Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Ayyy evet valla nasil isiracagim ben onlari var ya:)boyle konusunca zaman gecmiyor sabirsizliktan.evet annemize Allahim uzun saglikli omurler versin.herseyimde pesimde kadin.yarin birgun iki tane cocuga ben nasil bakardim annem olmasa.

KIZLAE TRANSFERİN 2.GÜNÜ YA BUGÜN KESİK KESİK ARA ARA KARNIM AGRIYO KASIKLARIMA YANLARIMA KADAR VURUYO AGRISI BİRAZDA SARIMSI AKINTI VAR KÖTÜ BİŞEMİ BUNLAR BİDE HALSİZLİTEN GÖZLERİMİN ALTI MOSMOR DAYAK YEMİŞİM GİBİ AYY AYY ÇOK YORGUNUM HERHALDE İLAÇLAR YAPIYO BENİ SERSEM GİBİ

ç
Ayyy evet valla nasil isiracagim ben onlari var ya:)boyle konusunca zaman gecmiyor sabirsizliktan.evet annemize Allahim uzun saglikli omurler versin.herseyimde pesimde kadin.yarin birgun iki tane cocuga ben nasil bakardim annem olmasa.
ah şu çocuk evlat kelimesi bile benı nasıl duygulandırıyor

İnşallah geri kalanlar güzel cvplar alirlar
Canım kaçıncı denemen bilmiyorum ama ümidimizi kaybetmemeliyiz.maddi ve manevi olarak gercekten cok sikinti çekiyoruz ama Ne yapalım bu da bizim imtihanimiz. İns. Isyan etmeden bol bol dua ederek tabi dinlendikten sonra tekrar denersiniz. Rabbim yar ve yardimcim olsun canim

Tesekkur ederim canim bu 2. Denememdi ilki düşükle sonuçlandı, hayırlısı olsun diyorum bende, demekki vakti gelmemiş benim için henüz, umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız

Kizlar pazartesi yumurtalarim toplandi 14 tane topladilar 9 tane yumurta cikmis iclerinden.bugun aradilar 6 tanesi dollenmis.yarin haber vereceklermis.bikac yerde okudum 5. Gune gidip transfer yapilacak kalmayabiliyormus dollense bile.offf cok tuhaf hissediyorum kendimi ya hic kalmazsa napicam ben

Canım bence o merkeze gore değişiyor, benim merkezim oyle bir risk almıyor mesela, beni. İlk denememde 16 yumurta toplandı 10 dollendi 5. Günde 1 tane 1. Kalite embriyo transfer edildi, 2. Denememde 11 yumurta toplandı 9 tanesine mikro uygulanabildi 6 tanesi dollendi 2 tane 3 gün transfer edildi, 2 denememde de geriye kalanlar dondurulabilir ve kalitede olmadığı için dondurulmusum maalesef yok, 5. Güne gidilmesi yumurta sayinla alakalı benim gittiğim merkezde 6 yumurta ile 5. Gün riskini almadılar mesela bende

Off canim kafam allak bullak oldu.yarin 3. Gunu embriyolarin.gel transfer yapalimda diyebilirler mi diyorsun.Allahim hepimize yardim etsin her asamasi ayri stresmis.hani diyorlar ya bilmemek mutluluk diye hakikaten oyleymis.isin icine girdikce hersey daha bi zor geliyor.Senin tedavin ne durumda suan hangi asamadasin?

Canım senin 3. Günün perşembe oluyorum, yarin arayıp perşembe su saatte transferin var diyebilirler, benim bugün 8. Günüm dun kanda baktirmistim 0,85 çıktı negatif oldu bu sefer sanırım, zaten adet olacakmisim gibi ağrılarında var ilk denememde pozitifti 6. Haftada düştü. Sen rahat ol inşallah güzel embriyoları olur ve pozitif sonuç alirsin

Canım bende hangi duayı okuyayım diye soracaktım :) aklimi okudun çok yaşa emi şekerim birde rabbimizin isimlerinden hangisini sürekli okuyayım bilen var mı
canim ben Zekeriya peygamberimizin duasindaki gibi El VARİS ve El HALİG isimlerini okudum hala da okuyorm insallah Allahim kabul etsin.

Benmde 3. Gun transferm gerceklesti uzuluyorum tutmayacak die ama nolur nolmaz ucuncu gun yerlestrilipte tutan birsuru insan var kismet aslnda ama ister istemez takiyo insam ucuncu besinci gununu

Hayrlsi olsn hakknda yine yaptiracak msn belki varde yukselir degeri. Birde bsi sormak istyrm senn kacnci gun embryosydu

Benmde 3. Gun transferm gerceklesti uzuluyorum tutmayacak die ama nolur nolmaz ucuncu gun yerlestrilipte tutan birsuru insan var kismet aslnda ama ister istemez takiyo insam ucuncu besinci gununu
İnsallah tutar canim.tez zamanda kavusursun bebegine.bakalim hakkimda hayirlisi benimde nasip kismet artik

İnşallah iyi sonuçlar alırsın Allah yüzünü güldürsun.....Sen pek paylaşmamistin tedavi aşamalarını. Yanılmıyorsam erkek infertilitesiyle ilgili bi sorunu. Yumintolar iyiyse hersey yolunda gidecektir dua et beklemekten başka çare yokki

Yarini beklemekten baska yapacak bisey yok.seninde insallah degerin yukselir canim.mutlu haberlerini aliriz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…