Evet canim bekliyorum ve dua ediyorum.cok onemli bi sorun yok aslinda hafif yumurta tembelligi var bende esimdede sayi ve hiz normal araliklarda ama morfoloji % 2 cikti.sorun olmaz tup bebekte dediler bakalim rabbim ne derse o olacakİnşallah iyi sonuçlar alırsın Allah yüzünü güldürsun.....Sen pek paylaşmamistin tedavi aşamalarını. Yanılmıyorsam erkek infertilitesiyle ilgili bi sorunu. Yumintolar iyiyse hersey yolunda gidecektir dua et beklemekten başka çare yokki
Duamdasn inss yarin senn gunun olur hayatnn en guzel gnu mucizenn baslangic haberni aldgn gun olur insallahCanım yaptıracağım yarin yine yükselirse yazarım ama yükselmesi bi mucize yani, benim 3. Gün embriyosuydu 2 tane. Sen moralini bozma iyi olur inşallah dua et
Canım inşallahDuamdasn inss yarin senn gunun olur hayatnn en guzel gnu mucizenn baslangic haberni aldgn gun olur insallah
@melegimgelsingulsennnn yarınki transferiniz çok başarılı gecsin....
opera yarınki o.p.u su gibi geçsin sağlıklı yumurtaların olsun inşallah.....
S SAZIYE17 yarınki kontrolünden güzel Yumoş haberleri gelsin...... kızlar hastaneden haber bekleyenler transfer için gün sayan bütün arkadaşlar işleriniz rast gitsin ALLAH Hepimizin yüzünü güldürsun :) :)
Canım en iyisi 5. Gün embriyo su olması ama maalesef her embriyo 5. Güne gidemiyor, ama bu demek degilki 2. Gün 3. Gün embriyoları tutmuyor yada 5. Gün embriyo su illa tutacak, Allah nasip etsin yeterki o ol demeden hic birşey olmuyorkızlar bişey sorucam
bu 2. gün embriyosu 3. gün embriyosu nedir yaa?
erken mi olması iyi gec mi?
önemli olan hücre sayısı vs değil mi?
Canım en iyisi 5. Gün embriyo su olması ama maalesef her embriyo 5. Güne gidemiyor, ama bu demek degilki 2. Gün 3. Gün embriyoları tutmuyor yada 5. Gün embriyo su illa tutacak, Allah nasip etsin yeterki o ol demeden hic birşey olmuyor
Yok canim kanama dan bir hafta sonra kalp atışlarını duyduk. Daha sonra durmuş kalbi. Kanama olduğunda 6 haftalik ti bebekler.Hayir canim sadece fitile devam dedi..iste benim kanamamda ayni seninki gibi oldu..peki kanaman oldugu zamanmi durmus bebegin kalbi?birde bebekler kac haftalikti o zaman ??
@melegimgelsingulsennnn yarınki transferiniz çok başarılı gecsin....
opera yarınki o.p.u su gibi geçsin sağlıklı yumurtaların olsun inşallah.....
S SAZIYE17 yarınki kontrolünden güzel Yumoş haberleri gelsin...... kızlar hastaneden haber bekleyenler transfer için gün sayan bütün arkadaşlar işleriniz rast gitsin ALLAH Hepimizin yüzünü güldürsun :) :)
Kuzum ya niye üzülüyorsun bırak akışına inşallah bizlerde yaşayacağız anneliği .Benmde 3. Gun transferm gerceklesti uzuluyorum tutmayacak die ama nolur nolmaz ucuncu gun yerlestrilipte tutan birsuru insan var kismet aslnda ama ister istemez takiyo insam ucuncu besinci gununu
Canım amh ın kaçhepinize merhabalar :) Allah tedavisi olanların başında olanların sonuç bekleyenlerin yardımcısı olsun inşallahh. bende erken yumurta yetmezliği yani nasıl desem over rezervi azlığı var, eylül ayında öğrendim, şu anda tedavim başladı çok şükür, iğnemi vuruyorum hatta çatlatmamayıda dün vurdum bugünde vurucam.öyle çok yumoşum yok ama olanlara şükür :) pazartesi 5 ti bakıldığında.yarın tekrar bakılacak,cuma için dr.um opu planlıyor.kısmet içleri boş mu dolu mu bilemiyoruz,inşallah doludur ama bugünede şükür,sizleri okuyorum moral buluyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,bu arada 32 yaşındayım.
Canım iste o embriyonun bölünmesine, fragmantastonuna yani kısacasi embriyonun kalitesine gore belli oluyor 3. Gün sen 5. Güne gidermi, mesela bana embriyolog dediki transferde sana 2 tane güzel embriyo seçtik hatta biri compact diye, compact demek hücreler bölündükten sonra 4. Gün bir araya gelmeye başlığı morula evresine geçiyor, yani bırakırsak 5. Güne gitme ihtimali çok yuksek ama bu riski alamayiz dedilerpeki bana yarın opu var transfer ya cumartesi ya pazartesi dediler
cumartesi yaparlarsa embriyolar 3 günlük olacak, pazartesi derler de embriyolar dayanmazsa ne olacak??
valla her aşamasında başka bir sey öğreniyorum bu işin güya bir senedir araştırıyorum
Canim ben de orda tedavi gördüm ve ilk tedavim dondurulmuşlarla oldu. Hic taze transferim olmadı. Allaha Şükür hamileyim suan. Arkadaşlar yeterince açıklamışlar zaten. Vücut dinlendigi için dondurulmuş transferinin başarısı yüksek. Sana gene önceden soylemisler bunu. Ben opu dan sonra ogrenmistim transferin ertelenecegini ama hiç uzulmedim zamanını bekliyor demek ki diye dusunmustum. Sen de üzülme hiç geç olsun güç olmasinBen istanbulda umut tup bebek merkezinde tedavi goruyorum.evet aynı zamanda giriyoruz opu ya.eeee çıkışda iki dedikodu yaparız artık :)
Bence yumurta sayın çoksa yada döllenen embriyo sayın 9, 10 gibi olursa 5. Güne giderlerpeki bana yarın opu var transfer ya cumartesi ya pazartesi dediler
cumartesi yaparlarsa embriyolar 3 günlük olacak, pazartesi derler de embriyolar dayanmazsa ne olacak??
valla her aşamasında başka bir sey öğreniyorum bu işin güya bir senedir araştırıyorum
Bence yumurta sayın çoksa yada döllenen embriyo sayın 9, 10 gibi olursa 5. Güne giderler
Simdiden hayırlı olsun canim transferin. Neden uzuyosun kendini olduracak olan Rabbim değil mi neden olmasın. Ayrıca benim bildiğim ağustos topiginde umudihar ve burada candanote var 2. Gun embriyosuyla hamile kalan.Kızlar yarın transferim var 2.gun embriyosu hamile kalan arkadaşlar yada çevresinden duyanlar var mi ikinci gün embriyosu ile hamile kalan
Ben de 6.7. Günlerde hissettim kasiklarimda batmalar. Ama sen hiç bunlara takılma herkes de olmayabiliyor çünküIyi aksamlae arkadaslar netim yoktu die dunden beri sizlerden bihaberim o kdr skldmkisorularmi bi size sorabliorm tecrubelsniz die. Iki sorum var 1 hcbir agrim yok ne kasik ne bel hcbsi yok bu tutmadgi anlaminami gelio 2 belirtiler hemen yerlestrildkten sorami baslar transferden sora 3. Gnum bgn
Canım bol sans umarım güzel olur herşey senin icinçooook teşekkür ederim çok güzel açıklamışsın..
ben daha fazla forum okumayım bu akşam, sabah 07.30 hastanede olacagız.
hepinize iyi geceler, bol şanslar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?