsun canim
Canım bence o merkeze gore değişiyor, benim merkezim oyle bir risk almıyor mesela, beni. İlk denememde 16 yumurta toplandı 10 dollendi 5. Günde 1 tane 1. Kalite embriyo transfer edildi, 2. Denememde 11 yumurta toplandı 9 tanesine mikro uygulanabildi 6 tanesi dollendi 2 tane 3 gün transfer edildi, 2 denememde de geriye kalanlar dondurulabilir ve kalitede olmadığı için dondurulmusum maalesef yok, 5. Güne gidilmesi yumurta sayinla alakalı benim gittiğim merkezde 6 yumurta ile 5. Gün riskini almadılar mesela bendeKizlar pazartesi yumurtalarim toplandi 14 tane topladilar 9 tane yumurta cikmis iclerinden.bugun aradilar 6 tanesi dollenmis.yarin haber vereceklermis.bikac yerde okudum 5. Gune gidip transfer yapilacak kalmayabiliyormus dollense bile.offf cok tuhaf hissediyorum kendimi ya hic kalmazsa napicam ben
Off canim kafam allak bullak oldu.yarin 3. Gunu embriyolarin.gel transfer yapalimda diyebilirler mi diyorsun.Allahim hepimize yardim etsin her asamasi ayri stresmis.hani diyorlar ya bilmemek mutluluk diye hakikaten oyleymis.isin icine girdikce hersey daha bi zor geliyor.Senin tedavin ne durumda suan hangi asamadasin?Canım bence o merkeze gore değişiyor, benim merkezim oyle bir risk almıyor mesela, beni. İlk denememde 16 yumurta toplandı 10 dollendi 5. Günde 1 tane 1. Kalite embriyo transfer edildi, 2. Denememde 11 yumurta toplandı 9 tanesine mikro uygulanabildi 6 tanesi dollendi 2 tane 3 gün transfer edildi, 2 denememde de geriye kalanlar dondurulabilir ve kalitede olmadığı için dondurulmusum maalesef yok, 5. Güne gidilmesi yumurta sayinla alakalı benim gittiğim merkezde 6 yumurta ile 5. Gün riskini almadılar mesela bende
Canım senin 3. Günün perşembe oluyorum, yarin arayıp perşembe su saatte transferin var diyebilirler, benim bugün 8. Günüm dun kanda baktirmistim 0,85 çıktı negatif oldu bu sefer sanırım, zaten adet olacakmisim gibi ağrılarında varOff canim kafam allak bullak oldu.yarin 3. Gunu embriyolarin.gel transfer yapalimda diyebilirler mi diyorsun.Allahim hepimize yardim etsin her asamasi ayri stresmis.hani diyorlar ya bilmemek mutluluk diye hakikaten oyleymis.isin icine girdikce hersey daha bi zor geliyor.Senin tedavin ne durumda suan hangi asamadasin?
canim ben Zekeriya peygamberimizin duasindaki gibi El VARİS ve El HALİG isimlerini okudum hala da okuyorm insallah Allahim kabul etsin.Canım bende hangi duayı okuyayım diye soracaktım :) aklimi okudun çok yaşa emi şekerim birde rabbimizin isimlerinden hangisini sürekli okuyayım bilen var mı
Benmde 3. Gun transferm gerceklesti uzuluyorum tutmayacak die ama nolur nolmaz ucuncu gun yerlestrilipte tutan birsuru insan var kismet aslnda ama ister istemez takiyo insam ucuncu besinci gununuKizlar pazartesi yumurtalarim toplandi 14 tane topladilar 9 tane yumurta cikmis iclerinden.bugun aradilar 6 tanesi dollenmis.yarin haber vereceklermis.bikac yerde okudum 5. Gune gidip transfer yapilacak kalmayabiliyormus dollense bile.offf cok tuhaf hissediyorum kendimi ya hic kalmazsa napicam ben
Hayrlsi olsn hakknda yine yaptiracak msn belki varde yukselir degeri. Birde bsi sormak istyrm senn kacnci gun embryosyduCanım senin 3. Günün perşembe oluyorum, yarin arayıp perşembe su saatte transferin var diyebilirler, benim bugün 8. Günüm dun kanda baktirmistim 0,85 çıktı negatif oldu bu sefer sanırım, zaten adet olacakmisim gibi ağrılarında varilk denememde pozitifti 6. Haftada düştü. Sen rahat ol inşallah güzel embriyoları olur ve pozitif sonuç alirsin
Canım yaptıracağım yarin yine yükselirse yazarım ama yükselmesi bi mucize yani, benim 3. Gün embriyosuydu 2 tane. Sen moralini bozma iyi olur inşallah dua etHayrlsi olsn hakknda yine yaptiracak msn belki varde yukselir degeri. Birde bsi sormak istyrm senn kacnci gun embryosydu
İnsallah tutar canim.tez zamanda kavusursun bebegine.bakalim hakkimda hayirlisi benimde nasip kismet artikBenmde 3. Gun transferm gerceklesti uzuluyorum tutmayacak die ama nolur nolmaz ucuncu gun yerlestrilipte tutan birsuru insan var kismet aslnda ama ister istemez takiyo insam ucuncu besinci gununu
İnşallah iyi sonuçlar alırsın Allah yüzünü güldürsun.....Sen pek paylaşmamistin tedavi aşamalarını. Yanılmıyorsam erkek infertilitesiyle ilgili bi sorunu. Yumintolar iyiyse hersey yolunda gidecektir dua et beklemekten başka çare yokkiOff canim kafam allak bullak oldu.yarin 3. Gunu embriyolarin.gel transfer yapalimda diyebilirler mi diyorsun.Allahim hepimize yardim etsin her asamasi ayri stresmis.hani diyorlar ya bilmemek mutluluk diye hakikaten oyleymis.isin icine girdikce hersey daha bi zor geliyor.Senin tedavin ne durumda suan hangi asamadasin?
Yarini beklemekten baska yapacak bisey yok.seninde insallah degerin yukselir canim.mutlu haberlerini aliriz insallahCanım senin 3. Günün perşembe oluyorum, yarin arayıp perşembe su saatte transferin var diyebilirler, benim bugün 8. Günüm dun kanda baktirmistim 0,85 çıktı negatif oldu bu sefer sanırım, zaten adet olacakmisim gibi ağrılarında varilk denememde pozitifti 6. Haftada düştü. Sen rahat ol inşallah güzel embriyoları olur ve pozitif sonuç alirsin
Yarini beklemekten baska yapacak bisey yok.seninde insallah degerin yukselir canim.mutlu haberlerini aliriz insallah[/QUOT
Canım hayirlisi Allahtan, ben onu kendime vekil ettim ne gelirse Allahtan geldiğini biliyorum, evet üzüldüm ama zamanı var demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?